-
Από την διαχείριση / Admin news
-
2 ώρες πρίν, LeneL είπε:
Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!!
Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!
Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!!
5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:Νικολέτα χρόνια πολλά για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή.. είσαι με άλλες συνθήκες τώρα.. με το καλό η χοριακη σου!!
Ότι θέλεις στείλε μου..
Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!
On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:Δε νομίζω ότι γίνεται σε φυσικό κυκλο..
Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή αν υπάρχει μετατοπισμενο παραθυρικό εμφύτευσης...
Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.
-
Μανούλες Ιανουάριος 2021!!!!
-
Θέματα
-
- 7.156 απαντήσεις
- 898.174 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 123.981 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.150.894 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 36.215 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 209.835 εμφανίσεις
-
-
-
- 28.253 απαντήσεις
- 3.506.747 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 63
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 940 απαντήσεις
- 46.787 εμφανίσεις
-
Yasminelle
Από Bela, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 0 απαντήσεις
- 61 εμφανίσεις
-
- 1.743 απαντήσεις
- 219.656 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 74 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 146 εμφανίσεις
-
- 577 απαντήσεις
- 25.183 εμφανίσεις
-
- 7.156 απαντήσεις
- 898.174 εμφανίσεις
-
- 12 απαντήσεις
- 656 εμφανίσεις
-
- 937 απαντήσεις
- 93.184 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα