Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανούλες Ιανουάριος 2021!!!!

Recommended Posts

Just now, Mikri Ollandeza είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω ήδη μπει στην εβδομάδα 21 και δεν έχει κάνει ακόμα ο μπεμπάκος μου την παρουσία του τόσο έντονη ώστε να με ηρεμεί κ να καταλαβαίνω ότι όλα είναι καλά.. Είναι φυσιολογικό? Εσείς τα νιώθετε συνέχεια? Να πω ότι είναι το πρώτο.. Επίσης το καταλαβαίνω κυρίως το βράδυ αλλά πολύ απαλά.. Για πείτε μου, γιατί νομίζω ότι θα μετακομίσω στο ιατρείο κ θα έχω τον υπέρυχο όλη μέρα..

Καλημερα μην αγχωνεσαι οι γιατροι λενε απο 20η εως 25η!κ στην αρχη δ κτλβς αμεσως οτι ειναι το μωρο.εγω το κτλβ 19η αλλα μ πηρε 2 3 μερες να σιγουρεψω οτι ειναι αυτο κ μετα γινεται ολο κ πιο εντονο.επισης ενας αλλος σημαντικος παραγοντας απο κιλα πως πας;;ο γιατρος μ ειπε οτι θα το κτλβ εγω πριν την 20η κ οντως ετσι εγινε επειδη ειμαι αδυνατη.αν δηλ στην κοιλια υπαρχει  λιπος παραπανω δ ειναι το ιδιο αισθητο.εγω πλεον την νιωθω καθημερινα ναι αλλα οχι τρομερα εντονα οσο θα περναει ο καιρος φανταζομαι θα δυναμωνει

6 ώρες πρίν, Maria mariaa είπε:

Όταν έρθει εκείνη η ώρα με το καλό θα τα καταλάβουμε όλα πιστεύω!!Εγω περιμένω με αγωνία πως και πως να φτάσει ο καιρός και να γυρίσουμε στα σπίτια μας 3 άτομα πίσω 

Κ εγω περιμενω πως κ πως να γεννησω για να τελιωσει η κυηση επειδη την θεωρω δυσκολη σαν διαδικασια στην γυναικα κ σωματικα και ψυχολογικα.ολα για να ερθουν γερα στην ζωη !!κανω υπομονη κ λεω βαστα γερα κοντευει ο καιρος

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Suzukaki Άντε να δούμε γιατί περιμένω πως κ πως.. Απο κιλά έχω μία κοιλούμπα.. Αδύνατη δεν με λες αλλά δεν έχω πάρει πάνω από 3 - 4 από τα κανονικά μου με κοιλιά επίπεδη..

S4WBp1.png

@Suzukaki Άντε να δούμε γιατί περιμένω πως κ πως.. Απο κιλά έχω μία κοιλούμπα.. Αδύνατη δεν με λες αλλά δεν έχω πάρει πάνω από 3 - 4 από τα κανονικά μου με κοιλιά επίπεδη..

Αμα δεν εχεις κιλα θα το κτλβς πιο εντονα συντομα μην περιμενεις να ειναι κ τρομερα εντονα για αρχη....κ εφοσον το κτλβς ηδη εγινε η αρχη.

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια!! Πεταγομαι κ εγω απο την ομαδα Φεβρουαρίου, σας παρακολουθώ για να δω τι μ περιμένει!! Αναρωτιομουνα εσεις ποτε νιωσατε τα μωρακια σας,  18+1 σήμερα και δεν ειμαι σίγουρη ότι ειναι το μωρο ή η εντονη επιθυμια μου να το καταλάβω :P

12 ώρες πρίν, Τουτουνι είπε:

Συγχαρητήρια!!!! Τι μετράνε στην β επιπέδου?? Είναι ωραία εξέταση?

Συγχαρητηρια κοριτσι @Τουτουνι! Κι εμενα μου εκοψε το αλατι λογω μητριαιων. Κι εσενα γι αυτο; 

Διαφημίσεις

Just now, Lou_ είπε:

Συγχαρητηρια κοριτσι @Τουτουνι! Κι εμενα μου εκοψε το αλατι λογω μητριαιων. Κι εσενα γι αυτο; 

Εγώ. Δεν έχω κάνει ακόμα β επιπέδου!!! Μέσα στον επόμενο μήνα λογικά θα κάνουμε!!

bCX6p3.png

Just now, Paris.33 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Πεταγομαι κ εγω απο την ομαδα Φεβρουαρίου, σας παρακολουθώ για να δω τι μ περιμένει!! Αναρωτιομουνα εσεις ποτε νιωσατε τα μωρακια σας,  18+1 σήμερα και δεν ειμαι σίγουρη ότι ειναι το μωρο ή η εντονη επιθυμια μου να το καταλάβω :P

Γεια σου!!πολυ πιθανον να ειναι αυτο.αν ειναι το μωρο παντως θα το κτλβς πολυ συντομα γτ θα κανει την παρουσια του αισθητη καθημερινα!

• Ευχαριστώ 1

Κ εγώ περιμένω την Δευτέρα που θα είμαι 20 εβδομάδων να πάω στον γιατρό να μου κλείσει για β επιπέδου.....

Όσο για το μωρό νομίζω ότι το νιώθω αλλά δεν ξέρω σίγουρα γιατί έχω θέμα με το έντερο από το Σάββατο έχω να πάω τουαλέτα κ σήμερα με έχει τρελάνει στις συσπάσεις κ έχω κ ένα πρήξιμο στην κοιλιά.......

10 ώρες πρίν, Mikri Ollandeza είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω ήδη μπει στην εβδομάδα 21 και δεν έχει κάνει ακόμα ο μπεμπάκος μου την παρουσία του τόσο έντονη ώστε να με ηρεμεί κ να καταλαβαίνω ότι όλα είναι καλά.. Είναι φυσιολογικό? Εσείς τα νιώθετε συνέχεια? Να πω ότι είναι το πρώτο.. Επίσης το καταλαβαίνω κυρίως το βράδυ αλλά πολύ απαλά.. Για πείτε μου, γιατί νομίζω ότι θα μετακομίσω στο ιατρείο κ θα έχω τον υπέρυχο όλη μέρα..

Εγώ αύριο κλείνω τις 20 βδομάδες. Το μωράκι το έχω νιώσει μόνο 2 φόρες πριν από μερικές μέρες. Σήμερα ας πούμε δεν το ένιωσα καθόλου. Αλλά δεν ανησυχώ και τόσο. Και στην πρώτη εγκυμοσύνη μετά τις 20 βδομάδες είχα αρχίσει δειλά δειλά να τα αισθάνομαι.οποτε μην ανησυχείς!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

wVRPp2.pngwTonp3.png

Πλέον η καθημερινή μας ασχολία όσο είμαστε σπίτι με τον άντρα μου είναι να έχει ο ένας το χέρι του από την μία πλευρά της κοιλιάς μου  κ ο άλλος από την άλλη, κ να λέμε το κατάλαβες αυτό? Ήταν δεν ήταν? Οπότε περιμένουμε κ οι δύο πως κ πως..

Μακάρι να το νιώσω σύντομα..:wub:

• Μου αρέσει 1

S4WBp1.png

Διαφημίσεις

Πλέον η καθημερινή μας ασχολία όσο είμαστε σπίτι με τον άντρα μου είναι να έχει ο ένας το χέρι του από την μία πλευρά της κοιλιάς μου  κ ο άλλος από την άλλη, κ να λέμε το κατάλαβες αυτό? Ήταν δεν ήταν? Οπότε περιμένουμε κ οι δύο πως κ πως..

Και εμείς κάπως έτσι ο ένας το ένας χέρι και ο άλλος το άλλο.Εγω του βάζω μουσική χαλαρωτικη και είναι απίστευτο αλλά αντιδρά και κλωτσαει δειλά δειλα. Να σου πω την αλήθεια περισσότερο γαργαλιεμαι με τις κινήσεις του και όλο γελάω και μάλιστα για να σου δώσω και.μια ιδέα μια μέρα ήπια χυμό φυσικο πορτοκαλιού εκεί να δεις κινητικότητα. Κάνε και εσύ ένα πείραμα να δεις και σου εύχομαι να το ακούσεις καθαρά.:oops:

• Μου αρέσει 1

Εγω μολις τρωω δινει σημα απαραιτητως!!!!πολυ γελιο!λενε οτι κινουνται πολυ και με τα γλυκα αλλα ενταξει δ ειναι λυση συνεχεια να τρωμε γλυκο για να αντιδρσει το μωρο

• Μου αρέσει 1

@SuzukakiΗ αλήθεια είναι ότι δεν έχω καταλάβει κάποια διαφορά ανάλογα το τι τρώω.. Αλλά όταν χαλαρώνω κάνει την εμφάνιση του.. Μάλλον λόγω του ότι είμαι στην τσίτα όλη μέρα..

@Angelvas Λογικά δεν θα είναι της υγιεινής διατροφής γιατί κάθε μέρα με τον φυσικό χυμό δεν ταράζεται καθόλου!

• Χαχα 1

S4WBp1.png

Καλησπέρα κορίτσια...... θα έρθει ο καιρός που θα ξεκινήσει να χτυπάει κ δεν θα σταματάει με τπτ!!!!!

Εγώ χθες είχα περιπέτεια.... καθώς καθόμουν στο καναπέ σηκώνομαι να πάω τουαλέτα κ βγαίνει ένα κομμάτι πηχτό αίμα άλλο πράγμα όλα κόκκινα...... ευτυχώς δίπλα μου μένει μαία την φώναξα να το δει κ μου είπε ξάπλωσε να δούμε πως θα πάει.... Από τότε βγάζω λιγσ υγρα μόνο κόκκινα κ σήμερα πήγα στο νοσοκομείο όπου μου είπε είναι χαμηλά ο πλακούντας κ το αίμα είναι από τον τράχηλο να μην ανησυχώ κ απλά όσο μπορώ να ξεκουράζομαι σε καμία περίπτωση τελείως ξάπλα να πάω κ στο γραφείο μου να κάνω κ μια μικρή βολτα..... Τώρα την Δευτέρα έχω ραντεβού με τον εξωτερικό γυναικολόγο να δω τι θα μου πει Κ αυτός....

• Μου αρέσει 1

18 ώρες πρίν, Xen.... είπε:

Καλησπέρα κορίτσια...... θα έρθει ο καιρός που θα ξεκινήσει να χτυπάει κ δεν θα σταματάει με τπτ!!!!!

Εγώ χθες είχα περιπέτεια.... καθώς καθόμουν στο καναπέ σηκώνομαι να πάω τουαλέτα κ βγαίνει ένα κομμάτι πηχτό αίμα άλλο πράγμα όλα κόκκινα...... ευτυχώς δίπλα μου μένει μαία την φώναξα να το δει κ μου είπε ξάπλωσε να δούμε πως θα πάει.... Από τότε βγάζω λιγσ υγρα μόνο κόκκινα κ σήμερα πήγα στο νοσοκομείο όπου μου είπε είναι χαμηλά ο πλακούντας κ το αίμα είναι από τον τράχηλο να μην ανησυχώ κ απλά όσο μπορώ να ξεκουράζομαι σε καμία περίπτωση τελείως ξάπλα να πάω κ στο γραφείο μου να κάνω κ μια μικρή βολτα..... Τώρα την Δευτέρα έχω ραντεβού με τον εξωτερικό γυναικολόγο να δω τι θα μου πει Κ αυτός....

Δεν θα ναι κατι απλα ξεκουρασου ναι.γτ οχι ξαπλα;δεν κανει;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...