Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 4

Μανούλες Ιανουάριος 2021!!!!

Recommended Posts

Just now, Mikri Ollandeza είπε:

@Suzukaki ευχαριστώ κοκρίτσι μου.. 

Αντε να δούμε γιατί θα τρελαθώ.. Μια σταλιά ανθρωπάκι και να πρέπει να έχεις όλα αυτά τα πράγματα.. Κ τα περισσότερα είναι ξέρεις αυτές οι λεπτομέρειες που δεν μαζεύονται με τίποτα..

Τωρα δ μας εμειναν πολλα πιστευω αλλα οσο να ναι οταν φτιαχνεις βαλιτσα συνειδητοποιεις οτι σ λειπουν πραγματα..  

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Klegeo είπε:

Καλησπερα κοριτσια! Διαβαζω φουλ ετοιμασιες κανετε:D

Μπηκα στον μηνα μου κ σημερα ραντεβου με τον γιατρο να δουμε τον μπεμπουλη:x

Καλη εξεταση!!! Με το καλο να.καμαρωσετε το ζουζουνακι σας:x... και εγω στις 7!!! 

Καισ σε ολα τα κοριτσια καλες φωτογραφησεις!! Απο οτι βλεπω πολλα ραντεβου αυτην την εβδομαδα!!

Βαλιτσα  και εγω έτοιμη.. πετουσα μεσα οτι αγοραζα καθαριζα... και μετα την τακτοποιησα.. καπου 7 ημερες με πηρε σιγα σιγα.. μεχρι να ερθουν μεχρι να πλυνω να σιδερωσω.. 

Με τα νουμερακια για ρουχα οτι ειπαν οι προλαλησασες... με πανες εγω με 4200 το πρωτο φορεσε 30-40 μερες Νο1 και μετα τον μηνα καπου πηγα Νο 2!! Butterfly αφου ηδη πηρες Νο 2 μπορεις να διπλωνεις απο μπροστα πανω πανω αν σ ειναι μεγαλα και βολευτεις...200 πανες ετσι κ αλλιως σε 20-25 θα εξαντληθουν... αν δεις οτι δεν βολευεσαι παιρνεις απο σουπερ Νο1 μεχρι να ξεπεταχθει.. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Klegeo είπε:

Κοριτσια γυρισαμε απο γιατρο! 3120 ο μπεμπης.. Δυσκολο να γυρισει.. Μαλλον παμε για καισαρικη πριν το τελος τ ετους.. :shock:

Πολύ καλα τα κιλά του!!!Με το Καλό να σας πάνε όλα καλα και για τους δυο να τς ο πρώτος δλδ Πρωτοχρονιάτικο δώρο :wub:

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 15 λεπτά , Klegeo είπε:

Κοριτσια γυρισαμε απο γιατρο! 3120 ο μπεμπης.. Δυσκολο να γυρισει.. Μαλλον παμε για καισαρικη πριν το τελος τ ετους.. :shock:

Και εμεις γυρισαμε πριν λιγο!!!! Αχ τον παιδαρο!!! Εμενα πιο μικρουτσικο!! 2800... ζηλευω μ'αρεσουν τα μπαμπατσικα!!! klegeo μετα την 38 ξεκινα περπατα δωσε πονο θα γυρισει κανει ναζακια εχω καλο ενστικτο..

Λοιπον τα δικα μου νεα -συμπαράσταση στις κοντο-τραχηλες;-):

Μπηκα στο κλαμπ!!!

Εβδομαδα 36 κλειστη.

Τραχηλος 1.8 απο 3.2.. κλειστος απο κατω με χοανη απο πανω:-D.. 

Ιδανικο το παιδι να γεννηθει 38 εβδομαδων για να μην ζοριστει με τα πνευμονια του να παρει κατευθειαν ανασα να μην χρειαστεί  βοηθεια..

Αλλα και νωριτερα δεκτο.. εφοσον μπηκα στο μηνα μου λεει η γιατρος.

Πλακουντας ψηλα!Η κοιλιά  κατεβηκε! Κεφαλικη προβολη! Αιματολογικες καλες!! Ετοιμη για γεννα μου ειπε!:-D

Λετε να παραλαβω χριστουγγενιατικο δωρο αντι για πρωτοχρονιατικο!!:-D

Εκανα και κολπικη καλλιεργεια... αβολο μετα απο τοσο καιρο αλλα δεν ενοιωσα τπτ..

Τα ουρα μου πυοσφαιρια 8-10.. ειπε πιθανη ηπια ουρολοιμωξη.. ασυμπτωματική.. για να το αποκλεισουμε θα κάνουμε  καλλιεργεια ουρων..

Επομενο ραντεβου Δευτερα!!!

Με γαλα που μαζευεται στο στηθος εννοειται μου λεει καλα κανεις και το καθαριζεις για θεμα υγιεινης!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑΚΙΑ!!!

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

Πω πω κορίτσια ακούω τα νέα σας και νιώθω ότι πλησιάζουμε. Γυρίσαμε κι εμείς σήμερα από γιατρό. 2740. Μου λέει είναι αρκετά μεγάλο για τις βδομάδες του αλλά οκ όλα μια χαρά είναι! Κι εμένα με τίποτα δεν με βλέπω να φτάνω ΠΗΤ . Το βλέπω κατά τις 10-15 Γενάρη να γεννάω...

• Μου αρέσει 6

wVRPp2.pngwTonp3.png

Just now, enjoy είπε:

Και εμεις γυρισαμε πριν λιγο!!!! Αχ τον παιδαρο!!! Εμενα πιο μικρουτσικο!! 2800... ζηλευω μ'αρεσουν τα μπαμπατσικα!!! klegeo μετα την 38 ξεκινα περπατα δωσε πονο θα γυρισει κανει ναζακια εχω καλο ενστικτο..

Λοιπον τα δικα μου νεα -συμπαράσταση στις κοντο-τραχηλες;-):

Μπηκα στο κλαμπ!!!

Εβδομαδα 36 κλειστη.

Τραχηλος 1.8 απο 3.2.. κλειστος απο κατω με χοανη απο πανω:-D.. 

Ιδανικο το παιδι να γεννηθει 38 εβδομαδων για να μην ζοριστει με τα πνευμονια του να παρει κατευθειαν ανασα να μην χρειαστεί  βοηθεια..

Αλλα και νωριτερα δεκτο.. εφοσον μπηκα στο μηνα μου λεει η γιατρος.

Πλακουντας ψηλα!Η κοιλιά  κατεβηκε! Κεφαλικη προβολη! Αιματολογικες καλες!! Ετοιμη για γεννα μου ειπε!:-D

Λετε να παραλαβω χριστουγγενιατικο δωρο αντι για πρωτοχρονιατικο!!:-D

Εκανα και κολπικη καλλιεργεια... αβολο μετα απο τοσο καιρο αλλα δεν ενοιωσα τπτ..

Τα ουρα μου πυοσφαιρια 8-10.. ειπε πιθανη ηπια ουρολοιμωξη.. ασυμπτωματική.. για να το αποκλεισουμε θα κάνουμε  καλλιεργεια ουρων..

Επομενο ραντεβου Δευτερα!!!

Με γαλα που μαζευεται στο στηθος εννοειται μου λεει καλα κανεις και το καθαριζεις για θεμα υγιεινης!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑΚΙΑ!!!

Πω πω κορίτσια φτάνουμε σιγά σιγά στο τέλος σαν ψέμα μου φαίνεται...Να σου πάνε όλα καλα!!!Οποτε και να έρθει καλοδεχούμενο ότι καλυτερο!!!Αφου μπήκες στν μήνα σου όποτε και να έρθει μια χαρά θα πάνε όλα!!Εγω την Παρασκευή έχω ραντεβού με τν γιατρό 

• Μου αρέσει 2

Just now, Maria mariaa είπε:

Πω πω κορίτσια φτάνουμε σιγά σιγά στο τέλος σαν ψέμα μου φαίνεται...Να σου πάνε όλα καλα!!!Οποτε και να έρθει καλοδεχούμενο ότι καλυτερο!!!Αφου μπήκες στν μήνα σου όποτε και να έρθει μια χαρά θα πάνε όλα!!Εγω την Παρασκευή έχω ραντεβού με τν γιατρό 

Καλε ναι πλησιαζουμε επικίνδυνα!! Αν υπολογισουμε οτι πολλες ειναι 2τοκες και 3τοκες... και ότι μεσολαβουν γιορτες και θα κυλησουν οι μερες σαν νερο... να δειτε που θα σκασουν μυτη σαν τα ποπ κορν το ενα μετα το αλλο νωριτερα μας βλεπω ολες!!! Αντε ανυπομονω να το παρω αγκαλιτσα να το μυρισω να δω τα μουτρακια του να με κοιταει και να λιωνω  να χανομαι να σβηνω... τοσο μικρουλι... το αλλο 3μιση  χρονων ολοκληρο παλικαρι:x θα εχουν τεραστια διαφορα... σωματομετρικα, καλα και νοητικα και μου ελειψε ενα μικρουλακι που θα γατζωθει πανω μου.. τωρα τα λεω αυτα!!:grin: οταν ξεκινησουν τα νυχτοπερπατηματα για να κοιμηθεί θα κλαιω:shock:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Just now, enjoy είπε:

Καλε ναι πλησιαζουμε επικίνδυνα!! Αν υπολογισουμε οτι πολλες ειναι 2τοκες και 3τοκες... και ότι μεσολαβουν γιορτες και θα κυλησουν οι μερες σαν νερο... να δειτε που θα σκασουν μυτη σαν τα ποπ κορν το ενα μετα το αλλο νωριτερα μας βλεπω ολες!!! Αντε ανυπομονω να το παρω αγκαλιτσα να το μυρισω να δω τα μουτρακια του να με κοιταει και να λιωνω  να χανομαι να σβηνω... τοσο μικρουλι... το αλλο 3μιση  χρονων ολοκληρο παλικαρι:x θα εχουν τεραστια διαφορα... σωματομετρικα, καλα και νοητικα και μου ελειψε ενα μικρουλακι που θα γατζωθει πανω μου.. τωρα τα λεω αυτα!!:grin: οταν ξεκινησουν τα νυχτοπερπατηματα για να κοιμηθεί θα κλαιω:shock:

εμένα θα έχουν 5 χρόνια  διαφορα! Μια χαρά είσαι ! Σημασία έχει να είναι κ να είμαστε γερές να ανταπεξέλθουμε πλέον σε ακόμα μια ψυχούλα ! Τώρα για το μετά βοήθεια μας.... εμένα η μεγάλη πέρασε κολικούς βαρβατους...εύχομαι αυτό να είναι λίγο πιο βολικό !

• Μου αρέσει 3

1 ώρα πρίν, enjoy είπε:

Εμενα μου λένε όλοι κοιμήσου τώρα που μπορείς :D

πρίν από 13 λεπτά , vivi24 είπε:

εμένα θα έχουν 5 χρόνια  διαφορα! Μια χαρά είσαι ! Σημασία έχει να είναι κ να είμαστε γερές να ανταπεξέλθουμε πλέον σε ακόμα μια ψυχούλα ! Τώρα για το μετά βοήθεια μας.... εμένα η μεγάλη πέρασε κολικούς βαρβατους...εύχομαι αυτό να είναι λίγο πιο βολικό !

5 χρόνια έχω και εγω με την αδερφή μου όταν ήμασταν μικρές ήταν εμφανείς η διαφορά μετά όταν μεγαλώσαμε όχι τώρα μπορώ να πω ότι μικροδείχνει...Με το καλό το μωράκι σου 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

14 ώρες πρίν, Mikri Ollandeza είπε:

Αντε να δούμε γιατί θα τρελαθώ.. Μια σταλιά ανθρωπάκι και να πρέπει να έχεις όλα αυτά τα πράγματα.. Κ τα περισσότερα είναι ξέρεις αυτές οι λεπτομέρειες που δεν μαζεύονται με τίποτα..

Άσε, εγώ που γενναω και σε δημόσιο νοσοκομείο πρεπει να έχω κυριολεκτικά ΤΑ ΠΆΝΤΑ!!! Και το έπαθα κι αυτό που λες, ότι όλο θυμόμουν πως κάτι ξεχνάω, αλλά τώρα νομίζω είμαι κομπλέ!

Μετράμε αντίστροφα, και ανυπομωνω να πάρω αγκαλίτσα το μωράκι μου!! Οι πόνοι από κάτω μεγαλώνουν όσο περνάει ο καιρός, προχθες κατεβήκαμε οικογενειακώς για περπάτημα, με βοήθησε πολύ με τους πόνους γενικα, αλλά ο καιρός εδώ (Ηράκλειο) δεν μας έχει ευνοήσει γενικα, πολλές βροχές..

7 ώρες πρίν, enjoy είπε:

τοσο μικρουλι... το αλλο 3μιση  χρονων ολοκληρο παλικαρι:x θα εχουν τεραστια διαφορα... σωματομετρικα, καλα και νοητικα και μου ελειψε ενα μικρουλακι που θα γατζωθει πανω μου..

Εδώ εμένα οι "μεγάλες" έχουν ενάμιση χρόνο διαφορά, και όταν γεννήθηκε η μικρή η μεγάλη 1μιση χρόνων έγινε "η μεγάλη".. Γενικά θέλει προσοχή παντως, πρέπει να ομολογήσω ότι στο δεύτερο δεν έδινα τόσο πολύ προσοχη όσο στο πρώτο, γιατί δεν ήθελα να δημιουργηθούν αρνητικά συναισθήματα. Όσο δύσκολο κι αν ήταν προσπαθούσα πάντα να κάνω κάτι παράλληλα, πχ όταν θα θήλαζα το μωρό είχα και την μεγάλη από δίπλα και κρατούσα και ένα παραμύθι και της διαβαζα. Η ζήλια είναι κάτι φυσιολογικό και δεν το αποφεύγεις ότι κι αν γίνει, ακόμα και τώρα ανταγωνίζονται (σε φυσιολογικά πλαίσια), απλά πρέπει πάντα να προσπαθούμε να δείξουμε ότι είμαστε εκεί και για τα δύο (ή τρία προσεχώς :-D)

• Μου αρέσει 2

s29sp2.pngMbfRp3.png

Τι ωραία νέα κοριτσια μου!!

Πραγματικά πλησιάζει ο καιρός και ακόμα δεν έχω πιστέψει ότι θα έχουμε ένα τόσο μικρό πλασματάκι στο σπίτι να μας κάνει ότι θέλει!! Ο άντρας μου έλεγε χθες ότι ανυπομονεί να τον κρατήσει στην αγκαλιά του.. Του λέω άστον παιδί μου να μείνει εκεί όσο περισσότερο.. Γιατί δεν με βλέπω να τα προλαβαίνω όλα!! Αλλά ναι, το άγχος ώρες ώρες εκτοξεύεται..

Επίσης χθες όπως χάζευα στο κινητό μου έβγαλε ένα βιντεάκι με μία κοπέλα που γεννούσε φυσιολογικά κ σφάδαζε στον πόνο, έβαλα τα κλάματα κατευθείαν, χωρίς να το σκεφτώ.. Κ λέω Παναγία μου τα ίδια θα περάσω.. Με αγχώνει λίγο η γέννα να σας πω την αλήθεια..

• Μου αρέσει 2

S4WBp1.png

Αγαπούλες Καλημέρα!!!

Πωπω σας διάβασα κ μια χαμογελούσα, μια βουρκωνα,μια αγχωνομουν χαχα! Πάρτυ ορμονών εντωμεταξύ! Εύχομαι σε όλες ηρεμία για να απολαύσουμε τον τελευταίο μήνα ή μέρες όσες πλησιάζουν πολυυυ.

Κι εγώ έλεγα χθες στον άντρα μου ότι θέλω να τη δω,να δω φατσακι, ποδαράκια, να τη μυρίσω (Έχω μια ωραία σχέση με τη μυρωδιά χαχα) ,του συνεχίζω βέβαια αυτό προϋποθέτει κ το πριν, τη γέννα που Ναι τη σκέφτομαι τρελά. Είναι στιγμές που λέω ω ρε μάνα!!!!!!! Κ άλλες που λέω μπορεί να είναι Κ νορμάλ σχετικά. 

Δε βλέπω τπτ ,ούτε βίντεο γιατί θα πεθάνω από το άγχος!!!! Εδώ πριν μείνω έγκυος έβλεπα μια αγγλική σειρά που διαδραματίζεται στο 1950 στην Αγγλία με μαιες κ σταμάτησα να τη βλέπω χεχε! Είμαι σε φαση Βίσση "δε θέλω να ξέρω "...

Χτες ειδικα το βραδύ με τάραξε το μωράκι, σε κινήσεις, κλωτσιές, γυρίσματα όλα!!! Αφού έλεγα μηπως δεν είναι καλά. Μέ πονάει κάποιες φορές ρε κορίτσια :neutral:. Μετά που ηρέμησε σκέφτηκα μήπως με τόση αναστάτωση γύρισε κίολας χαχαχα! Ο πεινασμένος....

Να ρωτήσω κάτι, στο στρώματακι του λικνου τι βάλατε πριν μπει το σεντόνι; οκ αυτό το προστατευτικό σαν υπόστρωμα σεντόνι που υπάρχει, βάλατε κ σελτεδακι;

• Μου αρέσει 3

Kgt5p3.png

1 ώρα πρίν, Lottaki είπε:

Αγαπούλες Καλημέρα!!!

Πωπω σας διάβασα κ μια χαμογελούσα, μια βουρκωνα,μια αγχωνομουν χαχα! Πάρτυ ορμονών εντωμεταξύ! Εύχομαι σε όλες ηρεμία για να απολαύσουμε τον τελευταίο μήνα ή μέρες όσες πλησιάζουν πολυυυ.

Κι εγώ έλεγα χθες στον άντρα μου ότι θέλω να τη δω,να δω φατσακι, ποδαράκια, να τη μυρίσω (Έχω μια ωραία σχέση με τη μυρωδιά χαχα) ,του συνεχίζω βέβαια αυτό προϋποθέτει κ το πριν, τη γέννα που Ναι τη σκέφτομαι τρελά. Είναι στιγμές που λέω ω ρε μάνα!!!!!!! Κ άλλες που λέω μπορεί να είναι Κ νορμάλ σχετικά. 

Δε βλέπω τπτ ,ούτε βίντεο γιατί θα πεθάνω από το άγχος!!!! Εδώ πριν μείνω έγκυος έβλεπα μια αγγλική σειρά που διαδραματίζεται στο 1950 στην Αγγλία με μαιες κ σταμάτησα να τη βλέπω χεχε! Είμαι σε φαση Βίσση "δε θέλω να ξέρω "...

Χτες ειδικα το βραδύ με τάραξε το μωράκι, σε κινήσεις, κλωτσιές, γυρίσματα όλα!!! Αφού έλεγα μηπως δεν είναι καλά. Μέ πονάει κάποιες φορές ρε κορίτσια :neutral:. Μετά που ηρέμησε σκέφτηκα μήπως με τόση αναστάτωση γύρισε κίολας χαχαχα! Ο πεινασμένος....

Να ρωτήσω κάτι, στο στρώματακι του λικνου τι βάλατε πριν μπει το σεντόνι; οκ αυτό το προστατευτικό σαν υπόστρωμα σεντόνι που υπάρχει, βάλατε κ σελτεδακι;

Εγω στην κούνια που θα είναι υπόστρωμα θα βάλω και σεντόνι. Όχι σελτεδακι. Αφού υποτίθεται τα υποστρώματα είναι αδιάβροχα. Αχ κι εμένα με αγχωνει η γέννα. Στην πρώτη γέννα γίναν όλα γρήγορα κανονίστηκε η καισαρική δεν πρόλαβα να το σκεφτώ και πολύ. Τώρα όμως είναι όλα σαν πρώτη φορά. Σκέφτομαι πως θα γίνει? Θα καταλάβουμε ότι γεννάμε? Θα πονέσει πολύ ? Θα κρατήσει πολλές ώρες??και αλλά τέτοια. Τον έχω ζαλίσει τον άντρα μου!χαχαχα

• Μου αρέσει 4

wVRPp2.pngwTonp3.png

Καλησπερα μανουλες μου ομορφες, σας διαβαζα τόσο καιρό αλλά δεν προλάβαινα κι πολύ να σας γράψω κάναμε μια "εσωτερική μετακόμιση " σχεδόν σε όλο το σπίτι με φρεσκαρισματα κι αλλαγές δωματίων κι ήμουν ένα πτώμα,  επίσης δεν ήθελα να πω κάτι τόσο καιρό αλλά κάναμε κι μια εγχείρηση τον πρώτο είχε εκ γενετής μια ήπιας μορφής υποσπαδεια σας τα λέω για να μην τρομάξετε αν σας πουν ότι το παιδί γεννήθηκε έτσι είναι σχεδόν 6 στα 10 αγόρια. Είναι κάτι στο τσουτσουνακι που διορθώνεται με επέμβαση (σας τα γράφω γτ εμένα όταν μου το είπαν το παρουσίασαν λες κι το παιδί πεθαίνει κι κόντεψα να τρελαθω)

Εγώ σε αλλά νέα σήμερα του Αγίου Ελευθερίου έκανα το μεγαλύτερο δώρο στον άντρα μου που γιορτάζει τον δεύτερο μας γιο! Μπήκα με προγραμματισμένη καισαρική δεν είχα κάποιο θέμα μαζί με την γιατρό το αποφασίσαμε. Πότε μπήκα ποτέ βγήκα δεν κατάλαβα.  Μόνο τώρα έχω πόνους το αν είναι η όχι δυνατοί είναι στο οργανισμό της κάθε μια μας, γέννησα στη Θεσσαλονίκη όποια θέλει να ρωτήσει ελεύθερα. Είναι μαγεία κορίτσια αυτή η μωρουδιλα δεν παιζεται!

• Μου αρέσει 9

u2Hzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...