Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Εγώ έχω αυτοάνοσο στο θυρεοειδή, χασιμοτο, αλλά μου είχε πει ο ρευματολόγος ότι δε συνδέεται με τα ΑΝΑ.. συνήθως αυτά συνδέονται με ρευματοειδή αρθρίτιδα, λύκο και τέτοια.. παρόλαυτα όμως κι εγώ τελικά, δεν έχω κάποιο άλλο αυτοάνοσο και λόγω ηλικίας, τα ανακάλυψα στα 42, είναι και μάλλον απίθανο να εμφανιστεί. Πολύ πιθανόν και στην δική σου περίπτωση να μην συνδέονται με κάτι άλλο, ειδικά εφόσον βγήκαν και αρνητικά μετά!

Δυο φορές έχουν βγει θετικά αλλά ο παθολόγος μου έλεγε πως είναι μη αξιολογησιμο. Αν δε κάνω λάθος έλεγε η εξέταση «ασθενώς θετικά», κάτι τέτοιο.

Ικτερος

Recommended Posts

Καλημερα παιδια. Εμεις ακομα ειμαστε στις λαμπες. Ακομα δεν μας εχουν κανει μετρηση. Θα ερθει η παιδιατρος αλλα δεν ξερω ποτε ακριβως. Λογικα θα κανει εκεινη την μετρηση. Μακαρι να ναι ακομη πιο χαμηλα. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 60
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

10 ώρες πρίν, nikosp είπε:

Παιδια επεσε στο 13 απο 16.5. Η θεραπεια θα συνεχιστει ολη νυχτα βεβαια αλλα αυυο ειναι το τελευταιο. Ευχομαι μεχρι το πρωι να δουμε καποια μειωση ακομη. Σας ευχαριστω πολυ για την στηριξη εδω μεσα ολους σας που μπηκατε στον κοπο να απαντησετε. Ελπιζω αυριο να επανελθω με ακομη πιο καλα νεα

Μην αγχωνεστε καθολου..το οτι θα συνεχιστει η θεραπεια ειναι απο δικη τουσ τακτικη..γιατι υπαρζει ενα πρωτοκολλο για ποση ωρα πρεπει να ειναι στισ λαμπεσ..κ αφου θα μεινει κ αλλο θα πεσει κ αλλο..κ δεν θα χρειαστει να ξαναμπειτε σε τετοια διαδικασια..ουτε καν μετρησησ..εμενα πχ την εβγαλαν απο την λαμπα..μετρησαν εκςινη τηβστιγμη ποσο ειχε..κ μασ κρατησαν καποιεσ ωρεσ εκτοσ λαμπασ για να ξαναμετρησουν κ να μην χρςιαστει να ξανα παμε..πρεπςι δηλ να γινει κ μια μετρηση αφου θα χουν περασεο καποιεσ ωρεσ που το παιδι θα χει βγει απο τη λαμπα..

Κ εγω στην ιδια κατασταση ημουν κ χεοροτερη..εβλεπα πωσ ανεβαινει ο ικτεροσ.. η παιδιατροσ που την ξεγεννησε ελειπε για σκ...θα την αντικαθιστουσε αλλοσ..κ επειση εκεινοσ ειζε να ενημερωσει πρωτα τισ δικεσ του λεχωνςσ εγω ημουν χαλια απο την ςναστατωση..ηταν κ στο 18.5 ο ικτεροσ...

Τεσπα..περασμενα ξεχασμενα..μακαρι αυτη να ειναι η πιο μεγαλη λαχταρα που θα μασ δωσουν τα παιδακια μασ..

Θα το θυμαστε μονο σαν μιλρη ταλαιπωρια..

Ολα καλα θα πανε!!

Υ.Γ Κ εμασ στην αρχη στην απλη τη λαμπα την βαλανε..κ αντι να πεφτει ανεβαινε.. μου παν πωσ συμβαινει..μετα επεοδη δεν επεφτε οσο θελαν μασ βαλανε κ στη μεγαλυτ2ρη..

Λοιπον τα νεα μας ειναι καλα  ο ικτερος επεσε στο 10.2. Μας εβγαλαν την απο πανω λαμπα και μειναμε μονο με την κατω. Κατα τις 9 θα γινει ακομη μια μετρηση κι αν ειναινολα καλα θα βγει τελειως απο τη λαμπα μεχρι αυριο πρωι. Την πιεσε λιγο με θερμομετρο γτ δεν ειχε κανει κακατης 2 μερες. Κι απο την πιεση επεσε και ο αφαλος της μολις. Τωρα το ζητουμενο ειναι μολις βγουν οι λαμπες να μην κανει παλι ποου ικτερο. Οποτε μεχρι αυριο θα ειμαστε στην αγωνια. 

Just now, vikib είπε:

Τα νέα είναι πολύ καλά, κ αφου δουν ότι δ ανεβαίνει κ εκτός λάμπας θα πατε σπίτι κ θα το αφήσετε πίσω σαν κακό ονειρο

Όλα καλά θα είναι! 

Μακαρι απο το στομα σου και στου θεου το αυτι. Κι εγω αυτο ελπιζω να μην ανεβει  αννκαι η γιατρος εδω με αγχωνει. Μου ειπε δηλαδη αμα δουμε οτι ανεβαινει εκτος λαμπας θα δουμε τι θα κανουμε και κατι τετοια...και καταλαβαινεις ως αγχωδης τυπος που ειμαι περνανε. Ολα τα ακραια σεναρια στο μυαλο μου. 

Just now, tzeni82 είπε:

Μην αγχωνεστε καθολου..το οτι θα συνεχιστει η θεραπεια ειναι απο δικη τουσ τακτικη..γιατι υπαρζει ενα πρωτοκολλο για ποση ωρα πρεπει να ειναι στισ λαμπεσ..κ αφου θα μεινει κ αλλο θα πεσει κ αλλο..κ δεν θα χρειαστει να ξαναμπειτε σε τετοια διαδικασια..ουτε καν μετρησησ..εμενα πχ την εβγαλαν απο την λαμπα..μετρησαν εκςινη τηβστιγμη ποσο ειχε..κ μασ κρατησαν καποιεσ ωρεσ εκτοσ λαμπασ για να ξαναμετρησουν κ να μην χρςιαστει να ξανα παμε..πρεπςι δηλ να γινει κ μια μετρηση αφου θα χουν περασεο καποιεσ ωρεσ που το παιδι θα χει βγει απο τη λαμπα..

Κ εγω στην ιδια κατασταση ημουν κ χεοροτερη..εβλεπα πωσ ανεβαινει ο ικτεροσ.. η παιδιατροσ που την ξεγεννησε ελειπε για σκ...θα την αντικαθιστουσε αλλοσ..κ επειση εκεινοσ ειζε να ενημερωσει πρωτα τισ δικεσ του λεχωνςσ εγω ημουν χαλια απο την ςναστατωση..ηταν κ στο 18.5 ο ικτεροσ...

Τεσπα..περασμενα ξεχασμενα..μακαρι αυτη να ειναι η πιο μεγαλη λαχταρα που θα μασ δωσουν τα παιδακια μασ..

Θα το θυμαστε μονο σαν μιλρη ταλαιπωρια..

Ολα καλα θα πανε!!

Υ.Γ Κ εμασ στην αρχη στην απλη τη λαμπα την βαλανε..κ αντι να πεφτει ανεβαινε.. μου παν πωσ συμβαινει..μετα επεοδη δεν επεφτε οσο θελαν μασ βαλανε κ στη μεγαλυτ2ρη..

Να σας κανω μια ερωτηση... Αν θυμαστε οταν βγαλανε το μωρο σας απο τις λαμπες ειδατρ καποια διαφοεα προς τα πανω η προς τα κατω; 

Διαφημίσεις

Αν βγει από την λάμπα κ ξανανεβαινει απλα θα χρειαστεί καμια μέρα ακομη

Δ ειναι το τέλος του κοσμου

Ο ανηψιος μου ειχε νοσηλευθει, δ θυμαμαι αν ήταν 1-2-3εβδ μετά από απώλεια μισού κιλού κ ίκτερο 20,συνολικα για 3-4μερες έμεινε μεσα

Πολύ αγχωτικο η γιατρος σας

Με το γαλα πως τα πάει η μικρη; πινει αρκετά; 

Just now, vikib είπε:

Αν βγει από την λάμπα κ ξανανεβαινει απλα θα χρειαστεί καμια μέρα ακομη

Δ ειναι το τέλος του κοσμου

Ο ανηψιος μου ειχε νοσηλευθει, δ θυμαμαι αν ήταν 1-2-3εβδ μετά από απώλεια μισού κιλού κ ίκτερο 20,συνολικα για 3-4μερες έμεινε μεσα

Πολύ αγχωτικο η γιατρος σας

Με το γαλα πως τα πάει η μικρη; πινει αρκετά; 

Οχι δεν πινει πολυ γαλα 30 εως 60 γραμμαρια καθε φορα τις πιονπολλες γυρω στα 40 με 45

Συμφωνω με την @vikib

Δεν ξερω αν θα σε βοηθησει αυτο που θα πω, επειδη η μικρη μου νοσηλευτηκε στη μενν απο την ωρα που γεννηθηκε και την πηρα 6 μερες μετα, κι οχι για ικτερο, αλλα για αναπνευστικο προβλημα, εγω ειχα πεσει σε καταθλιψη... Δεν ειχα προλαβει να την αγγιξω και την πηραν μακρια...ενιωθα μιση. Δεν ειχε νιωσει το αγγιγμα μου κι ηταν σε φνα κουβουκλιο μονη με συριγγες, αναπνευστηρες, σωληνακια σιτισης κλπ κλπ.. οταν ομως πηγαινα στη μενν κι εβλεπα μωρα και μαμαδες που ηταν μηνες εκει, που ειχαν κανει υποτροπες, που ετοιμαζονταν να φυγουν κ γυρνουσαν στο επιπεδο 1 και και και...και παρ ολ αυτα, μερα τη μερα τα ιδια μωρακια παιρναν εξιτηριο..ελεγα δοξα τω Θεω και την Παναγια ολα καλα θα μας πανε, δεν ειναι κατι τρομερο..ολα ξεπερνιουνται! Ποσο μαλλον ο ικτερος, που βλεπεις ολοι σου εξηγουν οτι ειναι κατι τοσο συνηθες κι αντιμετωπισιμο. Επισης καταλαβαινω απο ολα τα ποστ σου εισαι πολυ αγχωδης, σκεψου ομως και τη γυναικα σου. Μια λεχωνα μανα με ορμονες στα κοκκινα, θελει ψυχραιμια, αισιοδοξια και στηριξη.. Δεν μπορω να διανοηθω ο αντρας μου να φερνε την καταστροφη, αντιθετα ηταν η φωνη της λογικης που με προσγειωνε και μου δινε σιγουρια. Χαλαρωσε οσο μπορεις, ειναι και 2ο παιδακι σας, ξερεις καλα οτι συνεχεια συμβαινουν διαφορα αναπαντεχα, πρεπει να εισαι σε θεση να τα διαχειριζεσαι με ψυχραιμια. Ολα καλα πανε με την μπουμπου σας, τι σημερα τι αυριο θα γινει ολο αυτο παρελθον..!!

• Μου αρέσει 6

Ειλικρινά κι εγώ την γυναίκα σου σκέφτομαι.. μόλις γέννησε η κοπέλα, λεχωνα και την κατακλύζουν τόσες αρνητικές σκέψεις. Δινε της κουράγιο μη την κανεις χειρότερα δεν της αξίζει και θα τρελαθει στο τέλος. Μην της κανεις κακό με τόσο άγχος.

dUCPp3.png

Just now, nikosp είπε:

Οχι δεν πινει πολυ γαλα 30 εως 60 γραμμαρια καθε φορα τις πιονπολλες γυρω στα 40 με 45

45γρ για μωρο βδομάδας στον θηλασμο είναι καλή ποσότητα, φανταζομαι παρόμοιες ποσότητες θα πινουν κ σε σκονη

Νομιζω περίπου 150γρ για κάθε κιλο βάρος του μωρο(φυσικά υπάρχουν αποκλίσεις) 

Διαφημίσεις

Just now, nikosp είπε:

Α ωραία! Μια χαρά πάτε! Εμενα η κόρη μου στην εβδομάδα πάνω επινε 30 το πολύ 40 ml! Όλα καλά θα πάνε! Θα δεις! 

• Μου αρέσει 1

Just now, vikib είπε:

45γρ για μωρο βδομάδας στον θηλασμο είναι καλή ποσότητα, φανταζομαι παρόμοιες ποσότητες θα πινουν κ σε σκονη

Νομιζω περίπου 150γρ για κάθε κιλο βάρος του μωρο(φυσικά υπάρχουν αποκλίσεις) 

Εμεις σκονη πινουμε γτ δεν εχει η γυναικα μου κι επισης δεν βοηθανε οι θηλες της. Το προσπαθησαμε πολυβστο γιο μας αλλα δεν τα καταφεραμε κι ετσι στην μικρη δεν μπηκαμε στη διαδικασια

Just now, nikosp είπε:

Εμεις σκονη πινουμε γτ δεν εχει η γυναικα μου κι επισης δεν βοηθανε οι θηλες της. Το προσπαθησαμε πολυβστο γιο μας αλλα δεν τα καταφεραμε κι ετσι στην μικρη δεν μπηκαμε στη διαδικασια

Κι εμάς την πρώτη εβδομάδα 30 ml έπινε μόνο ο μικρός κ επειδή κοιμόταν στο στήθος,έκανα άντληση με θηλαστρο μπας και άλλα άργησε να ανέβει σε ml κι όμως του πέρασε ο ίκτερος.

Το ξέρω ότι αυτό είναι το τελευταίο που σε απασχολεί αυτήν την στιγμή αλλά αν το επιθυμεί η γυναίκα σου μπορεί ακόμη κ τώρα να κάνει επαναγαλακτισμο.μαλλον δεν είχατε την σωστή βοήθεια από μαίες ή συμβούλους θηλασμού.με νοσοκομειακό θηλαστρο κ ψευδοθηλες γίνονται τα πάντα.κι εγώ έτσι ξεκίνησα,με αυτά κ μετά τον μήνα θήλαζα κανονικά.(εκτός αν έχει κάτι παθολογικό).

Όσο για τον ίκτερο,πάνε όλα καλά κ έχει καθοδική πορεία,μην σε ρίχνει ο γιατρός,μπορεί να είναι έτσι το στιλ του.να σκέφτεσαι ότι τα πράγματα αυτήν την στιγμή πάνε όσο καλύτερα θα μπορούσε.λιγη υπομονή ακόμα.

Να σαι καλα σε ευχαριστω πολυ. Η μικρη εφαγε πριν λιγο 50 γραμμαρια. Αλλα ρε παιδια κοιμηθηκε παλι. Βασικα κοιμισμενη το ηπιε και ξανακοιμηθηκε αμεσω;ε κανω φιλοτιμες προσπαθειες να την ξυπνησω και τιποτα... 

Just now, nikosp είπε:

Να σαι καλα σε ευχαριστω πολυ. Η μικρη εφαγε πριν λιγο 50 γραμμαρια. Αλλα ρε παιδια κοιμηθηκε παλι. Βασικα κοιμισμενη το ηπιε και ξανακοιμηθηκε αμεσω;ε κανω φιλοτιμες προσπαθειες να την ξυπνησω και τιποτα... 

Αρκεί να τρώει,ακόμα κ κοιμισμενη,δεν πειράζει.μια χαρά ml τρωει.μολις πέσει κι άλλο ο ίκτερος,θα σας κρατάει ξαγρυπνους:-P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...