Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

Αν όντως είναι αυτό το μέγεθος που σου έχει σημειώσει μάλλον είναι 18, χιλιοστά περίπου .

Όχι εκατοστά άμα ήταν εκατοστά θα ήταν σαν ένα κεφαλι🙃

Σήμερα το διάβασα και λέω γαμωτο είναι πολύ μικρό τι με λέει να κουνέλιασω ο τρελός??? Αλλά άλλη μέτρηση τελικά ήταν 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, MumMaria είπε:

Μια χαρά κορίτσι!!!φάε την μακαρονάδα σου να την ευχαριστηθεις!!καλά φαντάζομαι ο άντρας σου!!!ήδη του πήρε τα μυαλά η ζαχαρένια σου!!

Μπράβο κορίτσια,μόνο καλά νέα!!!!

Νομίζω του στοίχισε που δεν ήρθε μαζί μου αλλα δεν πειράζει !ευχομαι στο β επιπέδου να είναι καλύτερες οι συνθήκες !!!του τα πήρε από τωρα τα μυαλά ,,,αχ αχ  Τι μας περιμένει !!!(Χαχαχαχ))

Για τον γιατρό έχω να πω τα καλύτερα !!μετρημενος ,ηρεμοσ,αναλυτικότατος !εχουμε κάνει καλη επιλογή !!Ευχομαι Να το ζήσεις πολύ όμορφα τη Δευτέρα !

• Ευχαριστώ 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια! Ειμαι στην ομαδα των μαμαδων του Οκτωβρη καθως εχω Πητ ημερολογιακη 17/10 μα υπερηχογραφ. 30/10.

Εχω αποκλιση 2 βδομαδς.

Εχω ηδη ενα παιδακι. Δν θα κατσω να σας διαβασω γιατι δν προλαβαινω

Μα πιστευω θα σας παρακολουθω απο δω και περα. Σκεφτομαι αν και 2ο μωρο,ισως να γεννησω νοεμβρη. Ποιος ξερει?

Καλως σας βρηκα λοιπν!

Ευχομαι καλη εγκυμοσυνη σε ολες!

• Μου αρέσει 8

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Eirini1988 είπε:

Ευχαριστώ πολύ!! Απ το στόμα σου και στου Θεού το αυτί.. Αύριο στις 16:30 και μετράω τις ώρες..

Κοπέλα μου όλα καλά να πάνε κ να δεις πεντακάθαρα το μωράκι σου!!περιμένουμε νέα σου κ έχεις την θετική μου σκέψη!!!

Just now, Ninamc είπε:

Καλησπερα κοριτσια! Ειμαι στην ομαδα των μαμαδων του Οκτωβρη καθως εχω Πητ ημερολογιακη 17/10 μα υπερηχογραφ. 30/10.

Εχω αποκλιση 2 βδομαδς.

Μα πιστευω θα σας παρακολουθω απο δω και περα. Σκεφτομαι αν και 2ο μωρο,ισως να γεννησω νοεμβρη. Ποιος ξερει?

Καλως σας βρηκα λοιπν!

Καλώς ήρθες κοπέλα μου!!!εμείς έχουμε ξαναμιλήσει,με συμβουλευσες για γαλατάκι, αν θυμάσαι,τις προαλλες;-)

• Μου αρέσει 2

Just now, MumMaria είπε:

Κοπέλα μου όλα καλά να πάνε κ να δεις πεντακάθαρα το μωράκι σου!!περιμένουμε νέα σου κ έχεις την θετική μου σκέψη!!!

Καλώς ήρθες κοπέλα μου!!!εμείς έχουμε ξαναμιλήσει,με συμβουλευσες για γαλατάκι, αν θυμάσαι,τις προαλλες;-)

Βεβαια και σε θυμαμαι! Ειπα να το παιξω διπλο ταμπλο! Χαχαχα

Δν ξερω αν θα τα καταφερω βεβαια!

Πως ειστε?

Εγω τωρα ειπα να πω μια καλησπερα και θα κανω νανακια γτ με περιμενει δυσκολη μερα αυριο!

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, demifilol είπε:

Γεια σας κορίτσια μου !!!αυτη ήταν η 4η μου αυχενική στην ζωή μ και όσο καθόμουνα στην αναμονή ,,έτρεμα σαν πρωτάρα !!ο άντρας μ χιλιάδες μηνύματα πριν καν μπω !!μπαινω και βλέπω το πλασματάκι μου που μεγαλωσε ,,,ο γιατρός τόσο γαλήνιος ,,μου εξηγούσε τα παντα που έβλεπε ,,,,πολλά δεν τα καταλάβαινα ,και μου τα εξηγούσε περισσότερο ,η αυχενική μου είναι ΤΕΛΕΙΑ !!!(δόξα τω θεω )είχε σταυρωμένα ποδαράκια αλλα ο γιατρός μου είπε κατά 75%κοριτσι !(δεν τον πίστεψα Χαχαχαχ)και το επόμενο σημαντικό για μένα ήταν :όταν με εξέτασε διακολπικα και ΕΥΤΥΧΩΣ ο τράχηλος μου είναι οκ !!(προς το παρόν)
Η εξέταση κράτησε περίπου 20 λεπτάκια και κόστισε 130 Ε!

κατεβαινω στον αντρουλη μου ,,,φορούσα γάντια μπλε και του λέω λαλαλλαλα ολα καλα αλλα πρέπει να μου βγάλεις τα μπλε γάντια Γτ δεν ταιριάζουν με το μπεμπέ !!!χαχαχχαχα σοκ έκπληξη !!!

πολυ όμορφη εμπειρία ,,,αυτά θα θυμόμαστε ,,,ευχομαι σε όλες σας τέλειες αυχενικές σαν τη δικη μου !!!

Μπράβο κοριτσάρα μου περίμενα με αγωνια και τα δικά σου νέα και τη δική σου εμπειρία.Συγχαρητηρια

• Ευχαριστώ 1

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Βεβαια και σε θυμαμαι! Ειπα να το παιξω διπλο ταμπλο! Χαχαχα

Δν ξερω αν θα τα καταφερω βεβαια!

Πως ειστε?

Εγω τωρα ειπα να πω μια καλησπερα και θα κανω νανακια γτ με περιμενει δυσκολη μερα αυριο!

Κι εγώ το σκέφτηκα για διπλό ταμπλό γιατί μάλλον με κόβω για τέλη Οκτώβρη αλλά πρώτον ξεκίνησα εδώ κ βρήκα την παρεούλα μου κ δεύτερον δεν θα σας προλάβαινα εσάς!!χαχααχαχα:mrgreen:

Καληνύχτα κ θα τα πούμε άμεσα..:-D

Just now, MumMaria είπε:

Κι εγώ το σκέφτηκα για διπλό ταμπλό γιατί μάλλον με κόβω για τέλη Οκτώβρη αλλά πρώτον ξεκίνησα εδώ κ βρήκα την παρεούλα μου κ δεύτερον δεν θα σας προλάβαινα εσάς!!χαχααχαχα:mrgreen:

Καληνύχτα κ θα τα πούμε άμεσα..:-D

Τα φιλια μας! Καληνυχτα!

DBPwp2.pngPwi7p3.png

On 20/4/2020 at 12:13 ΠΜ, Papakι είπε:

Εννοείται πως φοράω σερβιετακι..σήμερα ήταν γεμάτο όλο..αλλάξαμε κ σεντόνια γτ λερωθηκαν..κουράστηκα να κοιτάω συνέχεια τι χρώμα έχουν τα υγρά..εκεί π έβγαζα μόνο καφέ αραιά και πού κ ηρέμησα κάπως..σήμερα όλα ανατράπηκαν πάλι!Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά αλλά όλα μου πάνε στραβά μέχρι τώρα,οπότε καταλαβαίνεις..Πόνο δεν έχω καθόλου πάντως.

Κοπέλα μου δε τα διαβασα οοολα αλλα όσα είδα είναι αρκετά για να ρωτήσω γιατί κάθεσαι κ δεν πας στον γιατρό σου? Τι μλκας είναι αυτός που δε θεωρεί επείγον ότι πάνω από 1 ημέρα αιμορραγεις?? Είναι επικίνδυνα ασυνείδητος. Κακώς δεν άκουσες τη κοπέλα από εδώ που σου είπε να πας στο νοσοκομείο να σου κάνουν υπέρηχο. Σε οποιαδήποτε δημόσιο έχει κ Μαιευτήριο πχ Έλενα,Αλεξάνδρα,Αττικόν ένα κάρο έχουμε κ δωρεά όλη μέρα είναι ανοιχτά. Τι κάθεσαι κ περιμένεις μέχρι Πέμπτη?? Έχω τρελαθεί με τον γιατρό σου μιλάμε!? Σε παρακαλώ πηγαινε αύριο πρωί πρωί στο νοσοκομείο.

On 20/4/2020 at 11:22 ΠΜ, mairaki είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου, μπράβο!!!! Πόσο χάρηκα και συγκινήθηκα μαζί!! Μπράβο χίλιες φορές με το καλό!! Με άλλη διάθεση τώρα κάνε το καλύτερο για το μικρακι σου!! Τρωγε καλά και πρόσεχε!!! Όλα καλά θα πάνε!!! Μπράβο!!!

Επίσης ίσως να βρεις κι έναν άλλο γιατρό συμπληρωματικά! Για τις απορίες σου και τα άγχη σου όταν δεν μπορεί ο δικός σου! Εκτός κι αν του μιλήσεις και του εξηγήσεις ότι η κατασταση σου πρέπει να είναι για αυτόν προτεραιότητα! 

Ουφφφ @papaki το είδα ότι πηγές επιτέλους!! Απορώ τι περίμενες ρε αγάπη μου?! Σε παρακαλώ άλλαξε γιατρό αλήθεια ήταν τελείως λάθος κ ασυνείδητη η συμπεριφορά του.

Να είσαι καλά κ να έχεις μια όμορφη κ τελειωμηνη εγκυμοσυνη!!

• Ευχαριστώ 1

7 ώρες πρίν, demifilol είπε:

Γεια σας κορίτσια μου !!!αυτη ήταν η 4η μου αυχενική στην ζωή μ και όσο καθόμουνα στην αναμονή ,,έτρεμα σαν πρωτάρα !!ο άντρας μ χιλιάδες μηνύματα πριν καν μπω !!μπαινω και βλέπω το πλασματάκι μου που μεγαλωσε ,,,ο γιατρός τόσο γαλήνιος ,,μου εξηγούσε τα παντα που έβλεπε ,,,,πολλά δεν τα καταλάβαινα ,και μου τα εξηγούσε περισσότερο ,η αυχενική μου είναι ΤΕΛΕΙΑ !!!(δόξα τω θεω )είχε σταυρωμένα ποδαράκια αλλα ο γιατρός μου είπε κατά 75%κοριτσι !(δεν τον πίστεψα Χαχαχαχ)και το επόμενο σημαντικό για μένα ήταν :όταν με εξέτασε διακολπικα και ΕΥΤΥΧΩΣ ο τράχηλος μου είναι οκ !!(προς το παρόν)

κατεβαινω στον αντρουλη μου ,,,φορούσα γάντια μπλε και του λέω λαλαλλαλα ολα καλα αλλα πρέπει να μου βγάλεις τα μπλε γάντια Γτ δεν ταιριάζουν με το μπεμπέ !!!χαχαχχαχα σοκ έκπληξη !!!

πολυ όμορφη εμπειρία ,,,αυτά θα θυμόμαστε ,,,ευχομαι σε όλες σας τέλειες αυχενικές σαν τη δικη μου !!!

Τέλεια! Με το καλό λοιπόν η κοριτσάρα σας! Πόσο όμορφη και η έκπληξη στον άντρα σου!

Ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι προς το παρόν! Απόλυτη ισορροπία!Τι ωραία, πόσο χαίρομαι!!:wub:

• Μου αρέσει 2

xFySp3.png

8 ώρες πρίν, Ninamc είπε:

Εχω αποκλιση 2 βδομαδς.

Καλως σας βρηκα λοιπν!

Καλημέρα και καλώς μας ήρθες!!! Απ ότι βλέπω είμαστε και ακριβώς στην ίδια βδομάδα και ημέρα!! Βέβαια εμένα ο γιατρός μου μου έδωσε ΠΗΤ 1/11 αλλά αυτό μπορεί και να αλλάξει. 

BwLip2.png

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, demifilol είπε:

Τι όμορφα νέα!! Κ πόσο συγκινητικό μετά από τόση προσπάθεια!!συνχαρητηρια γτ μπουμπού σ κ εύχομαι ν κυλήσουν όλα όμορφα μέχρι τ τέλος!!

Just now, Nancy Zaf είπε:

Καλημερα κοριτσια,

Καλη εγκυμοσυνη σε ολες ευχομαι! Ειμαι στην 11η εβδομαδα και περιμενω να κανω την αυχενικη διαφανεια!! Ελπιζω να πανε ολα καλα για ολες!

Καλήμερααα άρα είσαι κ εσύ στ ομαδουλα μας!!άντε με τ καλό κ εγώ 11 κ 4 ειμαιιι!!

• Ευχαριστώ 1

k1S4p3.png

Just now, Eirini1988 είπε:

Καλημέρα και καλώς μας ήρθες!!! Απ ότι βλέπω είμαστε και ακριβώς στην ίδια βδομάδα και ημέρα!! Βέβαια εμένα ο γιατρός μου μου έδωσε ΠΗΤ 1/11 αλλά αυτό μπορεί και να αλλάξει. 

Καλημερα καλως σας βρηκα!

Με το καλο ευχομαι!η γεννα αυτη τη φορα ισως να καθυστερησει μα ισως να γινει κ νωριτερα.

Θα κανω μαλλν καισαρικη αυτη τη φορα.οποτε προς το τελος θα μαθουμε.

Μαθατε φυλο? Εχετε κανει αυχενικη? Ολα καλα ευχομαι!

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Κορίτσια μου καλημέρα θα σας πω κατιιι αλλά μη γελασετεεε.:shock:

Είχα σήμερα ονειρωξη.Ακουσιο οργασμό στον ύπνο δηλαδή.Και φοβάμαι με τις συσπάσεις μήπως δε έπρεπε.Εεω κρατιόμαστε τόσο καιρό...Το έχει πάθει καμμιαα σας;

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Just now, Despoina Mar said:

Καλήμερααα άρα είσαι κ εσύ στ ομαδουλα μας!!άντε με τ καλό κ εγώ 11 κ 4 ειμαιιι!!

Ευχαριστω πολυ! Περιμενω να βγουν και οι εξετασεις αιματος γιατι εχω θυροειδη hasimoto και πολυκυστικες ωοθηκες και εχω λιγο αγχος! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...