Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Papakι είπε:

Όχι,στην Αθήνα είμαι...εσύ;

Θεσσαλονίκη είμαι!!σκεφτόμουν να πάρω τον γιατρό μου να τον κατέβαζα να σε έκανε ένα υπέρηχο ρε γαμ#το!!τον έχω άνεση αλλά Αθήνα είσαι!

Δες πως θα ξυπνήσεις αύριο κ αν αυξηθούν οι εκκρίσεις,πάρε ξανά τηλ τον γιατρό σου κ πες του ή να σε δει ο ίδιος ή να σου προτείνει μια λύση.δεν είσαι καμία τρελή,βλέπεις τα καφέ κ υπερχει λόγος που θες να κάνεις έναν υπέρηχο!κ τρελή να ήσουν που λέει ο λόγος,η δουλειά του είναι να σε καθησυχάσει ελέγχοντας σε.μην σε πιάνουν ντροπες σε κάποια πράγματα,καλύτερα να τσιτωσεις λίγο από το να στεναχωριέσαι κοπέλα μου!! Να ξέρεις από τότε που το ανέφερες κ είχες ψιλοχαθει δύο μέρες,προσεύχομαι για σένα.η σκέψη μου θα είναι μαζί σου.μακαρι να ήμουν Αθήνα!θα σου έβρισκα λύση!!είμαι τρελή εγώ!:razz:

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, KarMar84 είπε:

Κορίτσια τι σας έχουν πει οι γιατροί σας να πάρετε σε περίπτωση ημικρανίας ή έντονου πονοκεφαλου; Το depon δεν κάνει τίποτα... :wacko:

Κορίτσι μου νομίζω μόνο η παρακεταμόλη κάνει από όσο ξέρω 

Μήπως να περιμένεις λίγο γιατί θα σου περάσει λογικά είναι της εγκυμοσύνης και εγώ είχα

• Ευχαριστώ 1

yRr5p2.png

Just now, Papakι said:

Όχι,στην Αθήνα είμαι...εσύ;

Κοριτσακι μου εφοσον εισαι Αθηνα, θα ρωτησω κι εγω τωρα μηπως μπορουμε να βρουμε καποιον γιατρο να σε δει αυριο.  Λειπω πολλα χρονια εκτος δυστυχως, αλλα καπου θα μπορεςι να πας για εναν υπερηχο!! Οπως και να εχει συμφωνω κι εγω να πιεσεις το γιατρο σου! Ειναι η δουλεια του αυτη και δεν εισαι παραλογη, εχεις πολυ σοβαρο λογο να θες να τον δεις...Σιγουρα θα ξερει πού να πας παντως, αν ο ιδιος δεν μπορει να σε δει. Παντως μη μεινεις ετσι 4 μερες γιατι θα τρελαθεις....

Διαβασα και τα μνμ σου παραπανω και επειδη και εγω απο εξωσωματικη ειμαι, ξερω ακριβως πώς νιωθεις κοριτσι μου...Θα γινεις ομως μανουλα θα το δεις!!! Ουτε θετικες σκεψεις τωρα ουτε αρνητικες! Ουτε ιντερνετ και ψαξιμο! Οσο γινεται ηρεμια με τον αντρουλη σου εκει μαζι! Προσευχομαστε ολες για σενα και περιμενουμε τα νεα σου! Αν σε βοηθαει να μας μιλας, να μπαινεις να μας γραφεις! Θα το κοιταω συχνα πυκνα σε περιπτωση που μας χρειαστεις.

Just now, demifilol said:

Είμαι ξάπλα και θα είμαι σε όλη την κυηση (πρώτα ο θεός )λόγω ανεπάρκειας τραχήλου !κοπελα μου Εχε πίστη σε παρακαλώ ,μην παραδίνεσαι ποτέ ,,είμαστε δυνατές και ολα τα μπορούμε !να δεις που ολα θα είναι καλα ,,,η σκέψη μου πλέον θα είναι μαζί σου !

Κοριτσακι μου καλη δυναμη και καλη ξαπλα! Ευτυχως εχεις βρει τωρα το προβλημα και ξερεις τι χρειαζεται να κανεις!!! Σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!

• Μου αρέσει 3

oz5Vp2.png

Just now, Papakι είπε:

Καλησπέρα κορίτσια...Χριστός Ανέστη!Χρόνια πολλά σε σας και τις οικογένειές σας!Επιχείρησα πολλές φορές να γράψω αυτό το μήνα αλλά όλο το έσβηνα γιατί δεν ήθελα να σας δημιουργήσω άσχημες σκέψεις...Περάσατε όλες πολύ ωραία σήμερα κ χάρηκα πολύ!Είμαι στεναχωρημενη,αμίλητη όλη μέρα από τη θλίψη..Ξύπνησα γεμάτη υγρά καφέ κ κόκκινα..όλη μέρα βγάζω συνέχεια..οιχι ιδιαίτερα κόκκινα πηχτα αλλά τέρμα καφέ δε τα λες..ο γιατρός είπε να συνεχίσω τα utrogestan και την ξεκούραση!Θα καταρρευσω μέχρι την Πέμπτη που θα πάω να με δει..Γιατί δε με θέλει για μαμά βρε κορίτσια το σπορακι μου;;;

Ψυχή μου πόσο σε νιώθω.Μιλα με το γιατρό σου κάποιος πρέπει να σε δει δε γίνεται να πας στο προγραμματισμένο ραντεβού σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

• Μου αρέσει 2

yRr5p2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσακι μου εφοσον εισαι Αθηνα, θα ρωτησω κι εγω τωρα μηπως μπορουμε να βρουμε καποιον γιατρο να σε δει αυριο.  Λειπω πολλα χρονια εκτος δυστυχως, αλλα καπου θα μπορεςι να πας για εναν υπερηχο!! Οπως και να εχει συμφωνω κι εγω να πιεσεις το γιατρο σου! Ειναι η δουλεια του αυτη και δεν εισαι παραλογη, εχεις πολυ σοβαρο λογο να θες να τον δεις...Σιγουρα θα ξερει πού να πας παντως, αν ο ιδιος δεν μπορει να σε δει. Παντως μη μεινεις ετσι 4 μερες γιατι θα τρελαθεις....

Διαβασα και τα μνμ σου παραπανω και επειδη και εγω απο εξωσωματικη ειμαι, ξερω ακριβως πώς νιωθεις κοριτσι μου...Θα γινεις ομως μανουλα θα το δεις!!! Ουτε θετικες σκεψεις τωρα ουτε αρνητικες! Ουτε ιντερνετ και ψαξιμο! Οσο γινεται ηρεμια με τον αντρουλη σου εκει μαζι! Προσευχομαστε ολες για σενα και περιμενουμε τα νεα σου! Αν σε βοηθαει να μας μιλας, να μπαινεις να μας γραφεις! Θα το κοιταω συχνα πυκνα σε περιπτωση που μας χρειαστεις.

Κοριτσακι μου καλη δυναμη και καλη ξαπλα! Ευτυχως εχεις βρει τωρα το προβλημα και ξερεις τι χρειαζεται να κανεις!!! Σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!

Σε Ευχαριστω κοπέλα μου !προς το παρόν ,είστε κ εσεις ξάπλα μαζί μου λόγω κορονοϊού !ευχομαι να πανε ολα καλύτερα!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

Σε Ευχαριστω κοπέλα μου !προς το παρόν ,είστε κ εσεις ξάπλα μαζί μου λόγω κορονοϊού !ευχομαι να πανε ολα καλύτερα!

Ετσι ειναι! Ολες μαζι στην ξαπλα ειμαστε τωρα!! Ολα θα πανε καλυτερα εννοειται!!! Θα φερουν γουρι τα μωρακια μας για εναν καλυτερο κοσμο!!!

• Μου αρέσει 3

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Ετσι ειναι! Ολες μαζι στην ξαπλα ειμαστε τωρα!! Ολα θα πανε καλυτερα εννοειται!!! Θα φερουν γουρι τα μωρακια μας για εναν καλυτερο κοσμο!!!

Πάντως είναι απίστευτο αυτό που βιώνουμε ,,και ευτυχως για εμας συνδέεται με μια εγκυμοσύνη !αρα θα έχουμε να εξιστορούμε !

• Μου αρέσει 2

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Πάντως είναι απίστευτο αυτό που βιώνουμε ,,και ευτυχως για εμας συνδέεται με μια εγκυμοσύνη !αρα θα έχουμε να εξιστορούμε !

Ναι!!! Ελπιζω γρηγορα να επανελθουν ολα σε μια πιο φυσιολογικη φαση! Εγω δεν ξερω ποτε θα δω και τους δικους μου, γιατι απαγορευονται οι πτησεις προς το παρον. 5 μηνες εχω να παω Ελλαδα...Αλλα ας ειμαστε αισιοδοξοι οτι ολα θα πανε καλα!

• Μου αρέσει 3

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Ναι!!! Ελπιζω γρηγορα να επανελθουν ολα σε μια πιο φυσιολογικη φαση! Εγω δεν ξερω ποτε θα δω και τους δικους μου, γιατι απαγορευονται οι πτησεις προς το παρον. 5 μηνες εχω να παω Ελλαδα...Αλλα ας ειμαστε αισιοδοξοι οτι ολα θα πανε καλα!

Ολα θα επανέλθουν Σύντομα ,,ολα για καλό γίνονται !και θα δεις ότι κ η μητέρα σου θα μπόρεσει να έρθει !Προς το παρόν,μετράει να είμαστε καλα !!!

• Μου αρέσει 2

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, Papakι είπε:

Καλησπέρα κορίτσια...Χριστός Ανέστη!Χρόνια πολλά σε σας και τις οικογένειές σας!Επιχείρησα πολλές φορές να γράψω αυτό το μήνα αλλά όλο το έσβηνα γιατί δεν ήθελα να σας δημιουργήσω άσχημες σκέψεις...Περάσατε όλες πολύ ωραία σήμερα κ χάρηκα πολύ!Είμαι στεναχωρημενη,αμίλητη όλη μέρα από τη θλίψη..Ξύπνησα γεμάτη υγρά καφέ κ κόκκινα..όλη μέρα βγάζω συνέχεια..οιχι ιδιαίτερα κόκκινα πηχτα αλλά τέρμα καφέ δε τα λες..ο γιατρός είπε να συνεχίσω τα utrogestan και την ξεκούραση!Θα καταρρευσω μέχρι την Πέμπτη που θα πάω να με δει..Γιατί δε με θέλει για μαμά βρε κορίτσια το σπορακι μου;;;

Κορίτσι μ υπομονή κ θετικές σκέψεις.. εμένα μ εμφανίστηκαν Δευτέρα π είχα λίγα στ σκούπισμα κ νόμιζα ότι μ τελείωσαν κιόλας κ Παρασκευή πρωί ξυπνάω κ είχα πάρα πολλά αφού τρόμαξα κ πήρα τ γιατρό.. μ είπε ότι τόσες μέρες κατέβαινε λίγο κ τώρα ότι είχε μαζευτεί η ποσότητα τ βράδυ π κοιμόμουν.. Όλα θ πάνε καλά!!

• Μου αρέσει 3

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου...με πεισατε και πήγα στο Λητώ να κάνω υπέρηχο...Δεν ήμουν καλά..ένιωθα ότι θα λιποθυμήσω από το άγχος μου...η πίεση είχε φτάσει στο Θεο..μου κάνανε υπέρηχο...το ακούσαμε κορίτσια...το ακούσαμε...το μωράκι μου είναι εδώ...με θέλει για μανούλα τελικά..μου κάνανε κ μια ένεση προγεστερόνης κ μου είπαν να χαλαρωσω και ξεκουραστώ.Σας Ευχαριστώ κορίτσια...

• Μου αρέσει 10

n41pp3.png

Just now, Papakι είπε:

Κορίτσια μου...με πεισατε και πήγα στο Λητώ να κάνω υπέρηχο...Δεν ήμουν καλά..ένιωθα ότι θα λιποθυμήσω από το άγχος μου...η πίεση είχε φτάσει στο Θεο..μου κάνανε υπέρηχο...το ακούσαμε κορίτσια...το ακούσαμε...το μωράκι μου είναι εδώ...με θέλει για μανούλα τελικά..μου κάνανε κ μια ένεση προγεστερόνης κ μου είπαν να χαλαρωσω και ξεκουραστώ.Σας Ευχαριστώ κορίτσια...

Πωπω ευτυχώς κοριτσάκι μου αλήθεια.Και ξεαγχωθηκες και εσύ...πόσο χάρηκα.πολυ καλά το έκανες.Δεν αντεχοταν το άγχος τόσες μέρες ακόμα

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Πωπω ευτυχώς κοριτσάκι μου αλήθεια.Και ξεαγχωθηκες και εσύ...πόσο χάρηκα.πολυ καλά το έκανες.Δεν αντεχοταν το άγχος τόσες μέρες ακόμα

Πραγματικά δεν γινόταν να μείνω σπιτι...ένιωθα ότι καταρρέω..είμαι νηστική όλη μέρα...η αλήθεια είναι πως ανακουφιστηκα!Η καλύτερη και πιο αγαπημένη μου μουσική πλέον είναι η καρδούλα του μωρού μου!!!

• Μου αρέσει 3

n41pp3.png

Just now, Papakι είπε:

Πραγματικά δεν γινόταν να μείνω σπιτι...ένιωθα ότι καταρρέω..είμαι νηστική όλη μέρα...η αλήθεια είναι πως ανακουφιστηκα!Η καλύτερη και πιο αγαπημένη μου μουσική πλέον είναι η καρδούλα του μωρού μου!!!

Να έχεις στο μυαλό σου τώρα ότι το άκουσες το μωράκι σου και να αρχίσεις να τρως κατι.Θα ανέβει κ η διάθεση γιατί τώρα μπορείς να σκέφτεσαι θετικά και αισιόδοξα.Αληθεια νιώθω την ανακούφιση σου

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Just now, Papakι είπε:

Μπράβο κορίτσι μου μπράβο!!! Είδες τι απλό που ήταν; Μα δεν κάνει να μένεις με τόσο άγχος, χίλιες φορές που πήγες και ησύχασες! Ααχ πόσο χαίρομαι ουφφφ όλα καλά!!!! :D:D:D Εκεί είναι το μπεμπακι σου και όλα θα πάνε μια χαρά!!! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...