Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Εγώ έχω αυτοάνοσο στο θυρεοειδή, χασιμοτο, αλλά μου είχε πει ο ρευματολόγος ότι δε συνδέεται με τα ΑΝΑ.. συνήθως αυτά συνδέονται με ρευματοειδή αρθρίτιδα, λύκο και τέτοια.. παρόλαυτα όμως κι εγώ τελικά, δεν έχω κάποιο άλλο αυτοάνοσο και λόγω ηλικίας, τα ανακάλυψα στα 42, είναι και μάλλον απίθανο να εμφανιστεί. Πολύ πιθανόν και στην δική σου περίπτωση να μην συνδέονται με κάτι άλλο, ειδικά εφόσον βγήκαν και αρνητικά μετά!

Δυο φορές έχουν βγει θετικά αλλά ο παθολόγος μου έλεγε πως είναι μη αξιολογησιμο. Αν δε κάνω λάθος έλεγε η εξέταση «ασθενώς θετικά», κάτι τέτοιο.

Ικτερος

Recommended Posts

Just now, MumMaria είπε:

Αρκεί να τρώει,ακόμα κ κοιμισμενη,δεν πειράζει.μια χαρά ml τρωει.μολις πέσει κι άλλο ο ίκτερος,θα σας κρατάει ξαγρυπνους:-P

Πιστευεις πως ειναι ακομα απο τον ικτερο; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 60
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πραγματικά θα συμφωνήσω με τα κορίτσια διαβάζω τα μυνήματα σου και αγχώνομαι εγω φαντάσου πόσο άγχος μεταδιδεις  στη γυναίκα σου,το μωρό δεν έχει κάτι έναν απλό ικτερο σε λίγο θα το πάρετε σπίτι η γυναίκα σου είναι λεχώνα έχει το άγχος της οι ορμόνες κάνουνε πάρτυ εμψυχωσε την και μην της περνάς ολο αυτο το άγχος άδικα το μωράκι έχει κατι που τα περισσότερα νεογγενητα το παθαίνουν το να πω ίσως σας αγχώνει  οι γιατροί 

• Μου αρέσει 2

Just now, nikosp είπε:

Πιστευεις πως ειναι ακομα απο τον ικτερο; 

Μπορεί να είναι από τον ικτέρο,μπορεί να υπεστει και μια γενικότερη ταλαιπωρία από το πήγαινε έλα ,αιμοληψιες κτλ σε κλινικές,μπορεί να είναι απλά κ υπναρου!πραγματικά σου εύχομαι το τρίτο!εγώ όταν γκρινιάζει αγχωμενη στην παιδιατρο μας ότι το παιδί κοιμάται συνέχεια,μου λέει 'κ δεν χαίρεσαι;εκμεταλλευσου το τώρα που μπορείς γιατί μετά...'  πόσο δίκιο είχε!!όλα καλά είναι!

• Μου αρέσει 1

Just now, MumMaria είπε:

Μπορεί να είναι από τον ικτέρο,μπορεί να υπεστει και μια γενικότερη ταλαιπωρία από το πήγαινε έλα ,αιμοληψιες κτλ σε κλινικές,μπορεί να είναι απλά κ υπναρου!πραγματικά σου εύχομαι το τρίτο!εγώ όταν γκρινιάζει αγχωμενη στην παιδιατρο μας ότι το παιδί κοιμάται συνέχεια,μου λέει 'κ δεν χαίρεσαι;εκμεταλλευσου το τώρα που μπορείς γιατί μετά...'  πόσο δίκιο είχε!!όλα καλά είναι!

Και ποτε λεμε ρε παιδια οτι το παιδι δεν εχει ικτερο;;; σενποια τιμη; 

Just now, nikosp είπε:

Και ποτε λεμε ρε παιδια οτι το παιδι δεν εχει ικτερο;;; σενποια τιμη; 

Εμάς με τιμή 11 την δέκατη μέρα ζωής του μωρού ,όταν είχα ρωτήσει μου είπε ο γιατρός θεώρησε ότι δεν έχει ίκτερο!!όσο μεγαλώνουν τα παιδιά,αλλάζουν κ τα όρια στην τιμή.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, nikosp είπε:

Εμεις σκονη πινουμε γτ δεν εχει η γυναικα μου κι επισης δεν βοηθανε οι θηλες της. Το προσπαθησαμε πολυβστο γιο μας αλλα δεν τα καταφεραμε κι ετσι στην μικρη δεν μπηκαμε στη διαδικασια

Μα δ το λέω για να θηλασει

Αλλα για ποσότητες περίπου. Ειδικα αυτό με τα 150γρ το έχω διαβάσει για σκονη

Βλέπω τα νέα σας είναι πολύ καλά! 

Εμάς ενώ μια μερα είχαν 12κ ξαναπήγα ε σε 2μερες είχε πέσει στο 10κ σταματήσαμε την μέτρηση. Κ καναμε με το μηχανηματάκι στο μέτωπο που δ ειναι κ τόσο εξιοπιστο όσο η αιμοληψια

πρίν από 20 λεπτά , nikosp είπε:

9.8 επεσε με τη μια λαμπα λιγο βεβαια αλλα επεσε τωρα θα βγει και θα ξαναμετρηθει το πρωι. 

Με τιμη 13.8(τιμη στα ανωτερα φυσιολογικα πηραμε εξιτηριονστη μεγαλη μου κορη).o ικτεροσ υποχωρησε καπυ εκει στουσ 3 μηνεσ.ουτε που γνωρισω ποια τιμη ειναι η φυσιολογικη..μονο τησ υψηλεσ ξερω

Η μικρη μου που τωρα ειναι 5 μηνων ειχε φταει ο ικτεροσ στα 19.5( οχι 18.5 ποτ εγραψα) κοοταξα στο βιβλιαριο για να δω αν γραφουν την τιμη που ειχε η τςλευταια μετρηση στισ λαμπεσ..κ.μετα απο ωρςσ χωρισ λαμπα αλλα δεν την αναφερουν..

Οπωσ κ να χει..με 9.5 ειστε τελεια!!! Θα βγειτε κ ουτε θα το ξανασκεφτειτε..

Οσο για τον υπνο που λεσ..καταρχην ολα τα βρεφη τοσο πολυ κοιμουνται..ειτε με ικτερο ειτε χωρισ..θα σασ σωσουν οδηγιεσ για τονποσεσ φορεσ να την ταιζετε..θα προσεχετε να βρεχει πανεσ..ο παιδιατροσ υα την βλεπει τακτικα κ θα ελεγχει το βαροσ..κ.ολα θα πανε καλα..εξαλλου δεν ειστε πρωταρηδεσ..

Πραγματικα ονικτεροσ να ειναι το χειροτερο που θα αντιμετωπισουμε..καταλαβαινω την ταλαιπωρια που ειχατε επειδη γεννησε κνπροωρα..αλλα δοξα το θεο ολα καλα σασ πηγαν..κ αυτο δεν ειναι προβλημ.εχει λυθει ηδη!!!

• Μου αρέσει 2

Μακαρι παιδια... Απ οτι καταλαβα αν αυριο πεσει η ανεβει λιγο θα βγουμε... Κανω το σταυρο μου να βγει και η αυριανη μετρηση καλη. Η δικια μας παιδιατρος που μιλησα μου εμφανιστηκε σιγουρη οτι θα βγουμε. Μαλιστα μου ειπε πως αλλα παιδια με 16 και μετα απο ενα 24ωρο στην λαμπα εχουνε 12 13 και τα διωχνει. Το παιδακι μου ακομα δεν το εχω χαρει. Να μαζεψω και το αλλο που το φιλανε οι γιαγιαδες να ενωθει η οικογενεια μου. 

• Μου αρέσει 2

Καλησπερα βγηκαμε σημερα το πρωι με 9.5 χωρις λαμπα κιολας 12 ωρες. Η μικρη τρωει λιγο παραπανω... Βασικα σταθεροποιηθηκε στα 60μλ και καμμια φορα  πινει αλλα 10. Κοιμαται πολυ ακομα βεβαια ζητημα να ναι κανα 3ωρο ξυπνια και δεν ξυπναει κιολας οτι και να κανουμε τις περισσοτερες φορες. Τωρα θα δουμε γι αυτο το θεμα... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , nikosp είπε:

Καλησπερα βγηκαμε σημερα το πρωι με 9.5 χωρις λαμπα κιολας 12 ωρες. Η μικρη τρωει λιγο παραπανω... Βασικα σταθεροποιηθηκε στα 60μλ και καμμια φορα  πινει αλλα 10. Κοιμαται πολυ ακομα βεβαια ζητημα να ναι κανα 3ωρο ξυπνια και δεν ξυπναει κιολας οτι και να κανουμε τις περισσοτερες φορες. Τωρα θα δουμε γι αυτο το θεμα... 

Ήμουν σίγουρη, για να μην έγραψες τα νέα είναι καλά! 

Μπραβο, πέρασε κ αυτο! 

Κ γτ ειναι κακο να κοιμαται πολύ; πρόσεχε τι λες:tongue:έτσι πρέπει να είναι τα νεογεννητα

8 μπουκάλια με 60μλ κάθε φορά νομιζω προς το παρόν είναι μια χαρά ποσοτητα

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

12 ώρες πρίν, nikosp είπε:

Συμφωνω με την @vikib..

Ο ικτεροσ σασ εχει πεσει στα πολυ φυσιολογια...

Μιληστε με τον παιδιατρο σασ για να σασ καθησυχασει...

Το οτι κοιμαται τοσο πολυ..ειναι φυσιολογικο..ετσι κανουν..τρωνε κ ξανακοιμουνται...κ το 3ωρο που περιγραφετε κ πολυ ειναι...

Κ τα μλ πολυ καλα..εγω εβγαζα στο μσιευτηριο την 5η μερα 70μλ..κ περισσευαν κιολασ..μου χαν περισσεψει μπουκαλια..αλλα δυστυχωσ δενβειχαν τραπεζα..

Μιληστε με τον παιδιατρο γιατι πτι κ να σασ λεμε εμεισ δεν βλεπω να σασ καθησυχαζει..

• Μου αρέσει 2

Την μεγαλη πεμπτη θα ξαναπαμε για μια μετρηση. Μας ειπε η παιδιατρος του μαιευτηριου ετσι τελειως προληπτικα κι αν μπορουμε να την παμε. Η δικια μας δεν ξυπναει για να φαει εκει ειναι που εχω κολλησει λιγο. Εμεις την ξυπναμε ανα 3 ωρες με μεγαλη δυσκολια ομως. Μολις φαει βεβαια καθεται λιγο ξυπνια. Δηλαδη ισα που γυρναει τα ματακια της. Θα δουμε ρε παιδια... 

Just now, nikosp είπε:

Την μεγαλη πεμπτη θα ξαναπαμε για μια μετρηση. Μας ειπε η παιδιατρος του μαιευτηριου ετσι τελειως προληπτικα κι αν μπορουμε να την παμε. Η δικια μας δεν ξυπναει για να φαει εκει ειναι που εχω κολλησει λιγο. Εμεις την ξυπναμε ανα 3 ωρες με μεγαλη δυσκολια ομως. Μολις φαει βεβαια καθεται λιγο ξυπνια. Δηλαδη ισα που γυρναει τα ματακια της. Θα δουμε ρε παιδια... 

Όλα καλά είναι..προσπάθησε να μην αγχώνεσαι κ να μην σκέφτεσαι αρνητικά.κι εμένα ο γιος μου μέχρι να 40ησει τον ξυπνούσαμε κάθε 3 ώρες να φάει κ ξανακοιμοταν.αφου δεν καταλάβαμε ότι είχαμε κάνει παιδάκι!!μετά ξύπνησε για τα καλά!;-) τα περισσότερα νεογέννητα έτσι είναι,αν δεν έχουν κολικούς ή κάτι άλλο να τα ενοχλεί.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...