Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανούλες Ιανουάριος 2021!!!!

Recommended Posts

Just now, Suzukaki είπε:

Πολλα χαρτια  ζητανε στο μητερα μου φαινεται.....να μας πουν οι πιο εμπειρες την βαλιτσα την εχω μαζι καθως μπαινω στο μαιευτηριο πριν γεννησω;κ αν ναι που την πας μεχρι να βγεις απο τον τοκετο;στο δωματιο;

Την βαλίτσα την κρατάει ο σύζυγος. Ενώ τα ρούχα σου που φοράς και αλλάζεις για να γεννήσεις τα βάζουν σε μια τσάντα και τα πάνε κι αυτά στο δωμάτιο.

Τον είδαμε το μπέμπη μας!! 2240. Μου είπε λογικά θα γεννήσω νωρίτερα απο τις 40 βδομάδες λόγω μεγέθους. 

Τον ρώτησα τι παίζει και με τα τεστ κοβιντ και αν υπάρχει περίπτωση να είμαι μόνη μου αν γεννήσω ξαφνικά.μου είπε ότι αυτό δεν παίζει.και ξαφνικά να μου σπάσουν τα νερά μόλις φτάσουμε στο νοσοκομείο θα κάνουμε κι εγώ και ο σύζυγός ραπίντ τεστ και σε μία ώρα ιλθα έχουν βγει τα αποτελέσματα οπότε θα είμαστε μαζί μέσα. Ανακουφιστηκα γιατί με είχε πιάσει φοβία ότι θα γεννήσω μόνη.

• Μου αρέσει 6

wVRPp2.pngwTonp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 33 λεπτά , KwnKwn10 είπε:

Κορίτσια άσχετο... Αλλά τι θα κάνετε με την φύλαξη βλαστοκυττάρων; σε δημόσια τράπεζα ή ιδιωτική; ξέρετε κόστος σε ιδιωτική; 

@KwnKwn10 σε δημόσια. Το είχα ψάξει πριν καιρό και το συζήτησα και με τη γυναικολόγο. Σε δημόσια θα χρησιμοποιηθούν γενικά. Σε ιδιωτικό και καλά για το παιδί αλλά από όσα διάβασα δεν έχει νόημα γιατί εάν κάτι προκύψει το γενετικό υλικό έχει ήδη τη "ζημιά" και δεν έχει νόημα να χρησιμοποιηθεί από τον ίδιο το δωρητή. 

Και η γιατρός επίσης υπέρ της δημόσιας τράπεζας εάν θελήσω να δωρίσω.

πρίν από 50 λεπτά , Suzukaki είπε:

Ο γιατρος μ δ ειναι υπερ μ ειπε στην ελλαδα ειμαστε πολυ πισω ακομα στο μητερα εκλεισε η τραπεζα κ τους ειπαν ελατε να τα παρετε κ δ ηξεραν που να τα βαλουν οι γονεις.επισης μ ειπε η τραπεζα στην ελλαδα δ ειναι πιστοποιημενη.θεωρητικα μπορει να σωσει αλα πρακτικα τπτ ακομα.μονο στο εξωτερικο ενα παιδακι εχει σωθει λογω βκαστοκυταρων.περιπου 1500 μ ειπε.

ΜΜ κατάλαβα.. Άρα δεν αξίζει και τόσο σε ιδιωτικό... 

Just now, dpilo είπε:

@KwnKwn10 σε δημόσια. Το είχα ψάξει πριν καιρό και το συζήτησα και με τη γυναικολόγο. Σε δημόσια θα χρησιμοποιηθούν γενικά. Σε ιδιωτικό και καλά για το παιδί αλλά από όσα διάβασα δεν έχει νόημα γιατί εάν κάτι προκύψει το γενετικό υλικό έχει ήδη τη "ζημιά" και δεν έχει νόημα να χρησιμοποιηθεί από τον ίδιο το δωρητή. 

Και η γιατρός επίσης υπέρ της δημόσιας τράπεζας εάν θελήσω να δωρίσω.

Μάλιστα... Άκουγα ειδικά από πιο παλιά ήταν της "μόδας" και διάφορες τα έχουν δώσει σε ιδιωτική τράπεζα... Αλλά από ότι φαίνεται και εγώ προς την δημόσια κλείνω... 

Just now, Klegeo είπε:

Θεωρω τις κρατα ο συζυγος.. Μεχρι να παμε στο δωματιο.. 

Θα κραταει μια βαλιτσα μαζι του;μπα χλωμο ισως την αφηνουμεσε καμια ντουλαπα.ειδικα αν μπει μαζι στον τοκετο χαχαχαχα φανταζεσαι;;;να εχει κ την βαλιτσα παρα διπλα χαχαχαα

• Χαχα 1

Just now, butterfly1986 είπε:

Την βαλίτσα την κρατάει ο σύζυγος. Ενώ τα ρούχα σου που φοράς και αλλάζεις για να γεννήσεις τα βάζουν σε μια τσάντα και τα πάνε κι αυτά στο δωμάτιο.

Τον είδαμε το μπέμπη μας!! 2240. Μου είπε λογικά θα γεννήσω νωρίτερα απο τις 40 βδομάδες λόγω μεγέθους. 

Τον ρώτησα τι παίζει και με τα τεστ κοβιντ και αν υπάρχει περίπτωση να είμαι μόνη μου αν γεννήσω ξαφνικά.μου είπε ότι αυτό δεν παίζει.και ξαφνικά να μου σπάσουν τα νερά μόλις φτάσουμε στο νοσοκομείο θα κάνουμε κι εγώ και ο σύζυγός ραπίντ τεστ και σε μία ώρα ιλθα έχουν βγει τα αποτελέσματα οπότε θα είμαστε μαζί μέσα. Ανακουφιστηκα γιατί με είχε πιάσει φοβία ότι θα γεννήσω μόνη.

Μια χαρά πολύ καλά είναι το μωράκι !!!! Σε ποια εβδομάδα βρίσκεσαι ? και γτ να γεννήσεις πιο σύντομα από 40 εβδομάδες?πιστεύει ο γιατρός ότι θα σπάσουν τα νερά ?ή θα το επιδιώξει ? 

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλησπέρα! Προσπαθώ να κοιμηθώ, αλλά πιστεύω δεν είμαι η μόνη.... Για την τουαλετα το βράδυ δεν το συζητώ.Χονδρική το χαρτί είπαμε....:D

Εγώ δεν εχω κάνει τπτ. Ούτε από βαλίτσα μου, ούτε από πλυσιματα, ούτε από δωμάτιο. Αγορές μόνο έχω κάνει κ συνεχίζω να κάνω. Έχω βέβαια κάποια πλυμενα από μαμά μου που είχε προίκα κουβέρτες κλπ.

Μες την εβδομάδα θέλω να πάω σε χρωματοπωλειο που είναι ανοιχτό (γιατί μπορώ να κόψω τιμολόγιο έμαθα κ έχω φίλο που έχει εταιρία) να πάρω χρώματα να το βαψουμε ώστε να το στήσουμε. Αφού το στήσουμε, θα πλύνω να τα βάλουμε κατευθείαν μέσα. 1/1 μπαίνω στο μήνα μου κ έχω μέχρι 27/1 να είμαστε καλά οπότε θεωρώ ότι έχω ακόμα. Κ ο γιατρός προχθές είδε μια χαρά τα πράγματα απο πλακούντα κ αμνιακό.

Το μαιευτήριο είχα πάρει να ρωτήσω τις τιμές δωματίων κ για χαρτιά μου είπαν ότι θα μου πει ο γιατρός μου. Βέβαια κ εγώ όλα ηλεκτρονικά τα κάνω όλα αυτά, μόνο αν δε γίνεται επισκέπτομαι ΚΕΠ. 

Έχει καμία ιδιωτική ασφάλεια; ρώτησα αν καλύπτει το τεστ covid Κ λένε όχι. :mad: ασφαλιστικές....!!!

Μες την εβδομάδα θα ξανάβρεθω με μαία, θα σας πω γιατί έχω παρόμοιες ερωτήσεις με εσάς. Ότι πούμε θα ενημερώσω 

• Μου αρέσει 1

Kgt5p3.png

4 ώρες πρίν, Suzukaki είπε:

Θα κραταει μια βαλιτσα μαζι του;μπα χλωμο ισως την αφηνουμεσε καμια ντουλαπα.ειδικα αν μπει μαζι στον τοκετο χαχαχαχα φανταζεσαι;;;να εχει κ την βαλιτσα παρα διπλα χαχαχαα

Χαχαχα! Στο αμαξι θα ναι ισως.. 

Καλημέρα αγάπες μου!! Τι κάνετε??? 

Εμένα σήμερα με έχει πιάσει η νοικυροσύνη μου! Έφερε χτες ο μπαμπάς από την Πάρο κάτι μπρόκολα κι εγώ βαλθεί να τα καταψύξω :tongue:

Στο θέμα μας! Λοιπόν μου ήρθε ένα ενημερωτικό mail που λέει ότι την Πέμπτη στις 16:00 στο Instagram θα κάνουν live από το λογαριασμό philipsavent_gr για την αύξηση του γάλατος στο μητρικό θηλασμό. Μιλάει μια Γεωργία Λεζέ που είναι μαία και σύμβουλος θηλασμού και λέω να το παρακολουθήσω... Βέβαια μην πω ψέματα δεν ξέρω ποια είναι η κοπέλα χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, vivi24 είπε:

Μια χαρά πολύ καλά είναι το μωράκι !!!! Σε ποια εβδομάδα βρίσκεσαι ? και γτ να γεννήσεις πιο σύντομα από 40 εβδομάδες?πιστεύει ο γιατρός ότι θα σπάσουν τα νερά ?ή θα το επιδιώξει ? 

Καλημέρα , είμαι 31 και 4. Αλλά μου είπε ο γιατρός απ'οτι κατάλαβα ότι επειδή υπολογίζει το μωρό μέχρι τις 40 βδομάδες να έχει πάει γύρω στα 4200 μάλλον σκέφτεται να κάνουμε πρόκληση κάνα δυο βδομάδες νωρίτερα αν δεν έχω γεννήσει ως τότε. Ίσως δεν θέλει να το αφήσει τόσο μεγάλο επειδή πάμε για vbac και μπορεί να είναι επικίνδυνο για την προηγούμενη τομή που έχω.

• Μου αρέσει 1

wVRPp2.pngwTonp3.png

9 ώρες πρίν, Lottaki είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα! Προσπαθώ να κοιμηθώ, αλλά πιστεύω δεν είμαι η μόνη.... Για την τουαλετα το βράδυ δεν το συζητώ.Χονδρική το χαρτί είπαμε....:D

Εγώ δεν εχω κάνει τπτ. Ούτε από βαλίτσα μου, ούτε από πλυσιματα, ούτε από δωμάτιο. Αγορές μόνο έχω κάνει κ συνεχίζω να κάνω. Έχω βέβαια κάποια πλυμενα από μαμά μου που είχε προίκα κουβέρτες κλπ.

Μες την εβδομάδα θέλω να πάω σε χρωματοπωλειο που είναι ανοιχτό (γιατί μπορώ να κόψω τιμολόγιο έμαθα κ έχω φίλο που έχει εταιρία) να πάρω χρώματα να το βαψουμε ώστε να το στήσουμε. Αφού το στήσουμε, θα πλύνω να τα βάλουμε κατευθείαν μέσα. 1/1 μπαίνω στο μήνα μου κ έχω μέχρι 27/1 να είμαστε καλά οπότε θεωρώ ότι έχω ακόμα. Κ ο γιατρός προχθές είδε μια χαρά τα πράγματα απο πλακούντα κ αμνιακό.

Το μαιευτήριο είχα πάρει να ρωτήσω τις τιμές δωματίων κ για χαρτιά μου είπαν ότι θα μου πει ο γιατρός μου. Βέβαια κ εγώ όλα ηλεκτρονικά τα κάνω όλα αυτά, μόνο αν δε γίνεται επισκέπτομαι ΚΕΠ. 

Έχει καμία ιδιωτική ασφάλεια; ρώτησα αν καλύπτει το τεστ covid Κ λένε όχι. :mad: ασφαλιστικές....!!!

Μες την εβδομάδα θα ξανάβρεθω με μαία, θα σας πω γιατί έχω παρόμοιες ερωτήσεις με εσάς. Ότι πούμε θα ενημερώσω 

Για τον υπνο λοιπον πηρα τον γιατρο μου τηλ.. Κ του λεω τι μπορω να κανω για να μην ποναω απο τις κλωτσιες τ μωρου ολο το βραδυ. Μου ειπε χαμομηλι χωρις ζαχαρη! Δεν ξερω αν ειναι τυχαιο αλλα 2 φορες που ηπια κατα τις 9:30 το βραδυ ηρεμησα! Σε οτι αφορα το covid test μου πε να παω σε ενα γιατρο γνωστο του κ θα πληρωσουμε 100 κ οι δυο.. 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα , είμαι 31 και 4. Αλλά μου είπε ο γιατρός απ'οτι κατάλαβα ότι επειδή υπολογίζει το μωρό μέχρι τις 40 βδομάδες να έχει πάει γύρω στα 4200 μάλλον σκέφτεται να κάνουμε πρόκληση κάνα δυο βδομάδες νωρίτερα αν δεν έχω γεννήσει ως τότε. Ίσως δεν θέλει να το αφήσει τόσο μεγάλο επειδή πάμε για vbac και μπορεί να είναι επικίνδυνο για την προηγούμενη τομή που έχω.

Κοριτσι είσαι ακριβώς 1 βδομάδα και 4 μέρες μπροστά από εμένα.Επαθα πλακα με το μωράκι σου.Εμενα τώρα πρέπει να είναι γύρω στο 1 κιλακι!

Επίσης,με ποιο γιατρό θα κάνεις vbac?Πολύ χαίρομαι να διαβάζω για γιατρούς που πραγματικά στηρίζουν το φυσιολογικο τοκετό!

Αν δε θες να πεις εδώ στείλε μου πμ.Σ ευχαριστώ πολύ!

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

On 30/11/2020 at 12:41 ΜΜ, enjoy είπε:

φανελακια θηλασμου?? αχα ενδιαφερον δεν τα ηξερα!! 

και εγω τενα πηρα σερβιετες λοχειας... οτι ειχε προσφορά το σουπερ...

Έχει πολυ ωραια στς H&M

Τα θέλουν ξεχωριστά και από τους δυο γονείς 

• Ευχαριστώ 1

Σίγουρα για Vbac  Καλύτερα να είναι πιο μικρό μην ζοριστει πολυ... Μετράτε τις εβδομάδες με υπέρηχο ή με την περίοδο ?

Just now, vivi24 είπε:

Σίγουρα για Vbac  Καλύτερα να είναι πιο μικρό μην ζοριστει πολυ... Μετράτε τις εβδομάδες με υπέρηχο ή με την περίοδο ?

Με την περίοδο τις μετραμε. Με υπερηχο μου έχει πει ότι φαίνεται το μωρό περίπου 2 βδομάδες μεγαλύτερο.

wVRPp2.pngwTonp3.png

Just now, vivi24 είπε:

Αυτό και εγώ το έχω απορία. Με τον υπέρηχο και εμένα βγαίνει περίπου 1 βδομάδα μεγαλύτερη, από ότι αν το μετρήσω απο την περίοδο. Και δε ξέρω εν τέλει ποια να θεωρώ ως ΠΗΤ μου..  εσεις πως το μετράτε κορίτσια? 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...