Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Sofiiii είπε:

Οκ περιμένουμε αύριο λοιπόν θετική σκεψη δεν θα είναι τώρα θα είναι τον Μάιο να μην σε πάρει από κάτω ότι και να γίνει είσαι πιο δυνατή από αυτό 💕

Προσπαθώ. Θέλω μόνο ένα καλό νέο γιατί ήταν πολλά τα κακά νέα μαζεμένα!

• Καλή τύχη! 1
      • Δύναμη! 2

Μανούλες Δεκεμβρίου 2020!!!!

Recommended Posts

Κορίτσια μου δε θυμάμαι αν το είχα ξανά πει σε κάποια από εσάς ή σε άλλη ομαδουλα όμως δεν υπάρχει πραγματικά κανένας λόγος ανησυχίας για τα υγρά. Είναι φυσιολογικοτατα απλα όπως οοολα τα συμπτώματα δεν τα έχουν όλες οι γυναίκες στον ίδιο βαθμό!

Να ανησυχείτε μόνο εάν πάρουν πρασινοπο χρωμα κ εάν μυρίζουν άσχημα!!

Αν είναι υδαρες,λευκά ή υποκίτρινα κ άοσμα είναι τελείως ακίνδυνα!!

;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

19 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Μπραβο κοριτσι μου!!! Τις πηρες τις αιματολογικες??? 

Δεν υπαρχει κατι στανταρ. Εγω δεν παιρνω σιδηρο σε αυτην την εγκυμοσυνη ακομα, γιατι ο αιματοκριτης μου ηταν 44. Αν χρειαστει θα παρω αν ομως ειμαι καλυμμενη τοτε οχι! 

Με το καλο το μωρακι σου!! Δεν γνωριζω να σου πω για τα υπολοιπα που ρωτας, αλλα ευχομαι να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!

Πουυυ σαι ρε κοριτσιιιι. Τι κανει το μπουμπουκακι σου??? Εσυ??? Ο δικος μου ταλιμπαν κανονικος, με εχει ριμαξει αχαχαχα. Για το μωρακι, μου σηκωνει τη μπλουζα και κανει μα (φιλακι) την κοιλια μου χεχεχε.

Ολα καλα Καντι μου, τουλαχιστον ετσι εδειξε ο υπερηχος. Αναμενω τις αιματολογικες. Και μου ειπε οτι μαααλλον... εχω κοριτσακι. Οχι οτι με εκαιγε, αλλα ειχα μια περιεργεια κ το ρωτησα :oops:

Καλα μια χαρά μας έχει τρελάνει τελείως μιλαει ολη μερα δςν της ξεφςυγει λεξη οτι ακουσει μετα την επαναλαμβανει.αχ το γλυκο μου φιλαει την κοιλιτσα!!! Εγω καλα τρεξιμο δουλειες σπιτι μετακομισαμε κιολας απο το παλιο σπίτι γιατί ειχαμε προβλήματα με τους ιδιωκτητες και νονους τις μικρης και αστα να πανε και μαλλον φευγουμε για εξωτερικό και ειμαι λιγο κάπως. 

5mtvp3.png

On 18/6/2020 at 2:08 ΠΜ, Zoyla είπε:

Καλησπέρα σας, είμαι έγκυος στο πρώτο μου παιδί. Είμαι 34 και 13 εβδομάδων. Έκανα εχθές την αυχενική και είχαν βγει για down 1:1566, με τις βιοχημικες εξετάσεις πήγε στο 1:3118. Αυτό φαντάζομαι είναι καλό; μου έστειλε ο γιατρός μου σε email τα αποτέλεσμα αλλά θα με καλέσει αύριο. Φαντάζομαι πως είναι καλό αλλά με τέτοιο άγχος που έχω, θέλω συνεχώς επιβεβαίωση. 

Καλησπέρα σε όλες σας! Είμαι κ γω έγκυος στην 15+1μερα βδομάδα.. με το καλό να γεννηθούν τα μωράκια μας.

Γενικά οι γιατροί λένε ότι αν έχεις από 1:1000 κ μεγαλύτερο, είσαι σε ΟΜΑΔΑ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ/ΜΙΚΡΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ. Συνεπώς οι δικές σου εξετάσεις είναι πολύ καλές. Βεβαίως πάντα υπάρχει κ η δυνατότητα της έξτρα αιματολογικής (που πάει εξωτερικό) ή της αμνιοπαρακέντησης.. εγώ από εξετάσεις μέχρι τωρα εμεινα στην αυχενική+pappA κ ακόμα δεν έχω κάνει κάτι άλλο για τα σύνδρομα.. θα δω..

Τι σου είπε κ ο γιατρός χτες; Το επιβεβαίωσε;

Βρέ κορίτσια μου άσχετο αλλά έχετε νιώσει κάποια κίνηση του παιδιού;;;Χθές ένιωσα μια ξεγυριστή κλωτσιά στις 3 το πρωί και πρίν λίγο πάλι λίγο πιο ήρεμα βέβαια.Είμαι 14w 4 d, νωρίς δεν είναι;;;;

ibK9p3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, ranial83 said:

Βρέ κορίτσια μου άσχετο αλλά έχετε νιώσει κάποια κίνηση του παιδιού;;;Χθές ένιωσα μια ξεγυριστή κλωτσιά στις 3 το πρωί και πρίν λίγο πάλι λίγο πιο ήρεμα βέβαια.Είμαι 14w 4 d, νωρίς δεν είναι;;;;

!!! αλήθεια; το έμβρυο είναι ακόμα πολύ μικρό! θεωρητικά οι πρώτες κινήσεις του γίνονται αντιληπτές στις πρωτότοκες μετά την 18 εβδομάδα και πολλές τις περιγράφουν σαν φτερούγισμα πεταλούδας ή σαν να σκάνε ποπ κορν.... πολύ περίεργο μου φαίνεται!

2 ώρες πρίν, ranial83 είπε:

Το έμβρυο απο το κεφάλι ως τον πωπω του ειναι 8 εκατοστά στις μερες σου . Ποσο να ειναι το ποδάρακι να ρίξει κλοτσιά και να την καταλάβεις;

Πιστευω οτι ειναι το έντερο σου.

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

2 ώρες πρίν, ranial83 είπε:

καλε τι κλωτσια σε αυτες τις εβδομαδες δεv vιωθεις τιποτα αvτε στις 19 εβδομαδες vα vιωσεις εvα φτερουγισμα οπως οταv πεταει το ματι σου χαμηλα κ αυτο μοvο αvασκελα κ σε απολυτη ηρεμια

16 ώρες πρίν, ranial83 είπε:

Καλησπέρα Ρανια μου!Εγω είμαι 15 βδομάδων και κάτι ψιλά!!Θυμαμαι ότι καθόμασταν με τον άντρα μου στον καναπέ,έτρωγα μια καραμέλα και ξαφνικά ένιωσα ένα γρήγορο φτερούγισμα...Δεν ξέρω αν ήταν κεφάλι κωλαρακι ή πόδια αλλά έτσι όπως ήταν για κεφάλι μου έμοιαζε!!Την επόμενη πάω στο κρεβάτι να χαλαρώσω το βράδυ,και έχω την συνήθεια να βάζω τα χέρια μου πάνω στην κοιλιά, και ξαφνικά ένιωσα αισθητά κλωτσιές από ποδαράκια!Το ένιωσα λες και κλωτσάνε πρώτα το ένα πόδι και μετά το άλλο!Κριμα για τον άντρα μου που δεν έχει καταλάβει ακόμα κίνηση του μωρού!Η αλήθεια είναι ότι από τότε άρχισα να μιλάω με το donutsaki μου!

Διαφημίσεις

Just now, Zoyla είπε:

Το έντερο θα είναι. Εμένα που έχω ευερεθιστο συνέχεια μου κάνει κινήσεις χάχα 

Τι να σου πω...Ο γιατρός είπε ότι πολύ πιθανών είναι να το ένιωσα καθώς ήταν δεξιά άριστερα και κέντρο οι κινήσεις αυτές...Ότι και να ήτανε ήταν πολύ ωραία...χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

Κ εμείς στην ομαδουλα μου αγαπημένες οι περισσότερες 15η με 16η εβδομαδα τα νιώσαμε άσχετα με το αν ήμασταν πρωτοτοκες ή όχι..βέβαια υπήρχαν κ κορίτσια που το ένιωσαν μέρα την 18η αλλά λιγότερες..

Βέβαια ολες τις πρώτες μας εβδομάδες τα νιώθαμε όπως είπαν κάποιες σας σαν φτερούγισμα ή εγώ πχ σαν μπουρμπουληθρες..τώρα τι να πω ίσως το ένιωσε πιο δυνατά η φίλη που το είπε ή απλά το μπέρδεψε με κάτι άλλο..

Κ δεν είναι όλα τα μωράκια 8 εκατοστά που είπε η @Καντι εμένα ο δικός μου 14εβδ κ 3ημ που είχα υπέρηχο ήταν 11εκ από κεφάλι ως ποπό κ μου είπε να υπολογίσω αλλά 2-3 εκ ως πόδια αρα περίπου 13-14εκ ολόκληρος..

Πάντως από 19η κ μετά γίνεται πολύ πιο αισθητό κ πολύ πιο συχνά..πλέον στην 25η που μπαίνω τον νιώθω όλη μέρα ανά τακτα χρονικά διαστήματα:)

Υπομονή,σε λίγο θα τα νιώθετε συνέχεια :)

• Μου αρέσει 1

11 ώρες πρίν, Hanna83 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, πρώτη φορά εδώ, Εύχομαι σε όλες μια ευχάριστη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη, μπήκα στην 15 εβδομάδα και νιώθω και εγώ το μωράκι!

Και άλλη μέλλουσα μανούλα!!!Με το καλό κορίτσι μου!!Καλως ήρθες!!:)

κορίτσια καλησπέρα, είμαι στη δουλειά μου και μόλις πήγα τουαλέτα και είδα λίγο καφέ αίμα.... πήρα τον γιατρό μου και μου είπε να μην ανησυχώ αλλά καταλαβαίνετε αγωνία που έχω.......το έχει πάθει καμία;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...