Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιανουάριος 2021!!!!

Recommended Posts

πρίν από 36 λεπτά , enjoy είπε:

αλλα μυρινα σε φαντάζομαι  και εσυ την αρτα με τα γιαννενα μαζεψες και εσυ... συμπασχω... 

Ακριβώς! 2 βαλίτσες τύπου χειραποσκευή, και σε σακούλα έξτρα τα παμπερς και οι πάνες ακράτειας για μένα που πήρα για τις πρώτες μέρες και οι σερβιέτες! Επίσης και ένα dettol σπρέι πήρα, να το έχω για το μπάνιο! Εννοείται πετσέτες, και σεντόνια εβαλα κι εγώ αυτή τη φορά. Σε προηγούμενη γέννα είχα διαρροή και είχα λερώσει το σεντόνι με αίμα, τις κυνηγούσα και δεν τις έβρισκα, και ούτε σεντόνια έβρισκα να αλλάξω! Οπότε αυτή τη φορά πήρα και ένα σεντόνι και μια μαξιλαροθηκη! 

πρίν από 32 λεπτά , Lottaki είπε:

Αφού βγει το τεστ Κ δεν ήταν θετικό...Δεν καταλαβαίνω 

Επίσης μένει καμία σε πολυκατοικία; μένω σε ψηλό όροφο με ασανσέρ,αύριο που θα πάρω παιδίατρο θα ρωτήσω πως να το προστατεύω γιατί δε θα μπορώ να ανεβοκατεβαίνώ με τα πόδια συνέχεια.

Αχ που να βολέψω γοφο δε ξέρω :huh:

Εμένα ο γιατρός μου είπε ότι τεστ κάνεις μόνο εάν πας για καισαρική. Γενικά δεν είμαι και πολύ σίγουρη για τα πρωτόκολλα στο νοσοκομείο. 

Εμείς εδώ και 3 χρόνια έχουμε μετακομίσει σε ένα χωριό 10 λεπτά από το Ηράκλειο, και είμαστε σε μονοκατοικία. Γενικά δεν έχουμε πάρε δώσε με κανέναν εδώ, και ευτυχώς γιατί τους βλέπω συνέχεια και δεν προσέχουν. Και έτσι κι αλλιώς οι δουλειές μας και το σχολείο των κοριτσιών είναι στο Ηράκλειο, οπότε και όλη μας η ζωή εκεί είναι. Αλλα με το να μην έχουμε σχέσεις εδώ στο χωριό δεν εκτιθομαστε στον ιό τουλάχιστον.

Λοιπόν, εγώ πονάω γενικά στα ισχυα πίσω, και βαζω τις μικρές και μου παίζουν μπουνιές στα ισχυα. Με ανακουφίζει και το διασκεδάζουν κι αυτές!! Τον σύζυγο δεν θα τολμούσα γιατί έχει βαρυ χέρι :D εδώ μασάζ άμα του ζητήσω καμία φορά με πονάει οπως μου κάνει. Αλλα αν ο δικός είναι πιο ελαφροχερης πες του να σου παίξει μερικές!! Αλήθεια ανακουφίζει!!

• Μου αρέσει 3

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάντως θυμάμαι όταν η ξαδέρφη μ γεννούσε σε δημόσιο νοσοκομείο και της είπε ο γιατρός ότι μέσα σε λίγες ώρες θα έχεις γεννήσει, της είχαν δώσει δωμάτιο και πήγε άλλαξε έβαλε νυχτικια και έτσι τα ρούχα της τα περιποιηθηκε η ίδια και τα φυλαξε..τωρα αν σε καμια μας έρθει γρήγορα γρήγορα η γέννα τι να πω... Βέβαια εδώ στον Άγιο Νικόλαο έχουμε μικρό νοσοκομείο και φημίζεται για την γυναικολογικη του κλινική οπότε ίσως παίζει κάποιο ρόλο και αυτό. 

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, vivi24 είπε:

εμένα έχουν φτάσει και 112... Η αλήθεια είναι ότι τυχαία το διαπίστωσα και μου ανέφερε σήμερα ή καρδιολόγος ότι μπορεί να κάνω ταχυκαρδίες και να μην το καταλαβαίνω....

Ισχυει.. Ουτε εγω το χα καταλαβει κ με κοιταζε η νοσοκομα καλα καλα.. 

Κοριτσια καλημερα! Εκανα ξανα εξετασεις για χολοσταση αλλα ημουν στα φυσιολογικα ορια.  Ξυνομαι παντου μες στη νυχτα,  μερα.. Βαζω τον αντρα μ να με γδερνει.. Μη σας πω προμηθευτηκα κ κατι αιχμηρο να ανακουφιστω.. Δεν ξερω τι στο καλο ειναι αυτο! 

Με την τουαλετα προβλημα μεγαλο.. Ειμαι με γαλα μαγνησιας υποθετα κ κλυσμα.. Να σας πω οτι με αυτα π τρωω καποιος νορμαλ θα τον πηγαινε αιμα στην τουαλετα! :???:

Αυριο ραντεβου με τον γιατρο να δουμε τον μικρο.. Απο κλωτσιες,  αισθανομαι κ 'πισω' καποιες, οι οποιες ειναι επωδυνες μερικες φορες:roll:

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Lottaki είπε:

Καλά μας χρεώνουν.....άστα....σε ευχαριστώ για την επεξήγηση πάντως. Α! Αποσμητικό μη ξεχαστούμε...χεχε! Επίσης θα πάρω κ Ferrero κ σοκολατάκια γιατί αφού δε μπορούμε να πούμε σε κάποιον να φέρει κάτι από ζαχαροπλαστείο θέλω να έχω κάτι να κεράσω, τη μαία, το γιάτρο κ τις κοπέλες στον όροφο.

Εγώ κορίτσια από μωρό είχα ανεβασμένους παλμούς, είναι εκ γενετής. 90-100 σίγουρα, πίεση όμως μια χαρά κ τώρα κ γώ μόνο 5 κιλά έχω πάρει οπότε δεν έχω κ το θέμα του βάρους να με επιβαρύνει 

Δλδ όταν θα έρθει ο άντρας μου πχ δεν μπορεί να φέρει ένα κέρασμα ? Απαγορεύεται?

Καλημέρα και πάλι κορίτσια μου! Εγώ στη βαλίτσα έβαλα: 

Ρούχα εξόδου του μωρού

Ένα σεντόνι παιδικό 

2 πάνες αγκαλιάς

Μαξιλάρι θηλασμου

1 νυχτικια και τη ρόμπα

4 φανελάκια θηλασμού (θα χρησιμοποιηθούν ως πυτζάμα)

2 παντελόνια πυτζάμα (θα συνδυαστούν με τα φανελάκια)

1 ζακέτα ελαφριά 

Επιθέματα στήθους

Κοχύλια στήθους

Μαντηλακια dettol

Μωρομαντηλα 

Σερβίετες μεγάλες 

Παντόφλες

Σαγιοναρες

2 σουτιέν θηλασμου

Εσώρουχα έχω παραγγείλει και τα περιμένω

Φορτιστή

Κρέμα για θηλές

Περιμένω κάτι δείγματα πάνες tena

Δεν έχω βάλει ακόμα σαμπουάν αφρολουτρο, μακιγιάζ. 

Πιστολάκι μπορούμε να πάρουμε? Έχω ανάγκη να τιθασεύσω τη ζούγκλα μου. Αλλιώς με βλέπω με έναν κότσο όλη μέρα!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Just now, Klegeo είπε:

Κοριτσια καλημερα! Εκανα ξανα εξετασεις για χολοσταση αλλα ημουν στα φυσιολογικα ορια.  Ξυνομαι παντου μες στη νυχτα,  μερα.. Βαζω τον αντρα μ να με γδερνει.. Μη σας πω προμηθευτηκα κ κατι αιχμηρο να ανακουφιστω.. Δεν ξερω τι στο καλο ειναι αυτο! 

Με την τουαλετα προβλημα μεγαλο.. Ειμαι με γαλα μαγνησιας υποθετα κ κλυσμα.. Να σας πω οτι με αυτα π τρωω καποιος νορμαλ θα τον πηγαινε αιμα στην τουαλετα! :???:

Αυριο ραντεβου με τον γιατρο να δουμε τον μικρο.. Απο κλωτσιες,  αισθανομαι κ 'πισω' καποιες, οι οποιες ειναι επωδυνες μερικες φορες:roll:

Το έχεις πει στο γιατρό σου?μήπως να σου έδινε κάποιο αντισταμινικο να μην βασανίζεται. Πάντως ευτυχώς που δεν έχεις χολοσταση.

Πήγα σήμερα στο ΙΚΑ και με τσαντισανε!!!!μου είχε πει η υπάλληλος μετα από μια βδομάδα που έκανα την αίτηση για το επίδομα κυοφορίας να πάω να πάρω την απόφαση και σήμερα με κοίταζε και χαζογελαγε και μου είπε σιγά μην είναι έτοιμη από τώρα. Ξανακλεισε ραντεβού με τον καινούργιο χρόνο και βλέπουμε.... εσείς την πήρατε κανονικά την απόφαση???

• Μου αρέσει 2
  • Μπερδεμένη/-ος 1
  • Λυπημένη/-ος 1

wVRPp2.pngwTonp3.png

Διαφημίσεις

Just now, butterfly1986 είπε:

Το έχεις πει στο γιατρό σου?μήπως να σου έδινε κάποιο αντισταμινικο να μην βασανίζεται. Πάντως ευτυχώς που δεν έχεις χολοσταση.

Πήγα σήμερα στο ΙΚΑ και με τσαντισανε!!!!μου είχε πει η υπάλληλος μετα από μια βδομάδα που έκανα την αίτηση για το επίδομα κυοφορίας να πάω να πάρω την απόφαση και σήμερα με κοίταζε και χαζογελαγε και μου είπε σιγά μην είναι έτοιμη από τώρα. Ξανακλεισε ραντεβού με τον καινούργιο χρόνο και βλέπουμε.... εσείς την πήρατε κανονικά την απόφαση???

Τι εννοείς κουκλίτσα μου πες της! Σε άλλα εφκα μια που πας τα χαρτιά μια που στη βγάζουν επί τόπου! Σε εμένα έτσι έγινε! Δεν ντρέπονται ήθελα να ήξερα... έχουν και θράσος. 

πρίν από 4 λεπτά , Klegeo είπε:

@Klegeo  αυτό μου κάνει για αλλεργικό φουλ... Μήπως σε πειράζει κάτι που τρως... Αν μπορείς κράτα καμία σημείωση και δεν αν υπάρχει κάτι κοινό στις μέρες που έχεις φαγούρα και στα φαγητά σου

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα κορίτσι μου..Α καλά είναι η μέρα του ΙΚΑ σήμερα! Κι εγώ πήγα να καταθέσω και με εκνεύρισε για άλλους λόγους αλλά στο τέλος έβγαλα άκρη, πάλι καλά! Εμάς στην περιοχή μου στο ΙΚΑ μου είπαν ότι θα μου στείλουν την απόφαση ταχυδρομικώς. Ούτε ξέρω πότε θα πληρωθούμε! Μα είναι δυνατόν να ταλαιπωρούν έτσι μια έγκυο; Είναι δυνατόν να σε ειρωνεύτηκε κι όλας , αν είναι δυνατόν δηλαδή! Πάντως μην ανησυχείς εφόσον τα καταχώρησουν αυτοί θα πληρωθείς και την απόφαση θα στη δώσουν κάποια στιγμή. Αλλά να σου πουν με σοβαρότητα πότε , όχι να σε έχουν πήγαινε έλα!

• Μου αρέσει 2

kJQgp2.png

Καλημέρα!!! 

Μύρινα έυχαριστω ,θα τον βάλω να μου ρίξει μπουνιτσες,η αλήθεια από μόνος του μια μέρα μου έκανε πατήματα με την παλάμη κ ήταν πολύ καλό.τωρα θα τον βάλω ανελλιπώς χιχι! Όσο για το νοσοκομείο που λες, το κάθε ένα έχει δική του πολιτική πραγματικά οπότε...όλα είναι πιθανά. Εγχειρίδιο επιβίωσης θα γράψετε κ εσείς που πρέπει να τα έχετε όλα κ δεν είναι κ εύκολο να σας φέρουν κάτι.

@dpilo από που να στα φέρει ο άντρας σου αν δε βγει έξω τελικά ;; αυτό σκέφτομαι. Κάποιες πληροφορίες λένε ότι οκ θα του δώσουν ένα χαρτί να πάει μέχρι το αμάξι ή απέναντι για ένα καφέ (take away λόγω κλειστής εστίασης  ) αλλά αν πουν όχι μέσα έξω κ πέρα δώθε. Θέλω να έχω το κάτι τις. Αν αφήνουν να βγει, παραγγέλνω κ από ζαχαροπλαστείο κ τα φέρνει στην πύλη να τα παραλάβει, είναι μια χαρά αυτή η λύση. 

@Klegeo βρε κοριτσάκι πολύ φαγούρα!!! Πάρε γιατρό για να σου δώσει κάτι.δε γίνεται έτσι! Ξέρω από αλλεργίες ....βέβαια όσο ξυνεις τόσο περισσότερο έχεις φαγούρα. Έχεις αποκλείσει μήπως κάτι σε πειραζει; κάποιο νέο φάρμακο ή βιταμίνη. Ή αφρόλουτρο ή απορρυπαντικό...Μπορεί Κ να είναι Κ ψυχολογικό βέβαια. Πχ που δεν μπορείς να πας τουαλέτα κ να σου δημιουργεί στρες

Όσο για το ΙΚΑ απαράδεκτοι δεν το συζητώ, την έβρισες ευγενικά; να ζητήσεις προϊστάμενο άλλη φορά!!! Δε γίνεται έτσι!!! Ωωωωωω! 

Εγώ πήγα να ξεκινήσω να βγάλω χαρτιά μου κ ληξιαρχική πράξη γάμου δε μου τη βγάζει το gov ρε παιδί μου. Είναι μέχρι 5.2013 λέει ψηφιοποιημένα. Ουφ!!! Αλλά βρήκα μια άκρη κ θα το κάνω μέσω ΚΕΠ, αύριο με βιντεοκλήση με υπάλληλο. :roll:8) φοβερό;;; ούτε που ξέρω πως θα λειτουργήσει!! Χαχαχα! Έκλεισα ραντεβού για συγκεκριμένο ΚΕΠ συγκεκριμένη ώρα, θα δείξω λέει την ταυτότητα κ θα μου προχωρήσει την αίτηση να την στείλει email. Τεχνολογία!!

• Μου αρέσει 2

Kgt5p3.png

Παράθεση

Α κατάλαβα! Άρα απλά στο δικό μου ΙΚΑ είναι ότι να ναι. Τώρα εγώ είπα στον άντρα μου όταν γεννήσουμε με το καλό και πάει για το επίδομα λοχείας να πάρει τότε και την απόφαση. Σιγά μην πηγαίνουμε κάθε βδομάδα. Ρώτησα και στο Λητώ που θα γεννησω αν έχουν μειωθεί οι μέρες διαμονής και μου είπαν όχι. Βέβαια εικάζω ότι αν θες να φύγεις νωρίτερα μπορεί να σε αφήνουν.

• Μου αρέσει 3

wVRPp2.pngwTonp3.png

1 ώρα πρίν, KwnKwn10 είπε:

Πάντως θυμάμαι όταν η ξαδέρφη μ γεννούσε σε δημόσιο νοσοκομείο και της είπε ο γιατρός ότι μέσα σε λίγες ώρες θα έχεις γεννήσει, της είχαν δώσει δωμάτιο και πήγε άλλαξε έβαλε νυχτικια και έτσι τα ρούχα της τα περιποιηθηκε η ίδια και τα φυλαξε..τωρα αν σε καμια μας έρθει γρήγορα γρήγορα η γέννα τι να πω... Βέβαια εδώ στον Άγιο Νικόλαο έχουμε μικρό νοσοκομείο και φημίζεται για την γυναικολογικη του κλινική οπότε ίσως παίζει κάποιο ρόλο και αυτό. 

Στο ΠΑΓΝΗ ήταν αυτό που περιέγραψα στην δεύτερη γέννα, όπου μπήκα με πόνους ανά 15λεπτο και 4 διαστολή, οπότε ναι με εβαλαν αρον αρον για να γεννήσω. Στην πρώτη μου είχα πάει με σπασμένα νερα αλλα χωρίς πόνους και χωρίς διαστολή και με εβαλαν σε δωμάτιο και τακτοποιηθηκα και περίμενα. Κάθε τοκετός είναι διαφορετικός.. kinder έκπληξη :P

• Μου αρέσει 1

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

Α κατάλαβα! Άρα απλά στο δικό μου ΙΚΑ είναι ότι να ναι. Τώρα εγώ είπα στον άντρα μου όταν γεννήσουμε με το καλό και πάει για το επίδομα λοχείας να πάρει τότε και την απόφαση. Σιγά μην πηγαίνουμε κάθε βδομάδα. Ρώτησα και στο Λητώ που θα γεννησω αν έχουν μειωθεί οι μέρες διαμονής και μου είπαν όχι. Βέβαια εικάζω ότι αν θες να φύγεις νωρίτερα μπορεί να σε αφήνουν.

Απαραδεκτοι! Εμενα πηγε ο αντρας μου κ κατεθεσε τα χαρτια μου.. Οταν τα καταθεσεις πρεπει εκεινη τη στιγμη να σ δωσει την αποφαση.. Εμενα ξερεις τι ειπαν στον αντρα μου? Οτι δεν τα χανω τα λεφτα κ μετα απο ενα μηνα μπορω να καταθεσω τα χαρτια μου.. Κ απαντα ο αντρας μου οτι το θεμα ειναι τα χρηματα προφανως! Εχουμε υπογραψει συμβαση με την εταιρεια οτι θα σταματησει να με πληρωνει για το διαστημα κυοφοριας λοχειας! 

Απαγορευεται στον ιδιωτικο τομεα να μην εχει αντιγραφο αποφασης ο εργοδοτης ετσι ωστε να σταματησει να σε πληρωνει. 

Αν δεν το στειλεις θα συνεχισει να σε πληρωνει κατι π ειναι παρανομο συμφωνα με αυτο π εχετε υπογραψει. 

Προφανως θα στα παρει πισω επειτα.. Αλλα δεν επιτρεπεται! 

Αυτα να πεις στο Εφκα. 

Αυριο π εχω ραντεβου θα συζητησω το θεμα φαγουρας,  η οποια ειναι σε τραγικο σημειο! Δεν εχω αλλαξει κατι στην καθημερινοτητα μου.. Μηπως απο στρες!? Απο αγχος? Εχω λιγο αγωνια η αληθεια ειναι.. 

• Μου αρέσει 2

Το στρες έχει βάλει πολύ το λιθαρακι του! Το σώμα έχει απίστευτους μηχανισμούς να εκδηλώνει το άγχος. Βάλε youtube κανένα tai chi Κ Κάνε έστω κ από τον καναπέ ξάπλα κ μόνο που παίρνεις ανάσες κ ακούς μουσική κ βλέπεις απαλές κινήσεις θα ηρεμείς ;)

• Μου αρέσει 1

Kgt5p3.png

11 ώρες πρίν, enjoy είπε:

Ααααα ποσο πρεπει να ειναι αυτα δεν τα ξερω??? Κανω 80-92 το φυσιολογικο  ποσο ειναι??? ΚΑΙ σε το οφείλεται?? Τι πρρπει να κανω??? Δν με μετραει καν πιεση η γιατρος μου για να δει τους παλμούς  μου... ουτε με ζυγιζει... και εχω επαναπαυτει τα μετραω σπιτι και εφοσον  πιεδη εχω 10/6 κ κιλα πηρα 6 δεν ασχολούμαι  αλλα με παλμου εχω πολλες φορες 90 δεν ειναι φυσιολογικό?? Ωχ μανουλα μου

μην αγχώνεσαι κοπέλα μου... ταχυκαρδίες μπορεί να προκληθούν και από άγχος.... εμένα ο άγχος εκεί ξεσπάει το ξέρω τα τελευταία χρόνια.... πολλοί καρδιολόγο δεν το παραδέχονται όμως...και εγώ ήξερα ότι στην εγκυμοσύνη είναι υψηλοί οι παλμοί αλλά η καρδιολόγος δεν το παραδέχτηκε... Είναι και στον γιατρό.... εγώ μίλησα με τον γιατρό για τις ταχυκαρδίες και με καθησύχασε...Η αλήθεια είναι με την μάσκα σε ένα ξένο περιβάλλον και χωρίς  να μπορώ να βουλευτω με την κοιλιά το ένιωθα ότι είχα ταχυκαρδία... πήγα όμως και μετά από κολπική εξέταση που όσο να ναι ήταν κάτι άβολο και αγχωτικό 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, vivi24 είπε:

μην αγχώνεσαι κοπέλα μου... ταχυκαρδίες μπορεί να προκληθούν και από άγχος.... εμένα ο άγχος εκεί ξεσπάει το ξέρω τα τελευταία χρόνια.... πολλοί καρδιολόγο δεν το παραδέχονται όμως...και εγώ ήξερα ότι στην εγκυμοσύνη είναι υψηλοί οι παλμοί αλλά η καρδιολόγος δεν το παραδέχτηκε... Είναι και στον γιατρό.... εγώ μίλησα με τον γιατρό για τις ταχυκαρδίες και με καθησύχασε...Η αλήθεια είναι με την μάσκα σε ένα ξένο περιβάλλον και χωρίς  να μπορώ να βουλευτω με την κοιλιά το ένιωθα ότι είχα ταχυκαρδία... πήγα όμως και μετά από κολπική εξέταση που όσο να ναι ήταν κάτι άβολο και αγχωτικό 

@vivi24 μην ανησυχείς! Οι ταχυπαλμίες είναι φυσιολογικες στην εγκυμοσύνη. Μου το είχε πει ο καρδιολόγος περισυ που είχα ταχυπαλμιες από άγχος... Ωστόσο έχεις και το γιατρό σου που θα σε καθοδηγήσει... Μην ανησυχείς λοιπόν! Θα πάνε όλα τέλεια!

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, dpilo είπε:

Δλδ όταν θα έρθει ο άντρας μου πχ δεν μπορεί να φέρει ένα κέρασμα ? Απαγορεύεται?

Καλημέρα και πάλι κορίτσια μου! Εγώ στη βαλίτσα έβαλα: 

Ρούχα εξόδου του μωρού

Ένα σεντόνι παιδικό 

2 πάνες αγκαλιάς

Μαξιλάρι θηλασμου

1 νυχτικια και τη ρόμπα

4 φανελάκια θηλασμού (θα χρησιμοποιηθούν ως πυτζάμα)

2 παντελόνια πυτζάμα (θα συνδυαστούν με τα φανελάκια)

1 ζακέτα ελαφριά 

Επιθέματα στήθους

Κοχύλια στήθους

Μαντηλακια dettol

Μωρομαντηλα 

Σερβίετες μεγάλες 

Παντόφλες

Σαγιοναρες

2 σουτιέν θηλασμου

Εσώρουχα έχω παραγγείλει και τα περιμένω

Φορτιστή

Κρέμα για θηλές

Περιμένω κάτι δείγματα πάνες tena

Δεν έχω βάλει ακόμα σαμπουάν αφρολουτρο, μακιγιάζ. 

Πιστολάκι μπορούμε να πάρουμε? Έχω ανάγκη να τιθασεύσω τη ζούγκλα μου. Αλλιώς με βλέπω με έναν κότσο όλη μέρα!!

Και εγω πηρα πιστολακι!!! Αμα δεν τα στεγνωσω με πιανει πονοκεφαλος τρομερος οποτε αναγκαστικα.. στα ιδιωτικα μπορει να εχει και πιστολακι δεν θυμαμαι... σε καποιο ιδιωτικό  ειχε παρει το ματι μου...

2 ώρες πρίν, dpilo είπε:

@Klegeo  αυτό μου κάνει για αλλεργικό φουλ... Μήπως σε πειράζει κάτι που τρως... Αν μπορείς κράτα καμία σημείωση και δεν αν υπάρχει κάτι κοινό στις μέρες που έχεις φαγούρα και στα φαγητά σου

Καλη σκεψη η μηπως ξεκινησες καποιο καινουργιο φαρμακο απο τοτε που ξεκινησαν οι φαγουρεςς για παρακολουθησε το

πρίν από 59 λεπτά , myrina είπε:

Στο ΠΑΓΝΗ ήταν αυτό που περιέγραψα στην δεύτερη γέννα, όπου μπήκα με πόνους ανά 15λεπτο και 4 διαστολή, οπότε ναι με εβαλαν αρον αρον για να γεννήσω. Στην πρώτη μου είχα πάει με σπασμένα νερα αλλα χωρίς πόνους και χωρίς διαστολή και με εβαλαν σε δωμάτιο και τακτοποιηθηκα και περίμενα. Κάθε τοκετός είναι διαφορετικός.. kinder έκπληξη :P

Στην δικη μου περιπτωση... μου ειπαν υπαρχει προτεραιότητα γι καθε κοπελα εφοσον μπει χειρουργιο αποφασίζεται δωματιο... γτ πχ ηταν μια εκει 2Χ24ωρα με διαστολη 1 οποτε δεν δεσμευαν κρεβατι... εδιναν σε οποια γεννουσε... και μπορει να ετρωγες καμια στην στροφη και να σ εδιναν μονοκλινο με μια μικρη χρωση(35ευρω/βραδυα=παραδεισος)... η μπορει να εκαναν καισαρικες και να γεμιζαν τα κρεβάτια  πριν απο σενα οποτε γεμιζαν τα δωματια και εσυ συμβιβαζοσουν με οτι περισσευε 3κλινο πχ η και μεγαλυτερο νομιζω ειχε κ 4κλινο ή 6κλινο μου διαφευγει..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...