Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, demifilol είπε:

Θα τη δοκιμάσω μήπως κ μπορέσω να τη πιω!ευχαριστω !

@MumMaria Τουλάχιστον σε ανακουφίζει κάτι !!συνεχιΖεις τους εμετούς ;εγώ αναλογα τι τρώω ,,,εαν δεν μπορώ να το χωνέψω ,το βράδυ πρέπει να βγει !

Όχι εμετούς τέρμα !αλλά που κ που έχω αναγουλες,χαλαρά πράγματα..καμία με σχέση με πριν,τρώω σχεδόν τα πάντα,απλά κάποια μου πέφτουν βαριά.εσυ ακόμα ε;και στο πρώτο έτσι ήσουν;

Just now, Φραουλίνο είπε:

Και εγώ έτσι χθες ξαφνικά μια ναυτία μια αδιαθεσία, όλη μέρα την πέρασα ξάπλα! Σήμερα πολύ καλύτερα ευτυχώς! Απλώς είδα ότι είμαστε στις ίδιες εβδομάδες και ήθελα να σε ρωτήσω μέχρι τώρα είχες τέτοια συμπτώματα; Γιατί εγώ γενικά πολύ ήπια όλα μέχρι τώρα και έλεγα ότι τη γλίτωσα! Γίνεται να αρχίσουν τώρα τέτοια συμπτώματα χωρίς να τα είχαμε έως τώρα;; 

Ας πουν και τα άλλα κορίτσια που είναι πιο πολλών εβδομάδων, ειναι καμία που να μην είχε συμπτώματα και να βγήκαν στον 3ο μήνα;; 

8η με 11η ανεβαίνει πολύ η χοριακη κ έχουμε φουλ συμπτώματα.απο την 11η κ μετά χαλαρώνουν κ 14η κόβονται τελείως.στην θεωρία βέβαια όλα αυτά..:-?

Just now, KarMar84 είπε:

Κορίτσια τι σας έχουν πει οι γιατροί σας να πάρετε σε περίπτωση ημικρανίας ή έντονου πονοκεφαλου; Το depon δεν κάνει τίποτα... :wacko:

Depon,algofren,panadol.ολα αυτά είναι οκ σε εγκυμοσύνη.ετσι μου έχει πει ο γιατρός.μηπως να κάνεις ένα μπανακι να χαλαρώσεις κ να προσπαθήσεις να κοιμηθείς κάνα μισαωρακι;

Εγώ από την 8-10 εβδ τα συμπτώματα μ ήταν έντονα όσο ποτέ ,,νομίζω Γτ τότε ανεβαίνει περισσότερο η ορμόνη !πριν ήταν σχετικά ήπια και τωρα κάπως καλύτερα !Υπομονη και σιγά σιγά θα στρώσετε !!

@KarMar84 Από τα λίγα που ξέρω μόνο η παρακεταμόλη είναι επιτρεπτή !αλλα καλύτερα να ρωτήσεις τον γιατρό σου μήπως υπάρχει κάτι άλλο!ισως ένα χαλαρωτικό μασάζ με χαλαρή μουσική η ένα μπανάκι να σε ανακουφίσει !προσπαθησε να τρως σωστά ,να κοιμάσαι καλα ,εάν έχεις τη δυνατότητα να περπατάς ,και η καφεΐνη ,γλυκόζη ,να είναι περιορισμένη !

Οκ τωρα είδα τα μηνυματα σου,απάντησες εσύ στα κορίτσια,οπότε εγώ σχεδόν τα επανέλαβα!!χαχαχαα

• Ευχαριστώ 2
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Papakι είπε:

Καλησπέρα κορίτσια...Χριστός Ανέστη!Χρόνια πολλά σε σας και τις οικογένειές σας!Επιχείρησα πολλές φορές να γράψω αυτό το μήνα αλλά όλο το έσβηνα γιατί δεν ήθελα να σας δημιουργήσω άσχημες σκέψεις...Περάσατε όλες πολύ ωραία σήμερα κ χάρηκα πολύ!Είμαι στεναχωρημενη,αμίλητη όλη μέρα από τη θλίψη..Ξύπνησα γεμάτη υγρά καφέ κ κόκκινα..όλη μέρα βγάζω συνέχεια..οιχι ιδιαίτερα κόκκινα πηχτα αλλά τέρμα καφέ δε τα λες..ο γιατρός είπε να συνεχίσω τα utrogestan και την ξεκούραση!Θα καταρρευσω μέχρι την Πέμπτη που θα πάω να με δει..Γιατί δε με θέλει για μαμά βρε κορίτσια το σπορακι μου;;;

Χρόνια πολλά, αληθώς ο κύριος και σε σένα κορίτσι μου!! Όλα εύχομαι να σου πάνε καλά και σε λίγο καιρό να είναι μόνο για την ιστορία αυτή η περιπέτεια! Ο γιατρός σου τι σου λέει; Υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας εφόσον δεν πονάς κιόλας; Καταλαβαίνω απόλυτα το άγχος σου και εγώ δε θα ήμουν καλύτερα, αλλά το έχω ακούσει αρκετές φορές αυτό με τα καφέ και το αίμα στο πρώτο τρίμηνο χωρίς τελικά να πηγαίνει κάτι στραβά.. 

Just now, Papakι είπε:

Καλησπέρα κορίτσια...Χριστός Ανέστη!Χρόνια πολλά σε σας και τις οικογένειές σας!Επιχείρησα πολλές φορές να γράψω αυτό το μήνα αλλά όλο το έσβηνα γιατί δεν ήθελα να σας δημιουργήσω άσχημες σκέψεις...Περάσατε όλες πολύ ωραία σήμερα κ χάρηκα πολύ!Είμαι στεναχωρημενη,αμίλητη όλη μέρα από τη θλίψη..Ξύπνησα γεμάτη υγρά καφέ κ κόκκινα..όλη μέρα βγάζω συνέχεια..οιχι ιδιαίτερα κόκκινα πηχτα αλλά τέρμα καφέ δε τα λες..ο γιατρός είπε να συνεχίσω τα utrogestan και την ξεκούραση!Θα καταρρευσω μέχρι την Πέμπτη που θα πάω να με δει..Γιατί δε με θέλει για μαμά βρε κορίτσια το σπορακι μου;;;

Κοπέλα μου,προσπάθησε να ηρεμησεις,μπορεί να μην είναι κάτι τόσο ανησυχητικό..κ εννοείται να στέλνεις οοοοποτε θέλεις,για αυτό είναι η ομαδουλα μας,να στηρίζει η μία την άλλη κ όχι μόνο χαβαλε κ πλάκες!!

Ρε συ να σε ρωτησω,μήπως να πας σε ένα νοσοκομείο για υπέρηχο,μήπως κ σου κάνουν κ εκεί μια ένεση προγεστερόνης κ σταματήσει κ το αιματακι;;το ξέρω ότι είναι ο κωλοιος αλλά με ολες τις προφυλάξεις μήπως να πας; ή στην κλινική που είναι ο γιατρός σου;μόνο ιατρείο έχει αυτός;για να δεις το σπορακι σου κ να ηρεμήσεις το λεω

Just now, MumMaria είπε:

Όχι εμετούς τέρμα !αλλά που κ που έχω αναγουλες,χαλαρά πράγματα..καμία με σχέση με πριν,τρώω σχεδόν τα πάντα,απλά κάποια μου πέφτουν βαριά.εσυ ακόμα ε;και στο πρώτο έτσι ήσουν;

Πρώτη φορά κάνω εμετούς σε εγκυμοσύνη !γιαυτο λέω μήπως είναι κοριτσάκι ;!κανω σίγουρα έναν εμετό το βράδυ ,και κυρίως εάν δεν μπορώ να τα χωνέψω !αναγουλες έχω γενικά ,,αλλα πιο ήπιες !και ακόμα παίρνω κ τα υποθετα για μια δυο μέρες είπα !γτ Οποτε τα σταματούσα είχα χειρότερους εμετούς !τι να πω !!!χαιρομαι που είσαι πολύ καλύτερα εσυ ,,ευχομαι και εγώ να τελειώσουν σύντομα !κουραστηκα νομιΖω ψυχικά !και πιστευα ότι αντέχω !!

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, MumMaria είπε:

8η με 11η ανεβαίνει πολύ η χοριακη κ έχουμε φουλ συμπτώματα.απο την 11η κ μετά χαλαρώνουν κ 14η κόβονται τελείως.στην θεωρία βέβαια όλα αυτά..:-?

Depon,algofren,panadol.ολα αυτά είναι οκ σε εγκυμοσύνη.ετσι μου έχει πει ο γιατρός.μηπως να κάνεις ένα μπανακι να χαλαρώσεις κ να προσπαθήσεις να κοιμηθείς κάνα μισαωρακι;

Οκ τωρα είδα τα μηνυματα σου,απάντησες εσύ στα κορίτσια,οπότε εγώ σχεδόν τα επανέλαβα!!χαχαχαα

Σου είπε οκ για το algofren;; Το αγαπώ πραγματικά και με πιάνει και στους πονοκεφάλους γενικότερα αλλά εμένα μου είπε όχι ιβουπροφενη στην εγκυμοσύνη ειδικά στο 1ο τρίμηνο δλδ όχι algofren και nurofen.. Και γενικά νομίζω το έχω ξανακούσει ότι δεν κάνει, εννοώ το ήξερα και από πριν και γι'αυτο στις πρώτες μέρες της εγκυμοσύνης που πονούσα σαν να περιμένω περίοδο δεν έπαιρνα επίτηδες το αγαπημένο μου φαρμακακι επειδή είχαμε ξεκινήσει προσπάθειες και φοβόμουν.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Πρώτη φορά κάνω εμετούς σε εγκυμοσύνη !γιαυτο λέω μήπως είναι κοριτσάκι ;!κανω σίγουρα έναν εμετό το βράδυ ,και κυρίως εάν δεν μπορώ να τα χωνέψω !αναγουλες έχω γενικά ,,αλλα πιο ήπιες !και ακόμα παίρνω κ τα υποθετα για μια δυο μέρες είπα !γτ Οποτε τα σταματούσα είχα χειρότερους εμετούς !τι να πω !!!χαιρομαι που είσαι πολύ καλύτερα εσυ ,,ευχομαι και εγώ να τελειώσουν σύντομα !κουραστηκα νομιΖω ψυχικά !και πιστευα ότι αντέχω !!

Αν το θέλεις στο εύχομαι κοπέλα μου,να κάνεις μια κοράκλα!!εγώ κ στον γιο μου κ τώρα είχα πολλούς εμετούς κ αναγουλες όλη μέρα.στον γιο μου πήγε μέχρι 14η,τώρα σταμάτησαν σχεδόν στην 12η.αλλες διαφορες παρατηρώ ότι έχω ανέβει νούμερο σουτιεν,ενώ στο γιο μου όχι κ ότι η τριχοφυΐα μου είναι στα νορμάλ της ενώ στον γιο μου είχε φουντώσει!!!χαχαχα!θα φανεί...υπομονή..κι εγώ την προηγούμενη εβδομάδα έκλαιγα από τα νεύρα μου κ την κούραση,θα περάσει κ ούτε θα το θυμάσαι μετά..είμαι σιγουρη;-) πάντως όντως λένε ότι τα κοριτσάκια έχουν περισσότερους εμετούς συνήθως!

Just now, Papakι είπε:

Κορίτσι μ να στέλνεις ,,,για να παίρνουμε δύναμη η μια από την άλλη !με το να στεναχωριέσαι ,δεν βοηθάς κοπέλα μου!!!κανε ότι σου λέει ο γιατρός ,,,είναι συνηθισμένο σε κάποιες γυναίκες να έχουν κ καφέ κ αίμα !Ξερω περιπτώσεις που είχαν αιμοραγια αλλα τα μωράκια τους ήταν μια χαρά !!μονο θετικές σκέψεις και θα δεις ότι ολα θα πανε καλα !

• Μου αρέσει 3

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Χρόνια πολλά, αληθώς ο κύριος και σε σένα κορίτσι μου!! Όλα εύχομαι να σου πάνε καλά και σε λίγο καιρό να είναι μόνο για την ιστορία αυτή η περιπέτεια! Ο γιατρός σου τι σου λέει; Υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας εφόσον δεν πονάς κιόλας; Καταλαβαίνω απόλυτα το άγχος σου και εγώ δε θα ήμουν καλύτερα, αλλά το έχω ακούσει αρκετές φορές αυτό με τα καφέ και το αίμα στο πρώτο τρίμηνο χωρίς τελικά να πηγαίνει κάτι στραβά.. 

@MumMaria @Φραουλίνο Τι να πει κι ο γιατρός μου από το τηλέφωνο;Μου λέει να συνεχίσω την προγεστερόνη και την ξεκούραση!Κλινική εξωσωματικής έχει ο γιατρός μου αλλά τώρα είναι κλειστή λόγω του κορονοιου.Βλεπει μόνο τις εγκυες συγκεκριμένες μέρες.Τις υπόλοιπες δεν ανοίγει.Σε ποιο νοσοκομείο να πάω βρε κορίτσια;Τι να τους πω;Κι επίσης διάβασα ότι η προγεστερόνη δεν είναι σίγουρο ότι σταματάει το αίμα.Παιρνω κρέμα vasclor πρωί κ βράδυ και τρία utrogestan τη μέρα από το στόμα.Εχ διαβάσει τόσες ιστορίες..άλλες με καλό τέλος και άλλες με κακο!Τι να σκεφτώ κι εγώ;;Δε μπορώ πλέον να σκέφτομαι θετικά!

• Μου αρέσει 1

n41pp3.png

Σου είπε οκ για το algofren;; Το αγαπώ πραγματικά και με πιάνει και στους πονοκεφάλους γενικότερα αλλά εμένα μου είπε όχι ιβουπροφενη στην εγκυμοσύνη ειδικά στο 1ο τρίμηνο δλδ όχι algofren και nurofen.. Και γενικά νομίζω το έχω ξανακούσει ότι δεν κάνει, εννοώ το ήξερα και από πριν και γι'αυτο στις πρώτες μέρες της εγκυμοσύνης που πονούσα σαν να περιμένω περίοδο δεν έπαιρνα επίτηδες το αγαπημένο μου φαρμακακι επειδή είχαμε ξεκινήσει προσπάθειες και φοβόμουν.. 

Εμένα μου είπε σε ακραίες περιπτώσεις να παίρνω.δεν έχει τύχει να πάρω.στον θηλασμό όμως πήρα αρκετές φορές λόγω μαστίτιδας ανέβαζα πυρετό και οι μαίες αλλά κ ο γιατρός μου είπαν algofren.αν δεν στο είπε όμως ο γιατρός σου,καλυτερα μην πάρεις.

• Μου αρέσει 1

Κορίτσι μ να στέλνεις ,,,για να παίρνουμε δύναμη η μια από την άλλη !με το να στεναχωριέσαι ,δεν βοηθάς κοπέλα μου!!!κανε ότι σου λέει ο γιατρός ,,,είναι συνηθισμένο σε κάποιες γυναίκες να έχουν κ καφέ κ αίμα !Ξερω περιπτώσεις που είχαν αιμοραγια αλλα τα μωράκια τους ήταν μια χαρά !!μονο θετικές σκέψεις και θα δεις ότι ολα θα πανε καλα !

@MumMaria τελικά καλα λένε ότι κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική !!παντως έχεις παρατηρητικότητα ,Μπραβο !να είναι γερο κ ολα να είναι γερα τα παιδάκια μας !ειμαι ξάπλα από τέλη Φεβρουαρίου ,κ οι αντοχές μ έχουν μειωθεί !αλλα προσπαθώ όσο μπορώ !!

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

Just now, Papakι είπε:

@MumMaria @Φραουλίνο Τι να πει κι ο γιατρός μου από το τηλέφωνο;Μου λέει να συνεχίσω την προγεστερόνη και την ξεκούραση!Κλινική εξωσωματικής έχει ο γιατρός μου αλλά τώρα είναι κλειστή λόγω του κορονοιου.Βλεπει μόνο τις εγκυες συγκεκριμένες μέρες.Τις υπόλοιπες δεν ανοίγει.Σε ποιο νοσοκομείο να πάω βρε κορίτσια;Τι να τους πω;Κι επίσης διάβασα ότι η προγεστερόνη δεν είναι σίγουρο ότι σταματάει το αίμα.Παιρνω κρέμα vasclor πρωί κ βράδυ και τρία utrogestan τη μέρα από το στόμα.Εχ διαβάσει τόσες ιστορίες..άλλες με καλό τέλος και άλλες με κακο!Τι να σκεφτώ κι εγώ;;Δε μπορώ πλέον να σκέφτομαι θετικά!

Καταλαβαίνω κοπέλα μου,έπεσε κ στο Πάσχα όλο αυτό.εστω να τον κατεβάσεις να σε δει την τριτη κ όχι Πέμπτη.πρεπει κι αυτός να δείξει κατανόηση,είσαι κ μανούλα από εξωσωματική οπότε αρμόζει να σου δείξει κ περισσότερη προσοχή..προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι από ιστορίες,ο καθένας θα σου πει την εμπειρία του κι εγώ στις παλινδρομες που είχα,δεν είχα κανένα σημάδι,ούτε πόνο αλλά ούτε κ αίμα το παραμικρό κ το έμαθα στον υπέρηχο στην επίσκεψη οπότε δεν υπάρχει πεπατημένη να σου πει κάποιος αααα αυτό σημαίνει τάδε ή αυτό σημαίνει δείνα! Προσπάθησε να σκεφτείς αισιόδοξα,κάνε όνειρα με την κοιλίτσα σου κ διώξε κακές σκέψεις όσο δύσκολο κι αν είναι.

• Μου αρέσει 1

Just now, MumMaria είπε:

Καταλαβαίνω κοπέλα μου,έπεσε κ στο Πάσχα όλο αυτό.εστω να τον κατεβάσεις να σε δει την τριτη κ όχι Πέμπτη.πρεπει κι αυτός να δείξει κατανόηση,είσαι κ μανούλα από εξωσωματική οπότε αρμόζει να σου δείξει κ περισσότερη προσοχή..προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι από ιστορίες,ο καθένας θα σου πει την εμπειρία του κι εγώ στις παλινδρομες που είχα,δεν είχα κανένα σημάδι,ούτε πόνο αλλά ούτε κ αίμα το παραμικρό κ το έμαθα στον υπέρηχο στην επίσκεψη οπότε δεν υπάρχει πεπατημένη να σου πει κάποιος αααα αυτό σημαίνει τάδε ή αυτό σημαίνει δείνα! Προσπάθησε να σκεφτείς αισιόδοξα,κάνε όνειρα με την κοιλίτσα σου κ διώξε κακές σκέψεις όσο δύσκολο κι αν είναι.

Σε ποιο μήνα κύησης είχες τις παλινδρομες κοριτσι μου εσύ;Ευχαριστώ για το κουράγιο αλλά πλέον δεν έχω αντοχές..

n41pp3.png

@MumMaria τελικά καλα λένε ότι κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική !!παντως έχεις παρατηρητικότητα ,Μπραβο !να είναι γερο κ ολα να είναι γερα τα παιδάκια μας !ειμαι ξάπλα από τέλη Φεβρουαρίου ,κ οι αντοχές μ έχουν μειωθεί !αλλα προσπαθώ όσο μπορώ !!

Καλέ στον γιο μου κρατούσα ημερολόγιο με ημερομηνίες,συμπτώματα,υπερήχους,τα παντα (psycho) κ τώρα έχω να συγκρίνω!άσε που ο άντρας μου θέλει σαν τρελός κορη,οπότε αν έρθει πάλι γιος,το κόβω για τρίτη προσπάθεια ! χαχααχαχα

• Μου αρέσει 1

Κορίτσι μου εσύ γιατί είσαι ξάπλα;τι έπαθες;

n41pp3.png

Just now, Papakι said:

Κοριτσακι μου καλο μολις διαβασα το μνμ σου. Καταρχην μπορεις να γραφεις οποτε θες! Ειμαστε εδω η μια για την αλλη και οχι μονο για τα καλα. Δευτερον, σε καταλαβαινω απολυτα που εισαι στεναχωρημενη αλλα ειλικρινα αυτο που περιγραφεις δεν σημαινει απαραιτητα κατι κακο! Με τα σεναρια τωρα ακρη δε θα βγει, πρεπει να σε δει ενας γιατρος νομιζω να δουμε τι κανει το σπορακι σου. Πονας κιολας ή απλα βλεπεις τα καφε; Και να προτεινω κατι; Μηπως να βαλεις ενα σερβιετακι να δουμε λιγο πόσα ειναι τα καφε; Επειδη ειχα πολλα καφε εκει που περιμενα να κανω τη χοριακη και ειχα και αιμα, κοιτουσα συνεχεια με το χαρτι και δεν ειχα εικονα αν και ποσα ειχα. Μπορει δηλαδη να μην ειναι τοσα πολλα οσο νομιζεις. Καφε παντως ειναι παλιο αιμα. Αν ειχες καποιο αιματωμα ειναι λογικο να φευγει τωρα χωρις να σημαινει οτι το μωρακι μας δεν ειναι καλα!!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...