Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Sofiiii είπε:

Άντε θα μας φάει η αγωνία μαζί σου λες και το περνάω εγώ αισθάνομαι 🥺προσευχόμαστε και ευχόμαστε 🙏🙏🙏

Γλυκουλα μου !

1 ωάριο βρέθηκε κορίτσια. Το μικρό ωοθηλακιο ήταν πολύ μικρό, δεν είχε κάτι μέσα αν κατάλαβα καλά.Εις αύριο λοιπον !

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Gogo1994 said:

Κοριτσιαααα με πήραν τηλέφωνο ότι είναι έτοιμη η εξέταση της κυστικής ινωσης.ρωτησα από το τηλέφωνο μέχρι να πάμε και μου είπαν ότι είναι φυσιολογικήηηη. 

τελεια παει και αυτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου, ευχομαι να ειστε ολες καλα!

@Eirini1988 με το καλο να δεις το μωρακι σου!

@Ninamcκαλωσηρθες! Κι εγω μαλλον παρανομα ειμαι εδω χαχχαχα!ΠΗΤ 31/10 που μετα τον υπερηχο μου την εκαναν 2/11.

@Despoina Marπώς εισαι σημερα κορίτσι μου; Ελπίζω πολυ καλυτερα!

Με το καλο κοριτσι μου και καλωσηρθες στην ομαδα μας!! Ολα καλα θα ειναι να μην ανησυχεις! Ολα αυτα που αναφερεις ειναι πολυ πολυ συνηθισμενα και για τους γιατρους αρκετα απλα στο να σε καθοδηγησουν!!! Αγχος τωρα εχουμε ολες συνεχεια αλλα νομιζω παει πακετο με τη μητροτητα χαχχαχα!

Καλημέρααα Ναι σμρ ευτυχώς πολύ καλύτερα προς τ παρών τουλάχιστον!!θα δούμε!!:)

Just now, demifilol είπε:

@Despoina Mar Σε Ευχαριστω κοπέλα μου !ελπιζω και εγώ να είσαι καλύτερα σήμερα !!!

Ευτυχώς προς τ παρών Ναι θα δούμε.. Ευχαριστώ γτ ενδιαφέρον!!καλημερααα:)

Just now, MumMaria είπε:

Πώς είσαι σήμερα με τους εμετούς εσυ;συνηλθες καθόλου;;

Καλήμερααα,Ναι πολύ καλύτερα προς τ παρών καθαρή χαχα

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Just now, Papakι είπε:

Καλημέρα κορίτσια..Άλλη μια μέρα που ξύπνησα με καλή διάθεση...Ρε κορίτσια να σας ρωτήσω...καλοκαιρινά ρούχα έχετε βγάλει;φτιάξατε ντουλάπες;Και αν όχι για πότε λέτε;;;χάλια πότε θα σηκώσετε;Όπως καταλαβαίνετε με έχει πιάσει μια φοβερη επιθυμία για ανανέωση...ξεκαθάρισμα..τακτοποίηση..

Καλημέρα εγώ τις ημέρες π ήμουν καλά έβγαλα τ καλοκαιρινά.. Χαχα.. χάλια ακόμα Όχι προς μέσα Μαΐου λέω.. 

k1S4p3.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα θα σας πω κατιιι αλλά μη γελασετεεε.:shock:

Είχα σήμερα ονειρωξη.Ακουσιο οργασμό στον ύπνο δηλαδή.Και φοβάμαι με τις συσπάσεις μήπως δε έπρεπε.Εεω κρατιόμαστε τόσο καιρό...Το έχει πάθει καμμιαα σας;

Καλημέρα!! 

Και εγώ το παθαίνω γενικά που και που, τώρα στην εγκυμοσύνη δεν το έχω πάθει αλλά κάνω κανονικά σεξ με οργασμό που είναι το ίδιο και ο γιατρός μου είπε κανένα πρόβλημα!

Όταν τον ρώτησα τι είναι το επικίνδυνο που λένε σε μερικές κοπέλες όχι σεξ το πρώτο τρίμηνο μου είπε η διείσδυση, όχι ο οργασμός..

Οι συσπάσεις του οργασμού μπορεί να είναι επικίνδυνες στο τέλος της εγκυμοσύνης όχι τώρα.. 

Μπορεί να έχουν απαντηθει όλα αυτά μέχρι τώρα αλλά μόλις μπήκα και δεν έχω προλάβει να τα διαβάσω όλα! :shock:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

τελεια! Μη χαλαρωσεις παντως και φας παγωτο χιχιχιχι!

Αν και θέλω τόσο πολύ μια κρύα σοκολάτα γρανίτα η κάτι τέτοιο Όχι δεν υποκυπτω μετά τ χθεσινά.. Μόλις περάσουν όμως θα τα τάραξω ολα:P

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

k1S4p3.png

Just now, Υβόννη είπε:

Κλεινουμε 20 χρονια τελη Οκτωβριου! Λες να ειναι τοτε που θα ερθει το μωρο; Χιχιχιχιχχιχι! Μωρε οταν εισαι μικρος τα χρονια μετρανε αλλιως. Δε βρισκεσαι συχνα με τον αλλο, δε μενετε μαζι. Λογικο να ειναι ολα ροδαλα και χαρουμενα! Για μενα απο τοτε που μειναμε μαζι μετραει ο χρονος στην πραγματικοτητα.

Να και αλλο ζευγαρακι εδω σχεδον δεκαετια!! Να ειστε παντα ευτυχισμενοι κοριτσι  μου και τα 9 χρονια να γινουν 109!!!!

Αχ κι εμείς 21 Οκτώβρη του 2011 γνωριστήκαμε,21 Οκτώβρη 2017 παντρεύτηκαμε και 21 Αυγούστου του 2019 ήρθε ο γιος μου.ο άντρας μου είναι πεπεισμένος ότι το νέο μέλος θα έρθει 21 Οκτώβρη!!χαχαχα!λες;;

• Μου αρέσει 4

Just now, Υβόννη είπε:

τελεια! Μη χαλαρωσεις παντως και φας παγωτο χιχιχιχι!

Εμένα το παγωτάκι ρε παιδιά με ανακουφίζει όταν ανακατεύομαι!:roll: Δεν έχω εμετούς καθόλου βέβαια αλλά στη ναυτία παγωτάκι τρώω.. 

Παρεμπιπτόντως να προσέχετε τώρα με τα παγωτάκια αν δεν είναι του περιπτέρου να ρωτάτε αν έχουν μέσα αβγά..

Just now, demifilol said:

@Nancy Zaf καλως ήρθες κούκλα !!μην ανησυχείς ολα ελέγχονται ,,η αδερφή μ έχει Χασιμότο κ ολα πήγαν πολύ καλα !υπομονη και με τη σωστή αγωγή ολα θα πανε τέλεια !

Το πιστευω! Καλη εγκυμοσυνη σε ολες τις μελλουσες μανουλες!

• Μου αρέσει 1

Just now, Gogo1994 είπε:

Κοριτσιαααα με πήραν τηλέφωνο ότι είναι έτοιμη η εξέταση της κυστικής ινωσης.ρωτησα από το τηλέφωνο μέχρι να πάμε και μου είπαν ότι είναι φυσιολογικήηηη. 

Μπράβο!!!!πάει κι αυτό!!

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria said:

Αχ κι εμείς 21 Οκτώβρη του 2011 γνωριστήκαμε,21 Οκτώβρη 2017 παντρεύτηκαμε και 21 Αυγούστου του 2019 ήρθε ο γιος μου.ο άντρας μου είναι πεπεισμένος ότι το νέο μέλος θα έρθει 21 Οκτώβρη!!χαχαχα!λες;;

Πολλα 21 βλεπω και ναι το νεο μελος τοτε το βλεπω να ερχεται χιχιχιχι!!!! Θα ειναι και ζυγος σαν εμενα και τον αντρα μου (2 ζυγοι σε ενα σπιτι εδω, καταλαβες)!!

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Πολλα 21 βλεπω και ναι το νεο μελος τοτε το βλεπω να ερχεται χιχιχιχι!!!! Θα ειναι και ζυγος σαν εμενα και τον αντρα μου (2 ζυγοι σε ενα σπιτι εδω, καταλαβες)!!

Μου στείλανε ότι δεν έχω άλλες reactions για σήμερα!!τι κάνω ρε κορίτσια;;μάλλον υπερβάλλω..χαχαα

Και σε σας εύχομαι τα 20 να γίνουν 120 κοπέλα μου!!!!:x

• Μου αρέσει 1

Just now, Φραουλίνο είπε:

Καλημέρα!! 

Και εγώ το παθαίνω γενικά που και που, τώρα στην εγκυμοσύνη δεν το έχω πάθει αλλά κάνω κανονικά σεξ με οργασμό που είναι το ίδιο και ο γιατρός μου είπε κανένα πρόβλημα!

Όταν τον ρώτησα τι είναι το επικίνδυνο που λένε σε μερικές κοπέλες όχι σεξ το πρώτο τρίμηνο μου είπε η διείσδυση, όχι ο οργασμός..

Οι συσπάσεις του οργασμού μπορεί να είναι επικίνδυνες στο τέλος της εγκυμοσύνης όχι τώρα.. 

Μπορεί να έχουν απαντηθει όλα αυτά μέχρι τώρα αλλά μόλις μπήκα και δεν έχω προλάβει να τα διαβάσω όλα! :shock:

Κορίτσι μου σε ευχαριστώ πολύ πολύ 

Μας ελυσες όλες τις απορίες νομίζω 

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Just now, Φραουλίνο είπε:

Εμένα το παγωτάκι ρε παιδιά με ανακουφίζει όταν ανακατεύομαι!:roll: Δεν έχω εμετούς καθόλου βέβαια αλλά στη ναυτία παγωτάκι τρώω.. 

Παρεμπιπτόντως να προσέχετε τώρα με τα παγωτάκια αν δεν είναι του περιπτέρου να ρωτάτε αν έχουν μέσα αβγά..

Κ εγώ όταν έφαγα 2 μέρες ήμουν καλά κ τ ευχαριστήθηκα.. Αλλά δέν ξέρω μπορεί επειδή έχω αναγούλες κ εμετούς γ αυτο να έγινα χειρότερα μετά!

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...