Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Γλυκουλα μου !

1 ωάριο βρέθηκε κορίτσια. Το μικρό ωοθηλακιο ήταν πολύ μικρό, δεν είχε κάτι μέσα αν κατάλαβα καλά.Εις αύριο λοιπον !

Οκ περιμένουμε αύριο λοιπόν θετική σκεψη δεν θα είναι τώρα θα είναι τον Μάιο να μην σε πάρει από κάτω ότι και να γίνει είσαι πιο δυνατή από αυτό 💕

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Αχ κ εμεις κάναμε το εμβόλιο τ πέμπτη κ είχε ανυσηχια.. Από χθες όμως έχει παρά πολυ γκρίνια  κ εμεις βόλτα με το καρότσι μέσα στ σπιτι κ περπατημα.. Κ εμένα πολλα νευρα κ όταν είναι να φαει δεν κρατιέται με τιποτα..αφου σκέφτομαι αργότερα στις στερεες τι έχει να γίνει χαχα..Νομίζω μπήκαμε στο άλμα του 3 μηνα:roll:

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, Eirini1988 είπε:

Γεια σας κορίτσια μου!!

Εγω παλεύω με τη γκρίνια του μπέμπη. Έχει μπόλικη τελευταία. Και πολλά νεύρα ρε κορίτσια. Είναι δυνατόν για έναν τόσο μικρό άνθρωπο;; Στο κομμάτι της διατροφής συνεχίζω τη νηστεία μου και περιμένω βελτίωση. @Argyroula εσυ έχεις δει καθόλου βελτίωση;

@Gogo1994 περαστικά κορίτσι μου. Ξέρω πως το Algofren είναι συμβατό  με θηλασμο και κάνει καλύτερη δουλειά απ το depon. Το αγόρι σου πως τα πάει; Ο δικός μου μετά το εμβόλιο είχε κάνει λίγα δέκατα..

Και ήθελα να σου στείλω να σε ρωτήσω το ίδιο. Δεν μπορώ νσ πω ότι  βλέπω βελτίωση όχι. Το μόνο που θα μπορούσα να πω είναι ότι δεν κάνει τα κακάκια του μαζεμένα 1 φορά στις 3 μέρες όπως τα έκανε. Χρώμα και υφή σχεδόν τα ίδια. Λίγο πιο μουστάρδι αλλά έχει ακόμα πράσινες βλεννες και δυστυχώς το αίματακι καλά κρατεί. Μη σου πω πιο πολύ μου φαίνεται τώρα (ίσως επειδή τώρα ξέρω ότι έχει ενώ πριν την εξέταση δεν ήμουν σίγουρη). Στον ύπνο συνεχίζει τα μουγκριτα, στο στήθος σε κάποια γεύματα παααρα πολύ ανήσυχος. Δεν ρευεται εύκολα κάποιες φορές καθόλου. Δεν ξέρω. Το στήθος μου ξανααπορρυθμιστηκε εντωμεταξύ και εεχω πάλι υπερπαραγωγή. Γεγονός που κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα γιατί από την υπερπαραγωγή έχεις τα ίδια συμπτώματα. Διαβάζω όλη μέρα σε ιατρικά blogs τα πάντα σε σχέση με την συμπτώματαλόγια που έχουμε και συγκεκριμένα με την αλλεργία στην πρωτεΐνη του αγελαδινού και έχω απογοητευτεί. Η γιατρός μου δεν μου έχει κόψει την σόγια και το αυγό και τους ξηρούς καρπούς και βλέπω ότι πολλά μπεμπακια έχουν κ σε αυτά οπότε μέχρι να τα κόψεις να τα ξαναβάλεις και να καταλάβεις τι φταίει φτάνεις στις στερεες. Καθόλου υπομονή δεν έχω... Πολλά νεύρα! Εσείς πως πάτε!? 

@Gogo1994περαστικά κορίτσι μου. Δεν ξέρω τι άλλο να παίρνεις...το αλγκοφρεν ξέρω μόνο κι εγώ. Περαστικά και για το εμβόλιο. Κορίτσια την δεύτερη δόση του πόσιμου ποτέ την κάνουμε?? Τώρα? 

yi9jp3.png

Just now, November_Mom είπε:

Γεια σας κορίτσια! Είμαι κ εγω μαμά Νοεμβρίου. Σας διαβάζω πολύ καιρό αλλά είναι η πρώτη φορά που γραφω! Να χαίρεστε τα παιδάκια σας!

Καλωστην Καλωσηρθες κοπέλα μου είναι τέλειο που μεγαλώνει η ομάδα μας.Πες μας για το μπεμπακι σου

Κορίτσια μόνο διαταραχές από τον ύπνο είχαμε με το εμβόλιο για την ώρα.Εμενα μου έδωσε ένα στοματικό διάλειμμα η οδοντίατρος και βλέπουμε το βράδυ υπέφερα ξύπνησα από το πόνο.

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 said:

Καλωστην Καλωσηρθες κοπέλα μου είναι τέλειο που μεγαλώνει η ομάδα μας.Πες μας για το μπεμπακι σου

Κορίτσια μόνο διαταραχές από τον ύπνο είχαμε με το εμβόλιο για την ώρα.Εμενα μου έδωσε ένα στοματικό διάλειμμα η οδοντίατρος και βλέπουμε το βράδυ υπέφερα ξύπνησα από το πόνο.

Κοντεύουμε σχεδόν 3μηνών και την άλλη εβδομάδα θα πάμε για το 2ο εμβολιο! Στο πρώτο αντέδρασε καλά, για να δούμε κ σαυτο! Κοριτσάκι είναι και νομίζω είναι βολικό μωράκι. Το πρώτο μου είναι οπότε δεν εχω και άλλη εμπειρία.Στην αρχη λιγο μας ταλαιπωρησε μεχρι να αρχισει να παιρνει βάρος αλλά τώρα είναι οκ. Μικροκαμωμένη μεν αλλά στην καμπύλη της!

Περαστικά σου κορίτσι μου. Ο πονόδοντος είναι ο χειρότερος πόνος.

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

14 ώρες πρίν, Argyroula είπε:

Και ήθελα να σου στείλω να σε ρωτήσω το ίδιο. Δεν μπορώ νσ πω ότι  βλέπω βελτίωση όχι. Το μόνο που θα μπορούσα να πω είναι ότι δεν κάνει τα κακάκια του μαζεμένα 1 φορά στις 3 μέρες όπως τα έκανε. Χρώμα και υφή σχεδόν τα ίδια. Λίγο πιο μουστάρδι αλλά έχει ακόμα πράσινες βλεννες και δυστυχώς το αίματακι καλά κρατεί. Μη σου πω πιο πολύ μου φαίνεται τώρα (ίσως επειδή τώρα ξέρω ότι έχει ενώ πριν την εξέταση δεν ήμουν σίγουρη). Στον ύπνο συνεχίζει τα μουγκριτα, στο στήθος σε κάποια γεύματα παααρα πολύ ανήσυχος. Δεν ρευεται εύκολα κάποιες φορές καθόλου. Δεν ξέρω. Το στήθος μου ξανααπορρυθμιστηκε εντωμεταξύ και εεχω πάλι υπερπαραγωγή. Γεγονός που κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα γιατί από την υπερπαραγωγή έχεις τα ίδια συμπτώματα. Διαβάζω όλη μέρα σε ιατρικά blogs τα πάντα σε σχέση με την συμπτώματαλόγια που έχουμε και συγκεκριμένα με την αλλεργία στην πρωτεΐνη του αγελαδινού και έχω απογοητευτεί. Η γιατρός μου δεν μου έχει κόψει την σόγια και το αυγό και τους ξηρούς καρπούς και βλέπω ότι πολλά μπεμπακια έχουν κ σε αυτά οπότε μέχρι να τα κόψεις να τα ξαναβάλεις και να καταλάβεις τι φταίει φτάνεις στις στερεες. Καθόλου υπομονή δεν έχω... Πολλά νεύρα! Εσείς πως πάτε!? 

@Gogo1994περαστικά κορίτσι μου. Δεν ξέρω τι άλλο να παίρνεις...το αλγκοφρεν ξέρω μόνο κι εγώ. Περαστικά και για το εμβόλιο. Κορίτσια την δεύτερη δόση του πόσιμου ποτέ την κάνουμε?? Τώρα? 

Ίδια κατάσταση κι εδώ. Στη διατροφή είμαι πολύ τυπική. Κακακια μέχρι στιγμής κάνει κάθε μέρα αλλά ρευστά και η βλέννη εκεί επιμένει. Κι εμένα πολύ νευρικός είναι. Παρηγορια βρίσκει μόνο στο στήθος και στο ένα στηθος έχω κάνει υπερπαραγωγή. Σκεφτόμουν κι εγώ μήπως είναι και κάτι άλλο. Δεν ξέρω.. Ίσως θα έπρεπε να δούμε αλλεργιολογο για να είμαστε πιο σίγουροι. Τι να πω....

@Gogo1994 μια χαρά το αγόρι μας!!Σημερα θα κοιμηθεί πιο ήρεμα λογικά. Υπομονή με το δόντι.. 

@November_Mom καλως μας ήρθες και να σου ζήσει το μωράκι σου!

• Μου αρέσει 1

BwLip2.png

Καλημερα κοριτσια μου...σημερα ο μπεμπης εκλεισε 2 μηνων κ καναμε τα πρωτα εμβολια..δεν εκλαψε ιδιαιτερα..ελπιζω να μην μου ανεβασει πυρετο..ειναι 4990 κιλα κ 55 εκατοστα υψος οποτε δεν μπορω να τον αφηνω να κοιμαται περισσοτερο το βραδυ πρεπει να τον ταιζω..αυξησαμε κ το γαλα..σημερα ειναι η τριτη μερα χωρις κακα αλλα μας ειπε η παιδιατρος οτι δειχνει μια χαρα οποτε θα τον αφησουμε λιγο ακομα...τρεμω τη στιγμη που θα τα κανει, θα του φτασουν μεχρι το σβερκο..χαχαχα...την ρωτησα γιατι δεν βγαζει δακρυα κ μου ειπε οτι το κλαμα τους προς το παρον ειναι ψευτικο δεν εχει συναισθημα, αμα ποναει ας πουμε θα βγαλει...

BDoAp3.png

Καλημέρα!! 

Κι εμείς κάναμε το 2ο εμβόλιο τη Δευτέρα που κλείσαμε τους 3 μήνες. Μια χαρά πήγε απλά είχε λίγο υπνηλία εκείνη τη μέρα. Αλλά, Τετάρτη και Πέμπτη πήγαμε τη γκρίνια σε άλλο επίπεδο. Μάλλον, πρόκειται για άλμα, έχετε δίκιο! 

Εν τω μεταξύ ρωτησα την παιδίατρο γιατι δεν έχει δάκρυα και μου είπε ότι μάλλον δεν έχει κλάψει ακόμα πραγματικά.... Μετά που το σκεφτόμουν, ανακάλυψα ότι μάλλον έχει δίκιο γιατί αυτό το παιδί ζει ανάμεσα σε πολύ κόσμο (γονείς, γιαγιάδες, παππούδες ,προγιαγιαδες κλπ) και δεν προλαβαίνει να κλαψει. :grin:

Κατά τα άλλα είναι ένα ψηλό και δυνατό παιδί κι η μαμά του τον καμαρώνει σαν χαζή ακόμα κι όταν καταφέρνει φαινομενικά ασήμαντα πράγματα.....

Τι με βρήκε στα γεράματα ρε παιδιά??!!! :wub:

• Μου αρέσει 4

Καλημερα κοριτσια!! Ναι έχουμε 4 εβδομάδες άλμα τώρα στον 3ο υπομονηηηη.. Πως περναει ο καιρος.. Μαζευω τα ρουχαλακια που δεν τη κάνουν κ σκέφτομαι ποτε ήταν που ήμασταν στο νοσοκομείο απιστευτο:x άρχισαν κ οι καινουριες τσιρίδες κ φωνουλες

• Μου αρέσει 6

k1S4p3.png

20 ώρες πρίν, November_Mom είπε:

Κοντεύουμε σχεδόν 3μηνών και την άλλη εβδομάδα θα πάμε για το 2ο εμβολιο! Στο πρώτο αντέδρασε καλά, για να δούμε κ σαυτο! Κοριτσάκι είναι και νομίζω είναι βολικό μωράκι. Το πρώτο μου είναι οπότε δεν εχω και άλλη εμπειρία.Στην αρχη λιγο μας ταλαιπωρησε μεχρι να αρχισει να παιρνει βάρος αλλά τώρα είναι οκ. Μικροκαμωμένη μεν αλλά στην καμπύλη της!

Περαστικά σου κορίτσι μου. Ο πονόδοντος είναι ο χειρότερος πόνος.

Καλώς ήρθες γλυκιά μου κοπέλα κ να σου ζήσει το νινακι σου κι εσενα:x

Καλησπέρα κορίτσια μου!!

Εμείς με το που κλείσαμε τον τρίτο μήνα,ηρέμησε το παιδάκι μου.κανει κ κάποια πισωγυρισματα στα πονακια αλλά καμία σχέση. Κοιμάται καλα το βράδυ(πολύ βασικό) κ μέσα στην μέρα μπορώ να την αφήσω αρκετή ώρα ριλαξ κ γυμναστηριο κ να χαζεύει ή να αράζει.μαλλον θα κόψω κ το βραδινό τάισμα γιατί δεν τρώει σχεδόν καθόλου.βεβαια μετά θα είμαστε μόνο στα 4 ταισματα την μέρα που μου φαίνονται πολύ λίγα για την ηλικία της.στις 23 έχω την παιδίατρο για το τρίτο εμβόλιο κ θα την ρωτήσω. 

Τα υπόλοιπα κορίτσια έχετε βγάλει ας πούμε κάποιο πρόγραμμα ύπνου μέσα στην ημέρα κ το βράδυ; Κ για τις κοπέλες που δίνουν σκόνη ,έχετε πρόγραμμα φαγητού; (Για θηλασμό ξέρω ότι δύσκολα βγαίνει πρόγραμμα στο γαλατάκι)

16 ώρες πρίν, Eirini1988 είπε:

Ίδια κατάσταση κι εδώ. Στη διατροφή είμαι πολύ τυπική. Κακακια μέχρι στιγμής κάνει κάθε μέρα αλλά ρευστά και η βλέννη εκεί επιμένει. Κι εμένα πολύ νευρικός είναι. Παρηγορια βρίσκει μόνο στο στήθος και στο ένα στηθος έχω κάνει υπερπαραγωγή. Σκεφτόμουν κι εγώ μήπως είναι και κάτι άλλο. Δεν ξέρω.. Ίσως θα έπρεπε να δούμε αλλεργιολογο για να είμαστε πιο σίγουροι. Τι να πω....

@Gogo1994 μια χαρά το αγόρι μας!!Σημερα θα κοιμηθεί πιο ήρεμα λογικά. Υπομονή με το δόντι.. 

@November_Mom καλως μας ήρθες και να σου ζήσει το μωράκι σου!

Ειρήνη μου μιας κ είσαι θεσνικη ,μήπως θα μπορούσες να μου πεις λεπτομέρειες που έκλεισες για το κτήμα που ανέφερες για την βάπτιση;; Αν θες στείλε μου πμ;-)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!!

Εμείς με το που κλείσαμε τον τρίτο μήνα,ηρέμησε το παιδάκι μου.κανει κ κάποια πισωγυρισματα στα πονακια αλλά καμία σχέση. Κοιμάται καλα το βράδυ(πολύ βασικό) κ μέσα στην μέρα μπορώ να την αφήσω αρκετή ώρα ριλαξ κ γυμναστηριο κ να χαζεύει ή να αράζει.μαλλον θα κόψω κ το βραδινό τάισμα γιατί δεν τρώει σχεδόν καθόλου.βεβαια μετά θα είμαστε μόνο στα 4 ταισματα την μέρα που μου φαίνονται πολύ λίγα για την ηλικία της.στις 23 έχω την παιδίατρο για το τρίτο εμβόλιο κ θα την ρωτήσω. 

Τα υπόλοιπα κορίτσια έχετε βγάλει ας πούμε κάποιο πρόγραμμα ύπνου μέσα στην ημέρα κ το βράδυ; Κ για τις κοπέλες που δίνουν σκόνη ,έχετε πρόγραμμα φαγητού; (Για θηλασμό ξέρω ότι δύσκολα βγαίνει πρόγραμμα στο γαλατάκι)

Εγω αν κ νωρις τον εβαλα σε προγραμμα..το πολυ πολυ να αλλαξει κανα μισαωρο..τρωει 5 γευματα.10.30 15.00 19.30 24.00 κ 05.30 το πρωι...

• Μου αρέσει 2

BDoAp3.png

Just now, MumMaria είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!!

Ειρήνη μου μιας κ είσαι θεσνικη ,μήπως θα μπορούσες να μου πεις λεπτομέρειες που έκλεισες για το κτήμα που ανέφερες για την βάπτιση;; Αν θες στείλε μου πμ;-)

Μαρία μου εμένα το πρόγραμμα το βγάζει μόνος του και ακολουθούμε αλλά το κρατάει για καιρό το κάθε πρόγραμμα χαχα.Τωρα εμείς είμαστε στα 4 γεύματα με μεικτη διατροφή πρωί κατά τις 10-10:30 μετά κανέναν μισαωρος ύπνος αγκαλιές παιχνίδι ριλαξ κ μετά κατά τις 2 το άλλο γεύμα μετά 3-4 ώρες ύπνος μεσημεριανού ναι ναι κοιμάται πολύ το μεσημέρι πια κ ακόμα κ αν τον μετακινήσω από το σαλόνι στο δωμάτιο ξυπνάει για λίγα δευτερόλεπτα κ μετά συνεχίζει το έχει ανάγκη δηλαδή.μετα 6:30 περίπου το απογευματινό γεύμα μετά παιχνίδι πάλι κ αγκαλιά και 10 το τελευταίο οπότε κατά τις 11-11:30 κοιμάται συνήθως μέχρι το πρωί πάλι συνεχόμενα.Εκτος από μέρες που περνάει άλμα και ξυπνάει μόνος του μέσα στο βράδυ αλλά αυτό συμβαίνει 2-3 μέρες το μήνα.Με το εμβόλιο ππροχθες είχε ένταση στην αρχή και μετά είχε ξεχάσει να ξυπνήσει είχε πάει 11:30 το βράδυ και τίποτα εμείς τον ξυπνήσαμε να φάει αλλά ευτυχώς δεν άλλαξε το πρόγραμμα του.

Κορίτσια μου να σας ρωτήσω παθαίνουν εσάς τα μωράκια σου αυτό που αναπνέουν καμμία φορά για λίγα δευτερόλεπτα γρήγορα στον ύπνο τους? Τον βρεφικό τρόμο που λένε? Μου το έκανε πολύ στην αρχή πολύ μικρούλης αλλά κ τώρα δύο μέρες το έχω παρατηρήσει.

• Μου αρέσει 2

yRr5p2.png

Εμένα τρώει ανά 3 ώρες.. Από το πρωί συνήθως στις 5.30 με 6 μέχρι και το βράδυ το τελευταίο γευμα είναι 8.30 με 9 κ κοιμάται σερί μέχρι τ πρωι.. Υπνος το πολυ μισαωρα μέσα στη μερα.. Καλε μόνο εμένα τρώει ανά 3 ώρες με σκόνη?? Κ ποσα ml  τρώνε εσας?? Εμείς είμαστε 170 κ τωρα μερικές μέρες άρχισε 210 

• Μου αρέσει 2

k1S4p3.png

1 hour ago, Gogo1994 είπε:

Μαρία μου εμένα το πρόγραμμα το βγάζει μόνος του και ακολουθούμε αλλά το κρατάει για καιρό το κάθε πρόγραμμα χαχα.Τωρα εμείς είμαστε στα 4 γεύματα με μεικτη διατροφή πρωί κατά τις 10-10:30 μετά κανέναν μισαωρος ύπνος αγκαλιές παιχνίδι ριλαξ κ μετά κατά τις 2 το άλλο γεύμα μετά 3-4 ώρες ύπνος μεσημεριανού ναι ναι κοιμάται πολύ το μεσημέρι πια κ ακόμα κ αν τον μετακινήσω από το σαλόνι στο δωμάτιο ξυπνάει για λίγα δευτερόλεπτα κ μετά συνεχίζει το έχει ανάγκη δηλαδή.μετα 6:30 περίπου το απογευματινό γεύμα μετά παιχνίδι πάλι κ αγκαλιά και 10 το τελευταίο οπότε κατά τις 11-11:30 κοιμάται συνήθως μέχρι το πρωί πάλι συνεχόμενα.Εκτος από μέρες που περνάει άλμα και ξυπνάει μόνος του μέσα στο βράδυ αλλά αυτό συμβαίνει 2-3 μέρες το μήνα.Με το εμβόλιο ππροχθες είχε ένταση στην αρχή και μετά είχε ξεχάσει να ξυπνήσει είχε πάει 11:30 το βράδυ και τίποτα εμείς τον ξυπνήσαμε να φάει αλλά ευτυχώς δεν άλλαξε το πρόγραμμα του.

Κορίτσια μου να σας ρωτήσω παθαίνουν εσάς τα μωράκια σου αυτό που αναπνέουν καμμία φορά για λίγα δευτερόλεπτα γρήγορα στον ύπνο τους? Τον βρεφικό τρόμο που λένε? Μου το έκανε πολύ στην αρχή πολύ μικρούλης αλλά κ τώρα δύο μέρες το έχω παρατηρήσει.

Ναι το παθαινε κ ο Βασιλάκος κ η μικρή.δεν με αγχωσαι.καλε δεν ήξερα ότι το λένε βρεφικο τρομο.:blink:

Just now, Despoina Mar είπε:

Εμένα τρώει ανά 3 ώρες.. Από το πρωί συνήθως στις 5.30 με 6 μέχρι και το βράδυ το τελευταίο γευμα είναι 8.30 με 9 κ κοιμάται σερί μέχρι τ πρωι.. Υπνος το πολυ μισαωρα μέσα στη μερα.. Καλε μόνο εμένα τρώει ανά 3 ώρες με σκόνη?? Κ ποσα ml  τρώνε εσας?? Εμείς είμαστε 170 κ τωρα μερικές μέρες άρχισε 210 

Στα 210 είμαστε και εμεις Δέσποινα συν το δικό μου που πίνει πρώτα.7.500 κιλακια είναι και 65 ποντοι

• Μου αρέσει 2

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...