Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

Μανούλες Ιανουάριος 2021!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 19/1/2021 at 6:56 ΠΜ, vivi24 είπε:

13 ώρες πρίν, butterfly1986 είπε:

Γέννησα κοριτσάκια μου!!! Είναι ένα κουκλάκι!3450!!!!!!απίστευτο συναίσθημα!!!!

Να σου ζήσει κούκλα μου!!!!

Κορίτσια, όσες γεννησστε με φυσιολογικό,  από κάτω πως είστε? Έχετε πόνους, περνάτε παυσίπονα κτλ ? 

Εγώ έχω κατά στεναχωρηθεί γιστι από εκεί που επέρνα παυσίπονο κ ήμουν πάρα πολύ καλά όλη μέρα κ δεν είχα καθόλου θέμα, κοίταξα με καθρεφτάκι,  κ εκτός από τη Γενική φρίκη,  είδα πως άνοιξε κάπως το ένα ραμμα κ έχω αγχωθεί πολύ..  Ο γιατρός είπε θα κλείσει μόνη η πληγή,  αλλά έτσι πως τη. Βλέπω παθαίνω σοκ 

χωρια ο πόνος..  πονάω οπωσ στις αρχές σχεδόν.. Κ το αίμα από εκεί που έβγαινεμε το σταγονόμετρο,  τώρα έχει στιγμές που βγαίνει με τρελή ορμή..   :( Κ ήδη πέρασαν 10 μέρες από τη γέννα.. 

Πινακάκι για τις μανούλες Ιανουαρίου 2021 :wub:

@Marian91                αγοράκι -- ΠΗΤ 08/01 -- Νοσοκομείο Διαβαλκανικό, Θεσσαλονίκη ♡ γεννήθηκε 15/12!!!!!!!!!!!!!

@Opheliav                ♡ κοριτσάκι -- ΠΗΤ 09/01 -- (Κλινική δεν έχει αποφασιστεί ακόμη) Θεσσαλονίκη ♡ γεννηθηκε 10/01!!!!!!!!!!!!!!!!

@enjoy                      αγοράκι -- ΠΗΤ 11/01 -- Δημόσιο Νοσοκομείο, Θεσσαλονίκη ♡ γεννήθηκε 9/1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@Klegeo                    αγοράκι -- ΠΗΤ 11/01 --  ♡ γεννήθηκε 06/01!!!!!!!!!!!!!!!

@Marialena123         αγοράκι -- ΠΗΤ 17/01 -- Κλινική Μητέρα, Αττική ♡

@myrina                    αγοράκι -- ΠΗΤ 18/01 -- Νοσοκομείο Βενιζέλειο, Κρήτη ♡ γεννήθηκε 9/1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@Dhmh4                ♡ κοριτσάκι -- ΠΗΤ 19/01 -- Νοσοκομείο Διδυμότειχου, Διδυμότειχο ♡ γεννήθηκε 13/1!!!!!!!!!!!!!?

@Suzukaki                ♡ κοριτσάκι -- ΠΗΤ 20/01 -- Κλινική Γαία, Αττική ♡

@Mikri Ollandeza      αγοράκι -- ΠΗΤ 20/01 -- Κλινική Jeroen Bosch, Ολλανδία ♡

@Maria mariaa          αγοράκι -- ΠΗΤ 20/01 -- (Κλινική δεν έχει αποφασιστεί ακόμη) Αττική ♡γεννηθηκε 13/01!!!!!!!!!!!!!!!

@Roula2021              αγοράκι -- ΠΗΤ 22/01 -- Αμερικη

@Angelvas                ♡ κοριτσάκι -- ΠΗΤ 24/01 -- Κλινική Γαία, Αττική ♡

@dpilo                        αγοράκι -- ΠΗΤ 24/01 -- Κλινικη Μητέρα, Αττική ♡

@Bellitsa!                 ♡ κοριτσάκι -- ΠΗΤ 26/01 -- Αγγλία ♡ γεννήθηκε 08/01!!!!!!!!!!!!!!!!

@Lottaki                   ♡ κοριτσάκι -- ΠΗΤ 27/01 -- Κλινική Μητέρα, Αττική ♡

@butterfly1986        ♡ αγοράκι -- ΠΗΤ 28/01 -- Κλινική Λητώ (εκτός απροόπτου :tongue:), Αττική ♡ γεννήθηκε 20/1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@Fotini82                ♡ κοριτσάκι -- ΠΗΤ 28/01 -- Κλινική Ρέα, Αττική ♡

@vivi24                     αγοράκι -- ΠΗΤ 28/01 -- Κλινική Ήρα, Κόρινθος ♡

@Τουτουνι               ♡ κοριτσάκι   αγοράκι - ΠΗΤ 29/01 -- Κλινική Μητέρα,Αττικη ♡ γεννήθηκαν και τα διδυμακια 5/1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@KwnKwn10        ♡ κοριτσάκι -- ΠΗΤ 30/01 -- Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου Κρήτης ♡

Σύνολο Μανούλες - 20

Σύνολο Αντράκια - 12

Σύνολο Πριγκίπισσες -9

• Μου αρέσει 1

wVRPp2.pngwTonp3.png

Διαφημίσεις

Μανούλες που έχετε γεννήσει πως ειστε;;; οσες εχετε καιρό να γράψετε, δώστε ενα στιγμα... 

Ρουλα;;; κ αλλα κορίτσια....

Οσες ακόμα περιμένουμε...βαστατε;;; κ εγώ είδα μια βλεννιτσα με καφέ, πήρα μαια, ειναι απο τη χθεσινή εξέταση μου ειπε...βέβαια είχα κ κατι πόνους σήμερα κοιλιά, πήρα χάπι κ οκ. 

• Μου αρέσει 3

Kgt5p3.png

Κοριτσάκια εμεις χαθήκαμε, είχαμε τρεξίματα με τον μικρό. Όχι κάτι σοβαρό αλλα αρκετό να τρέχει κάθε μέρα (κάποιες φορές και 2 φορές τη μέρα) στα νεογνά! Στην έξοδο μας βρήκαν αυξημένο τον ικτερο, όχι τόσο ώστε να του κάνουν εισαγωγή αλλα αρκετό για να θέλουν να μας παρακολουθούν. Τέλος καλό όλα καλά, από χθες μας είπαν έχει πέσει αρκετά και να μην ξαναπάμε!! Άντε να βρούμε λίγο τους ρυθμούς μας, να χαρούμε το μωράκι μας!! 

Κατά τα άλλα για την εμπειρία του νοσοκομείου έχω δυο απόψεις, μια που αφορά στον τοκετό και μια στη διαμονή. Όσον αφορά στον τοκετό σούπερ ευχαριστημένη από τον γιατρό μου, όλα πήγαν καλά και ενώ σε όλη την εγκυμοσύνη είχα διαφορά θεματάκια φτάσαμε στο τέλος αισίως! Όσον αφορά στη διαμονη υπήρχε μια ευελιξία που μου επέτρεψε να έχω τον σύζυγό μου μαζί και τις νύχτες, αλλά δυστυχώς άλλες δεν περιορίστηκαν στο σύζυγο.. Τελευταία μέρα πριν φύγω μια κοπελα που γεννούσε είχαν έρθει και τα δύο σογια, και φίλοι, μέτρησα καμία 20αρια ατομα χωρίς υπερβολή!!

(Παω να βάλω τις μικρές για ύπνο και επανέρχομαι)

• Μου αρέσει 2
  • Μπερδεμένη/-ος 1

s29sp2.pngMbfRp3.png

12 hours ago, Opheliav said:

Κορίτσια, όσες γεννησστε με φυσιολογικό,  από κάτω πως είστε? Έχετε πόνους, περνάτε παυσίπονα κτλ ? 

Εγώ έκανα πολλά ράμματα και στην αρχή το σημείο ήταν πολύ πρησμένο και πονούσα.  Την 5η ή 6η μέρα μου έσπασαν κάποια ράμματα και άρχισα να πονάω πολύ, να έχω πολύ αίμα και να μην μπορώ να καθίσω. Έπαιρνα παυσίπονα και μετά από αυτό ξεκίνησα αντιβίωση που τελείωσε σήμερα. Επίσης, μου έδωσαν μια κρέμα αντιβακτηριδιακή να βάζω. Αυτό που κάνω είναι να πλενομαι με νερό μόνο ( όχι αφρολουτρο)  κάθε φορά που πάω τουαλέτα και να αλλάζω σερβιετα και να σκουπίζομαι ταμποναριστά! Επίσης, κάποιες φορές ξαπλώνω στο κρεβάτι με τα πόδια ανοιχτά, χωρίς εσώρουχο, (από κάτω βάζω τα υποσεντονα τα παιδικά μιας χρήσης!!) για να "αναπνέει" η περιοχή. Ήδη έχω δει βελτίωση στον πόνο και στην αιμορραγία. 

Αυτό με τον καθρέφτη το έκανα και εγώ, και είχα πάθει σοκ! 

• Λυπημένη/-ος 1

Just now, Bellitsa! είπε:

Εγώ έκανα πολλά ράμματα και στην αρχή το σημείο ήταν πολύ πρησμένο και πονούσα.  Την 5η ή 6η μέρα μου έσπασαν κάποια ράμματα και άρχισα να πονάω πολύ, να έχω πολύ αίμα και να μην μπορώ να καθίσω. Έπαιρνα παυσίπονα και μετά από αυτό ξεκίνησα αντιβίωση που τελείωσε σήμερα. Επίσης, μου έδωσαν μια κρέμα αντιβακτηριδιακή να βάζω. Αυτό που κάνω είναι να πλενομαι με νερό μόνο ( όχι αφρολουτρο)  κάθε φορά που πάω τουαλέτα και να αλλάζω σερβιετα και να σκουπίζομαι ταμποναριστά! Επίσης, κάποιες φορές ξαπλώνω στο κρεβάτι με τα πόδια ανοιχτά, χωρίς εσώρουχο, (από κάτω βάζω τα υποσεντονα τα παιδικά μιας χρήσης!!) για να "αναπνέει" η περιοχή. Ήδη έχω δει βελτίωση στον πόνο και στην αιμορραγία. 

Αυτό με τον καθρέφτη το έκανα και εγώ, και είχα πάθει σοκ! 

Κουράγιο και σε σένα :(

άρα εν τέλει είναι συνηθισμένο να σπάνε.. δε ξέρεις πόσο τα έχω βάλει με εμένα ότι δε πρόσεχα. Αλλά πραγματικά δε μπορούσα να καταλάβω από κάτω που βρίσκονται τα ράμματα και οι πληγές κτλ..  Αφού στην αρχή είχα ακουμπήσει τις αιμορροΐδες κ νόμιζα ότι εκεί είναι πρησμένο επειδή είναι ραμμα. 

βάζω τον καημένο τον άντρα μου κ τσεκάρει τώρα κάθε μέρα πως πάει η πληγή γιατί δε με αφήνει να το ξαναδώ να μη φρικαρω

εμένα δε μου έδωσαν τίποτα να πάρω..  μόνο πλύσιμο είπε κ το ταμποναριστο σκούπισμα που είπες..κ ότι θα περάσει μόνο του..  με έχουν διαλύσει κ οι σερβιέτες τόσο καιρό.. κ στη περίοδο με ενοχλούσαν πάντα.. πόσο μάλλον τώρα 

Just now, Opheliav είπε:

Κουράγιο και σε σένα :(

άρα εν τέλει είναι συνηθισμένο να σπάνε.. δε ξέρεις πόσο τα έχω βάλει με εμένα ότι δε πρόσεχα. Αλλά πραγματικά δε μπορούσα να καταλάβω από κάτω που βρίσκονται τα ράμματα και οι πληγές κτλ..  Αφού στην αρχή είχα ακουμπήσει τις αιμορροΐδες κ νόμιζα ότι εκεί είναι πρησμένο επειδή είναι ραμμα. 

βάζω τον καημένο τον άντρα μου κ τσεκάρει τώρα κάθε μέρα πως πάει η πληγή γιατί δε με αφήνει να το ξαναδώ να μη φρικαρω

εμένα δε μου έδωσαν τίποτα να πάρω..  μόνο πλύσιμο είπε κ το ταμποναριστο σκούπισμα που είπες..κ ότι θα περάσει μόνο του..  με έχουν διαλύσει κ οι σερβιέτες τόσο καιρό.. κ στη περίοδο με ενοχλούσαν πάντα.. πόσο μάλλον τώρα 

Δοκιμασε τις σερβιετες ακρατειας που ειναι πιο παχες και μαλακες απο τις κοινες τις περιοδου 

Διαφημίσεις

Αγαπουλες με φτ υπομονη και περαστικα!!! Δεν σς απαντησα οχι επειδη σας γραφω... αλλα επειδη στο πρωτο παιδι επαθα σοκ και εκλαιγα για την κατασταση απο κατω για 2-3μερες, οποτε αυτην την φορα απλα περιμενω να περασουν οι μερες και να γιανουν ολα δεν θελω να ξερω τπτ.... για να μην μπω στην διαδικασια να στεναχωριεμαι... σημειωνω οτι με εραψε σε 2 σημεια!!! Και delete το γεγονος... 

Θα δω το σημειο μετα τα 40 που θα περιποιηθω την περιοχη να παω στην γιατρο... αλλιως δεν θελω σκοτουρες στο κεφαλι μου...

Παντως οι προσωπικες στιγμες ηταν παντα σουπερ ουαου και ας με ειχε ξεσκισει ο πρωτος μπεμπουλης.... οποτε να σκεφτεστε θετικα!!!  

Απο πονους νοιωθω μονο στο ηβικο οστο δεν ξερω τι φάση:roll: δεν δινω σημασια... (ειμαι 2 βδομαδων μετα τον τοκετο).. τις πρωτες μερες (2-5 δεν θυμάμαι)μετα το νοσοκομειο επαιρνα ντεπον πονουσα κοιλια και μεση....

Επισης, εχω ακρατεια εγω:D τελειο δεν περιγραφω αλλο.... αλλο να το ζεις και αλλο να σας το λεω... την πρωτη μερα που ηρθα σπιτι τα εκανα πανω μου κυριολεκτικα δεν προλαβα.....  αχαχαχαχ σαν να μου εσπασαν τα νερα αχαχααχχαχ λιμνουλα στο πατωμα.... με τις μερες βελτιωνεται η κατασταση.... οποτε κοριτσια μην στεναχωριεστε... σας λεω τα δικα μου για παιρνετε κουραγιο οτι υπαρχουν και χειροτερα... αχαχα δεν σκαω... και στο πρωτο ειχα ακρατεια περασε ομως... 

Σημειωση: Γενικα η μητρα μου, και το ουροποιητικο σύστημα  δεν εκτελουν τα καθηκοντα τους... βαριουνται που ζουν...(θυμιζω τα 4 υποθετα ωκυτοκινης)...

• Μου αρέσει 1

On 20/1/2021 at 9:44 ΜΜ, Klegeo είπε:

Τωρα εμαθα βεβαια κ αντλω γιατι ο μπεμπης μου "βαριεται" να φαει.

Συμπληρωνω κ με ξενο εννοείται! Αν κ δεν θα ηθελα.. 

κοριτσια!  Μετα απο 15 μερες πηραμε τα κιλα γεννησης! Ειμαι πολυ χαρουμενη!! :-P

Υπεροχα νεα!! Αυτο εχει σημασια που παιρνετε βαρος!!

Για το αλλο ζητημα, δινω ξενο και αντλώ και η παραγωγη μου αυξανεται σιγα σιγα με τις μερες... δεν ξερω που να το αποδωσω αλλα ενημερωτικα  για οσες με παρακολουθειτε εχω φτασει στα 100μλ/3ωρο ουτε καν το πιστευω γτ λενε με αντλησεις η με συμπληρωμα μειωνεται κανονικα η παραγωγη η μενει στασιμη...

Εχω φτασει πλεον να θηλαζω μια φορα την μερα... δλδ επρεπε βαση πιθανοτητων να μειωθει η παραγωγη η να μεινει στασιμη... και ομως αυξανεται... ακομα ο χοντρουλης μου δεν αρκειται βεβαια.. και δεν τον πιανει το μητρικο πειναει ανα 2ωρο και ανα 1ωρα ποτε ποτε... αλλα εγω συνεχιζω εκει οσο παει... Αμα συνεχιζει να αυξανεται δεν με χαλαει αμα ερχεται καλως να ερθει... αμα θελει να με χαιρετησει στην ευχη στο καλο...

Οποτε μην στεναχωριεσαι που δινεις ξενο... προσπαθησε οτι καλυτερο μπορεις και δεν ξερεις τι μπορει να γινει... σου εύχομαι απο καρδιας οτι καλυτερο... για την ψυχουλα σου και το ψυχακι σου!!!

Υγ: χρησιμοποιώ χειροκινητο θηλαστρο jumbo... με βολευει καλυτερα!!! Στο πρωτο ειχα νοσοκομειακο... μετα ηλεκτρικο του εμποριου και μετα χειροκινητο τζαμπο.. με το χειροκινητο βγαζω πιο πολλα ml απο τα ηλεκτρικά..  που οφειλεται αυτο??? Δεν ξερω με το.χειροκινητο βγαζω διπλάσιες  ποσοτητες!! Ισως επειδη κανει πιο σκληρα τραβηγματα! Τα ηλεκτρικα ηταν χαδι ατο στηθος μου... οποτε και στο δευτερο χρησιμοποιω το ιδιο...

Οποτε βλεπεις δεν εχω τον καλυτερο εξοπλισμο, δινω και ξενο και ολα καλα... δεν ξερω τι γινεται... σιγουρα παντως οπως εχω ξαναπει μαλλον χρειζετα ειδικο, προσπάθεια-χρονο απεριόριστο, και καλη ψυχολογια για να υπαρχει παραγωγη...

Παω για ταισμα φιλια ομορφιες μεγαλες και μικρες!!

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου γέννησα κ εγώ!!! Μία μπεμπουλίτσα 2800γρ. Με φυσιολογικό τοκετό! Το μεσημεράκι όπως ήμουν ξαπλωμένη και σηκωθηκα... νιωθω στη σερβιέτα πολύ υγρασία! Πήγα τουαλέτα και βλεπω τη σερβιέτα γεματη βλέννη και υγρό. Παιρνω γιατρό μου λεει κανεις ντουσάκι και φευγεις για μαιευτήριο. Όση ωρα εκανα ντουσάκι έτρεχαν τα σπασμένα νερά. Εφτασα στο μαιευτηριο και κοριτσια τα νερά έτρεχαν ασταμάτητα μεχρι το απογευμα... η συνεχεια πονάκια ψιλό ταλαιπωρία και 10 παρα το βραδυ τσουπ η μπεμπούλα στην αγκαλιά μου. Τώρα την εχω και θηλάζει και είναι πολύ ήσυχη...Σε όσα κοριτσια μενουν, υπομονή σε λιγες μερες θα κρατάτε τα μπεμπάκια σας αγκαλιά... σας φιλώ γλυκά προς το παρόν!

• Μου αρέσει 9

Just now, Fotini82 said:

Κορίτσια μου γέννησα κ εγώ!!! Μία μπεμπουλίτσα 2800γρ. Με φυσιολογικό τοκετό! Το μεσημεράκι όπως ήμουν ξαπλωμένη και σηκωθηκα... νιωθω στη σερβιέτα πολύ υγρασία! Πήγα τουαλέτα και βλεπω τη σερβιέτα γεματη βλέννη και υγρό. Παιρνω γιατρό μου λεει κανεις ντουσάκι και φευγεις για μαιευτήριο. Όση ωρα εκανα ντουσάκι έτρεχαν τα σπασμένα νερά. Εφτασα στο μαιευτηριο και κοριτσια τα νερά έτρεχαν ασταμάτητα μεχρι το απογευμα... η συνεχεια πονάκια ψιλό ταλαιπωρία και 10 παρα το βραδυ τσουπ η μπεμπούλα στην αγκαλιά μου. Τώρα την εχω και θηλάζει και είναι πολύ ήσυχη...Σε όσα κοριτσια μενουν, υπομονή σε λιγες μερες θα κρατάτε τα μπεμπάκια σας αγκαλιά... σας φιλώ γλυκά προς το παρόν!

Να σου ζήσει η μικρούλα σου! Υγεία και καλοτυχία να έχει στη ζωή της! Να είστε καλά να την καμαρώνετε μαμά και μπαμπάς! 

Γρήγορος ο τοκετός έτσι όπως τον περιγράφεις! Αφού πήγαν όλα καλά αυτό έχει σημασία!

Καλή ξεκούραση σε μαμά και κόρη!!!

Just now, Fotini82 είπε:

Τι ωραία!!!!!! Να σου ζήσει Φωτεινή μου! Να είναι γερή παντα κ ευτυχισμένη με περίσσεια τύχη κ αγαπη γύρω της. Ολα τα καλα για όλους σας! 

Πολυ χάρηκα που σου ήρθε έτσι φυσικά, είχες ταλαιπωρηθεί κ με το αλλο θεμα προχθές που μας έλεγες .  Ολα πήγαν καλά έτσι πως μας τα περιγράφεις! Μπράβο!!

Κορίτσια που περιγράφετε τα μετα του τοκετού, Πωπωπω!!!! Τι τραβάτε ;;; ουφ! Φρικαρω οχι για να σας κάνω να νιώσετε άσχημα που τα λετε, ισα ισα μ αρέσει που το μοιράζεστε γιατι συμβαινουν κ αυτα κ χρειαζεται να τα λεμε .Αλλα τι ταλαιπωρία ρε παιδάκια! Καλο κουράγιο κ εύχομαι καλή ανάρρωση στο τρίγωνο των Βερμούδων. 

Λίγες μείναμε κοριτσιααααααααααααααα! Άντε κ στα δικα μας ελευθερες χαχαχαχα! Τι να πω πια. 

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

Kgt5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...