Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιανουάριος 2021!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Καλό μήνα! Πώς νιώθετε σήμερα;; Εγώ απ τη χαρά μου έβαλα τρία φαγητά να γίνονται! Επιτέλους σηκωθηκα όρθια!!! Αν κ εχω ψιλοαναγουλα σήμερα (μπορεί να ναι όντως κ απ´το σιδηρο) πω πω βρε κοριτσια μου τι απαισιο πραγμα αφηνει μια γευση λες και μασας σιδερο.. αλλά όπως είπαμε η γκαστριά θέλει θυσίες! Κατά τα άλλα; Με τη ζεστη την παλεύετε;

@Dhmh4 ανοιγε βρε και κανα ερ κοντισιον, ή ότι εχεις, ανεμιστηρα! Δε βγαινει, αυτες οι μερες είναι απ τις πιο ζεστές!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσιααα χαχααχ δωστου να καταλάβει τώρα :lol: αχ μακάρι να χα κλιματιστικό ο ανεμιστήρας δεν κάνει τίποτα Φωτεινή μου τον έχω όλη νύχτα στα τέρματα αλλά τίποτα έχει και υγρασία από το ποτάμι που έχει εδώ κοντά άστο να πάει.. Εγώ μια χαρά είμαι σήμερα και άρχισα να κάνω καμιά δουλειά γιατί επικρατεί το χαοςςςςς!!!!! Εγώ επειδή παίρνω χάπι δεν με αφήνει γεύση καθόλου 

Πω πω Δημητρούλα μου, τι να σου κάνει ο ανεμιστηρας... ζεστό αέρα ανακυκλώνει! Κάνε υπομονή νομίζω οτι θα δρωσισει τις επομενες μερες. Εμενα με επισκεφτηκε η δυσκοιλιότητα.. κοντεύω να εκραγω! Το χω ρίξει στα φρούτα μπας και βοηθηθω! Θα πίνω και το σιδηρο τώρα τρισχειρότερα...

17 ώρες πρίν, Marian91 είπε:

Γεια σαςκορίτσια μου , πάλι καλά δεν είχα άλλους πόνους πήρα κι ένα depon το πρωί μαζί με το μαγνήσιο (Η γιατρός μου το είπε) κι τώρα όλα καλά εχθές ήμουν ξάπλα πήγαμε κι τον μικρό λίγο στη θάλασσα κι έβαλα κι εγώ τα πόδια μου κι ένιωσα καλύτερα. Απο χαπια εγω παιενω φυλλικο d3 κι trofocard μαφνησιο 3 φορές τη μέρα. Δυσπεψία στο φουλ κι την πήρα κι νε είπε gaviscon  η maalox ξέρει καμία πιο είναι πιο αποτελεσματικο; 

Συγχαρητήρια σε όλες για τα καλά νέα απο τα μωράκια σας... 

Εμενα μου εδωσε gaviscon μια φορα πηρα με βοηθησε νομιζω.

Γεια σε όλες τις μέλλουσες μανούλες,έχω αρκετό καιρό να μπω αλλά σας διαβάζω και μαθαίνω νέα σας.Εχουμε και νέα μέλη και να ευχηθώ με το καλο τα μωράκια σας.

Χθες γύρισα από έναν υπέρηχο ρουτίνας όλα καλά ψηλωσαμε και με τα αποτελέσματα της αυχενικής συζήτησαμε με το γιατρό να γίνει και nipt.Βρε κορίτσια ενώ μου είπε στα ανώτερα φυσιολογικά βγήκε 2.5mm η μέτρηση της αυχενικής και καλό θα ήταν για ένα ποσοστό 5% να γίνει για να αποκλείσουμε τελείως τους κινδύνους.Μ είπε κι άλλα επιστημονικά.Το σκέφτομαι γτ είναι κ το οικονομικό στη μέση η φθηνότερη λύση ξεκιναει..στα 680€ αλλά και πάλι δε θέλω να το ρισκάρω γτ με έβαλε σε σκέψεις.Ποσες την κάνανε από εδώ μέσα;Και κάτι άλλο να ρωτήσω όσες παίρνετε πολυβιταμινες τώρα που ξεκινήσατε και σίδηρο σας είπε να τις σταματήσετε;ξέχασα να ρωτήσω το γιατρό και είναι και σκ.Αν ξέρει κάποια να μου πει.

Διαφημίσεις

Just now, Angelvas είπε:

Γεια σε όλες τις μέλλουσες μανούλες,έχω αρκετό καιρό να μπω αλλά σας διαβάζω και μαθαίνω νέα σας.Εχουμε και νέα μέλη και να ευχηθώ με το καλο τα μωράκια σας.

Χθες γύρισα από έναν υπέρηχο ρουτίνας όλα καλά ψηλωσαμε και με τα αποτελέσματα της αυχενικής συζήτησαμε με το γιατρό να γίνει και nipt.Βρε κορίτσια ενώ μου είπε στα ανώτερα φυσιολογικά βγήκε 2.5mm η μέτρηση της αυχενικής και καλό θα ήταν για ένα ποσοστό 5% να γίνει για να αποκλείσουμε τελείως τους κινδύνους.Μ είπε κι άλλα επιστημονικά.Το σκέφτομαι γτ είναι κ το οικονομικό στη μέση η φθηνότερη λύση ξεκιναει..στα 680€ αλλά και πάλι δε θέλω να το ρισκάρω γτ με έβαλε σε σκέψεις.Ποσες την κάνανε από εδώ μέσα;Και κάτι άλλο να ρωτήσω όσες παίρνετε πολυβιταμινες τώρα που ξεκινήσατε και σίδηρο σας είπε να τις σταματήσετε;ξέχασα να ρωτήσω το γιατρό και είναι και σκ.Αν ξέρει κάποια να μου πει.

Γεια σου μονο για το δευτερο σκελος της ερωτησης θα σ πω το πρωτο  δεν το γνωριζω καθολου γτ δ μ χρειαστηκε κατι εξτρα ως εξεταση εμενα δεν μου τις σταματησε πινω και πολυβιταμινες

• Ευχαριστώ 1

Just now, Angelvas είπε:

Καλησπέρα. Ξέρω πως η αιματολογική εξέταση nipt δίνει παλι πιθανότητες. Δηλαδή αν και αυτό σου βγάλει αυξημένες πιθανότητες, παλι θα παραπεμφθείς για επεμβατική εξέταση, εκτός αν εχεις αποφασίσει να μην κανεις. Είναι δύσκολη η αποφαση δεδομένου οτι τα χρήματα είναι πολλά και για τη nipt και για αμνιο. Ελπίζω να σου πάνε όλα καλα και να αποφασίσετε το καλύτερο. Υπάρχουν και κορίτσια που την έκαναν, όταν το δουν λογικά θα σου απαντήσουν. Εδώ είμαστε να μας ενημερώνεις. 
Όσο για πολυβιταμίνες εγω δεν παιρνω, μόνο σιδηρο και φυλλικό.

• Μου αρέσει 1

Just now, Suzukaki είπε:

Γεια σου μονο για το δευτερο σκελος της ερωτησης θα σ πω το πρωτο  δεν το γνωριζω καθολου γτ δ μ χρειαστηκε κατι εξτρα ως εξεταση εμενα δεν μου τις σταματησε πινω και πολυβιταμινες

Αν επιτρέπεται ποιες παίρνεις;και σε ποια εβδομάδα είσαι;

Καλησπέρα κορίτσια.. @Angelvas δενν έχω ιδέα για την εξέταση αλλά όπως είπε η Φωτεινή κάποιες κοπέλες την έχουν κάνει.. Εύχομαι όλα καλά να πάνε!!!! Ευτυχώς έβγαλε λιγο αεράκι ελπίζω να την παλέψω αυτή την νύχτα.. Φτιαχνω μαρμελαδιτσα ρόδακινο και μοσχοβολισει ο τόπος :)εγώ πάλι παίρνω τα πάντα ασβέστιο σίδηρο μαγνήσιο 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Δημητρούλα μαρμελαδίτσα ε;;; Στείλε κανα βαζακι απο δώ, με ψωμακι και βουτυράκι το πρωί, όνειρο!!! Όντως λογικά απο αύριο θα δροσίσει, σε εσάς βόρεια απο σήμερα βραδάκι! Άντε να μπορούμε να κινηθούμε λίγο άνετα..

Ναι ναι ευχαρίστως να σε στείλω χάχα ροδακινα παραγωγής συνταγή από την γιαγιάκα βγήκε μούρλια..  Τα παιδιά την τσακίζουν όλη μέρα μαμά πεινάω είναι τα καμάρια μου χάχα α.. Ναι ναι μακάρι λίγο να δροσίσει εδώ 40αριαα είχε αυτές τις μέρες 

• Μου αρέσει 1

Just now, Dhmh4 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια.. @Angelvas δενν έχω ιδέα για την εξέταση αλλά όπως είπε η Φωτεινή κάποιες κοπέλες την έχουν κάνει.. Εύχομαι όλα καλά να πάνε!!!! Ευτυχώς έβγαλε λιγο αεράκι ελπίζω να την παλέψω αυτή την νύχτα.. Φτιαχνω μαρμελαδιτσα ρόδακινο και μοσχοβολισει ο τόπος :)εγώ πάλι παίρνω τα πάντα ασβέστιο σίδηρο μαγνήσιο 

Ααα τι ωραία,χρυσοχερα,μου έδωσαν κ εμένα μαρμελάδα βερίκοκο χειροποίητη και είναι όνειρο...:-Pεχουμε όλες λιγουριτσες τελικά.

Πάντως κ εγώ νομίζω δε πρέπει να κοπούν οι βιταμίνες,τώρα ειδικά τραβάει το παιδί φουλ

Just now, Suzukaki είπε:

16η εβδ τις pregnatcare plus 

Είσαι πιο πολύ από μένα  εγώ 15w Oπότε εικάζω συνεχίζονται,θα πάρω τηλ τη Δευτέρα να μου πει 

• Μου αρέσει 1

Χάχα ευχαριστώ... Ναι ναι σχέδον όλες έχουμε τις λίγουρες μας.... Όχι γιατί να κοπούν η βιταμίνες από δω και πέρα θα αρχίσει να τραβάει και το μωράκι μας.. Αχ συνέχεια σαν την τρελή το μιλάω αντε ποτέ θα κλωτσήσεις το λέω.. με κοιτάνε και τα αγόρια λένε παει η μαμα χααχα ανυπομονούν και αυτά να μάθουν τι είναι

@Angelvas εγω εκανα nip, ενω στον υπέρηχο βγήκαν ολα καλα, για καποιο λογο μια πιθανότητα (τρισωμια 13) μου βγήκε 1/340. Ο σύζυγος δεν θέλει να το ρισκάρουμε, θέλει μα είναι σίγουρος ότι το μωρό είναι υγιές. Στην δεύτερη εγκυμοσυνη που είχα πάλι μεγάλη πιθανότητα (7 χρονια πριν) 1/200 αρνήθηκα να κανω οτιδήποτε γιατί τότε δεν υπηρχε μη παρεμβατική εξέταση οπως τώρα, έπρεπε να κανω ειτε αμνιοπαρακεντηση ειτε τροφοβλαστηση, και αυτές έχουν ενα ποσοστό ρίσκου για αποβολή, οπότε δεν κανα τίποτα και ολα ητανε καλα εν τέλει. Τωρα που υπάρχει αυτή η εξέταση και γίνεται μόνο με αιμοληψίας του "εκανα τη χάρη", ειναι 700 ευρώ βέβαια, αλλα προκειμένου να αποφύγω τις εντάσεις χαλαλι, ας ειναι το μωράκι καλα και δεν με νοιάζει. Ισχύει αυτο που είπε μια κοπελα παραπάνω, αν πάλι κάτι βγει "κακο" για να το σιγουρεψεις θα πρέπει να κανεις αμνιο, εγώ δεν ξερω τι θα κάνω, απλα ελπίζω κι εύχομαι ότι όλα θα είναι καλα στη nip και  δεν θα χρειαστεί κάτι άλλο. Επισης, και τίποτα να μην κανεις τώρα, στη β'επιπεδου θα φανεί αν υπάρχει πρόβλημα. Ολα έχουνε να κάνουν με το τι θελεις να κανεις με το αποτέλεσμα, πχ αν θα ήθελες διακοπή κύησης στην κακη περιπτωση. Είναι πολυ προσωπική απόφαση, και δυσκολη, κουράγιο!

Σε αλλα νεα, με έχει πιασει κι εμενα δυσκοιλιότητα, είχα 2 μερες που πηγαινα σφιγγομουν, ζοριζομουν και τίποτα. Από την αρχή μου ειχε πει ο γιατρος μου να έχω το σίδηρο μέρα παρα μέρα για να αποφύγω τη δυσκοιλιότητα. Επειδή δεν είχα θέμα αρχικά αποφάσισα να το κάνω καθε μέρα (το αφησε πανω μου) και τοτε με επιασε.. Οποτε τώρα το ξαναγύρισα στο μερα πάρα μέρα (αλλα συνεννοηθείτε με το γιατρό για κατι τέτοιο, παιζουν ρόλο και οι εξετάσεις) και εχω πλακωθει στα all-bran και στα ξερα δαμάσκηνα. Τα ακτινίδια με θερίζουν στο στομάχι, και ο φυσικος χυμός πορτοκάλι που είχα πλακωθει επισης λίγο με ζορισε στο στομάχι. Ειναι θεμα παντως..

Όσον αφορά τη ζεστη, εδώ στο νότο (Κρητη) πολυ κι απο αυτο!! Ο σύζυγος με δουλεύει, να πάω λέει στη Σιβηρία, χαχαχα! Δεν έχω γεννηθεί/μεγαλωσει εδω και η ζέστη δεν συνηθίζεται.. Είμαι αυτο που λενε και τα Ξύλινα Σπαθιά "ξεχασμενος στο Νοτο, γεννημένος αλλού". :D Κι εμεις με ενα ταπεινο ανεμιστήρα τη βγάζουμε, αφού λέω αν δεν βάλουμε φερος aircondition δεν θα βάλουμε ποτέ!! Υπομονή ενας μηνας εμεινε!!

Κατα τα αλλα εχθες εκανα τα γενέθλια των παιδιών στο χωριό του αντρα μου, εδώ μακρυα απο τουρίστες και συνωστισμό. Πρωτη φορα που δεν εκανα καμία απολύτως προετοιμασία, ουτε καν παραγγειλα τούρτα, πηγαμε καθοδόν και πήραμε έτοιμες αυτες που έχουν στο ζαχαροπλαστείο. Δεν ειχα το κουράγιο να ασχοληθώ περισσότερο. Συνήθως φτιάχνω εγώ τις τούρτες τους, έχουμε και θέμα, φτιάχνω και σακουλάκια με δωρακια/αναμνηστικά. Φετος τιποτα,και πολυ φοβάμαι τωρα με το τρίτο παιδί (γερο να έρθει) θα είναι πολλές οι "εκπτωσεις" πλέον..

Θα μείνουμε με τις μικρές εδω στα πεθερικά για μια βδομάδα, να αλλάξουμε λίγο περιβάλλον μιας και φετος δεν παμε πουθενα. Ο σύζυγος θα επιστρέψει σημερα σπίτι μας γιατί δεν έχει άδεια καθόλου. Αλλα για εμας θα είναι οι διακοπες μας αυτες!!

• Μου αρέσει 2

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...