Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα, σήμερα ενώ ήμασταν σ ένα ταβερνάκι γνώρισα μια γιατρό και με μίλησε για το καστορελαιο και τα οφέλη του στο να βάζουμε 2 σταγόνες στον ομφάλο μας ,μπήκα ίντερνετ και όντως ισχύουν αυτά που μ είπε (ισχύουν με βάση αυτά που γραφουνε) το εχει ξανακούσει καμία σας αυτό? 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

On 22/4/2020 at 12:37 ΠΜ, Renez είπε:

Κοπέλα μου δε τα διαβασα οοολα αλλα όσα είδα είναι αρκετά για να ρωτήσω γιατί κάθεσαι κ δεν πας στον γιατρό σου? Τι μλκας είναι αυτός που δε θεωρεί επείγον ότι πάνω από 1 ημέρα αιμορραγεις?? Είναι επικίνδυνα ασυνείδητος. Κακώς δεν άκουσες τη κοπέλα από εδώ που σου είπε να πας στο νοσοκομείο να σου κάνουν υπέρηχο. Σε οποιαδήποτε δημόσιο έχει κ Μαιευτήριο πχ Έλενα,Αλεξάνδρα,Αττικόν ένα κάρο έχουμε κ δωρεά όλη μέρα είναι ανοιχτά. Τι κάθεσαι κ περιμένεις μέχρι Πέμπτη?? Έχω τρελαθεί με τον γιατρό σου μιλάμε!? Σε παρακαλώ πηγαινε αύριο πρωί πρωί στο νοσοκομείο.

Ουφφφ @papaki το είδα ότι πηγές επιτέλους!! Απορώ τι περίμενες ρε αγάπη μου?! Σε παρακαλώ άλλαξε γιατρό αλήθεια ήταν τελείως λάθος κ ασυνείδητη η συμπεριφορά του.

Να είσαι καλά κ να έχεις μια όμορφη κ τελειωμηνη εγκυμοσυνη!!

Expand  

Καλημερα κορίτσι μου και σε ευχαριστω που συμπάσχεις...Η αλήθεια είναι πως γιατρό δεν πρόκειται να αλλάξω γιατί έμεινα έγκυος με εξωσωματική σε αυτόν και τον εμπιστεύομαι..και για να είμαι ειλικρινής ο,τι μου έχει πει μέχρι τώρα είναι έτσι ακριβώς...Όταν του περιέγραψα,λοιπόν,και αυτή τη φορά τα συμπτώματα μου είχε δίκιο σε όλα όσα μου είπε..Και ο γιατρός κ η μαία στο νοσοκομείο πριν με εξετάσουν είπαν τα ίδια ακριβώς..Αγχώνομαι λίγο παραπάνω η αλήθεια είναι...απλά έχω παιδευτει πολύ για να μείνω έγκυος..Επίσης δεν είχα ακούσει ποτέ ότι μπορεί μια έγκυος να έχει αίμα και όλα να είναι καλά όπως συνέβη και με μένα!Τέλος καλό..όλα καλά!!!

• Μου αρέσει 5

n41pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια μου, ευχομαι να ειστε ολες καλα!

@Eirini1988 με το καλο να δεις το μωρακι σου!

@Ninamcκαλωσηρθες! Κι εγω μαλλον παρανομα ειμαι εδω χαχχαχα!ΠΗΤ 31/10 που μετα τον υπερηχο μου την εκαναν 2/11.

@Despoina Marπώς εισαι σημερα κορίτσι μου; Ελπίζω πολυ καλυτερα!

On 22/4/2020 at 11:04 ΠΜ, Nancy Zaf είπε:

Ευχαριστω πολυ! Περιμενω να βγουν και οι εξετασεις αιματος γιατι εχω θυροειδη hasimoto και πολυκυστικες ωοθηκες και εχω λιγο αγχος! 

Expand  

Με το καλο κοριτσι μου και καλωσηρθες στην ομαδα μας!! Ολα καλα θα ειναι να μην ανησυχεις! Ολα αυτα που αναφερεις ειναι πολυ πολυ συνηθισμενα και για τους γιατρους αρκετα απλα στο να σε καθοδηγησουν!!! Αγχος τωρα εχουμε ολες συνεχεια αλλα νομιζω παει πακετο με τη μητροτητα χαχχαχα!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

On 21/4/2020 at 11:17 ΜΜ, Ninamc είπε:

Καλησπερα κοριτσια! Ειμαι στην ομαδα των μαμαδων του Οκτωβρη καθως εχω Πητ ημερολογιακη 17/10 μα υπερηχογραφ. 30/10.

Εχω αποκλιση 2 βδομαδς.

Εχω ηδη ενα παιδακι. Δν θα κατσω να σας διαβασω γιατι δν προλαβαινω

Μα πιστευω θα σας παρακολουθω απο δω και περα. Σκεφτομαι αν και 2ο μωρο,ισως να γεννησω νοεμβρη. Ποιος ξερει?

Καλως σας βρηκα λοιπν!

Ευχομαι καλη εγκυμοσυνη σε ολες!

Expand  

Καλως ήρθες και ευχομαι μια όμορφη τελειομηνη εγκυμοσύνη !ατυπα και εγώ ανήκω στις μανούλες Οκτωβρίου !!Είμαστε μια όμορφη παρέα εδώ !!

On 22/4/2020 at 11:33 ΠΜ, demifilol είπε:

Καλως ήρθες και ευχομαι μια όμορφη τελειομηνη εγκυμοσύνη !ατυπα και εγώ ανήκω στις μανούλες Οκτωβρίου !!Είμαστε μια όμορφη παρέα εδώ !!

Expand  

@Nancy Zaf καλως ήρθες κούκλα !!μην ανησυχείς ολα ελέγχονται ,,η αδερφή μ έχει Χασιμότο κ ολα πήγαν πολύ καλα !υπομονη και με τη σωστή αγωγή ολα θα πανε τέλεια !

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

On 22/4/2020 at 11:24 ΠΜ, Υβόννη είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου, ευχομαι να ειστε ολες καλα!

@Eirini1988 με το καλο να δεις το μωρακι σου!

@Ninamcκαλωσηρθες! Κι εγω μαλλον παρανομα ειμαι εδω χαχχαχα!ΠΗΤ 31/10 που μετα τον υπερηχο μου την εκαναν 2/11.

@Despoina Marπώς εισαι σημερα κορίτσι μου; Ελπίζω πολυ καλυτερα!

Με το καλο κοριτσι μου και καλωσηρθες στην ομαδα μας!! Ολα καλα θα ειναι να μην ανησυχεις! Ολα αυτα που αναφερεις ειναι πολυ πολυ συνηθισμενα και για τους γιατρους αρκετα απλα στο να σε καθοδηγησουν!!! Αγχος τωρα εχουμε ολες συνεχεια αλλα νομιζω παει πακετο με τη μητροτητα χαχχαχα!

Expand  

Χαχαχα δν πειραζει!

Γερες να μαστε και γερα να ναι τα νινια και ολα θα γινουν!

Εχω ενα μοτο απο το 1ο μ παιδακι. Χαρουμενη Μαμα, χαρουμενα παιδια!

Καλημερουδια και ευχαριστω για το καλοσορισμα! Με το καλο!

Expand  

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

@Nancy Zaf καλως ήρθες κούκλα !!μην ανησυχείς ολα ελέγχονται ,,η αδερφή μ έχει Χασιμότο κ ολα πήγαν πολύ καλα !υπομονη και με τη σωστή αγωγή ολα θα πανε τέλεια !

Expand  

@Despoina Mar Σε Ευχαριστω κοπέλα μου !ελπιζω και εγώ να είσαι καλύτερα σήμερα !!!

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

On 22/4/2020 at 10:55 ΠΜ, Gogo1994 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα θα σας πω κατιιι αλλά μη γελασετεεε.:shock:

Είχα σήμερα ονειρωξη.Ακουσιο οργασμό στον ύπνο δηλαδή.Και φοβάμαι με τις συσπάσεις μήπως δε έπρεπε.Εεω κρατιόμαστε τόσο καιρό...Το έχει πάθει καμμιαα σας;

Expand  

Δε θα γελασω καθολου! Βασικα το σωμα σου για να αντεδρασε ετσι απο μονο του, αποκλειεται να διαλεξε να βαλει το μωρακι σε κινδυνο. Μηπως να ρωτουσες τη γιατρο για τις επαφες; Ισως δηλαδη να μην χρειαζεται να κρατιεστε.

Εγω το ειχα παθει αυτο στην πολυ αρχη της εγκυμοσυνης και ξυπνησα εντρομη...Μετα αρχισαν οι εμετοι και μαλλον οι ορμονες με ξεχασαν! Μη φοβασαι κοριτσι μου, δεν ειναι τοσο ευθαυστα τα μωρακια μας!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Είχα σήμερα ονειρωξη.Ακουσιο οργασμό στον ύπνο δηλαδή.Και φοβάμαι με τις συσπάσεις μήπως δε έπρεπε.Εεω κρατιόμαστε τόσο καιρό...Το έχει πάθει καμμιαα σας;

Expand  

Καλημέρα gogo!δεν το έχω πάθει αλλα Δ πιστεύω να είναι κάτι τόσο ανησυχητικό από τη στιγμή που δεν ανήκεις σε κυηση υψηλού κινδύνου !

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

On 22/4/2020 at 11:36 ΠΜ, Ninamc είπε:

Χαχαχα δν πειραζει!

Γερες να μαστε και γερα να ναι τα νινια και ολα θα γινουν!

Εχω ενα μοτο απο το 1ο μ παιδακι. Χαρουμενη Μαμα, χαρουμενα παιδια!

Καλημερουδια και ευχαριστω για το καλοσορισμα! Με το καλο!

Expand  

Εχεις δικιο για το μοτο σου! Το ιδιο ειπε και η γιατρος μου! Να το χαιρεσαι το παιδακι σου και με το καλο το δευτερο! Αν καταλαβαινω καλα τα τικερακια, εχεις ενα αγορακι και το μωρακι στην κοιλιτσα ειναι κοριτσακι;

Expand  

Κοριτσι μου σε ειδα σημερα στον υπνο μου!

Ειδα οτι λεει γραφαμε στο φορουμ κανα χρονο μετα και μου ελεγες οτι το κοριτσακι σου τρωει μπανανα μαζι με ακτινιδιο και να το δοκιμασω και εγω στη δικη μου, γιατι λεει εμενα δεν ετρωγε και ειχα απελπιστει!!! Χαχαχαχαχαχαχα! Λες να εχω και εγω κοριτσακι; Θα σας πω αυριο! Παντως αν δεν τρωει να εισαι σιγουρη οτι εντρομη θα μπαινω να σας γραψω! Χαχαχαχα

• Χαχα 2

oz5Vp2.png

On 22/4/2020 at 11:43 ΠΜ, Υβόννη είπε:

Εχεις δικιο για το μοτο σου! Το ιδιο ειπε και η γιατρος μου! Να το χαιρεσαι το παιδακι σου και με το καλο το δευτερο! Αν καταλαβαινω καλα τα τικερακια, εχεις ενα αγορακι και το μωρακι στην κοιλιτσα ειναι κοριτσακι;

Ειδα οτι λεει γραφαμε στο φορουμ κανα χρονο μετα και μου ελεγες οτι το κοριτσακι σου τρωει μπανανα μαζι με ακτινιδιο και να το δοκιμασω και εγω στη δικη μου, γιατι λεει εμενα δεν ετρωγε και ειχα απελπιστει!!! Χαχαχαχαχαχαχα! Λες να εχω και εγω κοριτσακι; Θα σας πω αυριο! Παντως αν δεν τρωει να εισαι σιγουρη οτι εντρομη θα μπαινω να σας γραψω! Χαχαχαχα

Expand  

Χαχαχχαχχα μακαρι κορίτσι μου να μιλάμε σε έναν χρόνο για τέτοια μικρά κ χαριτωμένα !!!ας είναι γερο ,δυνατό ,(μπορεί να μην κατουράει όρθιο χαχαχα)και να το απολαύσεις αύριο !

• Χαχα 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

On 22/4/2020 at 10:36 ΠΜ, Nancy Zaf είπε:

Καλημερα κοριτσια,

Καλη εγκυμοσυνη σε ολες ευχομαι! Ειμαι στην 11η εβδομαδα και περιμενω να κανω την αυχενικη διαφανεια!! Ελπιζω να πανε ολα καλα για ολες!

Expand  

Καλημερα κοπέλα μου κ καλώς όρισες!!!σου εύχομαι μια εύκολη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη!!όλες την αυχενική περιμενουμε;-)

Διαφημίσεις

On 22/4/2020 at 11:43 ΠΜ, Υβόννη είπε:

Expand  

Σε ευχαριστω πολυ! Και εσυ με το καλο!

Εχουμε ενα αγορακι και τωρα μας ειπαν κοριτσακι μα να μην το πουμε ακομα τριγυρω. Θα δειξει ρτα επομενα ρβ. 

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

On 22/4/2020 at 10:39 ΠΜ, Despoina Mar είπε:

Τι όμορφα νέα!! Κ πόσο συγκινητικό μετά από τόση προσπάθεια!!συνχαρητηρια γτ μπουμπού σ κ εύχομαι ν κυλήσουν όλα όμορφα μέχρι τ τέλος!!

Καλήμερααα άρα είσαι κ εσύ στ ομαδουλα μας!!άντε με τ καλό κ εγώ 11 κ 4 ειμαιιι!!

Expand  

Πώς είσαι σήμερα με τους εμετούς εσυ;συνηλθες καθόλου;;

On 22/4/2020 at 11:57 ΠΜ, demifilol είπε:

Χαχαχχαχχα μακαρι κορίτσι μου να μιλάμε σε έναν χρόνο για τέτοια μικρά κ χαριτωμένα !!!ας είναι γερο ,δυνατό ,(μπορεί να μην κατουράει όρθιο χαχαχα)και να το απολαύσεις αύριο !

Expand  

Κι εγω το ευχομαι να πανε ολα καλα μεχρι τελους σε ολες μας!!!! Εχω πολυ αγχος για αυριο (οχι για τον τροπο κατουρηματος χαχχαχα) αλλα ελπιζω να πανε ολα καλα!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Expand  

Καλημέρα!καλέ τι να γελάσουμε;;;

Εγώ το έχω πάθει ήδη δύο φορές κ στον γιο μου το πάθαινα..είχα ρωτήσει κ τον γιατρό,οι συσπάσεις είναι ανεπαίσθητες,δεν μπορείς να πάθεις κάτι από αυτό...εμ με τόση στέρηση το να κάνουμε οι γυναίκες!!!χαχααχα

• Χαχα 2

On 22/4/2020 at 12:00 ΜΜ, Ninamc είπε:

Σε ευχαριστω πολυ! Και εσυ με το καλο!

Εχουμε ενα αγορακι και τωρα μας ειπαν κοριτσακι μα να μην το πουμε ακομα τριγυρω. Θα δειξει ρτα επομενα ρβ. 

Expand  

Ναι τα κοριτσακια ειναι με ενα μικρο ερωτηματικο μεχρι και καποια ραντεβου χιχιχιχι!!! Με το καλο να το κρατησετε στην αγκαλια σας!!

On 22/4/2020 at 12:03 ΜΜ, MumMaria είπε:

Καλημέρα!καλέ τι να γελάσουμε;;;

Εγώ το έχω πάθει ήδη δύο φορές κ στον γιο μου το πάθαινα..είχα ρωτήσει κ τον γιατρό,οι συσπάσεις είναι ανεπαίσθητες,δεν μπορείς να πάθεις κάτι από αυτό...εμ με τόση στέρηση το να κάνουμε οι γυναίκες!!!χαχααχα

Expand  

Τί καλα αλλη μια που το εχει παθει, γιατι ενιωθα τελειως λυσσαρα και αχορταγη!!!!! Φαγητο δεν τρωμε με τις αναγουλες, σεξ δεν κανουμε ε καπου θα ξεσπασουμε κι εμεις!

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...