Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μαιευτικές κλινικές Θεσσαλονίκης

Recommended Posts

Χρειάζομαι γνώμες, εμπειρίες και συμβουλές για τις κλινικές της Θεσσαλονίκης ώστε να μπορέσω να καταλήξω! Ο γιατρός μου μου είπε να κάνω την έρευνα μου και να αποφασίσω γιατί πηγαίνει παντού!

Για πείτε.....!!

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα,εγώ γέννησα πέρσι τον γιο μου στην γενική κλινική κ έμεινα υπερευχαριστημενη.κ φέτος πρώτα ο Θεός εκεί θα γεννήσω.ειναι πολύ εξυπηρετικοί,τα δωμάτια καθαρά,το φαγητό μια χαρά,οι μαίες άψογες,οποτε τις χρειάστηκα ήταν δίπλα μου κ στον θηλασμό κ σε ο,τι άλλο.τις τιμές για τα δωμάτια τα γράφει στο ίντερνετ.με το καλό!!

• Ευχαριστώ 1

Just now, Vila είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ @MumMaria!! Με το καλό και το δεύτερο παιδάκι σου!! Να σε ρωτήσω.. παρέχουν τα πάντα για το μωράκι στην γενική κλινική? 

Ναι ναι τα πάντα!!εσύ φέρνεις απλά το ρουχαλακι εξόδου της επιλογής σου για να τον ντύσουν πριν φύγετε σπιτάκι σας κ μια πάνα αγκαλιας καλού κακού.φορμακια,πάνες,σεντονακια,κρεμουλες κ ο,τι άλλο τα παρέχουνε εκεινοι .νομίζω βέβαια ότι αυτό ισχύει κ για όλα τα ιδιωτικά.

• Ευχαριστώ 1

Εγω γεννησα το δευτερο στο γενεσις. Το πρωτο το γεννησα αθηνα. Εμεινα πολυ ευχαριστημένη και δεν αλλαζω. Καθαριότητα ευγένεια εξυπηρετικοι με τον covid πηραν μετρα. Το πιο βασικο εχει μεν μοναδα νεογνών. Τα αλλα ολα ειναι πολυκλινικες δε ξερω δε θα επέλεγα αλλου. Και για βιοκλινικη δεν άκουσα καλα λογια.

• Ευχαριστώ 1

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Εγώ γέννησα τον Ιανουάριο στη βιοκλινικη κ έμεινα αρκετά ευχαριστημένη! Πολύ καλά από άποψη καθαριότητας , ωραίο φαγητό κ οι μαίες πολύ καλές κ βοηθητικές! Αυστηροί στις ώρες επισκεπτηρίου που για εμένα αυτό είναι το σωστό 

• Ευχαριστώ 1

LzTRp3.png

Καλημέρα και με το καλό το μωράκι σου. 

Γέννησα στο Διαβαλκανικό πριν 3 μήνες.

Η γέννα ήταν τέλεια, αλλά αυτό είχε να κάνει με τον ιατρό μου που ήταν καταπληκτικός.

Η διαμονή ήταν επίσης καλή για μένα. Κάποιες μαίες ήταν πολύ εξυπηρετικές, άλλες όχι και τόσο. Το φαγητό ήταν καλό. Το μωρό μου μπήκε στη μονάδα μόλις γεννήθηκε οπότε δεν θήλασα αμέσως, αλλά από άλλα κορίτσια που γέννησαν, άκουσα ότι παρότι δήλωσαν αποκλειστικό θηλασμό, τους έφερναν ταισμένα τα μωρά τους. 

Καλή λευτεριά! 

• Ευχαριστώ 1

Vila μου κ εγώ και τα 2 στο γενεσις γιατί ο γιατρός μου μόνο αυτή την επιλογή μου έδωσε κ ήθελα να τον ακολουθήσω οπουδηποτε. Πάλι εκεί θα γεννησω. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη χωρίς να έχω εμπειρία από αλλού βέβαια κ επίσης να υπενθυμίσω ότι γέννησα το 2011 και 2015.Πολύ ωραίο κ καθαρό περιβάλλον, ηρεμία.. Τηρουσαν το επισκέπτηριο αυστηρα.τον μεγάλο μου τον έφερναν ταισμενο αλλά είχα πλήρη άγνοια μέχρι θηλασμου κ δεν είχα ζητήσει να τον θηλάζω αποκλειστικά. Στον μικρό είχα ζητήσει rooming in αλλά έμεινε θερμοκοιτίδα όλες τις μέρες. Παρόλα αυτά με άφησαν σε εκείνο το δωμάτιο που ήταν 2 κλινο για να ειμαι μόνη μου κ αυτό με βοήθησε πολύ ψυχολογικα. έδιναν στο μωρό αποκλειστικά το γάλα μου σε όλα τα ταισματα κ με βοήθησαν πολύ με το θήλαστρο από την πρώτη μέρα. Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν ισχύει αυτό με τις θερμοκοιτιδες.. Ότι τα βάζουν χωρίς λόγο.Εμένα είχε ταχυπνοια κ ηθελαν να τον κρατήσουν κι άλλη μερα για παρακολούθηση. Τλκ πηρε θεση ο γιατρός μου, καναμε κ την φασαρία μας, υπογράψαμε κ το πήραμε το μωρό. Ξαναπηγαμε κάνα 2 φορές τις επόμενες μέρες κ καλά για παρακολούθηση κ μέτρηση για ίκτερο γιατί ήταν ανεβασμένη η τιμή του.η αλήθεια είναι ότι σε όλα τα ιδιωτικά μαιευτήρια από κάπου προσπαθούν να αρπαξουν οπότε θα ξαναγεννησω εκεί. 

• Ευχαριστώ 1

b3Egp2.png

8 ώρες πρίν, Vila είπε:

@alexia92 σε ευχαριστώ!! Σε σχέση με τον κορονοϊο τι γίνεται? Σου έκαναν το τεστ? Επέτρεψαν το σύζυγό σου να έρθει μέσα?

Αυγουστο θα γεννησω. Πηγα για β επιπέδου αποκλειστικά μονη με μασκα γαντια. Θερμόμετρηση. Οσες ειχαν γεννησει έμπαινε μεσα μονο ο σύζυγος με μασκα γαντια συγκεκριμενες ωρες.  Για εμενα αυτο ειναι το πιο βασικο η προληψη . Πχ εξω απο την κλινική ( επειδη καποιους δεν τους κόβει δυστυχώς) ειχε ερθει η αλλη με το παιδι της τη μανα της τα πεθερικα και τους απομακρυναν με πολυ ευγένειά ακόμη και απο τον χωροε εξω. Λειτουργεί μονο η μια εισοδος κεντρικα. Εγω εχω παιδίατρο νεογνολογο απο το γενεσις δεν ισχυει οτι τα κρατανε για θερμοκιτιδα. Εμενα γεννησε μια φίλη και της ειπαν το και το αν θες και δεν μπορεις οικονομικα πρεπει να φυγει ιπποκράτειο.  Η βιοκλινικη και η γενικη ακομη και για διάχυτο οξυγονο το πιο απλο στέλνουν επιτοπου ιπποκράτειο εγω δεν θα πηγαινα με τίποτα. Διαβαλκανικο γεννησε η φαρμακοποιος μου δε φτανει που είναι το πιο ακριβό οι περισσοτερες ειναι αγενεστατες πηγα στο επισκέπτηριο και εφριξα. Εγω ούτε εκει θα πηγαινα να σκασω 2.000 ευρω για να μιλάνε οι τεμπελες ετσι. Αγιο λουκα εχω ακουσει τα καλυτερα εχει και μοναδα αλλα το γενεσις για εμενα ειναι πιο πανω. Και το συγκρίνω με το ιδιωτικο της αθηνας που ηταν και θεωρείται το καλυτερο σιγα τ αυγα στη Θεσσαλονίκη ειμαστε 60 χρονια πιο μπροστά απλα εκει εξυπηρετούν απειρο κοσμο και συμπεριφορα 0.

• Ευχαριστώ 1

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...
On 14/5/2020 at 1:36 ΜΜ, Anna-Vangelis είπε:

Καλημέρα και με το καλό το μωράκι σου. 

Γέννησα στο Διαβαλκανικό πριν 3 μήνες.

Η γέννα ήταν τέλεια, αλλά αυτό είχε να κάνει με τον ιατρό μου που ήταν καταπληκτικός.

Η διαμονή ήταν επίσης καλή για μένα. Κάποιες μαίες ήταν πολύ εξυπηρετικές, άλλες όχι και τόσο. Το φαγητό ήταν καλό. Το μωρό μου μπήκε στη μονάδα μόλις γεννήθηκε οπότε δεν θήλασα αμέσως, αλλά από άλλα κορίτσια που γέννησαν, άκουσα ότι παρότι δήλωσαν αποκλειστικό θηλασμό, τους έφερναν ταισμένα τα μωρά τους. 

Καλή λευτεριά! 

Γεια σου θέλω να σε ρωτήσω κάτι! Ποιος είναι ο γιατρός που γεννησες στο διαβαλκανικό? Γιατί και εγώ εκεί θα γεννήσω και δεν άκουσα και πολύ καλά λόγια

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...