Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

Αν όντως είναι αυτό το μέγεθος που σου έχει σημειώσει μάλλον είναι 18, χιλιοστά περίπου .

Όχι εκατοστά άμα ήταν εκατοστά θα ήταν σαν ένα κεφαλι🙃

Σήμερα το διάβασα και λέω γαμωτο είναι πολύ μικρό τι με λέει να κουνέλιασω ο τρελός??? Αλλά άλλη μέτρηση τελικά ήταν 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Υβόννη είπε:

Κι εγω το ευχομαι να πανε ολα καλα μεχρι τελους σε ολες μας!!!! Εχω πολυ αγχος για αυριο (οχι για τον τροπο κατουρηματος χαχχαχα) αλλα ελπιζω να πανε ολα καλα!

Η αναμονή είναι γλυκιά !!!το αγχος παντα θα υπάρχει !!ολα θα πανε σούπερ !!αρχισε τις ετοιμασίες από τωρα (φρύδια ,νυχια,κτλ) άσχετα που εγώ πήγα με φόρμες στην αυχενική Γτ δ είχα κάτι άλλο να μου κάνει !εφτασε η στιγμή ,,θα ξετρελαθείς ,,,θα περιμενουμε τα καλυτεροτερα!!

• Μου αρέσει 2

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια..Άλλη μια μέρα που ξύπνησα με καλή διάθεση...Ρε κορίτσια να σας ρωτήσω...καλοκαιρινά ρούχα έχετε βγάλει;φτιάξατε ντουλάπες;Και αν όχι για πότε λέτε;;;χάλια πότε θα σηκώσετε;Όπως καταλαβαίνετε με έχει πιάσει μια φοβερη επιθυμία για ανανέωση...ξεκαθάρισμα..τακτοποίηση..

• Μου αρέσει 1

n41pp3.png

Just now, demifilol said:

Η αναμονή είναι γλυκιά !!!το αγχος παντα θα υπάρχει !!ολα θα πανε σούπερ !!αρχισε τις ετοιμασίες από τωρα (φρύδια ,νυχια,κτλ) άσχετα που εγώ πήγα με φόρμες στην αυχενική Γτ δ είχα κάτι άλλο να μου κάνει !εφτασε η στιγμή ,,θα ξετρελαθείς ,,,θα περιμενουμε τα καλυτεροτερα!!

Ευχαριστω παρα πολυ!!!! Ναι σημερα θα κανω κουρα ομορφιας τελος!!! Θα δω το παιδακι μου αυριο! Ο συζυγος δεν επιτρεπεται ουτε κατω να ειναι (αυστηροι γερμανικοι κανονες) οποτε θα ειναι σπιτι...Θα σας γραψω αυριο νεα!!!!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Just now, Ninamc είπε:

Χαχαχα δν πειραζει!

Γερες να μαστε και γερα να ναι τα νινια και ολα θα γινουν!

Εχω ενα μοτο απο το 1ο μ παιδακι. Χαρουμενη Μαμα, χαρουμενα παιδια!

Καλημερουδια και ευχαριστω για το καλοσορισμα! Με το καλο!

Συμφωνώ επι δέκα σε αυτό που λες!!δυστυχώς πολλές μανουλες καταπιέζονται από αυτά που διαβάζουν κ από καλοθελητες που ξέρουν τι είναι το 'σωστο' και στεμαχωριουνται χωρίς να νιωνουν αυτό το μεγαλείο της μητρότητας φυσικά!εγώ πιστεύω πολύ κ στο ένστικτο μας,όχι ότι δεν έχω ξεστραβωθει σε βιβλία κ άρθρα,αλλά στο τέλος τέλος μόνο εγώ ξέρω το παιδί μου κ τι είναι καλό για αυτό!!!

Just now, Υβόννη είπε:

Ναι τα κοριτσακια ειναι με ενα μικρο ερωτηματικο μεχρι και καποια ραντεβου χιχιχιχι!!! Με το καλο να το κρατησετε στην αγκαλια σας!!

Τί καλα αλλη μια που το εχει παθει, γιατι ενιωθα τελειως λυσσαρα και αχορταγη!!!!! Φαγητο δεν τρωμε με τις αναγουλες, σεξ δεν κανουμε ε καπου θα ξεσπασουμε κι εμεις!

Αχ πόσο το καταλαβαίνω αυτό το άγχος σου!!!είμαι απολύτως λογικό αλλά μόλις μπεις μέσα κ δεις στην οθόνη το μωρό σου,θα τα ξεχάσεις όλα!!νομίζω τότε είναι η στιγμή που συνηδητοποιεις ότι δεν είναι πλέον ένα έμβρυο,ένα σπορακι,αλλά ένα μωρό!!ότι έχεις μέσα σου το μωράκι σου!θα συγκλονιστεί!κ στο εύχομαι!

Just now, Papakι είπε:

Καλημέρα κορίτσια..Άλλη μια μέρα που ξύπνησα με καλή διάθεση...Ρε κορίτσια να σας ρωτήσω...καλοκαιρινά ρούχα έχετε βγάλει;φτιάξατε ντουλάπες;Και αν όχι για πότε λέτε;;;χάλια πότε θα σηκώσετε;Όπως καταλαβαίνετε με έχει πιάσει μια φοβερη επιθυμία για ανανέωση...ξεκαθάρισμα..τακτοποίηση..

Εγώ περιμένω την αυχενική την Δευτέρα,να τελειώσω κ με το πρώτο τρίμηνο κ μετά είπα μέρα κ δωμάτιο,καθάρισμα καλό ,πέταμα ο,τι άχρηστο κ τελευταίες θα αφήσω τις ντουλάπες!!!χάλια λεμε από Μάη αλλά θα τα σηκώσει ο άντρας μου.στο σαλόνι θα το αφήσω γιατί μπουσουλαει ο μικρός,γενικά σηκώνεται κ δεν θέλω να χτυπήσει ασχημα στο πλακάκι έτσι όπως πέφτει..

• Μου αρέσει 2

Just now, MumMaria said:

Συμφωνώ επι δέκα σε αυτό που λες!!δυστυχώς πολλές μανουλες καταπιέζονται από αυτά που διαβάζουν κ από καλοθελητες που ξέρουν τι είναι το 'σωστο' και στεμαχωριουνται χωρίς να νιωνουν αυτό το μεγαλείο της μητρότητας φυσικά!εγώ πιστεύω πολύ κ στο ένστικτο μας,όχι ότι δεν έχω ξεστραβωθει σε βιβλία κ άρθρα,αλλά στο τέλος τέλος μόνο εγώ ξέρω το παιδί μου κ τι είναι καλό για αυτό!!!

Αχ πόσο το καταλαβαίνω αυτό το άγχος σου!!!είμαι απολύτως λογικό αλλά μόλις μπεις μέσα κ δεις στην οθόνη το μωρό σου,θα τα ξεχάσεις όλα!!νομίζω τότε είναι η στιγμή που συνηδητοποιεις ότι δεν είναι πλέον ένα έμβρυο,ένα σπορακι,αλλά ένα μωρό!!ότι έχεις μέσα σου το μωράκι σου!θα συγκλονιστεί!κ στο εύχομαι!

Ανατριχιασα απο συγκινηση με οσα λες! Μακαρι να ειναι ολα καλα και μακαρι να ειναι καλος ο εμβρυολογος και να μου τα λεει ολα ηρεμα και καλα! Θα του πω να μου τα λεει αγγλικα, γιατι δεν ξερω πολυ  καλα τα ιατρικα στα γερμανικα!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Ανατριχιασα απο συγκινηση με οσα λες! Μακαρι να ειναι ολα καλα και μακαρι να ειναι καλος ο εμβρυολογος και να μου τα λεει ολα ηρεμα και καλα! Θα του πω να μου τα λεει αγγλικα, γιατι δεν ξερω πολυ  καλα τα ιατρικα στα γερμανικα!

Ναι αυτό ήθελα να σε ρωτήσω..σε τι γλώσσα θα σου μιλάει..

Άσχετο..ο άντρας σου Έλληνας ή Γερμανός είναι;

Just now, MumMaria said:

Ναι αυτό ήθελα να σε ρωτήσω..σε τι γλώσσα θα σου μιλάει..

Άσχετο..ο άντρας σου Έλληνας ή Γερμανός είναι;

ΕΛληνας! Ειμαστε μαζι 20 χρονια (15 και 18 ημασταν οταν γνωριστηκαμε) και οταν εφυγα για το διδακτορικο μου στη Γαλλια αποφασισε και ηρθε μαζι μου και απο τοτε με ακολουθει ο δολιος απο δω και απο κει. Ευτυχως δουλευει απο το σπιτι, αλλιως προφανως δε θα γινοταν να αλλαζουμε χωρες ετσι.

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

ΕΛληνας! Ειμαστε μαζι 20 χρονια (15 και 18 ημασταν οταν γνωριστηκαμε) και οταν εφυγα για το διδακτορικο μου στη Γαλλια αποφασισε και ηρθε μαζι μου και απο τοτε με ακολουθει ο δολιος απο δω και απο κει. Ευτυχως δουλευει απο το σπιτι, αλλιως προφανως δε θα γινοταν να αλλαζουμε χωρες ετσι.

20 ε;;;κι λέω μετά κι εγώ ότι είμαι χρόνια με τον άντρα μου!!χαχαχαχα!εμείς 9 είμαστε!:x

Κ καλά έκανε ο καλός σου ,μπράβο του;-)

Just now, MumMaria είπε:

Εγώ περιμένω την αυχενική την Δευτέρα,να τελειώσω κ με το πρώτο τρίμηνο κ μετά είπα μέρα κ δωμάτιο,καθάρισμα καλό ,πέταμα ο,τι άχρηστο κ τελευταίες θα αφήσω τις ντουλάπες!!!χάλια λεμε από Μάη αλλά θα τα σηκώσει ο άντρας μου.στο σαλόνι θα το αφήσω γιατί μπουσουλαει ο μικρός,γενικά σηκώνεται κ δεν θέλω να χτυπήσει ασχημα στο πλακάκι έτσι όπως πέφτει..

Αχ δν μ αρεσουν οι καταπιεσμενες μαμαδς!

Θελω τις μαμαδες να λαμπουν απο ευτυχια και να τις στηριζουν κ να τις αγαπουν ολοι!

Τοτε ολη η οικογενεια ειναι χαρουμενη!

Εγω ετσι κανω δλδ, εχω διπλα μ οσους με στηριζουν σε ολα!

Μια γροθια η οικογενεια!

Με το καλο οι αυχενικες κοριτσια!

• Μου αρέσει 3

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, MumMaria said:

20 ε;;;κι λέω μετά κι εγώ ότι είμαι χρόνια με τον άντρα μου!!χαχαχαχα!εμείς 9 είμαστε!:x

Κ καλά έκανε ο καλός σου ,μπράβο του;-)

Κλεινουμε 20 χρονια τελη Οκτωβριου! Λες να ειναι τοτε που θα ερθει το μωρο; Χιχιχιχιχχιχι! Μωρε οταν εισαι μικρος τα χρονια μετρανε αλλιως. Δε βρισκεσαι συχνα με τον αλλο, δε μενετε μαζι. Λογικο να ειναι ολα ροδαλα και χαρουμενα! Για μενα απο τοτε που μειναμε μαζι μετραει ο χρονος στην πραγματικοτητα.

Να και αλλο ζευγαρακι εδω σχεδον δεκαετια!! Να ειστε παντα ευτυχισμενοι κοριτσι  μου και τα 9 χρονια να γινουν 109!!!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Papakι είπε:

Καλημερα!!καλοκαιρινα κ ντουλαπες εδω κ μια εβδομαδα,τρελο ξεσκαρταρισμα αλλα δεν γινοταν θα εκοβα φλεβες στο σπιτι απραγη xaxa!! Χαλια οχι ακομη 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

oru1p3.png

Just now, ΕΥΑ! said:

Καλημερα!!καλοκαιρινα κ ντουλαπες εδω κ μια εβδομαδα,τρελο ξεσκαρταρισμα αλλα δεν γινοταν θα εκοβα φλεβες στο σπιτι απραγη xaxa!! Χαλια οχι ακομη 

Κοριτσια μου εσεις, καλες μου νοικοκυρες! Βρε μηπως εχετε βρει ευκαιρια τωρα που ειμαστε εγκυουλες να κανετε καθαριοτητα μεν αλλα στην πραξη να χωσετε συζυγους να κανουν χαλια, ντουλαπες κτλ; χαχαχαχα! Και το @Papakιτο ειδα ορεξατο, αλλα ειναι τυχαιο που σε επιασε η προκοπτη τη βδομαδα που ο αντρουλης δεν εχει δουλεια; Λεω εγω τωρα!!!! Χαχαχαχαχα! Καλα κανετε κοριτσακια μου, καθαρο σπιτακι βγαζει θαλπωρη!!!! Να το καθαρισετε και να το χαρειτε!

• Χαχα 3

oz5Vp2.png

Just now, Nancy Zaf είπε:

Ευχαριστω πολυ! Περιμενω να βγουν και οι εξετασεις αιματος γιατι εχω θυροειδη hasimoto και πολυκυστικες ωοθηκες και εχω λιγο αγχος! 

Όλα καλά θ πάνε κ αφού τ ξέρεις κ από την αρχή θ τα παρακολουθείς!!

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...