Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Ιανουάριος 2021!!!!

Recommended Posts

Just now, enjoy είπε:

Πιπιλα εδωσα απο το νοσοκομειο... ακομα του δινω mum και εγω... την παιρνει που και που με το ζορι...

Εγω του δινω σε μπουκαλια  2 διαφορετικες θηλες... του δινω πιπιλα διαφορετικη  εταιρια και τον θηλαζω....

Για συγχιση δεν επαθε με θηλαζει μια χαρα... μαλλον ειμαι εξαιρεση στον κανονα.... οχι μονο δεν επαθε συγχιση... αλλα τα ξεχωριζει κιολας το μονο που δεν  θελει ειναι η πιπιλα την δοκιμάζει  και την φτυνει γτ ειναι η μονη που δεν τρεχει γαλα απο οτι εχω καταλαβει...

Κοριτσια... υπομονη σε ολες... ποκυ υπομονη... κι αλλη υπομονη και εγω στα ορια τρελας..

Με τον συζυγο ενα τρικουβερτο ριξαμε πριν το πυρετο... 

Επισης σημερα ξυπνησα με τσούξιμο μπροστά  παω πιπι και βελαζω και αιμα πισω όταν  παω για το αλλο... οχι δεν θα κλαψω αλλα θα χρειαστω ενα ψυχολογο στο τελος... για την ακριβεια ψυχίατρο...:D

Και εγώ ακριβώς  τα ίδια....πιπίλα δεν παίρνει και ας έχω δοκιμάσει . Ενώ μπουκάλι  μια χαρά.....από ψυχολογία όλες πολύ τα ίδια βλέπω...θα περάσει  που θα πάει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εντάξει για το θέμα ψυχολογία ανακουφιζομαι ότι δεν είμαι η μονη σε τέτοια φάση..  Εγώ σίγουρα Ρίχνω ένα κλάμα την ημέρα.. 

Πιπίλα Κ μένα η παιδίατρος είπε να δωσω, γιατί λέει είναι χειρότερο να μάθει να πιπιλαει το δάχτυλο της.. αλλά έλα που δε τη θέλει καθόλου τη πιπίλα.. έδωσα της μαμ 0-2 και μια πιο μεγάλη της nuk, κ μια λατεξ,  αλλά τις φτύνει. Πολύ σπάνια δέχεται τη nuk

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα μανούλες και κουράγιο σε όλες μας! 

Και εγώ έχω δώσει πιπίλα. Έχω της mum 0-2 και μια της Avent που την είχε μαζί με κάτι μπιμπερο που είχα πάρει! Και πιο πολύ της αρέσε η Avent. Όταν κλαίει πολύ και σπαραζει η καρδιά μου της την δίνω και ηρεμεί! Ενώ η μπέμπα μου είναι πολύ ήσυχη, στην αλλαγή  πανας τις περισσότερες φορές κλαίει γοερά! Συμβαίνει και σε εσάς αυτό; 

Just now, Bellitsa! είπε:

Και εγώ έχω δώσει πιπίλα. Έχω της mum 0-2 και μια της Avent που την είχε μαζί με κάτι μπιμπερο που είχα πάρει! Και πιο πολύ της αρέσε η Avent. Όταν κλαίει πολύ και σπαραζει η καρδιά μου της την δίνω και ηρεμεί! Ενώ η μπέμπα μου είναι πολύ ήσυχη, στην αλλαγή  πανας τις περισσότερες φορές κλαίει γοερά! Συμβαίνει και σε εσάς αυτό; 

Ιδιως μετα τον ύπνο  το κανουν γτ τους παγωνει η υγρασια του μωρομαντιλου... κ ξυπνάνε και θυμουνται οτι πρεπει να φανε... γ μενα που τον αλλαζω πριν το γευμα για να κοιμαται μετα το γευμα...

Just now, Opheliav είπε:

Εντάξει για το θέμα ψυχολογία ανακουφιζομαι ότι δεν είμαι η μονη σε τέτοια φάση..  Εγώ σίγουρα Ρίχνω ένα κλάμα την ημέρα.. 

Πιπίλα Κ μένα η παιδίατρος είπε να δωσω, γιατί λέει είναι χειρότερο να μάθει να πιπιλαει το δάχτυλο της.. αλλά έλα που δε τη θέλει καθόλου τη πιπίλα.. έδωσα της μαμ 0-2 και μια πιο μεγάλη της nuk, κ μια λατεξ,  αλλά τις φτύνει. Πολύ σπάνια δέχεται τη nuk

Και εμενς αυτός αγαπη τ δαχτυλο... ο πρωτος καθολου... και ο πρωτος επαιρνε κ πιπιλα για υπνο και μολις ροχαλιζε την εφτυνε... ετουτος προτιμαει τη  γκρινια παναθεμα τον...

Εμεις περιμενουμε να σαραντησουμε  για να βγουμε εξω!!! Αμα προλαβω και δεν παθω συγχιση εγω!!!:tongue: ειναι καμια που βολταρει?? Καλο κανει λιγος αερας... η ολες περιμενετε να 40ετε??

Just now, vivi24 είπε:

Εμένα η γιατρός σήμερα μου είπε ότι τα μωρά που θηλάζουν αποκλειστικά δύσκολα περνουν πιπίλα 

Καταπληκτικα!!!! χαχαχα

Διαφημίσεις

Just now, Bellitsa! είπε:

Θηλάζεις??  Εμένα λίγο κρατησε της μαμ και εγώ avent  έχω πάρει όπως και μπιμπερό αλλα ίσως η πιπίλα του φενοταν  βαριά... στην πανα και εμένα σπαραζει...και τρεμει...ίσως κρυώνουν....

Με τον αφαλο κορίτσια πως τα πάτε???εμάς είναι λίγο κόκκινος....5 ημερών δεν του έχει πέσει... ελπίζω αύριο μεθαύριο... δεν μπορώ να του αλλάξω πανα τρέμω μην του κάνω ζημιά,λες και είμαι πρωταρα

• Μου αρέσει 1

Just now, vivi24 είπε:

Θηλάζεις??  Εμένα λίγο κρατησε της μαμ και εγώ avent  έχω πάρει όπως και μπιμπερό αλλα ίσως η πιπίλα του φενοταν  βαριά... στην πανα και εμένα σπαραζει...και τρεμει...ίσως κρυώνουν....

Με τον αφαλο κορίτσια πως τα πάτε???εμάς είναι λίγο κόκκινος....5 ημερών δεν του έχει πέσει... ελπίζω αύριο μεθαύριο... δεν μπορώ να του αλλάξω πανα τρέμω μην του κάνω ζημιά,λες και είμαι πρωταρα

Ψυχουλα μικρη!!! Κοκκινος η καφε σκουρο ο αφαλος γτ ξερενεται?? Εμας εκαναν καλη δουλεια στο νοσοκομειο επεσς πριν βγουμε δεν ξερω πως τα καταφεραν... και ημουν τυχερη σε αυτο και είχε  μεινει ενα μικρο κομματακι εφυγε γρηγορα... Στο πρωτο εκανε πανω απο 13 ημερες...

Μπενταντιν πρωι βραδυ μου ειπαν και σε καθε πανα οινοπνευμα νεογνολογος μας... αλλος παιδιατρος που φωναξα σπιτι... και νοσοκομειο... εγω εβαζα μονο οινοονευμα στην αρχη επειδη στον πρωτο ετσι ηταν η οδηγια ενα αππ τα δυο... αλλα μολις ξεκινησα πρωι βραδυ μπενταντιν μου φανηκε οτι το στεγνωνει καλυτερα... δεν ειμαι και απολυτα σίγουρη!!!

On 29/1/2021 at 4:23 ΜΜ, butterfly1986 είπε:

Να σου ζήσει ο γλυκούλης σου!!!!! Να τον χαίρεσαι και να είναι πάντα γερός και τυχερός!!!!

Πινακάκι για τις μανούλες Ιανουαρίου 2021 :wub:

@Marian91                αγοράκι -- ΠΗΤ 08/01 -- Νοσοκομείο Διαβαλκανικό, Θεσσαλονίκη ♡ γεννήθηκε 15/12!!!!!!!!!!!!!

@Opheliav                ♡ κοριτσάκι -- ΠΗΤ 09/01 -- (Κλινική δεν έχει αποφασιστεί ακόμη) Θεσσαλονίκη ♡ γεννηθηκε 10/01!!!!!!!!!!!!!!!!

@enjoy                      αγοράκι -- ΠΗΤ 11/01 -- Δημόσιο Νοσοκομείο, Θεσσαλονίκη ♡ γεννήθηκε 9/1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@Klegeo                    αγοράκι -- ΠΗΤ 11/01 --  ♡ γεννήθηκε 06/01!!!!!!!!!!!!!!!

@Marialena123         αγοράκι -- ΠΗΤ 17/01 -- Κλινική Μητέρα, Αττική ♡

@myrina                    αγοράκι -- ΠΗΤ 18/01 -- Νοσοκομείο Βενιζέλειο, Κρήτη ♡ γεννήθηκε 9/1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@Dhmh4                ♡ κοριτσάκι -- ΠΗΤ 19/01 -- Νοσοκομείο Διδυμότειχου, Διδυμότειχο ♡ γεννήθηκε 13/1!!!!!!!!!!!!!?

@Suzukaki                ♡ κοριτσάκι -- ΠΗΤ 20/01 -- Κλινική Γαία, Αττική ♡ γεννήθηκε 22/1!!!!!!!!!!

@Mikri Ollandeza      αγοράκι -- ΠΗΤ 20/01 -- Κλινική Jeroen Bosch, Ολλανδία ♡ γεννήθηκε 24/1!!!!!!!!!!!!!!!!!

@Maria mariaa          αγοράκι -- ΠΗΤ 20/01 -- (Κλινική δεν έχει αποφασιστεί ακόμη) Αττική ♡γεννηθηκε 13/01!!!!!!!!!!!!!!!

@Roula2021              αγοράκι -- ΠΗΤ 22/01 -- Αμερικη♡ γεννήθηκε 15/1!!!!!!

@Angelvas                ♡ κοριτσάκι -- ΠΗΤ 24/01 -- Κλινική Γαία, Αττική ♡

@dpilo                        αγοράκι -- ΠΗΤ 24/01 -- Κλινικη Μητέρα, Αττική ♡

@Bellitsa!                 ♡ κοριτσάκι -- ΠΗΤ 26/01 -- Αγγλία ♡ γεννήθηκε 08/01!!!!!!!!!!!!!!!!

@Lottaki                   ♡ κοριτσάκι -- ΠΗΤ 27/01 -- Κλινική Μητέρα, Αττική ♡ γεννήθηκε 27/01!!!!!!!!!!!!!!!!

@butterfly1986        ♡ αγοράκι -- ΠΗΤ 28/01 -- Κλινική Λητώ , Αττική ♡ γεννήθηκε 20/1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@Fotini82                ♡ κοριτσάκι -- ΠΗΤ 28/01 -- Κλινική Ρέα, Αττική ♡ γεννήθηκε 21/1!!!!!!!!!!!!

@vivi24                     αγοράκι -- ΠΗΤ 28/01 -- Κλινική Ήρα, Κόρινθος ♡ γεννήθηκε 28/01!!!!!!!!!!!!!!!!

@Τουτουνι               ♡ κοριτσάκι   αγοράκι - ΠΗΤ 29/01 -- Κλινική Μητέρα,Αττικη ♡ γεννήθηκαν και τα διδυμακια 5/1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@KwnKwn10        ♡ κοριτσάκι -- ΠΗΤ 30/01 -- Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου Κρήτης ♡

Σύνολο Μανούλες - 20

Σύνολο Αντράκια - 12

Σύνολο Πριγκίπισσες -9

Κορίτσια καλησπερα και σιδερένιες σε όλες!!Γεννησαμε όλες ή όχι;

πρίν από 13 λεπτά , Opheliav είπε:

Και εγω του έδωσα πιπίλα γιατί έβαζε το χέρι δοκίμασε πόσες μόνο τν nuk την κλασική πήρε και όχι για πολυ ωρα

Just now, vivi24 είπε:

Εμάς έπεσε τν 11 ημέρα από την ημέρα που γεννήθηκε..Και εμείς στν αλλαγή πάνας έχουμε θέματα!

On 1/2/2021 at 7:21 ΠΜ, Mikri Ollandeza είπε:

Πήρα ένα τέτοιο σιρόπι, το οποίο βοηθάει να τα κάνει πιο μαλακά, αλλά προχθές ενώ ήθελα να πάω κ αφού είχα πάρει το σιρόπι παιδευτηκα πααααρα πολύ για ώρες με πολύ πόνο κ τελικά μπόρεσα αλλά δεν είδα διαφορά στην υφή, ήταν σκληρά δλδ κ πάλι πονεσα πολύ, σήμερα ήταν ελαφρώς καλύτερα αλλά κ πάλι πονεσα.. 

@enjoy Τελικά κ εγώ νομίζω ότι το πρόβλημα οφείλεται σε αιμορροΐδες τελικά.. 

@Suzukakiαναφορικά με το γάλα, οι μαιες με καθοδηγησαν στο εξής, αφότου θηλάσω να το βάζω κατευθείαν ψυγείο, όταν θα βγάλω να ζεστάνω μπορεί να μείνει θερμοκρασία δωματίου από 8 έως 12 ώρες κ δεν μπορώ να ζεστάνω το ίδιο γάλα πάνω από δύο φορές, πχ αν δεν πιει όλο το μπουκάλι την πρώτη φορά μπορώ να το ξανά ζεστάνω για ακόμη μια κ αυτό ήταν. Από εκεί κ πέρα τα γάλατα που έχω σε διαφορετικά μπουκάλια ψυγείο εάν είναι μεταξύ 12 κ 24 ωρών μπορούν να ενωθούν στα σακουλάκια κ να μπουν κατάψυξη για Μαξ 4 μήνες.. Θα ξεκινήσω από αύριο να παγωνω.. Αλλά αν θέλω να χρησιμοποιήσω από την κατάψυξη να το βγάζω από την προηγούμενη να το βάζω ψυγείο μετά εκτός ψυγείου κ μετά ζέσταμα, δηλ η διαδικασία να γίνεται σταδιακά..

Εμείς συνεχίζουμε την ταλαιπωρία μας ή όποια έχει μετριαστει στις νύχτες.. Όταν πάω να του δώσω στήθος κάνει σαν τρελός, οπότε του δίνω μπιμπερό με το. Δικό μου.. Κατά την διάρκεια της μέρας τα πάμε πολύ καλά με το στήθος.. Τι να πω.. Άβυσσος η ψυχή του μωρού μου... Επίσης για αντλήσεις μου είπαν όχι πάνω από 20 με 30 λεπτά το στήθος, ενώ το μωρό μπορεί να μείνει για όσο θέλει αυτό.. 

Εμενα τς πρώτες ημέρες μου έδωσε υποθέτα γλυκερίνης.Εγω πήρα θηλαστρο ούτε έμενα κάθεται στο στηθος..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , vivi24 είπε:

Εμάς έπεσε ο αφαλός στις 4 μέρες. Αλλά ήταν μέσα μετά λίγο υγρός και μας είχε πει η γιατρός σε κάθε αλλαγή Πάνας να βάζουμε οινόπνευμα. Τώρα στις 13 μερες έχει ξεραθεί τελείως κι έχει καθαρίσει οπότε θα ρωτήσω τη γιατρό αύριο μήπως πρέπει να σταματήσουμε να βάζουμε.

πρίν από 19 λεπτά , enjoy είπε:

Ιδιως μετα τον ύπνο  το κανουν γτ τους παγωνει η υγρασια του μωρομαντιλου... κ ξυπνάνε και θυμουνται οτι πρεπει να φανε... γ μενα που τον αλλαζω πριν το γευμα για να κοιμαται μετα το γευμα...

Και εμενς αυτός αγαπη τ δαχτυλο... ο πρωτος καθολου... και ο πρωτος επαιρνε κ πιπιλα για υπνο και μολις ροχαλιζε την εφτυνε... ετουτος προτιμαει τη  γκρινια παναθεμα τον...

Εμεις περιμενουμε να σαραντησουμε  για να βγουμε εξω!!! Αμα προλαβω και δεν παθω συγχιση εγω!!!:tongue: ειναι καμια που βολταρει?? Καλο κανει λιγος αερας... η ολες περιμενετε να 40ετε??

Καταπληκτικα!!!! χαχαχα

Αχ κι εγώ θέλω πολύ να βγω βόλτα έξω. Δεν αντέχω άλλο μέσα. Απλά λόγω του θέματος που είχα με την τομη έπρεπε να κάτσω λίγο χαλαρά. Αλλά από βδομάδα θα στήσω καρότσι κ θα αρχίσω βολτιτσες!!!!!! 

Μέσα στη μέρα που τα έχετε τα μωρά???????Εμένα ενω το βράδυ ψιλοκοιμαται στην κούνια του τη μέρα είτε πάω να τον αφήσω πάνω στον καναπέ είτε σε ρηλαξ κλαιει κι έτσι καταλήγει όλη μέρα πάνω μου.

wVRPp2.pngwTonp3.png

On 1/2/2021 at 3:59 ΠΜ, Bellitsa! είπε:

Να σου ζήσει η μπεμπούλα σου! Όλα τα καλά να έχει με υγεία και τύχη στη ζωή της!

@Angelvas και @dpilo εσείς γεννήσατε;

Γέννησαμε κοριτσουδια... Κυριακή ξημερώματα  03:17 κατέφθασε μια μπουμπού... όλο τρέλα!!! 3490gr!!!

Είχα πάει το Σάββατο το πρωί για nst είχα παλι 2 διαστολή και τράχηλο μαλακό η μπέμπα ψηλά.Δε γένναμε μου λέει η μαία έλα Δευτέρα και βλέπουμε για πρόκληση την Τετάρτη με εισαγωγή.Εντωμεταξυ εμένα κάτι με έτρωγε είχα σε προαισθηση ότι θα γεννησω αν όχι σμρ έλεγα αύριο.Πηγα έφαγα του σκασμου έφαγα και σοκολατόπιτα και αργά το απόγευμα ήρθαν πόνοι ξαφνικός και πετρώματα λέω μπα θα έτυχαν λόγω κολπικής εξέτασης.Περιμενα περίμενα γίνονταν ανά 5' ίδιας έντασης και κρατούσαν 30" άντεξα έτσι 2 ώρες.Παιρνω τη μαία της λέω το παρακολουθώ εδώ κ 2 ώρες.Εφυγες μου λέει τα λέμε στο μαιευτήριο.Μπαινω με εισαγωγή 12 τα μεσάνυχτα με 3 διαστολη και συσπάσεις ανά 3'.Κοριτσια τι πόνοι ήταν αυτοί?έχανα την ανάσα μου νόμιζα θα μείνω εκεί!μου κάνουν επισκληριδιο στις 1:00 πάει 1:30 να μη νιώθω πόνους.Η μπέμπα ψηλά,τα νερά δ είχαν σπάσει.Διαστολη 7!!!!!μου σπάει τα νερά κατέβηκε η μπέμπα ευτυχώς γτ αλλιώς θα είχαμε επιπλοκή.παει διαστολή 10!!από τις 2:45 αρχίζει η εξώθηση τι πίεση τι πόνος σφιχτηκα τόσο πολύ να βγει κορίτσια έδωσα το 1000% που έσπασαν μικρά αγγείακια στο πρόσωπο Μ και το σώμα...αλλά σε 3 ώρες μέσα όλες κι ολες...βγήκε το θαύματακι μου...όλοι ειχαν να λένε  σαν πρώτοτοκη ήμουν τέλεια.Ισως επειδη ένιωσα τόση δυναμη μέσα μου ρε κορίτσια να τη γέννησω να τη δω να τη φιλήσω....να τη γνωρίσω...κλαίω γαμω τις ορμόνες...είναι ένα αγγελούδι..μακάρι όλες οι γυναίκες να νιώσουν αυτή τη μικρή ευτυχία κι ας τα περάσουν όλα αυτά και ας έχω κοιμηθει 4 ώρες μόνο σε ενα 48ωρο..αξίζει το κόπο για τα παιδάκια μας...

*Συγνώμη για το σεντόνι...

Να χαίρεστε όλες τα μωράκια σας να σας προσέχετε και να παλεύετε να μη τα βάζετε κάτω,ο Θεός μας έχρισε μανουλες γτ ήξερε ότι όλα όσα θα στείλει τα αντέχουμε,είμαι σίγουρη πια.Σας φιλώ.:x

• Μου αρέσει 10

Διαφημίσεις

Just now, Angelvas είπε:

Γέννησαμε κοριτσουδια... Κυριακή ξημερώματα  03:17 κατέφθασε μια μπουμπού... όλο τρέλα!!! 3490gr!!!

Είχα πάει το Σάββατο το πρωί για nst είχα παλι 2 διαστολή και τράχηλο μαλακό η μπέμπα ψηλά.Δε γένναμε μου λέει η μαία έλα Δευτέρα και βλέπουμε για πρόκληση την Τετάρτη με εισαγωγή.Εντωμεταξυ εμένα κάτι με έτρωγε είχα σε προαισθηση ότι θα γεννησω αν όχι σμρ έλεγα αύριο.Πηγα έφαγα του σκασμου έφαγα και σοκολατόπιτα και αργά το απόγευμα ήρθαν πόνοι ξαφνικός και πετρώματα λέω μπα θα έτυχαν λόγω κολπικής εξέτασης.Περιμενα περίμενα γίνονταν ανά 5' ίδιας έντασης και κρατούσαν 30" άντεξα έτσι 2 ώρες.Παιρνω τη μαία της λέω το παρακολουθώ εδώ κ 2 ώρες.Εφυγες μου λέει τα λέμε στο μαιευτήριο.Μπαινω με εισαγωγή 12 τα μεσάνυχτα με 3 διαστολη και συσπάσεις ανά 3'.Κοριτσια τι πόνοι ήταν αυτοί?έχανα την ανάσα μου νόμιζα θα μείνω εκεί!μου κάνουν επισκληριδιο στις 1:00 πάει 1:30 να μη νιώθω πόνους.Η μπέμπα ψηλά,τα νερά δ είχαν σπάσει.Διαστολη 7!!!!!μου σπάει τα νερά κατέβηκε η μπέμπα ευτυχώς γτ αλλιώς θα είχαμε επιπλοκή.παει διαστολή 10!!από τις 2:45 αρχίζει η εξώθηση τι πίεση τι πόνος σφιχτηκα τόσο πολύ να βγει κορίτσια έδωσα το 1000% που έσπασαν μικρά αγγείακια στο πρόσωπο Μ και το σώμα...αλλά σε 3 ώρες μέσα όλες κι ολες...βγήκε το θαύματακι μου...όλοι ειχαν να λένε  σαν πρώτοτοκη ήμουν τέλεια.Ισως επειδη ένιωσα τόση δυναμη μέσα μου ρε κορίτσια να τη γέννησω να τη δω να τη φιλήσω....να τη γνωρίσω...κλαίω γαμω τις ορμόνες...είναι ένα αγγελούδι..μακάρι όλες οι γυναίκες να νιώσουν αυτή τη μικρή ευτυχία κι ας τα περάσουν όλα αυτά και ας έχω κοιμηθει 4 ώρες μόνο σε ενα 48ωρο..αξίζει το κόπο για τα παιδάκια μας...

Να χαίρεστε όλες τα μωράκια σας να σας προσέχετε και να παλεύετε να μη τα βάζετε κάτω,ο Θεός μας έχρισε μανουλες γτ ήξερε ότι όλα όσα θα στείλει τα αντέχουμε,είμαι σίγουρη πια.Σας φιλώ.:x

Να σου ζήσει!!!! Τι εμπειρία!!!!!! Να είστε πάντα καλά για να περνάτε πανέμορφες στιγμές ολο αγαπη κ ευτυχία!!! 

Γελάω με το "κλαίω Γαμω τις ορμόνες " .... μια απο τα ιδια !!! Πολυ έντονα όλα!!! Κ επίσης μια επιτρέπονται, χρειάζεται τώρα να εκφραστούν τα παντα. 

Κοριτσουδια, εγω αν ειμαι καλά κ μπορώ να περπατήσω το σκ θα βγω που θα έχει 20 βαθμούς κ ηλιο,μαζί με μωρο κ μάρσιπο κ με το σύζυγο.( Που θα ειμαι 10 ημερών...)

Οσο γι αυτα που λέτε παραπάνω, τα λέμε ωραία εδώ κ είμαστε όλες σε παρόμοια φάση. Κ Ναι καταλαβαίνει η μια την άλλη. Υπομονή κ οσες κλαίμε, μια χαρα why not δηλ; 

@enjoy περαστικά!!!! Πως εισαι κοριτσι ομορφο; για να τσούζει δε νομίζω να ειναι απο τα λοχεία. Μήπως Ουρολοίμωξη; Απο το πίσω μερος κ γω βγάζω αλλά εγω είμαι πιο πρόσφατη απο εσένα . 

Πεταλουδίτσα, 2710 γεννήθηκε κ τωρα είναι 2600 ,δεν έχει χάσει τπτ. Σκέφτηκα να ακολουθήσω κ το ένστικτο μου, δε λέω να αμφισβητήσω γιατρούς, αλλά πχ ξυπνάει απο μονη της στο 3 ωρο αλλά αν τύχει κ πάει 4 ,ζητάει παραπάνω φαγητό οκ. Δε θέλω να μπλόκαρω με οδηγίες.

• Μου αρέσει 2

Kgt5p3.png

πρίν από 1 λεπτό , Angelvas είπε:

Να σου ζήσει η μπέμπα σου κορίτσι μου!!!!!!! Πόσο όμορφη η περιγραφή σου!!!!!!! Να είναι πάντα γερή και τυχερή και να την καμαρώνεις!!!! Η αλήθεια είναι ότι σαν αγγελάκια είναι τα μωράκια μας!! Τόσο γλυκουλια! Κι εμένα μου έρχεται να τον φάω τον δικό μου!! Όλη μέρα αγκαλίτσες κ φιλάκια!!!!!!

Πινακάκι για τις μανούλες Ιανουαρίου 2021 :wub:

@Marian91                αγοράκι -- ΠΗΤ 08/01 -- Νοσοκομείο Διαβαλκανικό, Θεσσαλονίκη ♡ γεννήθηκε 15/12!!!!!!!!!!!!!

@Opheliav                ♡ κοριτσάκι -- ΠΗΤ 09/01 -- (Κλινική δεν έχει αποφασιστεί ακόμη) Θεσσαλονίκη ♡ γεννηθηκε 10/01!!!!!!!!!!!!!!!!

@enjoy                      αγοράκι -- ΠΗΤ 11/01 -- Δημόσιο Νοσοκομείο, Θεσσαλονίκη ♡ γεννήθηκε 9/1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@Klegeo                    αγοράκι -- ΠΗΤ 11/01 --  ♡ γεννήθηκε 06/01!!!!!!!!!!!!!!!

@Marialena123         αγοράκι -- ΠΗΤ 17/01 -- Κλινική Μητέρα, Αττική ♡

@myrina                    αγοράκι -- ΠΗΤ 18/01 -- Νοσοκομείο Βενιζέλειο, Κρήτη ♡ γεννήθηκε 9/1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@Dhmh4                ♡ κοριτσάκι -- ΠΗΤ 19/01 -- Νοσοκομείο Διδυμότειχου, Διδυμότειχο ♡ γεννήθηκε 13/1!!!!!!!!!!!!!?

@Suzukaki                ♡ κοριτσάκι -- ΠΗΤ 20/01 -- Κλινική Γαία, Αττική ♡ γεννήθηκε 22/1!!!!!!!!!!

@Mikri Ollandeza      αγοράκι -- ΠΗΤ 20/01 -- Κλινική Jeroen Bosch, Ολλανδία ♡ γεννήθηκε 24/1!!!!!!!!!!!!!!!!!

@Maria mariaa          αγοράκι -- ΠΗΤ 20/01 -- (Κλινική δεν έχει αποφασιστεί ακόμη) Αττική ♡γεννηθηκε 13/01!!!!!!!!!!!!!!!

@Roula2021              αγοράκι -- ΠΗΤ 22/01 -- Αμερικη♡ γεννήθηκε 15/1!!!!!!

@Angelvas                ♡ κοριτσάκι -- ΠΗΤ 24/01 -- Κλινική Γαία, Αττική ♡γεννηθηκε 31/1!!!!!!!!!!!!!!!!

@dpilo                        αγοράκι -- ΠΗΤ 24/01 -- Κλινικη Μητέρα, Αττική ♡

@Bellitsa!                 ♡ κοριτσάκι -- ΠΗΤ 26/01 -- Αγγλία ♡ γεννήθηκε 08/01!!!!!!!!!!!!!!!!

@Lottaki                   ♡ κοριτσάκι -- ΠΗΤ 27/01 -- Κλινική Μητέρα, Αττική ♡ γεννήθηκε 27/01!!!!!!!!!!!!!!!!

@butterfly1986        ♡ αγοράκι -- ΠΗΤ 28/01 -- Κλινική Λητώ , Αττική ♡ γεννήθηκε 20/1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@Fotini82                ♡ κοριτσάκι -- ΠΗΤ 28/01 -- Κλινική Ρέα, Αττική ♡ γεννήθηκε 21/1!!!!!!!!!!!!

@vivi24                     αγοράκι -- ΠΗΤ 28/01 -- Κλινική Ήρα, Κόρινθος ♡ γεννήθηκε 28/01!!!!!!!!!!!!!!!!

@Τουτουνι               ♡ κοριτσάκι   αγοράκι - ΠΗΤ 29/01 -- Κλινική Μητέρα,Αττικη ♡ γεννήθηκαν και τα διδυμακια 5/1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@KwnKwn10        ♡ κοριτσάκι -- ΠΗΤ 30/01 -- Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου Κρήτης ♡ γεννήθηκε 29/1!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνολο Μανούλες - 20

Σύνολο Αντράκια - 12

Σύνολο Πριγκίπισσες -9

• Μου αρέσει 2

wVRPp2.pngwTonp3.png

@AngelvasΝα σου ζήσει κορίτσι μου.. Πάντα γερή κ καλότυχη!! Τι ομορφα που τα είπες.. Κ πολύ σύντομος τοκετός.. Μπράβο σου!!

@butterfly1986@butterfly1986 Εγώ έχω δώσει πιπίλα γιατί διαφορετικά δεν παλεύεται την νύχτα.. Θα μας διώξουν από την πολυκατοικία, αλλά δεν την θέλει κ πολύ.. Του την δίνω οταν είναι ανήσυχος κ μετά από λίγο την φτύνει.. Αλλά προτιμώ την πιπίλα απο το δάχτυλο..

Κ μένα οι ορμόνες μου κάνουν πάρτυ αλλά οκ το διαχειριζομαι.. Επίσης βγήκα από το σπίτι, πήγα σούπερ μάρκετ κ βολτα με το αμάξι.. Δεν άντεχα, ηθελα να περπατήσω κ λίγο.. Έχει πιαστεί ο απαυτος μου όλο ξάπλα να θηλάζω η να αντλώ.. Όλη μέρα με τα ζυζια απέξω είμαι.. Το παιδί δεν θα τοο βγάλω ακόμα γιατί έχουμε πολύ κρύο, οπότε ακόμα παραμένει σπίτι.. 

Επίσης για τον αφαλό, εμένα μου είπαν να μην βάζω τίποτα πάνω κ θα πέσει, αλλά πόσο το φοβάμαι όταν του αλλάζω πάνα δεν περιγράφεται.. Έχει μαυρίσει κ έχει ξεραθεί κ αρχίζω να βλέπω σαν αιματακι στην βάση οπότε θα πέσει όπου να ναι.. 

Ερώτηση, έχει καμία κοπέλα χρησιμοποιήσει κορσέ κ αν ναι είδε αποτελέσματα?? Κ αν έχετε κ μάρκα για πείτε γιατί δεν ξέρω.. Έχω χάσει αρκετά από τα κιλά κ η κοιλιά έχει σχεδόν φύγει τελείως αλλά βλέπω ότι έχει χαλαρώσει.. 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

S4WBp1.png

Just now, Mikri Ollandeza είπε:

@AngelvasΝα σου ζήσει κορίτσι μου.. Πάντα γερή κ καλότυχη!! Τι ομορφα που τα είπες.. Κ πολύ σύντομος τοκετός.. Μπράβο σου!!

@butterfly1986@butterfly1986 Εγώ έχω δώσει πιπίλα γιατί διαφορετικά δεν παλεύεται την νύχτα.. Θα μας διώξουν από την πολυκατοικία, αλλά δεν την θέλει κ πολύ.. Του την δίνω οταν είναι ανήσυχος κ μετά από λίγο την φτύνει.. Αλλά προτιμώ την πιπίλα απο το δάχτυλο..

Κ μένα οι ορμόνες μου κάνουν πάρτυ αλλά οκ το διαχειριζομαι.. Επίσης βγήκα από το σπίτι, πήγα σούπερ μάρκετ κ βολτα με το αμάξι.. Δεν άντεχα, ηθελα να περπατήσω κ λίγο.. Έχει πιαστεί ο απαυτος μου όλο ξάπλα να θηλάζω η να αντλώ.. Όλη μέρα με τα ζυζια απέξω είμαι.. Το παιδί δεν θα τοο βγάλω ακόμα γιατί έχουμε πολύ κρύο, οπότε ακόμα παραμένει σπίτι.. 

Επίσης για τον αφαλό, εμένα μου είπαν να μην βάζω τίποτα πάνω κ θα πέσει, αλλά πόσο το φοβάμαι όταν του αλλάζω πάνα δεν περιγράφεται.. Έχει μαυρίσει κ έχει ξεραθεί κ αρχίζω να βλέπω σαν αιματακι στην βάση οπότε θα πέσει όπου να ναι.. 

Ερώτηση, έχει καμία κοπέλα χρησιμοποιήσει κορσέ κ αν ναι είδε αποτελέσματα?? Κ αν έχετε κ μάρκα για πείτε γιατί δεν ξέρω.. Έχω χάσει αρκετά από τα κιλά κ η κοιλιά έχει σχεδόν φύγει τελείως αλλά βλέπω ότι έχει χαλαρώσει.. 

Κ πολυ καλά έκανες Κ βγήκες!! Αν δεν είχα την τομη να τραβάει θα είχα πάρει αμάξι κ δε ξέρω Κ γω που θα είχα φτάσει με αγαπημενα τραγούδια δυνατα κ ωραιο καφέ. Αλλα περίμενω να μην πηγαίνω σαν παπια....Κ να μη με τσούζει. Οσο να ειναι ,αύριο κλείνω 1 εβδομάδα. Απίστευτο !

Κ γω είχα ρωτήσει αν έχει πάρει καμία ζώνη λοχείας, θα ρωτήσω μαια να μου πει. Επίσης μεθαύριο εχω γιατρο,θα ρωτήσω κ εκεί τη γνώμη του κ θα επανέλθω. Κ εμένα η κοιλιά πουθενα,δεν εχω προλαβει να ζυγιστω γιατί ολο νερο πινω. Αλλα πρέπει να είμαι πιο αδύνατη απο πριν. Δεν είχα πάρει κ κιλα ,6 μονο. Έβαλα για να μη νιώθω αυτο το χλαπα χλαπα ενα ελαστικό μπουστάκι που είχα πάρει μια φορα για να μη φοραω σουτιέν μες το σπίτι. Κ με κραταει...Αλλα θέλω κάτι πιο δυνατο πλέον 

• Μου αρέσει 2

Kgt5p3.png

6 ώρες πρίν, Angelvas είπε:

Αχχχχ τι ωραια τα λες παραμυθενια ναμας ζησει!!! Σιδερενιο!!! 

5 ώρες πρίν, Lottaki είπε:

Να σου ζήσει!!!! Τι εμπειρία!!!!!! Να είστε πάντα καλά για να περνάτε πανέμορφες στιγμές ολο αγαπη κ ευτυχία!!! 

Γελάω με το "κλαίω Γαμω τις ορμόνες " .... μια απο τα ιδια !!! Πολυ έντονα όλα!!! Κ επίσης μια επιτρέπονται, χρειάζεται τώρα να εκφραστούν τα παντα. 

Κοριτσουδια, εγω αν ειμαι καλά κ μπορώ να περπατήσω το σκ θα βγω που θα έχει 20 βαθμούς κ ηλιο,μαζί με μωρο κ μάρσιπο κ με το σύζυγο.( Που θα ειμαι 10 ημερών...)

Οσο γι αυτα που λέτε παραπάνω, τα λέμε ωραία εδώ κ είμαστε όλες σε παρόμοια φάση. Κ Ναι καταλαβαίνει η μια την άλλη. Υπομονή κ οσες κλαίμε, μια χαρα why not δηλ; 

@enjoy περαστικά!!!! Πως εισαι κοριτσι ομορφο; για να τσούζει δε νομίζω να ειναι απο τα λοχεία. Μήπως Ουρολοίμωξη; Απο το πίσω μερος κ γω βγάζω αλλά εγω είμαι πιο πρόσφατη απο εσένα . 

Πεταλουδίτσα, 2710 γεννήθηκε κ τωρα είναι 2600 ,δεν έχει χάσει τπτ. Σκέφτηκα να ακολουθήσω κ το ένστικτο μου, δε λέω να αμφισβητήσω γιατρούς, αλλά πχ ξυπνάει απο μονη της στο 3 ωρο αλλά αν τύχει κ πάει 4 ,ζητάει παραπάνω φαγητό οκ. Δε θέλω να μπλόκαρω με οδηγίες.

Ηπια μπουκαλες με νερο κ συνηλθα.... παω κανονικα.... αρχη ουρολοιμωξης θα ηταν μαλλον τ προλαβα θα δειξει... 

4 ώρες πρίν, Mikri Ollandeza είπε:

Εγω δεν εχω χρησιμοποιησει  κορσε

• Ευχαριστώ 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...