Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Μανούλες Ιανουάριος 2021!!!!

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, myrina είπε:

@Marian91 εύχομαι να είναι ολα καλα με το μωράκι σου, ποτε εχεις ξανα υπέρηχο??

Για εξοδους που λεγατε κορίτσια εγω δεν βγαίνω, φοβάμαι πολύ με το covid, ζούμε και σε τουριστική περιοχή, οποτε φυλαγομαι οσο μπορώ. Ο αντρας μου παίρνει τις μικρες και βγαίνουν, αλλα έστω κι έτσι με το να μη βγαίνω εγώ μειωνω τις πιθανότητες..

Το στομάχι έχει αρχίσει να στρώνει, δεν εχω πολλες αναγουλες, αλλα δεν μπορώ να φάω κανονικα οπως εκτος εγκυμοσύνης, το οποίο είναι καλό βεβαια. Με τραβούν πολυ τα ζυμαρικά αλλα θέλει μέτρο γιατί εχει αρχίσει κι εμενα να με πιάνει δυσκοιλιότητα. Σήμερα πήρα χυμό πορτοκάλι Ολυμποςς φυσικό,  ηπια ενα λιτρο και ηρθα στα ισια μου !!!

Απο το Σαββατο δεν εχω δει αιμα, δοξα τω Θεώ ουτε στο σκούπισμα καθολου, ολα καθαρά! Σταμάτησα το ουτρογκεσταν και ξεκίνησα το σαλοσπιρ. 

Περιμένω ακόμα τα αποτελέσματα από την εξέταση ΝΙΠ, και το επόμενο ραντεβού μου μς τον γιατρό μου είναι 20 Αυγούστου!! Ανυπομωνω και ελπίζω τοτε να μπορέσει να μας πει φύλο!! Μέχρι τώρα δεν εχει φανει!!

Εχω αρχίσει να νοιώθω κινητικότητα στην κοιλίτσα, όχι πολυ έντονα, αλλα σαν να νοιώθω να κλωτσαει. Εσεις εχετε νοιώσει κάτι?? 

Εγω όχι δν έχω καταλάβει τιποτα...Αλλά μια φιλη μου που είναι στο τρίτο παιδι μου ειπε ότι κάτι νιώθει και λένε ότι είναι σύνηθες μητέρες που έχουν και αλλά παιδιά ότι τα νιώθουν πιο νωρίς !!Τι ωραιο συναίσθημα θα είναι να νιώθεις το παιδάκι !!!

3 ώρες πρίν, myrina είπε:

@Marian91 εύχομαι να είναι ολα καλα με το μωράκι σου, ποτε εχεις ξανα υπέρηχο??

Για εξοδους που λεγατε κορίτσια εγω δεν βγαίνω, φοβάμαι πολύ με το covid, ζούμε και σε τουριστική περιοχή, οποτε φυλαγομαι οσο μπορώ. Ο αντρας μου παίρνει τις μικρες και βγαίνουν, αλλα έστω κι έτσι με το να μη βγαίνω εγώ μειωνω τις πιθανότητες..

Το στομάχι έχει αρχίσει να στρώνει, δεν εχω πολλες αναγουλες, αλλα δεν μπορώ να φάω κανονικα οπως εκτος εγκυμοσύνης, το οποίο είναι καλό βεβαια. Με τραβούν πολυ τα ζυμαρικά αλλα θέλει μέτρο γιατί εχει αρχίσει κι εμενα να με πιάνει δυσκοιλιότητα. Σήμερα πήρα χυμό πορτοκάλι Ολυμποςς φυσικό,  ηπια ενα λιτρο και ηρθα στα ισια μου !!!

Απο το Σαββατο δεν εχω δει αιμα, δοξα τω Θεώ ουτε στο σκούπισμα καθολου, ολα καθαρά! Σταμάτησα το ουτρογκεσταν και ξεκίνησα το σαλοσπιρ. 

Περιμένω ακόμα τα αποτελέσματα από την εξέταση ΝΙΠ, και το επόμενο ραντεβού μου μς τον γιατρό μου είναι 20 Αυγούστου!! Ανυπομωνω και ελπίζω τοτε να μπορέσει να μας πει φύλο!! Μέχρι τώρα δεν εχει φανει!!

Εχω αρχίσει να νοιώθω κινητικότητα στην κοιλίτσα, όχι πολυ έντονα, αλλα σαν να νοιώθω να κλωτσαει. Εσεις εχετε νοιώσει κάτι?? 

Μια ερώτηση κορίτσια..Εγω την Παρασκευή έχω αυχενική με πήραν τηλέφωνο σήμερα και μου ειπαν 24 ώρες πριν την εξέταση να μην φάω φρούτα και λαχανικά..Εσάς σας είχαν πει κάτι τέτοιο;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατί σου είπαν να μη φας δεν μπορώ να καταλάβω εμένα δεν μου είπαν κάτι τετοιο αλλά και από αυτά που έχω διαβάσει δεν έχει να κάνει αν έχεις φάει η όχι. Που θα κάνεις αυχενική σε ιδιωτικό;  Τι να πω μπορεί να το κάνουν διαφορετικά στο κάθε ιατρείο δεν ξέρω..  Φωτεινή μου που χάθηκες εσυυυ όλα καλααα; 

• Μου αρέσει 1

Και εμενα δεν μου είπαν να μην φάω ίσα ίσα μου είπαν να φάω κ γλυκό πριν πάω για να είναι ξύπνιο το μωρό....Εγώ ξέχασα να φάω αλλά ευτυχώς το μωρό είχε καλή θέση κ τελειώσαμε αμέσως.....

• Μου αρέσει 1

πρίν από 56 λεπτά , Dhmh4 είπε:

Γιατί σου είπαν να μη φας δεν μπορώ να καταλάβω εμένα δεν μου είπαν κάτι τετοιο αλλά και από αυτά που έχω διαβάσει δεν έχει να κάνει αν έχεις φάει η όχι. Που θα κάνεις αυχενική σε ιδιωτικό;  Τι να πω μπορεί να το κάνουν διαφορετικά στο κάθε ιατρείο δεν ξέρω..  Φωτεινή μου που χάθηκες εσυυυ όλα καλααα; 

Σε ιδιωτικό ναι και εγω δεν κατάλαβα το λόγο σε ευχαριστω 

Just now, Suzukaki είπε:

Και εγω πρωτη φορα το ακουω αυτο εμενα ισα ισα μ ειχαν πει μπορειτε να εχετε φαει κανονικα πιο πριν.μηπως κατι με το εντερο σου.......δ μπορω καθολου να καταλαβω

Έχω θέμα με το έντερο μου γενικά πίνω καθημερινά και τα effecol

Just now, Xen.... είπε:

Και εμενα δεν μου είπαν να μην φάω ίσα ίσα μου είπαν να φάω κ γλυκό πριν πάω για να είναι ξύπνιο το μωρό....Εγώ ξέχασα να φάω αλλά ευτυχώς το μωρό είχε καλή θέση κ τελειώσαμε αμέσως.....

Μακαρι και εμενα να έχει καλή θέση λαχταρω να το δω και να ναι όλα καλα Σας ευχαριστω 

Διαφημίσεις

Να σας ρωτησω ποσα mg παίρνεται ασβέστιο πόσα μαγνήσιο οσες κοπέλες χρειάζεται να πάρετε και πόσο σίδηρο? Γιατί εγώ παίρνω κατι πολυβιταμινες που εχουν καποια mg απο ολα τα παραπάνω αλλα μου φαίνονται λίγα παίρνω και χαμηλή δόση ασπιρίνη καθε μέρα.

• Μου αρέσει 1

xGjWm4.png

1 hour ago, Roula2021 είπε:

Να σας ρωτησω ποσα mg παίρνεται ασβέστιο πόσα μαγνήσιο οσες κοπέλες χρειάζεται να πάρετε και πόσο σίδηρο? Γιατί εγώ παίρνω κατι πολυβιταμινες που εχουν καποια mg απο ολα τα παραπάνω αλλα μου φαίνονται λίγα παίρνω και χαμηλή δόση ασπιρίνη καθε μέρα.

Καλημερα.εμενα χθες μ ξεκινησε το ασβεστιο που ειναι μαζι με βιταμινη d και  ειναι 1000mg.μαγνησιο δ μ δωσε ακομα.πολυβιταμινες παιρνω κ εγω απο την πρωτη μερα που εχουν τα παντα μεσα κ σιδηρο πινω το ποσιμο το μπουκαλακι δ ξερω ποσα mg ειναι

Just now, Suzukaki said:

Καλημερα.εμενα χθες μ ξεκινησε το ασβεστιο που ειναι μαζι με βιταμινη d και  ειναι 1000mg.μαγνησιο δ μ δωσε ακομα.πολυβιταμινες παιρνω κ εγω απο την πρωτη μερα που εχουν τα παντα μεσα κ σιδηρο πινω το ποσιμο το μπουκαλακι δ ξερω ποσα mg ειναι

Εαν παρεις παρα πολυ μεγαλη δοσολογια απο ασβέστιο θα σου δημιουργήσει προβλήματα ετσι μου πε ο γιατρος και μου εδωσε μονο 200 mg που ειναι μαζι με τις πολυβιταμινες οπως και ο σιδηρος

xGjWm4.png

Καλημέρα κορίτσια εμένα μου δίνει 500 mg ασβέστιο σίδηρο παίρνω χάπι tardyferon 80mg ένα πρωί ένα βραδυ και μαγνήσιο 60,77mg.. Πως είστε σήμερα;; εγώ δεν κοιμήθηκα καλά το βράδυ από την ζέστη και σήμερα είμαι στα χαμένα έχω και πονοκέφαλο.. 

Καλημερα κορίτσια μου!! 

Μωρε να είναι τα έντερα ή τίποτα άλλο κι εγώ απο την λαχτάρα μου να είναι ολα καλα νομιζω ότι ακούω το μωρακι? 15Ε 3Η είμαι τώρα..

Πήρα την εταιρεια που κάνει την ΝΙΠ, Δευτερα βράδυ μου είπαν λογικά θα έχω τα αποτελεσματα !

Αυτο για φρούτα πριν την Αυχενική δεν το εχω ξανακούσει ούτε γω. Στα προηγούμενα παιδάκια μου το μονο που θυμάμαι είναι ότι είχα μια σοκολατα μαζί στην Β' επιπέδου για να κουνιέται το μωρο περισσότερο..

Για τα συμπληρώματα θυμάμαι ότι παίρνω 80mg σίδηρο, το ασβεστιο δεν θυμάμαι και τώρα είμαι ξαπλα και είναι στην κουζίνα κατω, θα ξαναγραψω πιο μετά γι'αυτό. Παιρνω ακομα το φιλικό, αλλα αυτο μου ειπε μολις τελειώσει το κουτί δεν χρειαζεται αλλο.

Αν και δεν εχω ξαναδεί αιμα απο το Σάββατο και σταμάτησα τα ουτρογκεσταν, η υπνηλία παραμένει, ειμαι έτοιμη να με πάρει ο ύπνος ανα πασα στιγμή, ωστόσο δεν κοιμάμαι καλα, κανω πολύ ανήσυχο ύπνο, βλέπω και εφιάλτες.. Ισως είναι από το αγχος μου να δω τα αποτελέσματα ότι ολα είναι καλα.. Συμβαίνει σε καμια αλλη να κάνει ανήσυχο ύπνο?

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Roula2021 είπε:

Εαν παρεις παρα πολυ μεγαλη δοσολογια απο ασβέστιο θα σου δημιουργήσει προβλήματα ετσι μου πε ο γιατρος και μου εδωσε μονο 200 mg που ειναι μαζι με τις πολυβιταμινες οπως και ο σιδηρος

Δεν μ πε κατι ειναι κ η βοταμινη d μαζι οποτε μηπως μοιραζονται τα mg

Just now, Dhmh4 είπε:

Καλημέρα κορίτσια εμένα μου δίνει 500 mg ασβέστιο σίδηρο παίρνω χάπι tardyferon 80mg ένα πρωί ένα βραδυ και μαγνήσιο 60,77mg.. Πως είστε σήμερα;; εγώ δεν κοιμήθηκα καλά το βράδυ από την ζέστη και σήμερα είμαι στα χαμένα έχω και πονοκέφαλο.. 

Κοιμαμαι με κλιματιστικο δοξα τον θεο απο υπνο δ ειχα ποτε μ θεματα κοιμαμαι παντα κ πολυ κα καλα.να ξαναπεσεις κοριτσι το μεσημερι κ με την ζεστη μην κανεις δουλειες

Ισως είναι η ζεστη που μου το προκαλεί τοτε, δεν έχουμε κλιματιστικό, έναν μικρό ανεμιστήρα εχω και δουλεύει όλη μέρα, αλλα δεν κάνει πολυ δουλεια.. Αντε ενας μηνας εμεινε ακομα το καλοκαίρι, υπομονή!! :razz:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Εγώ το σπίτι που νοικιάζω έχει ένα μικρό κλιματιστικό στην κουζίνα που είναι ξεχωριστά από το σπίτι κάθομαι την περισσότερη μέρα εδώ αλλά το βράδυ δεν παλεύεται μέσα στο σπίτι με ανεμιστήρα και εγώ αλλά δεν κάνει δουλειά.. Από ανήσυχο ύπνο άλλο τιποτα και δεν κοιμάμαι καλά το βράδυ και ξυπνάω και από τις 7...  Υπνηλία δεν ξέρω τι είναι χάχα δεν ειχα σχεδόν καθόλου..  Υπομονή κοπέλα μου θα πάρεις τα αποτελέσματα και θα ηρεμήσεις όλα καλά θα πάνε..  Λένε ότι το έχουν νιώσει κι άλλες σε αυτή την εβδομάδα εγώ είμαι 15 και 2 και ανυπομονώωωωω

Εγώ 13+5 Σήμερα κ εδώ κ πολύ καιρό νοιώθω χτυπήματα χαμηλά στην κοιλιά.... Ο εμβρυολογος μου είπε είναι το έντερο μετά την 15-16 Θα νοιώσεις το μωρό.... ωστόσο έχω άλλο θέμα,με πονάει η κοιλιά κάτω αριστερά χαμηλά μάλλον το έντερο κ κάνει αντανακλάσεις σε όλη την κοιλιά... Ο γιατρός μου είπε μπορεί να είναι το έντερο μπορεί συσπάσεις μου έδωσε dufalac προς το παρόν να στρώσει το εντερο..... Έχει καμία κάτι παρομοιο;;;;

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια κ απο εμένα!!!   

@Dhmh4 Δημητρούλα μου σε έκανα να ανησυχήσεις.. όντως δεν μπήκα χθες ειχα κοσμο όλη μερα και σήμερα είχα την αυχενική.. παίζει να ήμουν και η τελευταία;;; Ο γιατρός μου είπε οριακά! Πολλή ώρα κορίτσια 3 ώρες στο μαιευτήριο, αργησαν να με πάρουν! Ευτυχώς όμως όλα καλα!!! Ο γιατρός μου είπε πολύ ζωηρό το μωρό σου! Χαχα

Προβληματάκια με το εντερο εχω και εγώ αρκετά.. μου είπε ο γιατρός δαμασκηνα και ακτινίδια! 

Α!!!! Κατα 99,9 μου είπε κοριτσάκι! Θα τον φάμε το μπαμπά μας εδώ μεσα τρεις γυναίκες! ΚΑΙ επιτέκους μου εδωσε οκ να βγω απ το σπιτι!! Τελεια!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...