Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, cant_wait είπε:

εγω την εχω κανει 2 φορές, μια στο ιατρείο χωρίς νάρκωση, πονεσα αρκετά και μια κατά τη διάρκεια υστεροσκοπησης όπου είδε λιγο ερυθρή τη μήτρα οπότε πηρε δείγμα. και τις δύο φορές πολυ καλα αποτέλεσματα που βγήκαν μετα απο 4 εβδομάδες περίπου. αν δεν την εχεις κάνει ποτέ κανε την , εγω δεν θα την ξανακάνω πάντως γιατί τα αποτελέσματα των εξετασεων ήταν τέλεια και τα αποτελέσματα (ολων των εμβρυομεταφορων)χαλια. 

προσωπικά δεν έχω κάτι που να θεωρώ ότι πρέπει να γίνει και δεν το έχω κάνει και εχω παρει 3 τιποτα .... οπότε είμαι κι εγώ σε αναμονή μπας και μου προταθεί κάτι να κάνω.....

Γενικά με τον γιατρό δεν καταλαβαίνω τίποτα, ούτε καν τον κολποδιαστολεα, ελπίζω να είναι έτσι κ σε αυτήν την εξέταση. Θα πρέπει σίγουρα να έχεις μια απάντηση τι μπορεί να πήγε στραβά και πως προχωράς. Αν χρειαστεί άλλη δοτρια ακόμα κι αυτό, το οποίο καταλαβαίνω όλες τις δυσκολίες που φέρνει. 

4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Γλυκουλα μου !

1 ωάριο βρέθηκε κορίτσια. Το μικρό ωοθηλακιο ήταν πολύ μικρό, δεν είχε κάτι μέσα αν κατάλαβα καλά.Εις αύριο λοιπον !

Τι ωραία τι καλά!!!! Λοιπόν πίστεψε το πραγματικά, σαν να μην υπάρχει άλλο ενδεχόμενο γι αυτό το ωαριακι!! Πολύ χάρηκα ρε κορίτσι!!! 😂😂😂🐣😂😂😂🐤

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Gogo1994 said:

Εμάς στην αρχή είχε πει όχι μέχρι να δούμε ότι όλα είναι καλά αλλά αυτό πριν καν ακούσουμε καρδούλα.μετα μας έλεγε γενικά επιτρέπεται από 3-6 μήνα αλλά μια φορά τη βδομάδα με προσοχή και προφυλακτικό για τα μικρόβια.Μου φαίνεται όταν πάω που θα έχω κλείσει το τρίμηνο θα τη ρωτήσω στα ίσια χαχαχχα

Περα απο την πλακα, εννοειται να ρωτησεις! Να ενα καλο με τον ιο, οτι παμε πλεον χωρις τους αντρες μας, οποτε μπορουμε στο θεμα σεξ να τους πουμε μετα οτι μας συμφερει χαχαχαχα!

Just now, Papakι said:

Εννοείται οτι κι εγώ δε θα πω τίποτα...Θα κατέβει Αθήνα από εβδομάδα να μας βοηθήσει και να με προσέχει...Φοβάται ο σύζυγος!!!Φαίνεται τώρα το στικερακι;

Καλα θα κανει να ερθει η μανουλα σου! Θες ξεκουραση τωρα και καλο ειναι να εχετε καποιον να βοηθαει! Και ψυχολογικα ειναι ωραιο να την εχεις εκει! Αχ θελω κι εγω τη μαμα μουυυυυυυυυυυ!! Χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Papakι είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα...ξύπνησα με άλλη διάθεση σήμερα...ηρεμία είναι το σημερινό μου συναίσθημα..εφαγα πρωινό σαν άνθρωπος κ η καρδιά μου χτυπάει φυσιολογικά..χαχαχχα!!Κοντεψα να πάθω τίποτα χτες..Εγώ και το μπεμπακι μου σας στέλνουμε τις ευχαριστίες μας!!Κορίτσια έβαλα κ στικερ..προσπάθησα δλδ...φαίνεται;κι αν όχι τι έκαναν λάθος;

Τα μηνύματα σου φαίνονται κανονικά!!!

Αιμάτωμα που;;;Από τι δημιουργείται;;;Πόσα έχουμε ακόμη να μάθουμε...

Κοντά στ μωρό ήταν.. Μπορεί ν ζόρισα κ εγώ με τις δουλειές δεν ξέρω.. θετικές σκέψεις κ προχωραμε:x

Κορίτσια εγώ χτες είχα επαφή χαχα..Δεν κρατιόταν άλλο.. Κ αυτό τ σέξυ π λέτε ισχύει μες τ μαύρο τ χάλι  κ όμως.. μάλλον από τη απουσία επαφής μας βλέπουν καρακουκλαρες..πολύ ήπια και σιγά κ χωρίς αεροπλανικα εννοείται.. Δεν ένιωσα ενόχληση καθόλου.. βέβαια σκέφτομαι ποτέ θ έρθει 30 τ μήνα ν δω τ νινι.

• Μου αρέσει 2

k1S4p3.png

Just now, Despoina Mar said:

Κοντά στ μωρό ήταν.. Μπορεί ν ζόρισα κ εγώ με τις δουλειές δεν ξέρω.. θετικές σκέψεις κ προχωραμε:x

Κορίτσια εγώ χτες είχα επαφή χαχα..Δεν κρατιόταν άλλο.. Κ αυτό τ σέξυ π λέτε ισχύει μες τ μαύρο τ χάλι  κ όμως.. μάλλον από τη απουσία επαφής μας βλέπουν καρακουκλαρες..πολύ ήπια και σιγά κ χωρίς αεροπλανικα εννοείται.. Δεν ένιωσα ενόχληση καθόλου.. βέβαια σκέφτομαι ποτέ θ έρθει 30 τ μήνα ν δω τ νινι.

Eσεις δηλαδη χτες κανατε Πασχα κυριολεκτικα χαχαχαχα!!! Εμεις 1 φορα εχουμε κανει αλλα δε μπορουσα να χαλαρωσω καθολου...Φοβαμαι πολυ...Και ξερω οτι εχουμε το οκ απο τη γιατρο και ολα και ειμαι υπερβολικη...Ισως αν ξερω οτι εφυγε το τριμηνο χαλαρωσω, τί να πω;;;; Γι΄αυτο με εβαλε να μετραω πρωι πρωι βδομαδες και τριμηνα χαχαχα!

• Χαχα 3

oz5Vp2.png

Just now, Papakι είπε:

Εννοείται οτι κι εγώ δε θα πω τίποτα...Θα κατέβει Αθήνα από εβδομάδα να μας βοηθήσει και να με προσέχει...Φοβάται ο σύζυγος!!!Φαίνεται τώρα το στικερακι;

Τέλειο το παπάκι σου !!!σωστή επιλογή για το τικερακι!;-) χαίρομαι που νιώθεις καλά κ χαλαρωσες,χάιδεψε κοιλίτσα τωρα:x

• Ευχαριστώ 1

Βρε κορίτσια λύστε μου αν μπορείτε μια απορία που έχω εδώ και καιρό μιας και μιλάμε για βδομάδες μετρήσεις κλπ. 

Εγώ είχα ΤΕΡ 17/02 και 18/03 που περίμενα περίοδο χοριακη 137. Όταν πήγα στο γιατρό και ήμουν βάση ΤΕΡ 6w1d ο υπέρηχος με έβγαζε 5w4d. Μετά ξαναπήγα και ήμουν πάλι βάση ΤΕΡ 7w3d και ο υπέρηχος με έδειχνε 6w4d όπου ακούσαμε και καρδούλα!! 

Ο γιατρός λέει όλα super!!! Ότι ακόμα και ο υπέρηχος ανάλογα πως στρέφεις το ματσουκι αλλάζει και την ηλικία κύησης κλπ. Εγώ όμως έχω προβληματιστει, έχει τύχει σε καμία σας αυτό;; Μου φαίνεται απίθανο να έγινε η σύλληψη περίπου 20η μέρα, καθώς έχω πολύ σταθερό κύκλο 29-31 μέρες max! 

Σας παρακαλώ διαφωτίστε με αν ξέρετε κάτι περισσότερο! Θεωρητικά δλδ σήμερα είμαι βάση ΤΕΡ 9 εβδομάδων ακριβώς αλλά βάση μετρήσεων 8w1d (λογικά, δεν έχω πάει για υπέρηχο απο τότε). 

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια μπράβο για την διάθεση κ την δικιά σας κ του καλού σας!!εγώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα εμετούς το πρώτο τρίμηνο οπότε δεεεεν...μετά φοβόταν ο σύζυγος ,καλά ειδικά όταν άρχισε να κουνιέται πέρα δώθε η κοιλια κ κάναμε εν τέλει σεξ τον τελευταίο μήνα με εντολή γιατρού (χαχα) για να κατέβει ο μικρός μπας κ γεννήσω..πολύ άγχος ρε παιδάκι μου ο άντρας μου,κάθε τρεις κ λίγο με ρωτούσε όλα καλά;πονάς;να μου πεις αν νιώσεις κάπως κτλ! Κάναμε βέβαια καθ'ολη την διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλα πραγματικά αλλά μέχρι εκεί!για αυτό κ όταν γέννησα,ενώ πας στον γιατρό μετά τις 40 μέρες για να σου δώσει το οκ,εγώ στις 35 ήμουν εκεί!!!χαχαχα!και μετά θυμηθηκαμε τα πρώτα μας χρόνια σαν ζευγάρι!!!αααααχ!και 4 μήνες μετά,τσοουουουουπ να τη η νέα εγκυμοσύνη!!τώρα θα δείξει σε αυτήν...

• Μου αρέσει 2

Just now, Φραουλίνο said:

Βρε κορίτσια λύστε μου αν μπορείτε μια απορία που έχω εδώ και καιρό μιας και μιλάμε για βδομάδες μετρήσεις κλπ. 

Εγώ είχα ΤΕΡ 17/02 και 18/03 που περίμενα περίοδο χοριακη 137. Όταν πήγα στο γιατρό και ήμουν βάση ΤΕΡ 6w1d ο υπέρηχος με έβγαζε 5w4d. Μετά ξαναπήγα και ήμουν πάλι βάση ΤΕΡ 7w3d και ο υπέρηχος με έδειχνε 6w4d όπου ακούσαμε και καρδούλα!! 

Ο γιατρός λέει όλα super!!! Ότι ακόμα και ο υπέρηχος ανάλογα πως στρέφεις το ματσουκι αλλάζει και την ηλικία κύησης κλπ. Εγώ όμως έχω προβληματιστει, έχει τύχει σε καμία σας αυτό;; Μου φαίνεται απίθανο να έγινε η σύλληψη περίπου 20η μέρα, καθώς έχω πολύ σταθερό κύκλο 29-31 μέρες max! 

Σας παρακαλώ διαφωτίστε με αν ξέρετε κάτι περισσότερο! Θεωρητικά δλδ σήμερα είμαι βάση ΤΕΡ 9 εβδομάδων ακριβώς αλλά βάση μετρήσεων 8w1d (λογικά, δεν έχω πάει για υπέρηχο απο τότε). 

Εμενα εχει τυχει αυτο και σε μενα λαθος δεν παιζει στις ημερομηνιες, αφου λογω εξωσωματικης η συλληψη εγινει 10/2 και ειμαστε απολυτα σιγουροι χαχαχα! Ο υπερηχος ομως το εβγαλε μικροτερο. Η γιατρος μου ειπε ουτε καν να μη με απασχολει αυτο, ειναι λεει ο ρυθμος που μεγαλωνει το μωρο. Και τωρα που το λες, πρωτη χοριακη στις 18 μερες (13 μερες αναμονη συν 5 ημερων το μπουμπουκακι μου οταν το εβαλαν στην κοιλιτσα μου) ηταν 188.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Just now, Φραουλίνο είπε:

Στον πρώτο μου υπέρηχο ήμουν 7w2d και με έβγαλε 8w1d ενώ στον δεύτερο που ήμουν 10w5d με έβγαλε 10w1d. Απ ότι μου ειπε ο γιατρός η ακριβής ηλικία φαίνεται στην αυχενική η διαφορά αυτή δεν είναι κάτι που θα πρέπει να μας ανησυχεί.

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

BwLip2.png

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις απαντήσεις!! Η αλήθεια είναι ότι στον 2ο υπέρηχο που ακούστηκε η καρδούλα ηρεμήσαμε αρκετά και δεν το σκεφτόμουν, αλλά ξέρετε πως είναι όταν περνάει ο καιρός από τον τελευταίο υπέρηχο μέχρι τον επόμενο.. :roll: Αρχίζουν οι σκέψεις αν όλα είναι καλά κλπ.. Πφφφ

• Μου αρέσει 1

Ναι θα σου πω..κάθε εμβρυακι έχει διαφορετικό ρυθμό ανάπτυξης και οι υπέρηχοι που μετράνε δεν είναι νόμος είναι ενδεικτικές τιμές.να μην σε ανησυχεί,γιατί πολλές φορές υπάρχουν αποκλίσεις κ μετράει όντως κ η στάση του εμβρύου τόσο μικρό που ειναι,όπως σου είπε κ ο γιατρός σου.συνηθως μας ανησυχούν αν δεν αναπτύσσεται καθόλου ή αν σε κάθε υπέρηχο μεγαλώνει ραγδαία η διαφορά.εμενα το πρώτο τρίμηνο στον γιο μου,κάθε φορά μου τον έβγαζε 2 μέρες μεγαλύτερο έτσι έφθασα αυχενική ενώ είχα κλείσει 12η εβδομάδα να την κάνω υπερηχογραφικά 13+1 .και σκέψου ότι επειδή τότε προσπαθούσαμε εντατικά για παιδάκι,έκανα τεστ ωορρηξίας κ με παρακολουθούσε κ ο γιατρός,οπότε σίγουρα ξέρω οτι έπιασα την 14η μέρα του κύκλου!τώρα σε αυτήν την εγκυμοσύνη πάλι ξεκίνησε το μπεμπακι κ σε κάθε υπέρηχο μου βγαίνει μεγαλύτερο.θα δούμε στην αυχενική λοιπόν.αποντο δεύτερο τριμηνο κ μετά που μετράνε ένα ένα μέρος του σώματος,είναι πιο εύκολο να δεις πόσο είσαι.αλλα ακόμα κ τότε,υπάρχουν αποκλίσεις.ολα καλά είναι κ είναι πολύ συνηθισμένο να ξέρεις!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria said:

Ναι θα σου πω..κάθε εμβρυακι έχει διαφορετικό ρυθμό ανάπτυξης και οι υπέρηχοι που μετράνε δεν είναι νόμος είναι ενδεικτικές τιμές.να μην σε ανησυχεί,γιατί πολλές φορές υπάρχουν αποκλίσεις κ μετράει όντως κ η στάση του εμβρύου τόσο μικρό που ειναι,όπως σου είπε κ ο γιατρός σου.συνηθως μας ανησυχούν αν δεν αναπτύσσεται καθόλου ή αν σε κάθε υπέρηχο μεγαλώνει ραγδαία η διαφορά.εμενα το πρώτο τρίμηνο στον γιο μου,κάθε φορά μου τον έβγαζε 2 μέρες μεγαλύτερο έτσι έφθασα αυχενική ενώ είχα κλείσει 12η εβδομάδα να την κάνω υπερηχογραφικά 13+1 .και σκέψου ότι επειδή τότε προσπαθούσαμε εντατικά για παιδάκι,έκανα τεστ ωορρηξίας κ με παρακολουθούσε κ ο γιατρός,οπότε σίγουρα ξέρω οτι έπιασα την 14η μέρα του κύκλου!τώρα σε αυτήν την εγκυμοσύνη πάλι ξεκίνησε το μπεμπακι κ σε κάθε υπέρηχο μου βγαίνει μεγαλύτερο.θα δούμε στην αυχενική λοιπόν.αποντο δεύτερο τριμηνο κ μετά που μετράνε ένα ένα μέρος του σώματος,είναι πιο εύκολο να δεις πόσο είσαι.αλλα ακόμα κ τότε,υπάρχουν αποκλίσεις.ολα καλά είναι κ είναι πολύ συνηθισμένο να ξέρεις!

Συγγνωμη δηλαδη στο δευτερο τριμηνο θα μετρανε ποδαρακια, χερακια κτλ και θα μας λενε πόσο ειναι;;;; Θα τρελαθωωωωωωωωωωωω!!!!

oz5Vp2.png

Κορίτσια επιτέλους αύριο θα πάω για την  αυχενική !!!πως και πως θα μετράω τις ώρες !!θα σας στείλω αύριο τα νέα (ευχάριστα ελπιζω)! @VDPap νομίζω κορίτσι μ και εσυ αύριο έχεις αυχενική !ευχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα να έχουμε !!υπομονη στις υπόλοιπες,,περνάει ο καιρός !

• Μου αρέσει 9

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, demifilol said:

Κορίτσια επιτέλους αύριο θα πάω για την  αυχενική !!!πως και πως θα μετράω τις ώρες !!θα σας στείλω αύριο τα νέα (ευχάριστα ελπιζω)! @VDPap νομίζω κορίτσι μ και εσυ αύριο έχεις αυχενική !ευχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα να έχουμε !!υπομονη στις υπόλοιπες,,περνάει ο καιρός !

Περιμενουμε τα ευχαριστα!!!!!!!!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

πρίν από 14 λεπτά , Υβόννη είπε:

Eσεις δηλαδη χτες κανατε Πασχα κυριολεκτικα χαχαχαχα!!! Εμεις 1 φορα εχουμε κανει αλλα δε μπορουσα να χαλαρωσω καθολου...Φοβαμαι πολυ...Και ξερω οτι εχουμε το οκ απο τη γιατρο και ολα και ειμαι υπερβολικη...Ισως αν ξερω οτι εφυγε το τριμηνο χαλαρωσω, τί να πω;;;; Γι΄αυτο με εβαλε να μετραω πρωι πρωι βδομαδες και τριμηνα χαχαχα!

Χαχα πραγματικά.. Κ εγώ φοβόμουν κ σκεφτόμουν πόσο τ κουνάμε γτ στον υπέρηχο γ ν τ δούμε να κουνιέται ο γιατρός με πάτησε 3 φορές στ μήτρα πολύ ελαφριά κ χάλασε όλη η εικόνα απ τ κούνημα στ υπέρηχο κ μ έμεινε αυτο στ μυαλό.. Αλλά εφόσον είναι κλεισμένο κ προστατευμένο στ σάκο δεν επηρεάζεται.. ίσα ίσα π στ τέλος νομίζω είναι αναγκαίο γτ βοηθάει :wink:

Κ εγώ έχω μπερδευτεί γτ είχα μόνο μια ελεύθερη επαφή κ ο γιατρός μ βγάζει ότι έμεινα 2 βδομάδες πριν..μυστήρια πράγματα.. μην τ ψάχνεις σημασία έχει τ αποτέλεσμα κ τώρα στην Αυχενική θ ξέρουμε σίγουρα πόσο είμαστε!!

Just now, demifilol είπε:

Καλή επιτυχία κ περιμένουμε νέα ομορφα:grin:

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...