Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Sofiiii είπε:

Οκ περιμένουμε αύριο λοιπόν θετική σκεψη δεν θα είναι τώρα θα είναι τον Μάιο να μην σε πάρει από κάτω ότι και να γίνει είσαι πιο δυνατή από αυτό 💕

Προσπαθώ. Θέλω μόνο ένα καλό νέο γιατί ήταν πολλά τα κακά νέα μαζεμένα!

• Καλή τύχη! 1
      • Δύναμη! 2

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Eirini1988 είπε:

Κορίτσια μου ντύθηκα στολίστηκα και πάω να δω το μπεμπακι μου!!! Ευχαριστώ για τις ευχές σας και μέχρι το βραδάκι θα σας ενημερώσω για τα νέα μου..

Θα περιμενουμε νέα σου !!!

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Κορίτσια μου ντύθηκα στολίστηκα και πάω να δω το μπεμπακι μου!!! Ευχαριστώ για τις ευχές σας και μέχρι το βραδάκι θα σας ενημερώσω για τα νέα μου..

Όλα καλά να είναι κοπέλα μου!!!

Just now, MinakiG είπε:

Καλησπέρα πώς είστε όλες? Εμείς κλείσαμε εκκλησία για τις 19/7 ;) Ένα σπίτι να βρω άμεσα τώρα και ίσως ηρεμήσω λιγάκι....

Αχ στα γενέθλια μου..με το καλό κοπέλα μου!ψάχνεις σπίτι ε;επαρχία;

• Μου αρέσει 1

Με το καλο κουκλα μ!

Με το καλο! Να πανε ολα τελεια.

Οσο για τα καλοκαιρινα που συζητατε κτλ. Τα καναμε ολα με τν αντρα μου απο την μεγ. ΠΕΜΠΤΗ.

ξεμπερδεψαμε. Καντε τα τωρα που μπορειτε, πριν βαρυνουμε και λεμε αστα μωρε θα παρουμε νεα. Χαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Gogo1994 είπε:

Κορίτσια Stevia κάνει; Πχ ρόφημα με Stevia;

Κάνει.δυο γυναικολόγοι,η αιματολογος κ ο ενδοκρινολόγος που με παρακολουθούσε επειδή είχα διαβήτη κύησης,μου είχαν πει ότι κάνει.οχι ζαχαρινες κ άλλα υποκατάστατα ζάχαρης.αλλα εγώ είχα διαβήτη.μπορεις αν θες καστανή ζάχαρη.

• Μου αρέσει 1

Κοριτσάκι καλησπέρα και απο μένα !!!! :) ευτυχώς είμαι καλά , σήμερα μπορώ να πω πως δεν έχω καμία ζαλάδα , καμία αναγούλα μέχρι στιγμής και επιτέλους σηκώθηκα από το κρεβάτι ρε παιδιά ... διάβασα όμως όλα τα μηνύματα που έχασα και είδα τα ευχάριστα για τα κορίτσια με τις αυχενικές !!! Ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι δλδ ξεκινήσαμε πολύ δυνατά !!!! :) εύχομαι σε όλες μας τα καλύτερα !! 

• Μου αρέσει 3

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Just now, MumMaria είπε:

Κάνει.δυο γυναικολόγοι,η αιματολογος κ ο ενδοκρινολόγος που με παρακολουθούσε επειδή είχα διαβήτη κύησης,μου είχαν πει ότι κάνει.οχι ζαχαρινες κ άλλα υποκατάστατα ζάχαρης.αλλα εγώ είχα διαβήτη.μπορεις αν θες καστανή ζάχαρη.

Ευχαριστώωω Μαράκι.Μου αρέσει πολύ το φροζιτο από του Γρηγόρη για να παιρνω κ κάτι να ξεγελιέμαι αφου δεν παίρνω καφεδακι  κ ρώτησα κ μου είπαν ότι έχει στεβια

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Ευχαριστώωω Μαράκι.Μου αρέσει πολύ το φροζιτο από του Γρηγόρη για να παιρνω κ κάτι να ξεγελιέμαι αφου δεν παίρνω καφεδακι  κ ρώτησα κ μου είπαν ότι έχει στεβια

Μία χαρά είναι η στεβια την προτείνουν στην εγκυμοσύνη όταν υπάρχει αυξημένο σάκχαρο! Πολλές την προτιμούν έτσι κ αλλιώς για να αποφύγουν τη ζάχαρη στην εγκυμοσύνη.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Gogo1994 είπε:

Βουυυυυρ!χαχαχααχα

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια μου, εκει που στομαχι ηταν κοντα μια βδομαδα μια χαρα και το μεσημερι εφαγα πατατοσαλατα (πατατα, καροτο, λαδι, λεμονι) τσουπ αντε παλι τωρα μαυρα χαλια...Αναγουλα φουλ!! Ειχα πει να ετοιμαζα σημερα ρομαντικο δειπνο (γι´αυτο το ελαφρυ μεσημεριανο), να εβαζα και κανενα κερι και τωρα παρε ξαπλα με την πυτζαμα! Παντως χαρηκα γιατι λεω οκ το μωρακι ειναι καλα λογικα αφου ανακατευομαι! Χαχαχαχα! Μη σταματησετε να μου μιλατε, δεν ειμαι τοσο τρελη οσο φαινομαι!

• Λυπημένη/-ος 2

oz5Vp2.png

Just now, Lady_m είπε:

Κοριτσάκι καλησπέρα και απο μένα !!!! :) ευτυχώς είμαι καλά , σήμερα μπορώ να πω πως δεν έχω καμία ζαλάδα , καμία αναγούλα μέχρι στιγμής και επιτέλους σηκώθηκα από το κρεβάτι ρε παιδιά ... διάβασα όμως όλα τα μηνύματα που έχασα και είδα τα ευχάριστα για τα κορίτσια με τις αυχενικές !!! Ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι δλδ ξεκινήσαμε πολύ δυνατά !!!! :) εύχομαι σε όλες μας τα καλύτερα !! 

Με το καλο η αυχενικη σ!

Να πανε ολα καλα. Εχεις ακομα βεβαια μα ερχεται η ωρα!

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσια μου, εκει που στομαχι ηταν κοντα μια βδομαδα μια χαρα και το μεσημερι εφαγα πατατοσαλατα (πατατα, καροτο, λαδι, λεμονι) τσουπ αντε παλι τωρα μαυρα χαλια...Αναγουλα φουλ!! Ειχα πει να ετοιμαζα σημερα ρομαντικο δειπνο (γι´αυτο το ελαφρυ μεσημεριανο), να εβαζα και κανενα κερι και τωρα παρε ξαπλα με την πυτζαμα! Παντως χαρηκα γιατι λεω οκ το μωρακι ειναι καλα λογικα αφου ανακατευομαι! Χαχαχαχα! Μη σταματησετε να μου μιλατε, δεν ειμαι τοσο τρελη οσο φαινομαι!

Υβόννη μου άσε εδώ εγώ που δεν είχα τίποτα μέχρι τώρα χθες για κάποιο λόγο χάλια το στομάχι κ αναγουλες χωρίς εμετό τελικά από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ.ευτυχως 11:30 λέω ας δοκιμάσω λίγα δημητριακά εεε τα άντεξα εν τέλει

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 said:

Υβόννη μου άσε εδώ εγώ που δεν είχα τίποτα μέχρι τώρα χθες για κάποιο λόγο χάλια το στομάχι κ αναγουλες χωρίς εμετό τελικά από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ.ευτυχως 11:30 λέω ας δοκιμάσω λίγα δημητριακά εεε τα άντεξα εν τέλει

Α καλη ιδεα κοριτσι μου! Θα δοκιμασω ισως κι εγω κατι τετοιο. Πινω και σοδα τωρα και καπως συνηλθα, αλλα το ρομαντικο δειπνο μαλλον παει για αυριο! Να γιορτασουμε ελπιζω και την καλη αυχενικη:wub:

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...