Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 15 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλή επιτυχία εύχομαι !! Ενημέρωσε μας για τα αποτελέσματα σου ! 

Λοιπόν ...πήγα σήμερα για υπέρηχο και ήταν απογοήτευση ,με τα χίλια ζόρια ένα ξεχασμένο βρέθηκε στην δεξιά ωοθήκη μου είπε 10,6 και ότι είμαστε 8η μέρα,μου έδωσε τρεις ενέσεις για να μην μας σκάσει είπε και θελει να με δει ξανά Δευτέρα αν όλα είναι οκ να το πάρουμε Τετάρτη...οπότε έχουμε ακόμη μέλλον ....

Μανούλες Δεκεμβρίου 2020!!!!

Recommended Posts

Just now, Constance_79 είπε:

Να υποθέσω ότι έκανες cross check με υδραργυρικό για την ακρίβεια των θερμομετρησεων, σωστά; 

Ναι στην δίκη μου θερμοκρασία μια φορα οταν το αγόρασα στην αρχη

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι νεα μανούλες;;;

Εμεις ειχαμε παιδίατρο σημερα μας βρήκε σε βάρος παραπανω απο καλα, πηρε 1.275kg σε ενα μήνα. Μου ειπε να το κόψω τα δυο      μπουκαλάκια σκόνη των100 που του έδινα την μερα. Πλεον θελουμε να παιρνει 500γρ τον μήνα. Ειναι 6.375 κιλά και 62ποντους.

του έκανε το εμβολιο του πνευμονιόκοκκου , της μηνιγγίτιδας το κανει στον όγδοο μήνα , και της γαστρεντερίτιδας μονο αν υπάρχει αδερφάκι που πάει σχολειο.

πλεον μου ειπε να τον σηκώνω στο καρότσι για να βλέπει. Να δώσω μασητικα που μπαίνουν και ψυγείο.

Το βράδυ οτι μου ξυπνάει καθε μια ώρα γιατι αποζητά το στήθος και να αρχίσουμε να βάζουμε αντηλιακό στις βόλτες μας!

και τον αλλο μήνα να εχουμε στο μυαλό μας να του πάρουμε jumperoo. Α και να προμηθευτούμε μπλέντερ και ατμομαγειρα, προτεινε avent , αλλα εχουμε ήδη kenwood kai tefal οποτε με αυτα θα πορευτούμε.

εσεις κανένα tip απο τους γιατρους σας;

• Μου αρέσει 2

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Just now, Καντι said:

Χει   Τι νεα μανούλες;;;

Εμεις ειχαμε παιδίατρο σημερα μας βρήκε σε βάρος παραπανω απο καλα, πηρε 1.275kg σε ενα μήνα. Μου ειπε να το κόψω τα δυο      μπουκαλάκια σκόνη των100 που του έδινα την μερα. Πλεον θελουμε να παιρνει 500γρ τον μήνα. Ειναι 6.375 κιλά και 62ποντους.

του έκανε το εμβολιο του πνευμονιόκοκκου , της μηνιγγίτιδας το κανει στον όγδοο μήνα , και της γαστρεντερίτιδας μονο αν υπάρχει αδερφάκι που πάει σχολειο.

πλεον μου ειπε να τον σηκώνω στο καρότσι για να βλέπει. Να δώσω μασητικα που μπαίνουν και ψυγείο.

Το βράδυ οτι μου ξυπνάει καθε μια ώρα γιατι αποζητά το στήθος και να αρχίσουμε να βάζουμε αντηλιακό στις βόλτες μας!

και τον αλλο μήνα να εχουμε στο μυαλό μας να του πάρουμε jumperoo. Α και να προμηθευτούμε μπλέντερ και ατμομαγειρα, προτεινε avent , αλλα εχουμε ήδη kenwood kai tefal οποτε με αυτα θα πορευτούμε.

εσεις κανένα tip απο τους γιατρους σας;

Καλησπερα αγαπημενη μας :wub:

εμεις καναμε τον πνευμονιοκοκκο την πεμπτη - αυτη τη φορα,δεδομενου οτι ειχε κανει πυρετο την προηγουμενη φορα, πηραμε ντεπον προληπτικα. Ολα καλα γενικα, λιγο κακοδιαθετος ηταν αλλα τωρα του περασε

θα συνεχισετε αποκλειστικο θηλασμο; Μπραβο σας!! Εγω το βραδυνο μπουκαλι που του δινω δε θελω να το κοψω γιατι θεωρω οτι δε θα κανει καλο βραδυνο υπνο... τωρα με το μπουκαλι του κοιμαται 4-5 ωρες σερι

απο κιλα ειμαστε περιπου 7.100 και υψος 65. Μας ειπε (μιας και νοικιαζουμε) οτι δε χρειαζεται πια η ζυγαρια οποτε θα την επιστρεψουμε

της γαστρεντεριτιδας ειναι το ποσιμο; Θα το κανουμε τον επομενο μηνα. Για της μηνιγγιτιδας μας ειπε οτι για παιδακια που δε πανε παιδικο προτεινει να το κανουν στον 2ο χρονο. Εμεις επδ σκεφτομαστε να τον παμε πριν τα 2 θα το  κανουμε καποια στιγμη μετα τον 6ο οππυ υπαρχει ενα κενο διαστημα εμβολιων

σωστο αυτο με το αντηλιακο - θα ρωτησω κ εγω την επομενη φορα, σου προτεινε καποια μαρκα;

μπλεντερ εχω - ο ατμομαγειρας ειναι απαραιτητος; Δε βγαινει σε κατσαρολα;

το jumperoo μ αρεσει κ εμενα, σκεφτομουν απ την εγκυμοσυνη να το παρω χιχι - θα ρωτησω κ εγω την γιατρο ποτε ειναι η καταλληλη ηλικια

σε αλλα νεα, το μωρουλι μου εχει ξεκινησει να πιανει τα παιχνιδακια του με τα χερακια του! Μας εχει τρελανει με τα σκερτσα του κ τα ναζακια του

• Μου αρέσει 2

D4rWp3.png

Just now, pap88 είπε:

Καλησπερα αγαπημενη μας :wub:

εμεις καναμε τον πνευμονιοκοκκο την πεμπτη - αυτη τη φορα,δεδομενου οτι ειχε κανει πυρετο την προηγουμενη φορα, πηραμε ντεπον προληπτικα. Ολα καλα γενικα, λιγο κακοδιαθετος ηταν αλλα τωρα του περασε

θα συνεχισετε αποκλειστικο θηλασμο; Μπραβο σας!! Εγω το βραδυνο μπουκαλι που του δινω δε θελω να το κοψω γιατι θεωρω οτι δε θα κανει καλο βραδυνο υπνο... τωρα με το μπουκαλι του κοιμαται 4-5 ωρες σερι

απο κιλα ειμαστε περιπου 7.100 και υψος 65. Μας ειπε (μιας και νοικιαζουμε) οτι δε χρειαζεται πια η ζυγαρια οποτε θα την επιστρεψουμε

της γαστρεντεριτιδας ειναι το ποσιμο; Θα το κανουμε τον επομενο μηνα. Για της μηνιγγιτιδας μας ειπε οτι για παιδακια που δε πανε παιδικο προτεινει να το κανουν στον 2ο χρονο. Εμεις επδ σκεφτομαστε να τον παμε πριν τα 2 θα το  κανουμε καποια στιγμη μετα τον 6ο οππυ υπαρχει ενα κενο διαστημα εμβολιων

σωστο αυτο με το αντηλιακο - θα ρωτησω κ εγω την επομενη φορα, σου προτεινε καποια μαρκα;

μπλεντερ εχω - ο ατμομαγειρας ειναι απαραιτητος; Δε βγαινει σε κατσαρολα;

το jumperoo μ αρεσει κ εμενα, σκεφτομουν απ την εγκυμοσυνη να το παρω χιχι - θα ρωτησω κ εγω την γιατρο ποτε ειναι η καταλληλη ηλικια

σε αλλα νεα, το μωρουλι μου εχει ξεκινησει να πιανει τα παιχνιδακια του με τα χερακια του! Μας εχει τρελανει με τα σκερτσα του κ τα ναζακια του

Γεια σου κι εσενα αγορομανα!

εσεις ειστε μεγάλα αντράκια μας τρώτε λάχανο!

Εμενα σημερα που καναμε το εμβολιο απο το πρωί εχει κοιμηθεί πολλές ωρες να δω τι βράδυ θα με περιμένει.

κοιτα κοιμάται απο μόνος του 9-12 θηλαζοντας και δίνω την σκόνη στις 12 μπάς και κοιμηθεί τρεις ωρες ακομα σερί, αλλα το πουλάκι μου σε μια μιάμιση ώρα ξανά ξυπνάει. Ο γιατρος μου ειπε το στήθος αποζητά και ξυπνάει καθε μια με δυο ωρες δεν πεινάει,

αντηλιακό μας ειπε ή frezyderm ή la roche posay.

Σίγουρα βγαίνει σε κατσαρόλα αλλα φαντάζομαι προτείνουν ατμομαγειρα για να μένουν τα θρεπτικά συστατικά.

Εγω σημερα του έδωσα την σοφι που μας ειπε ο γιατρος να αρχίσουμε μασητικα την κράτησε με το ενα χέρι του και το αλλο το έβαλε στο στόμα χαχαχα, του εβαλα την σοφι την έγλυψε και την έφτυσε. Βυζι και μονο βυζι!

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Καλησπερα μανουλες,

σημερα καναμε και εμεις prevenar και το ποσιμο.Λιγο γκρινια για την ωρα και μια πανα γεματη βρωμερα κακακια(συνηθισμενο). Στα κιλα ειναι 7050 και υψος 60 εκατοστα.Κοβουμε σιγα σιγα την αποστειρωση και μασητικα εχω ξεκινησει 2 εβδομαδες τωρα αλλα θα παρω και νερου.Στο φαγητο εκανε ενα αποτομο αλμα και βαραει 180 με 200 το 3-4ωρο. Πιανει 2 εβδομαδες τωρα αντικειμενα και τα φερνει χωρις καμμια βοηθεια στο στομα.Για τροφη μου ειπε σε ενα μηνα να τα ξαναπουμε.Δεν ειχα σκεφτει ατμομαγειρα αλλα μου βαλατε ιδεες.Αντιλιακο το ειχα στο μυαλο μου και ξεχασα να ρωτησω και με καλυψατε.

• Μου αρέσει 2

ibK9p3.png

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, ranial83 είπε:

Καλησπερα μανουλες,

σημερα καναμε και εμεις prevenar και το ποσιμο.Λιγο γκρινια για την ωρα και μια πανα γεματη βρωμερα κακακια(συνηθισμενο). Στα κιλα ειναι 7050 και υψος 60 εκατοστα.Κοβουμε σιγα σιγα την αποστειρωση και μασητικα εχω ξεκινησει 2 εβδομαδες τωρα αλλα θα παρω και νερου.Στο φαγητο εκανε ενα αποτομο αλμα και βαραει 180 με 200 το 3-4ωρο. Πιανει 2 εβδομαδες τωρα αντικειμενα και τα φερνει χωρις καμμια βοηθεια στο στομα.Για τροφη μου ειπε σε ενα μηνα να τα ξαναπουμε.Δεν ειχα σκεφτει ατμομαγειρα αλλα μου βαλατε ιδεες.Αντιλιακο το ειχα στο μυαλο μου και ξεχασα να ρωτησω και με καλυψατε.

Κάνετε κακά καθε μερα; Εμενα εχει να κανει απο την πεμπτη. Μας ειπε ο γιατρος με τον θηλασμό δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλα. Εντωμεταξυ του ειπα οτι εχω να φάω όσπρια και οτιδήποτε με σπόρια απο τότε που γέννησα για να μην κανει κολικούς και μου ειπε να αρχίσω να τρωω πρώτα επηρεάζεται  το παιδί και μετα κόβουμε τροφές. Μηπως τον βοηθησει αυτο στην τουαλέτα. Ή αν θελω να παρω κανένα χαμομήλι αλλα δεν κατάλαβα για μενα ή το μωρο;;;;

Τι εταιρίας μασητικα εχεις εισαι ευχαριστημένη;

εμενα δεν πιάνει απο μονο σου. Σκέφτομαι μηπως δεν εχω κατάλληλα παιχνίδια. Βεβαια απο το tummy time γυρίζει μονο του το λαμόγιο.

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Just now, Καντι είπε:

Κάνετε κακά καθε μερα; Εμενα εχει να κανει απο την πεμπτη. Μας ειπε ο γιατρος με τον θηλασμό δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλα. Εντωμεταξυ του ειπα οτι εχω να φάω όσπρια και οτιδήποτε με σπόρια απο τότε που γέννησα για να μην κανει κολικούς κια μου ειπε να αρχίσω να τρωω πρώτα επιρεαζεται το παιδί κια μετα κόβουμε τροφές. Μηπως τον βοηθησει αυτο στην τουαλέτα. Ή αν θελω να παρω κανένα χαμομήλι αλλα δεν κατάλαβα για μενα ή το μωρο;;;;

Τι εταιρίας μασητικα εχεις εισαι ευχαριστημένη;

εμενα δεν πιάνει απο μονο σου. Σκέφτομαι μηπως δεν εχω κατάλληλα παιχνίδια. Βεβαια απο το tummy time γυρίζει μονο του το λαμόγιο.

Καλημερα,

εγω δινω μονο φορμουλα και ειδικη διατροφη για αναγωγες.Λογω χαρουπαλευρου στο γαλα κανει μερα παρα μερα πρασινα και πολλα αερια.Με θηλασμο νομιζω λενε εως 10 μερες ειναι καλα. Χαμομηλι πολλοι δινουν αλλα ξαναρωτα γιατι ο ΠΟΥ λεει μετα τον 1-2 χρονο.Κοιτα εγω ακουλουθω το ενστικτο μου πλεον.Δεν ακουω κανεναν περα απο την παιδιατρο και οπως βλεπω οτι νιωθει το μωρακι.Ειχα τρελαθει στην αρχη με οσα μου ελεγε ο καθενας.

Μασητικα της nuk για αρχη.Την κυνηγουσα πολυ να της μαθω να πιανει αλλα και η ιδια ηθελε κατι μονιμα στο στομα.Πιπιλα φαντασου δεν θελει ουτε για αστειο,οτι αλλο υπαρχει το χωνει μεσα.Αγαπημενο της οι κουβερτες...Στην αρχη φρικαρα,πλεον απλα τις αλλαζω συνεχεια και καθομαι απο πανω της να την ελεγχω.Πιπιλαει μονο τον αντιχειρα πολλες φορες και νιωθω οτι θα το "πληρωσω" αυτο στο μελλον.

Μην σκας για παιχνιδια.Ενα βουνο εχω εδω και πραγματικα μονο χωρο πιανουν.Μια κουδουνιστρα,ενα απλο γυμαστηριο και ενα μικρο ζωακι με πολλα χρωματα.Σε αυτα εχει δειξει ενδιαφερον και στα αλογακια (για καποιο ανεξηγητο λογο).Τωρα για να καταλαβεις την πηρε ο υπνος στο γυμναστηριο με το χερι πιασμενο στο παιχνιδι.....

• Μου αρέσει 1

ibK9p3.png

Just now, ranial83 είπε:

Καλημερα,

εγω δινω μονο φορμουλα και ειδικη διατροφη για αναγωγες.Λογω χαρουπαλευρου στο γαλα κανει μερα παρα μερα πρασινα και πολλα αερια.Με θηλασμο νομιζω λενε εως 10 μερες ειναι καλα. Χαμομηλι πολλοι δινουν αλλα ξαναρωτα γιατι ο ΠΟΥ λεει μετα τον 1-2 χρονο.Κοιτα εγω ακουλουθω το ενστικτο μου πλεον.Δεν ακουω κανεναν περα απο την παιδιατρο και οπως βλεπω οτι νιωθει το μωρακι.Ειχα τρελαθει στην αρχη με οσα μου ελεγε ο καθενας.

Μασητικα της nuk για αρχη.Την κυνηγουσα πολυ να της μαθω να πιανει αλλα και η ιδια ηθελε κατι μονιμα στο στομα.Πιπιλα φαντασου δεν θελει ουτε για αστειο,οτι αλλο υπαρχει το χωνει μεσα.Αγαπημενο της οι κουβερτες...Στην αρχη φρικαρα,πλεον απλα τις αλλαζω συνεχεια και καθομαι απο πανω της να την ελεγχω.Πιπιλαει μονο τον αντιχειρα πολλες φορες και νιωθω οτι θα το "πληρωσω" αυτο στο μελλον.

Μην σκας για παιχνιδια.Ενα βουνο εχω εδω και πραγματικα μονο χωρο πιανουν.Μια κουδουνιστρα,ενα απλο γυμαστηριο και ενα μικρο ζωακι με πολλα χρωματα.Σε αυτα εχει δειξει ενδιαφερον και στα αλογακια (για καποιο ανεξηγητο λογο).Τωρα για να καταλαβεις την πηρε ο υπνος στο γυμναστηριο με το χερι πιασμενο στο παιχνιδι.....

Ναι εννοειται θα το διευκρινήσω για το χαμομήλι δεν του δίνω ετσι.

πιπιλα κι εμενα με τιποτα. Τις κουβερτουλες τις βάζει στο στόμα και απο χεράκι βάζει όλη την μπουνιτσα μεσα, αλλά άλλα αντικείμενα όχι. Δεν τα κρατάει και πολυ ώρα στα χέρια του τα βάζω και τ αφήνει.

Το γυμναστήριο ειναι πραγματικά σωτήριο του αρέσει παρά πολυ και κάθεται.

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Just now, pap88 είπε:

κοριτσια εχει παρεικαμια αυτο το πατωμα παζλ? εχετε να προτεινετε καποιο?

Το παζλ μου έλεγε μια φιλη που το ειχε ψάξει οτι δεν ειναι πολυ υγιεινό και λογικό δεν νομιζω οτι πλένεται ασε που κόβονται εύκολα κομμάτια. Κοίταζα να παρω το χαλί απο τα mothercare με την ίδια φιλοσοφία αλλα θα μου δώσει η φιλη το δικο της τελικα γιατι το σήκωσε τωρα που εγινε ενός ο μικρός  της. Εινα σίγουρα απαραίτητο τωρα στρώνω σεντονια πάνω απο το χαλι.

Πάρκο κοριτσια θα πάρετε; Εχει λυσσαξει να μου πάρει μια φιλη που την βόλεψε  στα παιδια της και τα άφηνε ωρες μεσα. Αλλα δεν ειμαι αυτής της φιλοσοφίας νομιζω, εμεις ειμαστε αυτοκόλλητοι. Το θεωρω περιοριστικό κι αν χρειαστώ πχ να τον αφήσω λιγο τον βάζω και στην κούνια.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Καντι είπε:

Το παζλ μου έλεγε μια φιλη που το ειχε ψάξει οτι δεν ειναι πολυ υγιεινό και λογικό δεν νομιζω οτι πλένεται ασε που κόβονται εύκολα κομμάτια. Κοίταζα να παρω το χαλί απο τα mothercare με την ίδια φιλοσοφία αλλα θα μου δώσει η φιλη το δικο της τελικα γιατι το σήκωσε τωρα που εγινε ενός ο μικρός  της. Εινα σίγουρα απαραίτητο τωρα στρώνω σεντονια πάνω απο το χαλι.

Πάρκο κοριτσια θα πάρετε; Εχει λυσσαξει να μου πάρει μια φιλη που την βόλεψε  στα παιδια της και τα άφηνε ωρες μεσα. Αλλα δεν ειμαι αυτής της φιλοσοφίας νομιζω, εμεις ειμαστε αυτοκόλλητοι. Το θεωρω περιοριστικό κι αν χρειαστώ πχ να τον αφήσω λιγο τον βάζω και στην κούνια.

Ειναι το τριτο εγγονακι και απο τις δυο οικογενειες οποτε τα εχουμε ολα σχεδον διπλα αν θελουμε.Μου εδωσαν παρκο και λενε να αρχιζω να την βαζω τωρα που γυριζει μην φυγει απο κανενα καναπε πλεον.Δεν το εχω δοκιμασει ακομα γιατι δεν χωραμε(να το στησω καπου) και γιατι νιωθω ανασφαλεια ακομα.Με το καροτσι και εγω την παω παντου στο σπιτι και εχουν λυθει τα χερια μου.Κοιμαται και μεσα μερικες φορες οταν μαγειρευω στην κουζινα,εχω και πιο κοντινη επαφη που την αναζητα η μικρη.

ibK9p3.png

πρίν από 14 λεπτά , ranial83 είπε:

Ειναι το τριτο εγγονακι και απο τις δυο οικογενειες οποτε τα εχουμε ολα σχεδον διπλα αν θελουμε.Μου εδωσαν παρκο και λενε να αρχιζω να την βαζω τωρα που γυριζει μην φυγει απο κανενα καναπε πλεον.Δεν το εχω δοκιμασει ακομα γιατι δεν χωραμε(να το στησω καπου) και γιατι νιωθω ανασφαλεια ακομα.Με το καροτσι και εγω την παω παντου στο σπιτι και εχουν λυθει τα χερια μου.Κοιμαται και μεσα μερικες φορες οταν μαγειρευω στην κουζινα,εχω και πιο κοντινη επαφη που την αναζητα η μικρη.

Η αλήθεια ειναι οτι καναπέ δεν τον αφηνω καθόλου μονο του μεσα στην φωλίτσα ειναι πάντα. Αλλιώς για παιχνίδια στο πάτωμα. Ασε το καρότσι το εχω στο γκαράζ γιατι εχουμε σκαλιά στην είσοδο της πολυκατοικίας και δεν μπορώ μονη να το ανέβωκατεβάσω. Οταν μαγειρεύω τον εχω δίπλα με το ψηλό ριλαξ.

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Γεια σας κορίτσια!!! 
καναμε και εμείς το εμβόλιο σήμερα, όλα καλά προς το παρόν και τον έχω σε παρακολούθηση!!! 
κατά τα αλλά είμαστε 65εκ και 7.100 κιλά! Η γιατρός μας είπε από τον τέταρτο μήνα και μετά καθιστός και το jumberoo από τον 10ο μήνα και μετά! Μου είπε να το βάζω ακόμα πιο πολύ μπρούμυτα, τον βάζω 20 λεπτά το πρωί και 20 λεπτά το απόγευμα και μου είπε ότι θέλει και άλλο για να δυναμώσουν οι ώμοι! Αυτός παραπονιέται όμως! 
για παζλ δεν έχω ψάξει αλλά κ εμένα αυτά τα χαλάκια από το mothercare μου άρεσαν αλλα δεν έχω δει από κοντά την υφή όποτε όταν ανοιξουν τα μαγαζιά θα πάω να το δω από κοντά! Προς το παρόν έχουμε ένα μικρό σαν στρώματακι από little Dutch το οποίο είναι τέλειο αλλά δεν βγαίνει σε μεγαλύτερο!! 
εγω δίνω μόνο ξένο όποτε κακακια κάνουμε κάθε μέρα μπορεί και 2 φορές τη μέρα! 
παρκο μου έφεραν και εμένα δώρο και ακόμα δεν το έχω χρησιμοποιήσει, στο πάτωμα τον έχω όταν παίζει, στη φωλίτσα στον καναπέ και στο καρότσι αν είμαι στην κουζίνα ή στο μπάνιο. Ίσως για πιο μετά φανεί χρήσιμο..

• Μου αρέσει 1

Just now, Nancy_ είπε:

Γεια σας κορίτσια!!! 
καναμε και εμείς το εμβόλιο σήμερα, όλα καλά προς το παρόν και τον έχω σε παρακολούθηση!!! 
κατά τα αλλά είμαστε 65εκ και 7.100 κιλά! Η γιατρός μας είπε από τον τέταρτο μήνα και μετά καθιστός και το jumberoo από τον 10ο μήνα και μετά! Μου είπε να το βάζω ακόμα πιο πολύ μπρούμυτα, τον βάζω 20 λεπτά το πρωί και 20 λεπτά το απόγευμα και μου είπε ότι θέλει και άλλο για να δυναμώσουν οι ώμοι! Αυτός παραπονιέται όμως! 
για παζλ δεν έχω ψάξει αλλά κ εμένα αυτά τα χαλάκια από το mothercare μου άρεσαν αλλα δεν έχω δει από κοντά την υφή όποτε όταν ανοιξουν τα μαγαζιά θα πάω να το δω από κοντά! Προς το παρόν έχουμε ένα μικρό σαν στρώματακι από little Dutch το οποίο είναι τέλειο αλλά δεν βγαίνει σε μεγαλύτερο!! 
εγω δίνω μόνο ξένο όποτε κακακια κάνουμε κάθε μέρα μπορεί και 2 φορές τη μέρα! 

Κι εσενα ψηλός και φαγανός! Τελεια!

το εικοσάλεπτο το κανεις συνεχόμενο; Εγω έως 5 λεπτά την φορα τον αφηνω.εννοειται διαμαρτύρεται παραπανω και του βάζω βιβλία μαλακα της taf toys μπροστά του. Εμας ειναι little Dutch το γυμναστήριο. Εχει υπέροχα πράγματα!

Είδες για το καθιστό και το jumperoo εχουμε άλλες οδηγίες.

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Just now, Καντι είπε:

Κι εσενα ψηλός και φαγανός! Τελεια!

το εικοσάλεπτο το κανεις συνεχόμενο; Εγω έως 5 λεπτά την φορα τον αφηνω.εννοειται διαμαρτύρεται παραπανω και του βάζω βιβλία μαλακα της taf toys μπροστά του. Εμας ειναι little Dutch το γυμναστήριο. Εχει υπέροχα πράγματα!

Είδες για το καθιστό και το jumperoo εχουμε άλλες οδηγίες.

Όχι συνεχόμενο με διαλείμματα γιατί παραπονιέται..! Η γιατρός μου είπε να τον αφήνω συνεχόμενα για μισή ώρα!! Αλλά με τίποτα δεν θα το αντέξει!! Ναι little Dutch είναι τέλεια και nattou!! 
ηταν κάθετη με το jumperoo γιατί είδα που το ρώτησες και το χαλβαδιαζα και εγώ να το πάρω!!  Taf toys δεν τα έχω δει θα τα τσεκάρω!
επισης μου είπε να πάρω και αυτά τα πανάκια που μπαίνουν μέσα τα δάχτυλα του γονιού και να του τρίβω τα ούλα για να ανακουφίζεται γιατί τα μασητικα δεν τα πιάνει ακόμα! 
και από μέρα σε μέρα θα αρχίσει να γυρίζει όποτε έξτρα προσοχή! 
εσας έχουν αρχίσει να γυρίζουν;; Εγω δεν τον βλέπω ακόμα έτοιμο! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...