Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

♡ Η ζωή με τα δίδυμα ♡

Recommended Posts

Just now, Joann said:

Καλήμερα! Εμένα μου έδωσαν τον ατμομαγειρα της Avent και χρησιμοποιώ μονο το μουλτι για να αλεθω καθώς είναι πολύ δυνατό... Έχει πολύ μικρή χωρητικότητα για εμας που έχουμε δίδυμα και δεν φτάνει για φαγητό δύο ημερών. Επίσης κάνει περίπου μισή ώρα να τα βράσει. Εμένα δεν με βόλεψε καθόλου αλλά θα το πάρω μαζί μου στις διακοπές για να μην κουβαλάω κατσαρόλες μουλτι ...

Εμένα με έχει βολεψει πολύ η χύτρα. Μου το είπε και η παιδίατρος. Με λίγο νεράκι δεν χάνονται καθόλου βιταμίνες και γίνονται μέσα σε 10 λεπτα. Όταν βάζω κρέας βάζω λίγο πριν το κρέας και έπειτα προσθετω τα λαχανικά.

Πρέπει να μάθω κι εγω να χρησιμοποιω χυτρα. Την φοβάμαι ρε γμτ αλλα κερδιζεις πολυ χρονο ειδικά για να μαλακωσει το κρεας. :roll:

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 543
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, playbunny είπε:

Πρέπει να μάθω κι εγω να χρησιμοποιω χυτρα. Την φοβάμαι ρε γμτ αλλα κερδιζεις πολυ χρονο ειδικά για να μαλακωσει το κρεας. :roll:

Μην την φοβάσαι είναι σωτήρια. Το μοσχάρι στην απλή κατσαρόλα θέλει πολλές ώρες. Πραγματικά θα σου λύσει τα χέρια.

• Μου αρέσει 2

ugAHp3.png

jfV0p3.png

4 ώρες πρίν, playbunny είπε:

Μπα δεν είναι τίποτα. Παιχνιδάκι. Είναι μέχρι να τη μάθεις. Εγώ έχω το quatro της fisler πολλά χρόνια και μόνο εκεί μαγειρεύω όλα τα φαγητά.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Joann said:

Μπα δεν είναι τίποτα. Παιχνιδάκι. Είναι μέχρι να τη μάθεις. Εγώ έχω το quatro της fisler πολλά χρόνια και μόνο εκεί μαγειρεύω όλα τα φαγητά.

Ειχα δει τον Πετρετζικη που μαγειρευε με μια και μου ειχε φανει ευκολο το κουμπωμα της. Πρέπει να ψαξω και να κανω έρευνα αγοράς. Εχω 5 μηνες καιρο να κανω πειραματα και εκρηξεις χεχε. :mrgreen:

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κοριτσάκια διδυμομανούλιτσες..τα φώτα σας θέλω..32 μέρες μετά την γέννα και εχθές πονούσε η κοιλίτσα κ σήμερα είδα αίμα σαν περίοδο υπάρχει πιθανότητα να είναι;

Επίσης πονάει κ η τομή μου σήμερα αλλά ανεκτά..

I93xp3.png 

Διαφημίσεις

Just now, Φούφη είπε:

Καλησπέρα κοριτσάκια διδυμομανούλιτσες..τα φώτα σας θέλω..32 μέρες μετά την γέννα και εχθές πονούσε η κοιλίτσα κ σήμερα είδα αίμα σαν περίοδο υπάρχει πιθανότητα να είναι;

Επίσης πονάει κ η τομή μου σήμερα αλλά ανεκτά..

Θηλάζεις;; 

Εγώ πάντως ειχα δύομιση μήνες αίμα μετά τη γέννα που μια σταματούσε και μια ξεκινούσε. Μετά στα καπάκια επειδή σταμάτησα και το θηλασμό μου ήρθε περίοδος. Δεν ήξερα από τι ήταν αυτό το αίμα αλλά επειδή είχα πάει στο γυναικολόγο να με δει μου είπε ότι ειναι περίοδος. Μιλάμε για πολύ αίμα τις πρώτες φορές που αδιαθετησα...

• Ευχαριστώ 1

@JoannΝαι κοριτσακι μου βγάζω ακόμη λίγο γάλα οπότε έχω..Γιατί έχει ελαττωθεί πάρα πολύ .. Και εγώ υποψιαστηκα πως λόγο του ότι σταματάει το γάλα μου να έρχεται η περίοδος ...θα πάρω αύριο τον γιατρό αλλά ευχαριστώ για την απάντηση..

I93xp3.png 

20 ώρες πρίν, angel23 είπε:

Μαρίτσα καλώς ήρθες στην ενότητα! περίμενα να μας γράψεις! Πως είναι οι κουκλίτσες σου; Εμένα με βοηθήσαν οι συμβουλές σου. περιμένω και τη Γεωργία αλλά επέστρεψε στη δουλειά και μάλλον δεν έχει χρόνο. Εμείς ξεκινήσαμε στερεές τροφές. ευτυχώς δόξα το θεό τρώνε. Μόνο μια μέρα 1η  φορά κοτόπουλο και είχα τη φαεινή ιδέα να βάλω ταυτόχρονα και 1η φορά σπανάκι .... δεν τρελάθηκαν ... απλώς έφαγαν λίγο. εδώ με τις δικές μου (αδερφές, ξαδέρφες κ.λ.π.) έχουμε μια διαφωνία σχετικά με τη χρησιμότητα του ατμομάγειρα- μπλέντερ της Philips Avent 4 in 1. Μου έχουν πει ότι είναι πολύ χρήσιμος και θα με βολέψει να τον πάρω αλλά οι δικές μου μου λένε "κατσαρόλα δεν έχεις" και πως θα φτιάχνεις φαγητό χωρίς ζουμάκι και άλλα τέτοια και δεν ξέρω τι να κάνω γιατί έχει και ένα σχετικό κόστος. Είπα να ρωτήσω παλαιότερες εδώ στο φόρουμ να μου πουν.

Φιλιά σε όλες και στα μωρά σας

Μπα μην το πάρεις! Μην μαζεύεις άχρηστες συσκευές που θα χρειαστούν για λίγο. Εγώ είχα αγοράσει έναν ατμομαγειρα κ τους έφτιαχνα εκεί το φαγητό κ μετά σκέφτηκα να είναι δυνατόν να μην έχουν λίγο ζωμό τα φαγητά τους. Κ έτσι μου έμεινε ο ατμομαγειρας για ντεκόρ. Μετά μου λέει η μάνα μου να αγοράσω ένα ξεχωριστό μπλέντερ για να μην χαλάσει η κουζινομηχανη που έχει μπλέντερ από τη χρήση. Πάω που λες κ παραγγέλνω ένα ντιζαινατο μπλέντερ πάνω από 50 ευρώ με γυάλινη κανάτα. Τι να σου πω....μας εσκαγε για να τα λιώσει. Ήθελε αρκετό νερό κ μια ωραία μέρα βλέπουμε ένα εσωτερικό ράγισμα στη κανάτα. Μετά από δύο μέρες το εσωτερικό ράγισμα έγινε κ εξωτερικό. Πετάξαμε όλο το φαγητό γτ φοβήθηκαμε μην έχει ανακατευτεί κ κάνα κομμάτι γυαλί μαζί. Τελικά μείναμε με το μοτέρ χωρίς κανάτα κ χαμένα σχεδόν 60 ευρώ. Ο άντρας μου λέει να παραγγείλει κανάτα....εγώ δεν θέλω να σκάσω κ άλλα λεφτά κ να την πατήσω πάλι. Οπότε φανέρωσα το μουλτι. Τα λιώνει ταχύτατα κ τέλος.

• Ευχαριστώ 1

POzcp3.pngal9Sp3.png

Just now, Μαρίτσα10 είπε:

Μπα μην το πάρεις! Μην μαζεύεις άχρηστες συσκευές που θα χρειαστούν για λίγο. Εγώ είχα αγοράσει έναν ατμομαγειρα κ τους έφτιαχνα εκεί το φαγητό κ μετά σκέφτηκα να είναι δυνατόν να μην έχουν λίγο ζωμό τα φαγητά τους. Κ έτσι μου έμεινε ο ατμομαγειρας για ντεκόρ. Μετά μου λέει η μάνα μου να αγοράσω ένα ξεχωριστό μπλέντερ για να μην χαλάσει η κουζινομηχανη που έχει μπλέντερ από τη χρήση. Πάω που λες κ παραγγέλνω ένα ντιζαινατο μπλέντερ πάνω από 50 ευρώ με γυάλινη κανάτα. Τι να σου πω....μας εσκαγε για να τα λιώσει. Ήθελε αρκετό νερό κ μια ωραία μέρα βλέπουμε ένα εσωτερικό ράγισμα στη κανάτα. Μετά από δύο μέρες το εσωτερικό ράγισμα έγινε κ εξωτερικό. Πετάξαμε όλο το φαγητό γτ φοβήθηκαμε μην έχει ανακατευτεί κ κάνα κομμάτι γυαλί μαζί. Τελικά μείναμε με το μοτέρ χωρίς κανάτα κ χαμένα σχεδόν 60 ευρώ. Ο άντρας μου λέει να παραγγείλει κανάτα....εγώ δεν θέλω να σκάσω κ άλλα λεφτά κ να την πατήσω πάλι. Οπότε φανέρωσα το μουλτι. Τα λιώνει ταχύτατα κ τέλος.

Το μούλτι είναι το καλύτερο. Κ να σου χαλάσει από την πολλή χρήση με 25€ αγοράζεις καινούργιο. Κ το δοχείο του χωράει τροφή κ για τα 2 μωρά. 

• Ευχαριστώ 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

On 14/6/2020 at 3:00 ΠΜ, angel23 είπε:

Μαρίτσα καλώς ήρθες στην ενότητα! περίμενα να μας γράψεις! Πως είναι οι κουκλίτσες σου; Εμένα με βοηθήσαν οι συμβουλές σου. περιμένω και τη Γεωργία αλλά επέστρεψε στη δουλειά και μάλλον δεν έχει χρόνο. Εμείς ξεκινήσαμε στερεές τροφές. ευτυχώς δόξα το θεό τρώνε. Μόνο μια μέρα 1η  φορά κοτόπουλο και είχα τη φαεινή ιδέα να βάλω ταυτόχρονα και 1η φορά σπανάκι .... δεν τρελάθηκαν ... απλώς έφαγαν λίγο. εδώ με τις δικές μου (αδερφές, ξαδέρφες κ.λ.π.) έχουμε μια διαφωνία σχετικά με τη χρησιμότητα του ατμομάγειρα- μπλέντερ της Philips Avent 4 in 1. Μου έχουν πει ότι είναι πολύ χρήσιμος και θα με βολέψει να τον πάρω αλλά οι δικές μου μου λένε "κατσαρόλα δεν έχεις" και πως θα φτιάχνεις φαγητό χωρίς ζουμάκι και άλλα τέτοια και δεν ξέρω τι να κάνω γιατί έχει και ένα σχετικό κόστος. Είπα να ρωτήσω παλαιότερες εδώ στο φόρουμ να μου πουν.

Φιλιά σε όλες και στα μωρά σας

Καλησπέρα κορίτσια! Λοιπόν, εγώ προσωπικά είχα τον συγκεκριμένο 4 σε 1 της avent κ πραγματικα με βόλεψε παρά πολύ! Τον έπαιρνα μαζί μου κ όλο το καλοκαίρι κ χωρίς αυτον δεν ξέρω τι θα έκανα! Μια χαρά ζουμερα βγαίνουν τα φαγητά κ δεν λερώνεις κ κατσαρόλα κ μουλτι. Βέβαια είχα ένα παιδάκι κ μαγείρευα για κάθε μέρα γτ ήθελα να είναι φρέσκο. Τώρα με τα δίδυμα νομίζω πως θα μου φτάνει για μια μέρα για δύο μωράκια! 

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Hope89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Λοιπόν, εγώ προσωπικά είχα τον συγκεκριμένο 4 σε 1 της avent κ πραγματικα με βόλεψε παρά πολύ! Τον έπαιρνα μαζί μου κ όλο το καλοκαίρι κ χωρίς αυτον δεν ξέρω τι θα έκανα! Μια χαρά ζουμερα βγαίνουν τα φαγητά κ δεν λερώνεις κ κατσαρόλα κ μουλτι. Βέβαια είχα ένα παιδάκι κ μαγείρευα για κάθε μέρα γτ ήθελα να είναι φρέσκο. Τώρα με τα δίδυμα νομίζω πως θα μου φτάνει για μια μέρα για δύο μωράκια! 

Καλησπέρα κορίτσια!!Εγω έχω κοιτάξει ατμομάγειρες με δυο δοχεία.Πιστευω ότι θα είναι πιο βολικό με δυο μωράκια!

• Μου αρέσει 2

10 hours ago, Zina21 said:

Καλησπέρα κορίτσια!!Εγω έχω κοιτάξει ατμομάγειρες με δυο δοχεία.Πιστευω ότι θα είναι πιο βολικό με δυο μωράκια!

Καλημερα! Ποιο βρηκες με δυο δοχεια? Οσα βρισκω ειναι με ενα :roll:

On 15/6/2020 at 2:48 ΠΜ, Μαρίτσα10 είπε:

καλημερα! υπαρχουν ατμομαγειρες μπλεντερ που μαζευουν κατω ολα τα ζουμακια κ προσθετεις οσο θελεις κατα το αλεσμα για να βγει ο πουρες οσο υδαρρης θελεις... :wink: + @angel23

• Ευχαριστώ 1

Κορίτσια έχετε βοήθεια για τα μωράκια σας;; Εγώ δεν είχα βοήθεια μόνο τον άνδρα μου όταν δεν δούλευε και πέρασα ποοοολυ δύσκολα...τώρα που τα μωρά μου είναι 7 μηνών ομως είναι όλα πολύ καλύτερα! Αναγκάστηκα και τα έβαλα σε πρόγραμμα για να επιβιώσουμε και ξέρετε κάτι τώρα λέω καλύτερα που δεν ενεπλάκησαν πολλά άτομα στην ανατροφή τους. Πονεσα αλλά τα κατάφερα. Κοιμούνται όλη τη νύχτα από 2 μηνών, το μεσημέρι 2-3 ωρίτσες... Παίζουν αρκετή ώρα μόνες τους. Ε... Με το φαγητό το παλεύουμε... 

Θέλει πολλή υπομονή αλλά τα πολύ όμορφα θα έρθουν. 

Σας φιλώ!

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

Just now, playbunny είπε:

Καλημερα! Ποιο βρηκες με δυο δοχεια? Οσα βρισκω ειναι με ενα :roll:

Είναι ο beaba babycook plus.Αυτο που λέει η Παγωτούλα ότι υπάρχουν κάποιοι που κρατάνε το ζωμό δεν το ξέρω αν το έχει αυτός.Αν ξέρει κάποια ποιοι το κάνουν αυτό ας μας πει!

On 15/6/2020 at 12:27 ΠΜ, Φούφη είπε:

@JoannΝαι κοριτσακι μου βγάζω ακόμη λίγο γάλα οπότε έχω..Γιατί έχει ελαττωθεί πάρα πολύ .. Και εγώ υποψιαστηκα πως λόγο του ότι σταματάει το γάλα μου να έρχεται η περίοδος ...θα πάρω αύριο τον γιατρό αλλά ευχαριστώ για την απάντηση..

Περίοδος θα είναι λόγω του ότι σταματάει το γαλατάκι σου.Κ εγώ επειδή έχω ακόμη λόχεια μίλησα με το γιατρό κ μου είπε ότι όσο βγάζω γάλα δεν θα σταματήσουν.Τωρα ξεκίνησα τη διαδικασία για να σταματήσω το γαλατάκι αλλά θα μου πάρει περίπου ένα μήνα...Μετά μου είπε ότι θα μου δώσει χάπι για να σταματήσει τελείως κ να μου έρθει περίοδος...

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...