Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 50 λεπτά , Sofiiii είπε:

@MK2012 τότε να το κάνεις τώρα να ξεμπερδευεις ώστε να αρχίσει να δουλεύει εάν είναι να δουλέψει έστω μέχρι το καλοκαίρι...εγώ έκανα το prp 11/2 και αυτήν την βδομάδα με έχει σε διέγερση δηλαδή ένα μήνα μετά,θα δείξει...

Καλή επιτυχία εύχομαι !! Ενημέρωσε μας για τα αποτελέσματα σου ! 

πρίν από 15 λεπτά , dimi.tra είπε:

Δεν είχα ιδέα ότι κάνουν μέθη στο prp, όταν το κάνεις πες μας την εμπειρία σου, ας ελπίσουμε έστω κάτι μικρό να δωσει καλύτερο. Κάθε λεπτομέρεια μετράει στην προκειμένη. 🤞🤞🤞

Και εννοείται περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με αυτόν τον κύκλο! 🙏

Σε ευχαριστώ!! Ναι όντως κάνουν και είναι no brainer η μέθη στο prp! Κοινώς δε σε ρωτάνε όπως στην απλή ωοληψια αν θες να πας χωρίς. Καλώς εχόντων των πραγμάτων την Τρίτη έχω το prp και μετά ααααν υπάρχουν ωοθηλακια Β φάσης θα πάω σε μερικές μέρες να τα πάρω κ αυτά. Ταπί θα μείνουμε αυτό το μήνα κοινώς αλλά…

Βέβαια αν κρίνω από την Ε2 δε νομίζω να υπάρξουν ωοθηλακια Β φάσης αλλά βλέπουμε. 

• Ευχή 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

14 ώρες πρίν, Eirini1988 είπε:

Γεια σας κορίτσια μου!!!!!

Μετα την τελευταία φορά που έγραψα έκανα νομίζω έναν αιώνα να ξαναμπώ…. Σας ευχαριστώ καθυστερημένα ολεσ για τις ευχές σας! Σήμερα λοιπόν βλέπω νέα και παλιά μαζεμένα… Ελπίζω όλες να είστε καλά και τα μωράκια σας ακόμα καλύτερα…

Εμεις ταλαιπωρούμαστε τελευταία με τη ζεστη. Ο Πέτρος ιδρώνει ο κακόμοιρος τόσο πολύ που ώρες ώρες νομίζω θα λιώσει. Αποτελέσμα όλου αυτού είναι να θηλάζει ακατάπαυστα. Ευτυχώς πίνει και το νεράκι του και πλέον με το φαγητό είμαστε τέλεια. Κάνει τρία γεύματα μαζί μας και λίγο πολύ έχει δοκιμάσει τα πάντα. Από φρούτα μήλο, αχλάδι , μπανάνα, νεκταρίνι, κεράσι, ανανά, φράουλα, βερίκοκο, αβοκάντο, πορτοκαλί, λεμόνι και ροδάκινο. Από λαχανικά  κολοκύθι, καρότο, ντομάτα, πατάτα, γλυκοπατάτα, μανιτάρι, μελιτζάνα, αγκινάρα, μπρόκολο, κουνουπίδι, πιπεριά, αγγούρι και φασολάκια. Από όσπρια ρεβίθια και φακές ενώ πρόσφατα εισάγαμε αυγό και από ξηρούς καρπούς αμυγδάλο, φουντούκι και φυστίκι (την εισαγωγή αυτή την κάναμε λίγο νωρίς για να παίρνει ασβέστιο τλχστον από εδώ γιατί με τα γαλακτοκομικά συνεχίζουμε κανονικά αποχή). Φροντίζω πάντα να του δίνω και κρεατακι. Δοκιμάσαμε κοτόπουλο, μοσχάρι και κατσικάκι. Σύντομα θα φάμε και ψάρι.

Εμενα κορίτσια το baby led weaning με βοήθησε να αποβάλω πολύ από το άγχος μου. Ο μικρός βάζει βάρος. Όχι πολύ αλλά όσο χρειάζεται για να ακολουθεί την καμπύλη του όποτε όλα καλά. Του δείχνω εμπιστοσύνη και με ανταμείβει. Η παιδίατρος λέει πως τρώει όσο χρειάζεται. Είμαστε πλέον 7950 κιλά και 73 εκατοστά. Ψηλοί και αδύνατοι. 

Καλες προετοιμασίες για τις επικείμενες βαφτίσεις. Έχουμε μερικές στα κοντά αν θυμάμαι καλά. Περιμένω να δω εικόνες στα σοσιαλ και να διαβάσω κι εδώ τα νέα σας.

Σας φιλώ πολύ!!!

Σούπερ σας ακούω ειρήνη μου!! Μπράβο και στους δύο! Πότε προλάβατε τόσες εισαγωγές φτου σας! Τέλεια τα πάτε! Μου έδωσες κινητρο τώρα να βάλω κι εγώ κι άλλα. Εμάς κάνει μια δυσκοιλιοτητα με  ο, τι καινούριο βάλω πάντα! Οπότε το πάμε πολύ αργά μου φαίνεται... Επιπλέον ενώ τρώει κομματάκια μια χαρά, πλεον δεν κάνει με τίποτα κίνηση ο, τι πιάνει και παίζει και πετάει να το βάλει και στο στόμα! Εμω άρπαζε κουτάλι και έχωνε στην αρχή. Αντιθέτως περιμένει με ανοιχτό στόμα να χώσω κουτάλι.Τα κακά της πρόωρης έναρξης στερεών ειναι αυτά. Εννοείται Κάνω υπομονή και περιμένω πότε θα το τολμήσει. Στο μεταξύ προσπαθώ να κόψω τελείως το αλεσμενο σιγά σιγά. Αλλά το τάισμα σε κομματάκια πωπω Παναγία μου παίζει να μας παιρνει μια ώρα το κάθε γεύμα.

Εμείς βάφτιση αυτή τη Κυριακή με καύσωνα! Μούρλια θα περάσουμε. Επιπλέον στην εκκλησία μας  αποφάσισαν να κάνουν έργα απεξω οπότε μου ακύρωσαν όλον τον στολισμό και τα γλυκά. Σήμερα θα πάω να δω που θα τα στήσουμε. Μ εκνεύρισαν και δήμος και παπάδες να σας πω την αλήθεια. Γιατί επέλεξα αυτή την εκκλησία επίτηδες επειδή είναι μικρή μέσα και έχει πολύ χώρο απέξω. Για να κάτσει έξω ο κόσμος χωρίς μάσκες χαλαρά. Και να μην έχω κ εγώ άγχος συνωστισμου μέσα. Τώρα... Δεν ξέρω πως θα πάει.! Σας φιλώ γλυκά και θα σας ενημερώσω από Δευτέρα!!! Μετά θα μαζευτούμε σπίτι πολύ λίγοι στενοί συγγενείς και έχω ήδη αρχίσει να στολιζω.... 

• Μου αρέσει 3

yi9jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Eirini1988 μόλις μπήκα για να γράψω γιατί είδα ότι έπεσε πολυ ησυχία κ ενθουσιάστηκα με τις εισαγωγές σας..κ εγώ ξέμεινα από ιδέες!! Σημασία έχει ότι βάζει βάρος κ είστε τέλεια!! @Argyroula  με το καλό κορίτσι μου η βάφτιση όλα θα πάνε καλά!! Θα βρεις κάπου εκεί κοντά να τα βάλεις κ λογικό να εκνευρίζεσαι..εμεις εχουμε την άλλη Κυριακή πρωτα ο Θεός!! Κορίτσια εμένα η μικρή είναι πολυ απαιτητική στα κομμάτια κάποια τα τρώει κάποια όχι..μπορειτε να μ δώσετε κάποια  tips σχετικά?? Ας πουμε πνιγεται πολυ ευκολα κ αηδιάζει ενώ κάποιες μέρες όχι..να σημειώσω ότι δεν έχουμε δόντια ακόμα... Επίσης περασαμε μια ίωση κ έπαθα ένα κοκό μπλόκο ανέβασε πυρετό είχε μυξες χαμός.. Από κάποιο παιδακι κολλήσαμε οπότε να προσεχετε τις επαφές σας γτ κ τωρα τ καλοκαίρι είναι δυσκολα μ αυτό τ καιρό!! 

• Μου αρέσει 4

k1S4p3.png

Καλημερα κοριτσια μου...καλε εσεις κανατε πολλες εισαγωγες...εμεις το μεσημερι τρωμε καροτο κολοκυθι γλυκοπατατα κ του εχω βαλει κ αρνι κ κοτοπουλο κ λιγο κουνουπιδι...σημερα θα φαει κ κινοα...το αρνι τον πειραξε οποτε δεν του ξαναβαζω...το πρωι με την φρουτοκρεμα χαλια...εχει φαει αχλαδι μηλο κ μπανανα...το αχλαδι δεμ του αρεσε καθολου..σημερα με το ζορι εφαγε μπανανα κ μηλο...πειτε μου ρε κοριτσια συνδιασμους φρουτων γιατι δεν ξερω τι να τον κανω...

Επισης ποση ωρα σας παιρνει το ταισμα;;;εμας μας παιρνει κανα 40 λεπτο κ ακομα δεν εχει μαθει να τρωει κανονικα..ετσι ειναι η θα επρεπε να βελτιωνεται;

Τα κακα σας πως ειναι τωρα με τις στερεες;;εχουν σχηματιστει η ειναι ακομα σαν κρεμα;;

Εντωμεταξυ μας αρχισε κ αλλα καινουρια κολπα τωρα..το βραδυ ξυπναει κ κλαιει..μολις τον παρεις αγκαλια κοιμαται κ μολις τον βαλω στην κουνια παλι τα ιδια οποτε αναγκαστικα τον παιρνω στο κρεβατι μπας κ κοιμηθουμε λιγο...

Αχ κοριτσια να δειτε πλακα, τον πηγα σε μια μπεμπα που γεννηθηκαν μαζι κ στην αρχη την χαιδεψε κ μετα αυτη του πιπιλισε το δαχτυλο κ μετα τον ρουφηξε στο μπουτι κ απο τοτε οποτε την βλεπει κλαιει ενω αυτη η καημενη του γελαει συνεχεια...

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

BDoAp3.png

Επιτέλους λίγη κινητικότητα ρε παιδιά! Με το καλό οι βαφτίσεις μας! Εμείς στις 17/7 το έχουμε κανονίσει στα Ζαγοροχώρια. Θα βράσουμε κι εμείς μεσημεριατικα και στα ορεινά.... 

Με το φαγητό πάει υπερβολικά καλά ο μικρός . Τρώει τα πάντα ,όσα έχουμε δοκιμάσει δλδ, με μεγάλη όρεξη και όχι αλεσμένα . Η παιδίατρος μας είναι λίγο συντηρητική με τις εισαγωγές αλλά έχουμε ήδη μια μεγάλη γκάμα ειδικά στα φρούτα. @Argyroula κι εμένα δυστυχώς κάθεται σαν Χάνος με το στόμα ανοιχτό κι ο,τι πιάσει απλά το πασαλειβει παντού. Δεν επιμένω πολύ στο blw γιατί Σεπτέμβριο θα πάμε βρεφονηπιακό σταθμό και δεν νομίζω να αναλάβει καμία παιδαγωγός την ευθύνη για αυτό τον τρόπο τάισματος. Εν τω μεταξύ είμαστε 9,5 κιλά και 78 εκατοστά. 

Αυτό σημαίνει ότι εγώ έχω μια μέση σμπαραλια!!! Και βέβαια ο ύπνος μας πάει από το κακό στο χειρότερο.... Κοιμάται 9 με 12 και μετά μπορεί να ξανακοιμηθεί στις 5 το πρωί για ένα δίωρο. Ηρεμεί μόνο αγκαλιά! Τα έχω παίξει. Δόντια δεν έχει ακόμη αλλά δεν φαίνεται να πονάει. Νομίζω ζούμε το φόβο του αποχωρισμού γιατί έχω παρατηρήσει ότι αν ένα απόγευμα χρειαστεί να το περάσουμε χώρια, οι νύχτες είναι βασανιστικές. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αλλά πραγματικά είναι βασανιστήριο . Ευτυχώς αύριο ανεβαίνουμε στο εξοχικό μας και θα είναι και οι γιαγιάδες κοντά για λίγη βοήθεια πού και πού.

Ο αποθηλασμος προχωράει πολύυυυυυυ αργά μιας και αρνείται να πιει οποιοδήποτε υγρό με οποιοδήποτε τρόπο. Γενικά δύσκολη η φάση μας και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι υπομονή! Ελπίζω μέχρι το Σεπτέμβριο που γυρίζω στη δουλειά, να έχουμε βρει ένα ρυθμο. 

Κουράγιο και δύναμη σε όλες κι εύχομαι να βρίσκουμε πάντα τον τρόπο να κρατάμε τις όμορφες στιγμές για να συνεχίζουμε τον αγώνα μας. (Τα λέω για να τα ακούω). 

:wub: φιλιά πολλά

• Μου αρέσει 4

Γεια σας κορίτσια μου!!!!

Με το καλό οι βαφτίσεις!!! Χαμός βλέπω θα γίνει το επόμενο διάστημα…. 
@Argyroula μη σε παίρνουν κάτω οι αναποδιές… Είμαι σίγουρη όλα θα είναι τέλεια! Να τη χαρείτε τη μέρα σας και περιμένουμε νέα σας..

@Despoina Mar και @Alexandra P. χαρείτε τις ετοιμασίες σας εμένα ήδη μου λείπουν… 

Με την προσκόλληση έχουμε κι εμείς θεματάκι. Κλαίει με το που βγαίνω απ το δωμάτιο. Ώρες ώρες ούτε τουαλέτα δεν μπορώ να πάω ήσυχη. Προσπαθώ βέβαια να το αφήνω λίγο κάθε μέρα στη μαμά και νομίζω βοηθάει κάπως. Και για να κοινωνικοποιηθεί η αλήθεια είναι πως εκεί κοντά στο χρόνο σκέφτομαι να τον στείλω βρεφονηπιακό. 

Στο κομμάτι του φαγητού τώρα, παρότι υπήρχε στο πίσω μέρος του μυαλού μου, blw ξεκίνησα όταν είδα ότι ο μικρός δεν δεχόταν με τίποτα τα πολτοποιημενα και το τάισμα. Τις πρώτες δέκα μέρες το πάλεψα και το αποτέλεσμα μηδέν. Ξεκίνησα έτσι να του δίνω κομμάτια φαγητού στο χεράκι (ουτωσ η αλλως η παιδίατρος μπυ ξεκαθάρισε ότι μέχρι τους 9 μηνες πρεπει να κάνει μετάβαση σε κομμάτια όποτε σκέφτηκα τι τώρα τι λίγο αργότερα) κι ενώ τις πρώτες δυο μέρες απλά έπαιζε γρήγορα ξεκίνησε να τα βάζει στο στόμα του και λίγο λίγο να τρώει. Όποτε αυτό που κάνω είναι να τον βάζω στο καθισματάκι και να τρώει μαζί μας. Δεν τον ταΐζουμε. Μερικές μέρες κάθεται ένα τέταρτο και τρώει και άλλες μισή ώρα και βάλε… Και φυσικά μην φανταστείτε ότι τρώει ποσότητες και να σημειώσω φυσικά ότι μια ποσοτητα καταλήγει στο πάτωμα και μια άλλη πασαλειμμένη παντού… Αυτό όμως που βλέπω ότι τον βοηθάει είναι να βλέπει το τρόφιμο να το περιεργάζεται και μετά να το τρώει. Όποτε σε όσες προσπαθείτε για κομμάτια θα πρότεινα να τους δίνεται την τροφή στο χεράκι να την επεξεργαστούν και ίσως αυτό βοηθήσει να την καταναλώσουν ευκολότερα μετά. Και φυσικά θα πρέπει το παιδάκι να είναι έτοιμο. Το κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό και νομίζω πως στο φαγητό φαίνεται και λίγο απ τον χαρακτήρα του..

• Μου αρέσει 3

BwLip2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από μένα κορίτσια,πλάκωσαν οι ζέστες στην Θεσσαλονίκη μας και έχουμε πεθάνει ,η μικρή ήδη έβγαλε ιδρωτηρια και ταλαιπωρείται αρκετά. Οπότε κλιματιστικο και γρήγορες μόνο βολτουλες μέχρι να περάσει αυτός ο πρώτος ο καύσωνας.

Με τον ύπνο τα πάμε καλά και στον βραδυνό κατάφεραν τα μωρά κ συγχρονιστηκαν. ευτυχώς γιατί η υπόλοιπη μέρα είναι ένα ατέλειωτο τρέξιμο. Τώρα όσον αφορά το φαγητό,η μικρή είναι αρκετά δύσκολη. Δοκίμασα κ συνεχίζω κ δοκιμάζω αλεσμένο αλλά δεν θέλει. Οποτε προσφέρω κομμάτια κ στην καλύτερη λιωμένα με πιρούνι. Και πάλι λίγα πράγματα,προτιμάει το γάλα,ένα παραπάνω τώρα με τα δόντια κ μαζί την ζέστη. Η παιδίατρος μας δεν ανησυχεί (την πήγαμε αυτήν την Τετάρτη για εμβόλιο κ την είδε) αναπτύσσεται σωστά κ αυτό μας είπε μετραει. Να αναφέρω εδώ κάτι που διάβασα πιο πάνω,δεν θυμάμαι από ποια κοπέλα,γιατί σας διαβάζω κ μαζεμένα, ο Βασιλάκος μου που τώρα κοντεύει τα δύο μέχρι ενός+ έτρωγε μόνο αλεσμένο,κ μάλιστα μόνο από μένα,αρνιόταν να πιάσει κουτάλι,ήταν κ σιχασιαρης κ τα ήθελε όλα καθαρά κ σε τάξη. Χιχιχιχι.Ξαφνικα από μόνος του ξεκίνησε κ έτρωγε το ίδιο φαγητακι με εμάς, και τώρα οι ποσότητες που κατεβάζει είναι ίσες με εμάς αν κ τα κιλακια του λίγα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι καλά θα είναι κάθε καινούρια μανούλα,που φυσικά δεν φταίει αυτή,ακολουθεί οδηγίες παιδιάτρου,είναι να μην αγχώνεται πολύ με χρονικά ορόσημα,τύπου 9 μηνών οπωσδήποτε κομμάτια, ή στο χρόνο το πολύ πρέπει να περπατάει, ή στα δύο χρόνια να μιλάει. Όλα τα παιδάκια μας θα τα κάνουν όλα αυτά αργά ή γρήγορα κ το μαγικό είναι ότι κάθε μωρό είναι διαφορετικό. Εμένα που είναι κ τόσο κοντά ηλικιακά κ αδελφακια κ είναι τόσο διαφορετικά στα πάντα μεταξύ τους. Το αναφέρω εδώ,για να το διαβάζω κι εγώ,καθώς δυστυχώς πολλές φορές μπαίνω στην λούπα κ τα συγκρίνω τα παιδάκια μου. 

Είχα καιρό να γράψω,πάρτε την σεντοναρα μου.αχαχαχαχα! Χαίρομαι που είστε όλες καλά,σκαμπανεβσματα πάντα θα έχουμε , αλλά ευτυχώς ξέρουμε κ τα ξεπερνάνε.ειναι στην φύση της μάνας αυτο:x όσες έχουν κοντά τα βαφτίσια τους,με το καλό!! Και για όλες μας καλό υπόλοιπο καλοκαιρι,με τα μωράκια μας σε μια όμορφη παραλία ιδανικα:P :D  σας φιλώ!!

• Μου αρέσει 9

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!

Τι κάνετε; Ελπίζω όλες να είστε καλά! Στα κορίτσια που είχαν βαφτίσεις στέλνω τις θερμότερες ευχές μου! Και αναμένω να δω και απ τις υπόλοιπες…

Εμεις ταλαιπωρηθήκαμε λίγο με ένα κρυωματακι με μυξουλες. Πλέον όμως ο Πέτρος είναι καλύτερα και ετοιμαζόμαστε το ΣΚ για εξόρμηση στις παραλίες. Για τον μικρό θα είναι η πρώτη φορά. Όποτε χρειάζομαι τα φώτα σας… Τι θα χρειαστώ; Έχω πάρει μαγιο, αντηλιακη και πετσέτα ποντσο. Σε σωσίβια και τα σχετικά τι βολεύει;;;

BwLip2.png

πρίν από 53 λεπτά , Eirini1988 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!

Τι κάνετε; Ελπίζω όλες να είστε καλά! Στα κορίτσια που είχαν βαφτίσεις στέλνω τις θερμότερες ευχές μου! Και αναμένω να δω και απ τις υπόλοιπες…

Εμεις ταλαιπωρηθήκαμε λίγο με ένα κρυωματακι με μυξουλες. Πλέον όμως ο Πέτρος είναι καλύτερα και ετοιμαζόμαστε το ΣΚ για εξόρμηση στις παραλίες. Για τον μικρό θα είναι η πρώτη φορά. Όποτε χρειάζομαι τα φώτα σας… Τι θα χρειαστώ; Έχω πάρει μαγιο, αντηλιακη και πετσέτα ποντσο. Σε σωσίβια και τα σχετικά τι βολεύει;;;

Καπελάκι πάνες αδιαβροχες  πρόσθεσε και μια ψάθα για κάτω από την πετσέτα του ή για να την βάζεις απευθείας στην άμμο (ώστε να βρίσκει λιγότερη άμμο να τρώει χιχιχιχχι)για να παίζει!! Εμείς στο Γιώργο είχαμε πάρει το Fred's Swim Academy SwimTrainer το οποίο όμως δεν το ήθελε καθόλου … και έτσι τον είχαμε στα χέρια μας και πλατσούριζε , άσε που η πρώτη επαφή καλύτερα να είναι στην αγκαλιά σας :) , αν θες να έχεις και ένα μπουκάλι καθαρο νεράκι να τον ξεπλένεις σε μουτράκια πουλάκι μετά το μπάνιο ! 

Δυστυχώς και εμείς περάσαμε μια μεγάλη ίωση που μας έφερε ο Γιώργος από το σχολείο με αποτέλεσμα η μικρούλα για 3 μέρες να ανεβάσει 40+ πυρετό … το δυσκολότερο είναι ότι δεν πίνει σιρόπι το φτύνει ούτε με σύριγγα ούτε με μπιμπερό και της βάζαμε υπόθετο! Πλέον κάνουμε ορό με σύριγγα γιατί με τις μικρές αμπούλες δεν καταφέρναμε τίποτα. Δόντια δεν έχουμε… μας τρώνε πολύ μασάμε τα πάντα αλλά εμφάνιση γιοκ , με το φαγητό είμαστε πολύ δύσκολα … επιλέγει να κάνει δυο γεύματα μέσα στην ημέρα… φρούτα κάτι πάει να γίνει, μεσημεριανό καλύτερα… και το βράδυ μας μαρτύριο…. Ούτε νεογέννητο έτσι… κάνει τρία γεύματα μέσα στη νύχτα… ξυπνάει ανα 1,5-2 ώρες κ εγώ είμαι πολλές φορές για το ψυχιατρείο… έχουμε αρχίσει κ σηκωνόμαστε παντού… έχουμε φάει τούμπες … δεν ξερωωωωω αλήθεια έχω μέσα μου την ελπίδα ότι όλα θα φτιάξουν … δεν ξέρω για σας… αλλά εμένα αυτή τη στιγμή το ιδανικό μου σενάριο είναι θάλασσα κοκτέιλ στο χέρι κολύμπι κ ύπνο στην ξαπλώστρα χιχιχιχι 30/8 επιστρέφω δουλειά και τα παιδιά σχολείο !!! 

Διακοπές και με τα δυο παιδιά θα είμαστε ένα κινητό τροχόσπιτο αχαχαχαχαχ ευτυχώς ο μεγάλος είναι αυτόνομος πια κ χρειαζόμαστε λιγότερα πράγματα!!!! 
Κοριτσια μου να σας ζήσουν τα παιδάκια σας φωτισμένα να ειναι τέλειες οι βαπτίσεις σας με το καλό οι υπόλοιπες, εμείς του χρόνου!

@Eirini1988χρονια πολλά για το αγοράκι σου τον Πέτρο είχε την πρώτη του γιορτή προχτές!! Να τον χαιρεστε και να τον καμαρώνετε!! 

Αντε να δω κινητικότητα !!! 

Και να ξέρετε όλες είστε τέλειες και άξιες μανούλες !!!! Όπως και να πίνουν γάλα , όπως και να τρώνε, φτάνει να χαμογελούν !!!! Σας φιλώ 

• Μου αρέσει 6

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Καλησπερα κοριτσια μου, να σας ζησουν τα μωρακια σας οσες βαφτισατε.. 

Εμεις με την φρουτοκρεμα δεν τα παμε καθοκου καλα...με το μεσημεριανο ομως μια χαρα..συνεχιζει ομως να μην πινει νερο..ο υπνος του χαλια,ολο το βραδυ ξυπναει κ κλαιει,μονο αν τον παρω στο κρεβατι κοιμαται λιγες ωρες..

Πηγαμε ενα τριημερο θαλασσα κ δεν του αρεσε καθολου...του εβαλα τα ποδαρακια κ μας ακουσε ολη η παραλια..το ξενοδοχειο ειχε πισινα κ του αρεσε οταν του εβαλα τα ποδαρακια αλλα φοβηθηκα να τον βαλω ολοκληρο..περιττο να σας πω οτι το αυτοκινητο ηταν λες κ φευγαμε για μηνα...με το ζορι χωραγαμε εμεις...

• Μου αρέσει 4

BDoAp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου,

Ξεκινήσατε διακοπουλες όλες;εμείς πήγαμε για ένα 4ημερο Γιάννενα,ήταν πολύ όμορφα.τωρα επόμενος προορισμός Καβάλα και Αύγουστο κλείσαμε Χαλκιδική. Ο Βασίλης τρελαίνεται για θάλασσα και κουβαδάκια στην άμμο,η μικρή χαρούμενη κ αυτή,κάθεται εύκολα,οπότε είπαμε να το δοκιμάσουμε να μπανιαριστουμε κάποιες μέρες. Κατά τα άλλα,ο Κώστας λείπει πολλές ώρες δουλειά κ εγώ μένω με τα ταλιμπανακια μου σπίτι κ βολτες στην ζεστή της Θεσσαλονίκης. Η μικρή μεγαλώνει πολύ γρήγορα,την κοιτάω κ ώρες ώρες δεν βλέπω ένα μωράκι πια,αλλά ένα παιδάκι σιγά σιγά.:x έχουμε τα δύσκολα μας με το φαγητό αλλά σε γενικές γραμμές την παλεύουμε. Όταν τα βλέπω να παίζουνε μαζί,να αγκαλιάζονται ,απλά έχω ένα ηλίθιο χαμόγελο στο πρόσωπο μου. Ώρες ώρες δεν το πιστεύω τι ευλογία ζω! Κι εγώ αλλά και όλες μας εδώ στην ομάδα μας! Γερά να είναι όλα τα παιδάκια του κόσμου. :x

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

Γεια σας κι από εμάς!!

Πολλές ευχές για τα νεοφώτιστα μωράκια της παρέας και καλή ανάρρωση στα παιδάκια που ταλαιπωρήθηκαν με τις ιώσεις! 

Εδώ συμβαίνουν πράματα και θαματα! Αρχικά, έχουμε εγκατασταθεί στο εξοχικό μας κι είμαστε πρωί απόγευμα στη θάλασσα. Ο μικρός το πήρε πολύ καλά και περνάει ακόμη καλύτερα όταν έχει κύμα. Από εξοπλισμό, αυτό που με έχει βολεψει είναι ένα σωσίβιο που από κάτω έχει κάτι σαν βρακάκι για να μην φεύγει το μωρό. Το swim trainer δεν το χρησιμοποιήσαμε πολύ  γιατί απλά έπινε άπειρο νερό (εν τω μεταξύ για να του δώσω νερό δίνω μάχη με το κουταλάκι αλλά το θαλασσινό μάλλον έχει άλλη χάρη). @Eirini1998 Επίσης, με ένα δύο λευκά t shirt έχεις και κάποια προστασία από εγκαύματα συμπληρωματικά με το αντηλιακό. 

Το μεγαλύτερο νέο είναι ότι οδεύουμε προς αποθηλασμο, κάτι το οποίο ήθελα σε αυτή τη φάση. Εδώ και 5 μέρες πίνει αρκετά από το μπιμπερο και λίγο από εμένα ,κυρίως για την επαφή μιας και δεν έχω έτσι κι αλλιώς αρκετό γάλα πια. Ο ύπνος μας έχει στρώσει κάπως με τη νέα διατροφή και υποθέτω ότι όλη αυτή η αναταραχή που περάσαμε είχε να κάνει με την πείνα του. Μιλάμε , για έναν τεράστιο φαγάνα!!!! Τσακίζει άπειρες ποσότητες από όλες τις κατηγορίες και πια του αλεθω μόνο το κρέας και το μήλο. Γενικά, από όταν φύγαμε από την Αθήνα, που αναγκαστικά είχε αρκετή κλεισούρα λόγω ζέστης, το παιδάκι μου άνθισε. Είναι πιο χαρούμενο και ζωηρό κι εγώ φυσικά πιο ήρεμη. Νομίζω είναι αμφίδρομα αυτά τα δύο. 

Τα δόντια μας ακόμη δεν έχουν σκάσει αν και έχουμε όλα τα συμπτώματα της οδοντοφυιας εδώ και αρκετές εβδομάδες. 

Κατά τα άλλα, δεν έχει καμία διάθεση ούτε να σηκωθεί μόνος του ούτε να μπουσουλησει. Είναι και τεράστιος και δεν τον βοηθάει σε αυτή τη φάση. Θέλει βέβαια να τον στήνω όρθιο κι ας ταλαντεύεται αρκετά ακόμη. Οι ετοιμασίες για τη βάφτιση προχωρούν αν και τα έχω αναθέσει όλα ,δεν κάνω τπτ μόνη μου γιατί θέλω να κάνω διακοπές. Δεν θα ξαναεχω τόσο χρόνο μαζί του ούτε και γενικά για διακοπές μιας και Σεπτέμβριο επιστρέφω στη δουλειά. 

Νομίζω ,πώς διανύουμε ,λοιπόν , μια καλή περίοδο σαν οικογένεια αν και ξέρω ότι όλα αυτά αλλάζουν συνεχώς. Αυτή τη στιγμή ,με κίνδυνο να αυτοματιαστω, θα πω ότι απολαμβάνω το νέο μου ρόλο σε όλες τις εκφάνσεις! Εύχομαι να είστε όλες καλά, να περνάτε όμορφες στιγμές με τα μωρά σας και να συνεχίσουμε να ανταλλάσσουμε νέα για πολύ καιρό ακόμη. Φιλιά πολλά!!!

• Μου αρέσει 5

Καλησπερα κορίτσια πως ειστε?? Την Κυριακή βαφτίσαμε την Ευαγγελία μας εμείς όλα πηγαν καλά!! Πάει κ αυτό.. Σμρ κάναμε το bexero εμείς ελπίζω να μην μ κάνει πυρετο γτ πριν 2 εβδομάδες π είχε ίωση ταλαιπωρήθηκε παλι.. Κ τ αλλά ηρεμία!! Αυτό τ μήνα δεν βάλαμε κιλάκια μόνο υψος.. Επίσης στ διατροφή δεν μας αλλαξε κάτι από το επόμενο μ είπε αυγό κ αλλά.. Επιτελους τ ένα δοντάκι μας βγήκε κ μ είπε ότι κ τ πανω είναι έτοιμα!! Τώρα με τη ζέστη ζορίζονται κ αυτα τ καημένα.. 

• Μου αρέσει 5

k1S4p3.png

Μανούλες μου!!! Πόσο χαίρομαι όταν μπαινω και έχετε γράψει! Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Πήρα και τις φώτο και χαζεύω από χθες το παιδάκι μου!! Να μας ζήσουν τα καινούρια ονόματα! Θυμάστε που είχα πει ότι εγώ γράφω όταν είμαι πολύ πιεσμενη και νιώθω σκατα? Ε σε αυτή τη φάση με τον Ιάσονα να ουρλιαζει σας γράφω τώρα. Καταρχήν στην βάφτιση πήγαν όλα παραπάνω από τελεια! Το παιδακι μου γέλαγε συνέχεια με όλη την διαδικασία και με τον παπά ο οποίος ήταν υπερτελειος. Τσαλαβουτουσε χαρούμενο στην κολυμπηθρα και στο τέλος πήγε σε όλους αγκαλιά με χαρά! Από την μεθεπόμενη μέρα όμως... Βγαίνουν ταυτόχρονα 3 δόντια. Τα δύο τα έχουμε μέχρι την μέση και το τρίτο πάνω κατεβαίνει. Άρχισε και πάλι να θηλάζει σαν τρελός ενώ ήμασταν στο πρωί βράδυ εδώ και κάνα μήνα... Κοιμάται πολύ δύσκολα μόνο στην αγκαλιά ξαφνικά. Τα βράδια για κανένα λόγο δεν συνεργάζεται να πάμε βόλτα έξω και να κοιμηθεί καρότσι... Οπότε μαντρωνομαστε μέσα από τις 8 30 στον καύσωνα και κοινωνική ζωή εξακολουθώ να μην έχω! Δεν πίνει υγρά με τίποτα (τα έχω δοκιμάσει οοοολα τα ποτήρια κλπ) και τρώει πλέον μόνο κομμάτια, μεγάλες ποσότητες οπότε στουμπωνει και δεν κάνει κακά κάθε μέρα. Έφαγε αυγό και προς το παρόν όλα καλά οπότε κάνουμε εισαγωγή γιαούρτι την άλλη βδομάδα. Αν πάει καλά θα τον πιέσω στο μπιμπερό κι αλλο. Αλλα το θέμα δεν πάει καν προς τα εκεί.... Το παιδί δεν γουστάρει να βάζει στο στόμα τίποτα. Ούτε μασητικο δεν δεχεται όσο κι να πονάει.Τα βραδιά είναι δύσκολα που ξυπνάει ουρλιαζοντας και σταμάτα μόνο με βυζι. Όσο κι αν προσπαθούμε με αγκαλιά δεν πάει καλά ακόμα.. Έχουμε γίατρο την τριτη! Αλλά δεν τον βλέπω να έχει βάλει κιλά.. Αααχχχ αυτά κορίτσια μου!! Λέτε να είναι άλμα αυτό που περνάμε θέλετε να μου πείτε κι εσείς... 

• Μου αρέσει 3

yi9jp3.png

1 ώρα πρίν, Argyroula είπε:

Μανούλες μου!!! Πόσο χαίρομαι όταν μπαινω και έχετε γράψει! Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Πήρα και τις φώτο και χαζεύω από χθες το παιδάκι μου!! Να μας ζήσουν τα καινούρια ονόματα! Θυμάστε που είχα πει ότι εγώ γράφω όταν είμαι πολύ πιεσμενη και νιώθω σκατα? Ε σε αυτή τη φάση με τον Ιάσονα να ουρλιαζει σας γράφω τώρα. Καταρχήν στην βάφτιση πήγαν όλα παραπάνω από τελεια! Το παιδακι μου γέλαγε συνέχεια με όλη την διαδικασία και με τον παπά ο οποίος ήταν υπερτελειος. Τσαλαβουτουσε χαρούμενο στην κολυμπηθρα και στο τέλος πήγε σε όλους αγκαλιά με χαρά! Από την μεθεπόμενη μέρα όμως... Βγαίνουν ταυτόχρονα 3 δόντια. Τα δύο τα έχουμε μέχρι την μέση και το τρίτο πάνω κατεβαίνει. Άρχισε και πάλι να θηλάζει σαν τρελός ενώ ήμασταν στο πρωί βράδυ εδώ και κάνα μήνα... Κοιμάται πολύ δύσκολα μόνο στην αγκαλιά ξαφνικά. Τα βράδια για κανένα λόγο δεν συνεργάζεται να πάμε βόλτα έξω και να κοιμηθεί καρότσι... Οπότε μαντρωνομαστε μέσα από τις 8 30 στον καύσωνα και κοινωνική ζωή εξακολουθώ να μην έχω! Δεν πίνει υγρά με τίποτα (τα έχω δοκιμάσει οοοολα τα ποτήρια κλπ) και τρώει πλέον μόνο κομμάτια, μεγάλες ποσότητες οπότε στουμπωνει και δεν κάνει κακά κάθε μέρα. Έφαγε αυγό και προς το παρόν όλα καλά οπότε κάνουμε εισαγωγή γιαούρτι την άλλη βδομάδα. Αν πάει καλά θα τον πιέσω στο μπιμπερό κι αλλο. Αλλα το θέμα δεν πάει καν προς τα εκεί.... Το παιδί δεν γουστάρει να βάζει στο στόμα τίποτα. Ούτε μασητικο δεν δεχεται όσο κι να πονάει.Τα βραδιά είναι δύσκολα που ξυπνάει ουρλιαζοντας και σταμάτα μόνο με βυζι. Όσο κι αν προσπαθούμε με αγκαλιά δεν πάει καλά ακόμα.. Έχουμε γίατρο την τριτη! Αλλά δεν τον βλέπω να έχει βάλει κιλά.. Αααχχχ αυτά κορίτσια μου!! Λέτε να είναι άλμα αυτό που περνάμε θέλετε να μου πείτε κι εσείς... 

Η αλήθεια είναι ότι. Κ.η δική μου ενώ είναι ησυχη από την ώρα π βγήκε το δόντι γκρινιαζει κ κλαίει.. Είναι πιστευω συνδιασμός πονος κ ζέστης μαζί... Υπομονηηη μονο.. Δοκιμασε παντως ν βγαίνεις αργά τ απογευμα κ να τον κουνάς αγκαλιά γ υπνο κ μετα καρότσι.. Εγώ τ έκανα αυτόν στην αρχή κ τωρα την παιρνει ο υπνος κ όρθια στ καρότσι.. 

• Μου αρέσει 2

k1S4p3.png

Κι ο δικός μας σήμερα έβγαλε το πρώτο δοντακι αλλά χωρίς ιδιαίτερη ταλαιπωρία. Απλά μασάει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!! Δεν γκρινιάζει όμως ο γλυκούλης. Ίσως επειδή τον λιώνω στη θάλασσα και δεν προλαβαίνει να σκεφτεί τον πόνο του, τι να πω; 

Επίσης, αποθηλασαμε πολύ εύκολα ταυτόχρονα με το δόντι αλλά με τη βοήθεια της γιαγιάς που τον έπεισε να πιει με μπιμπερο πριν καμιά 10ρια μέρες. Από τότε είχαμε κρατήσει μόνο βραδινό θηλασμό για ύπνο και συναισθηματικούς λόγους αλλά τελικά...δεν θέλει εδώ και 2 μέρες. 

@Argyroula ταυτίζομαι σε 2 πράγματα απόλυτα. Το ένα είναι ότι παρά τον αποθηλασμο , δεν πίνει ακόμη στάλα νερό! Μόνο με το κουταλάκι ελάχιστο. Και φυσικά αυτό του δημιουργεί εκνευρισμό όταν διψάει και δεν υποχωρεί για να το λύσουμε. Το άλλο είναι με τη βραδινή έξοδο και την κοινωνική ζωή.Τις ελάχιστες φορές που το δοκιμάσαμε απέτυχε παταγωδώς γιατί δεν μπορούσε να κοιμηθεί (το αιώνιο πρόβλημα μας) και φυσικά γκρινιαζε. 

Σκοπεύω όμως να δοκιμάσουμε να βγούμε μόνοι μας κάποια βραδια τώρα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις γιαγιάδες και δεν χρειαζόμαστε βυζάκια. Θα σας πω πώς πήγε! 

Και τέλος, την άλλη Κυριακή έχουμε τη βάφτιση. Ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί αν τον δω να υποφέρει θα τον ....πάρω να φύγουμε κι ας μη φωτιστεί ποτέ! Πάντως στη θάλασσα τα πάει τέλεια αν και προτιμά το γυμνισμό. Με τα ρούχα, πάνες , μαγιό κλπ δεν περνάει καθόλου καλά. 

6 ώρες πρίν, Argyroula είπε:

Ξαναδιάβασα προσεκτικά το κείμενο σου. Λοιπόν, να ξέρεις ότι ήμουνα σε αυτή τη φάση πριν φύγουμε διακοπές. Τελικά , λόγω μείωσης των θηλασμων, είχε μειωθεί πολυυυυ το γάλα μου και το παιδί δεν χορταινε. Το κατάλαβα μόλις είδα πόσο άλλαξε με το μπιμπερο και το σκονογαλα. Άρα, ή αυξάνεις τους θηλασμους για να αυξηθεί η παραγωγή σου πάλι ή δίνεις συμπλήρωμα και σιγά σιγά αποθηλαζεις. Με 2 φορές τη μέρα οδηγείται σε αποθηλασμο η κατάσταση. Ρώτα φυσικά και παιδίατρο αλλά νομίζω ότι πέρα από την οδοντοφυια  παιζει κι αυτό ρόλο. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...