Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, natassaki2006 είπε:

Γλυκό μου.. Ναι σήμερα είναι ελάχιστα καφετιά...ως τώρα τουλάχιστον...αιμα δεν ξαναείδα από εκείνο το μπαμ..

Στο κρεβάτι δεν κουνιέμαι καθόλου.. τι κάνει η μικρή???

Και εγώ αυτό πιστεύω κ νιωθω απειρες τύψεις...

Νι κορίτσι μου θα μιλήσω και θα σας πω...εσυ σηνερα θα κανεισ τη χοριακη σου?

Ελα σταματα μπορει κ να παει καλα...είδαμε με τους γιατρούς τι γίνεται.. Δεν είναι κ θεοί να τα ξέρουν κ όλα.. Εμείς πιστεύουμε κ σε αυτό το μαχητή...

Εσύ κοριτσάκι μου είσαι καλύτερα??

5qPop3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Ani!! είπε:

Ναι κοριτσι μου θα κάνω χοριακη που με αγχώνει λιγο και μετά θα πάω στη δουλεια για δοκιμαστικο... Επίσης αγχωνομαι..μεχρι τοτε ειμαι στο μπάνιο με τον 2χρονο γιο μου και τα παπάκια του απο τις 8 κ με εχει κανει Λούτσα!  

Χαχαχα τι ωραία...με τα παπάκια...Όλα καλά ια πάνε κ στη χοριακη σου κ στο δοκιμαστικό σου!!!

Just now, Efinikolaou είπε:

Εσύ κοριτσάκι μου είσαι καλύτερα??

Ναι είμαι ήρεμη σήμερα....!!ευτυχώς....

• Μου αρέσει 2

Γλυκό μου.. Ναι σήμερα είναι ελάχιστα καφετιά...ως τώρα τουλάχιστον...αιμα δεν ξαναείδα από εκείνο το μπαμ..

Στο κρεβάτι δεν κουνιέμαι καθόλου.. τι κάνει η μικρή???

Και εγώ αυτό πιστεύω κ νιωθω απειρες τύψεις...

Νι κορίτσι μου θα μιλήσω και θα σας πω...εσυ σηνερα θα κανεισ τη χοριακη σου?

Ελα σταματα μπορει κ να παει καλα...είδαμε με τους γιατρούς τι γίνεται.. Δεν είναι κ θεοί να τα ξέρουν κ όλα.. Εμείς πιστεύουμε κ σε αυτό το μαχητή...

Καθόλου τύψεις να μην έχεις, το φταις εσύ??? Ο χαζός ο γιατρός φταίει που σε ταραξε!!! Εσύ με όλη σου τη χαρά πηγές!

bCX6p3.png

Just now, natassaki2006 said:

Καλημέρα παπάκι μου...Ναι εχω καφετια...αιμα αιμα δεν ξαναείδα...Δεν κουνιέμαι από το κρεβάτι.. Και ευτυχώς κοιμήθηκα μέχρι τις 6μιση σερί...Θα πάρω το γιατρό αργότερα να δούμε τι θα κάνουμε...

Καλημέρα !! 
Νομιζω καλά νέα είναι αυτά...κάτσε εκεί που είσαι και μην κουνηθείς ;) 

Οταν μιλήσεις με το γιατρό πες μας 

Πολλα φιλιά! 

Just now, chris79 είπε:

Καλημέρα !! 
Νομιζω καλά νέα είναι αυτά...κάτσε εκεί που είσαι και μην κουνηθείς ;) 

Οταν μιλήσεις με το γιατρό πες μας 

Πολλα φιλιά! 

Ναι καλή.μου δε κουνιέμαι καθόλου...Θα σας ενημερώσω αγαπημένες μου...!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καληνερα κοριτσια.Πως ειστε σημερα?Εγω ανησυχη.Εχουν σταματησει οι πονοι στην κοιλια και χαμηλα εδω και μερες και φοβαμαι για να ειμαι ειλικρινης τι θα δουμε στον επομενο υπερηχο.Κοντευουν και 2 βδομαδες,βδομαδες πολυ κρισιμες απο τον προηγουμενο υπερηχο.

hKYcp3.png

Just now, Joka είπε:

Καληνερα κοριτσια.Πως ειστε σημερα?Εγω ανησυχη.Εχουν σταματησει οι πονοι στην κοιλια και χαμηλα εδω και μερες και φοβαμαι για να ειμαι ειλικρινης τι θα δουμε στον επομενο υπερηχο.Κοντευουν και 2 βδομαδες,βδομαδες πολυ κρισιμες απο τον προηγουμενο υπερηχο.

ολα θα ειvαι οκ. Οι ποvοι ειvαι πολυ καλο που σταματησαv . Δεv ειvαι φυσιολογικο vα ποvας οσο προχωραει η εγκυμοσυvη η μητρα πλεοv πρεπει vα ειvαι ηρεμη .

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κοριτσι, παρακολουθουσα χθες το θεμα σ αλλα δεν προλαβα να σ γράψω! Σ ειπε ο γιατρος οτι ο σακος είναι μεγαλος; χαζομαρες πες του, εμενα θυμάμαι μου ειπε ειναι μεγαλο το ευρος των τιμων οπότε δεν περιμενενουμε κατι στανταρ,  στην εβδομαδα που εισαι τους ενδιαφέρει απλα να ειναι ενδομητριο! Καρδουλα νομιζω ολες ακουσαμε στην 7η, πιο πριν ενα αδειο σακουλακι ειδαμε! Το αιμα που ειδες μπορεί να ειναι κ απο τις συνεχεις μετακινησεις,  δυστυχώς ειναι ευαίσθητο το σύστημα εκει κατω στην αρχη,  απλα ξαπλα κ απεφυγε οποιαδήποτε μετακινηση θα σ ταρακουνησει χωρις λογο! Το γεγονος οτι σταματησε ειναι καλο! Σ εύχομαι απο καρδιας ο,τι καλύτερο, αν κ ειμαι σίγουρη ολα καλα ειναι κ τζαμπα σε αγχωσανε ;-)

• Μου αρέσει 2

αv δεv ποvας το αιμα δεv σημαιvει τιποτα ειvαι μεσα στο προγραμμα . καvε υπομοvη κ ελπιζω ολα vα παvε κατευχηv . 

Just now, linaa είπε:

ολα θα ειvαι οκ. Οι ποvοι ειvαι πολυ καλο που σταματησαv . Δεv ειvαι φυσιολογικο vα ποvας οσο προχωραει η εγκυμοσυvη η μητρα πλεοv πρεπει vα ειvαι ηρεμη .

Μακάρι γλυκεια μου,σ ευχαριστώ.Πραγματικα,απ οταν μπηκα στη 10η βδομαδα νιωθω γενικα πολυ καλα!Σα να μην ειμαι εγκυος σχεδον πια,ενα πράγμα!!!Γι αυτο ανησυχω!!Χαχχααχχαα!

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Joka είπε:

Μακάρι γλυκεια μου,σ ευχαριστώ.Πραγματικα,απ οταν μπηκα στη 10η βδομαδα νιωθω γενικα πολυ καλα!Σα να μην ειμαι εγκυος σχεδον πια,ενα πράγμα!!!Γι αυτο ανησυχω!!Χαχχααχχαα!

Μια χαρα! Να χαίρεσαι που δεν το καταλαβαίνεις! Είναι ολα φυσιολογικά..  στ Ην 1η , εγκυμοσυνη ετσι σουπερ ημουν κ εγω..τωρα στη δεύτερη ημουν χαλια στην αρχή και μέσα σε 10 μερες ειμαι πολυ πολυ καλυτερα..

Just now, Paris.33 είπε:

Καλημέρα κοριτσι, παρακολουθουσα χθες το θεμα σ αλλα δεν προλαβα να σ γράψω! Σ ειπε ο γιατρος οτι ο σακος είναι μεγαλος; χαζομαρες πες του, εμενα θυμάμαι μου ειπε ειναι μεγαλο το ευρος των τιμων οπότε δεν περιμενενουμε κατι στανταρ,  στην εβδομαδα που εισαι τους ενδιαφέρει απλα να ειναι ενδομητριο! Καρδουλα νομιζω ολες ακουσαμε στην 7η, πιο πριν ενα αδειο σακουλακι ειδαμε! Το αιμα που ειδες μπορεί να ειναι κ απο τις συνεχεις μετακινησεις,  δυστυχώς ειναι ευαίσθητο το σύστημα εκει κατω στην αρχη,  απλα ξαπλα κ απεφυγε οποιαδήποτε μετακινηση θα σ ταρακουνησει χωρις λογο! Το γεγονος οτι σταματησε ειναι καλο! Σ εύχομαι απο καρδιας ο,τι καλύτερο, αν κ ειμαι σίγουρη ολα καλα ειναι κ τζαμπα σε αγχωσανε ;-)

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ...Αλήθεια μακάρι να είναι όλα όπως μου τα λέτε.. Και να με αγχωσε τσάμπα.. Ναι είναι ξάπλα κ δεν έχω αιμα..

• Μου αρέσει 2

Just now, Joka είπε:

ειvαι κ η εβδομαδα που γεvικα υποχωρουv τα συμπτωματα vαξερεις. Κ εγω μεχρι 11 ειχαv εξαφαvιστει κ αvαγουλες κ ολα. Μεχρι μετα 19 εβδομαδωv που αρχισα vα το vιωθω μοvο κια μικρη κοιλιτσα μου θυμιζεοτι ειμαι εγκυος. Αγωvια στο κοκκιvο μεχρι τους υπερηχους !!! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Joka είπε:

Όλα θα είναι μια χαρά αγάπη...!!!Μην ανησυχείς καθόλου...!!

Just now, Joka είπε:

Μια απο τα ιδια! Ειδικα μολις αλλαζω εβδομαδα, νιωθω λιγο καλύτερα καθε φορα!  Μονο η απεχθεια για τα φαγητά συνεχίζεται, οι αναγουλες μειωθηκαν το ίδιο κ τα πονακια σε κοιλια κ στηθος! Βέβαια σκέφτομαι 10η εβδομάδα μεχρι πουτε να συνεχιζουν;;  σταδιακα δεν μειώνονται;; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...