-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:
Αν δεν έχεις ψυχικό απόθεμα τότε είναι απόλυτα εντάξει αυτό. Ξέρεις καλά πως το προσπάθησες και μάλιστα πολύ. Το ίδιο λέω στον ευατο μου κάποιες φορές που λέω πως δεν αντέχω να κάνω άλλη ωοληψια και να μου πουν πως δεν έγινε βλαστοκύστη. Μετά σκέφτομαι πως αν προσπαθήσω για εμβρυομεταφορα με αυτά τα λίγα που έχω και πάρω μηδέν χοριακη, πάω πάλι από την αρχή. Για όσο καιρό μου έχει απομείνει δηλαδή γιατί η ΑΜΗ έχει οριακά μηδενίσει.
Οσον αφορά το πως είναι θέμα τύχης, συμφωνώ και για αυτό σου είπα πως ώρες ώρες παρατηρω πως η ηλικία δεν είναι ο πιο καθοριστικός παράγοντας γιατί έχω ακούσει νέες κοπέλες κάτω των 30-35 να μη δίνουν ούτε μια βλαστοκύστη και μεγαλυτερες κοπέλες να τα καταφέρνουν με την πρώτη. Απλά οι γιατροί δίνουν περισσότερες πιθανότητες στις καλύτερες μορφολογικά βλαστοκυστες και τη μικρότερη ηλικία βάσει βιβλιογραφίας.
Προσωπικα έχω πλέον αποδεχτεί πως αν καταφέρω ποτε να κάνω παιδί, θα είναι ένα, δεν έχω πιθανότητες για δεύτερο εκτός αν συνεχίσω τις ωοληψιες για ένα χρόνο αλλά δε νομίζω πως θα αντέξω.
Τι ηλικία έχεις? Μπορεί να ακούγομαι υπερβολική και αχάριστη που κάνω έτσι ενώ έχω παιδί. Ήταν κάτι που ήθελα πάντα και προσπάθησα πολύ γι αυτό. Όμως δυστυχώς η ζωή είναι και άδικη πολλές φορές και νομίζω πρέπει να αποδεχόμαστε κάποια πράγματα πριν φτάσουμε στην τρέλα. Αν είχα τα ψυχικά αποθέματα, το χρόνο, τα χρήματα.... και παιδί θα ήθελα να υιοθετήσω.... τόσο πολύ το θέλω. Νομίζω όμως ότι θα πρέπει να το δουλέψω με τον εαυτό μου και να πω τέλος.
-
Αν τα κατάφερα εγώ, όλες θα τα καταφέρετε!
-
Θέματα
-
- 5.650 απαντήσεις
- 783.241 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.124.288 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 33.993 εμφανίσεις
-
- 87 απαντήσεις
- 114.185 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 204.893 εμφανίσεις
-
-
-
- 5.650 απαντήσεις
- 783.241 εμφανίσεις
-
- 1.611 απαντήσεις
- 198.994 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 477 εμφανίσεις
-
- 15 απαντήσεις
- 243 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 41
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 604 απαντήσεις
- 26.654 εμφανίσεις
-
Βιταμίνη d3
Από Αγγελικηη1, in Ιατρικά & Υγεία
- 6 απαντήσεις
- 101 εμφανίσεις
-
- 25 απαντήσεις
- 1.209 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.124.288 εμφανίσεις
-
- 810 απαντήσεις
- 76.946 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 187 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα