Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, little miracle είπε:

δεν ξερω πως το εννοει η bluey , αλλα γενικα απο οσα μου εχουν πει εμενα εικονα ειναι οταν απλα στον υπερηχο φαινονται πολλα ωοθυλακια, ενω συνδρομο οταν συνοδευεται η εικονα απο συγκεκριμενες τιμες στις lh-fsh καθως και συμπτωματολογια (μεγαλοι αστατοι κυκλοι, τριχοφυια, ευκολη αυξηση βαρους με πολυ λιπος η το αντιθετο / ανδρικο φαινοτυπο κτλ)

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Just now, Blu24 είπε:

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Και για αυτό μάλλον και η ΑΜΗ μου είναι λίγο πάνω από το όριο 

Dostinex και εμπειρία

Mariaia

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες! Θήλασα ένα μήνα αλλά λόγω ενός προσωπικού πρόβληματος ξεκίνησα θεραπεία με dostinex πριν 2 μέρες πήρα μισό κάθε 12 ώρες δηλ σύνολο έχω πάρει ως τώρα 2 ολόκληρα... Πριν το πάρω μ είπε η γιατρός να αδειάσω καλά τα στήθη με θηλάστρο... Το έκανα. Μετά από 7 ώρες γέμισαν ομως κ πετρωσαν μ είπε να ξανά βγάλω κάθε φορά που γίνονται πέτρα .. Τέλος πάντων κάθε 7 ώρες βγάζω μεχρι να ξεπετρωσουν κ επαναλαμβάνω .. Φυσικά εχω κ άλλα χάπια να πάρω... Αλλά πονάω πααααρα πολύ όταν πετρωνουν. Έχει κάμια παρόμοια εμπειρία να μου πει σας παρακαλώ πότε σταμάτησε επιτέλους το γάλα? Ανυπόφορω αυτό που σου δημιουργεί το στήθος 

Διαφημίσεις

Δ εχω εμπειρια από το χάπι που λες, αλλά από φυσικό αποθηλασμο σε μεγαλύτερη ηλικία. Αλλα από τα λίγα που ξερω δ ειναι απαραιτητο να παρεις χάπι για να αποθηλασεις

Αν πχ θηλαζεις κάθε 3ωρες θα έβαζες θηλαστρο κάθε 3ωρο για καμια βδομαδα, κ σιγα σιγα σταδιακά θα αραιωνες τις αντλησεις

Για πιο άμεσο αποτέλεσμα δ ξερω, λογικο να γεμίζει το στηθος κ να πετρωνει, είναι επίπονο, μετα απο τόσες ώρες. Θα σε συμβούλευα να επικοινωνήσεις με έναν σύμβουλο θηλασμου να σου δώσει σωστές οδηγίες αποθηλασμου

8 ώρες πρίν, Mariaia είπε:

Καλησπέρα σε όλες! Θήλασα ένα μήνα αλλά λόγω ενός προσωπικού πρόβληματος ξεκίνησα θεραπεία με dostinex πριν 2 μέρες πήρα μισό κάθε 12 ώρες δηλ σύνολο έχω πάρει ως τώρα 2 ολόκληρα... Πριν το πάρω μ είπε η γιατρός να αδειάσω καλά τα στήθη με θηλάστρο... Το έκανα. Μετά από 7 ώρες γέμισαν ομως κ πετρωσαν μ είπε να ξανά βγάλω κάθε φορά που γίνονται πέτρα .. Τέλος πάντων κάθε 7 ώρες βγάζω μεχρι να ξεπετρωσουν κ επαναλαμβάνω .. Φυσικά εχω κ άλλα χάπια να πάρω... Αλλά πονάω πααααρα πολύ όταν πετρωνουν. Έχει κάμια παρόμοια εμπειρία να μου πει σας παρακαλώ πότε σταμάτησε επιτέλους το γάλα? Ανυπόφορω αυτό που σου δημιουργεί το στήθος 

Μαρία εγω πήρα 2 ολόκληρα για μια μερα κ αυτό ήταν τερμα δεν ξαναεβγλα ποτέ 

Just now, Rafaelatarzan είπε:

Μαρία εγω πήρα 2 ολόκληρα για μια μερα κ αυτό ήταν τερμα δεν ξαναεβγλα ποτέ 

Εγώ θήλασα 1 μήνα όμως κ έχω ατελείωτο γάλα ρε φίλε άστα 1 λιτρο τη μέρα εβγαζα.. Με έχει κάνει σκατα το χάπι άστα.... Με πειράξε πάρα πολύ

Just now, Mariaia είπε:

Εγώ θήλασα 1 μήνα όμως κ έχω ατελείωτο γάλα ρε φίλε άστα 1 λιτρο τη μέρα εβγαζα.. Με έχει κάνει σκατα το χάπι άστα.... Με πειράξε πάρα πολύ

πάρε με μετά να τα πούμε 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...