Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

ΑΓΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ

kiriaki1975

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ.

ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΕΚΘΕΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ( ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ- ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ -ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ - ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ Κ.Α.) ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΗΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΗΛΙΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ .... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΑΜΠΑΔΕΣ - ΚΕΡΙΑ - ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΙΖΟΥ .... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ- ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΕΩΝ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥΣ ΑΝΑΠΤΗΡΕΣ- ΣΤΥΛΟ-ΚΑΡΤ ΒΙΖΙΤ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ . ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΣΑΒ/ΚΑ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.ΤΟ SITE ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ keathe.gr

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...