Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Ωχ κορίτσια μου...ήδη το μετανιώνω...έσκασα!είμαι με την σόδα στο χέρι!!αλλά το καταευχαριστηθηκα!!ελπίζω όλες να φάγατε καλά κ του χρόνου να σκέφτεστε πόσο καλύτερα θα είναι...από όλες τις αποψεις;-)

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, MumMaria είπε:

Ωχ κορίτσια μου...ήδη το μετανιώνω...έσκασα!είμαι με την σόδα στο χέρι!!αλλά το καταευχαριστηθηκα!!ελπίζω όλες να φάγατε καλά κ του χρόνου να σκέφτεστε πόσο καλύτερα θα είναι...από όλες τις αποψεις;-)

Και εγώ τις καραμέλες μια μετά την άλλη !!!αλλα χαλαλι ειπαμε !!χαχαχα 

(ποτέ μου δεν μπόρεσα να πιω σόδα δυστυχώς )

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, MumMaria είπε:

Χαχα κ εγώ τ ίδιο μας λυπήθηκε ο Θεός!! 

Just now, demifilol είπε:

Και εγώ τις καραμέλες μια μετά την άλλη !!!αλλα χαλαλι ειπαμε !!χαχαχα 

(ποτέ μου δεν μπόρεσα να πιω σόδα δυστυχώς )

Κ εμένα δεν μ άρεσε κ έκανα παραγγελία στον άνδρα μ κ μ έφερε από  το σουπερ μια από όλες τις μάρκες με λεμόνι.. Κ τελικα κατέληξα στη tuborl πως λέγεται σμρ μ βοήθησέ πολύ με τ φαγητο

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Despoina Mar είπε:

Χαχα κ εγώ τ ίδιο μας λυπήθηκε ο Θεός!! 

Κ εμένα δεν μ άρεσε κ έκανα παραγγελία στον άνδρα μ κ μ έφερε από  το σουπερ μια από όλες τις μάρκες με λεμόνι.. Κ τελικα κατέληξα στη tuborl πως λέγεται σμρ μ βοήθησέ πολύ με τ φαγητο

Θα τη δοκιμάσω μήπως κ μπορέσω να τη πιω!ευχαριστω !

Θα τη δοκιμάσω μήπως κ μπορέσω να τη πιω!ευχαριστω !

@MumMaria Τουλάχιστον σε ανακουφίζει κάτι !!συνεχιΖεις τους εμετούς ;εγώ αναλογα τι τρώω ,,,εαν δεν μπορώ να το χωνέψω ,το βράδυ πρέπει να βγει !

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

και εγώ εσκάσα από το φαγητό κορίτσια κ είχα αποκοιμηθει πάλι τι πρωτότυπο..εντωμεταξυ το μικρούλι μου πάλι πεινάει όλο γουργουριζει η κοιλια μου ΑΑΑ και έφαγε πολύ καλά ..όπως καταλαβαίνετε πάλι θα φάω κατι:)

• Μου αρέσει 4

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Καλησπέρα κοριτσάκια μου και από μένα !!! Από χθες εγώ δεν ήμουν καλά είχα απίστευτη ζαλάδα και αναγούλα ξαφνικά που δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι ... εύχομαι να φάγατε και για μένα σήμερα μιας και εγώ δεν ακούμπησα τίποτα ... χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη , με υγεία και αγάπη εύχομαι σε όλες μας ..και του χρόνου να είμαστε πιο πολλοι :)  

• Μου αρέσει 4
  • Λυπημένη/-ος 1

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Just now, Lady_m είπε:

Καλησπέρα κοριτσάκια μου και από μένα !!! Από χθες εγώ δεν ήμουν καλά είχα απίστευτη ζαλάδα και αναγούλα ξαφνικά που δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι ... εύχομαι να φάγατε και για μένα σήμερα μιας και εγώ δεν ακούμπησα τίποτα ... χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη , με υγεία και αγάπη εύχομαι σε όλες μας ..και του χρόνου να είμαστε πιο πολλοι :)  

Και εγώ έτσι χθες ξαφνικά μια ναυτία μια αδιαθεσία, όλη μέρα την πέρασα ξάπλα! Σήμερα πολύ καλύτερα ευτυχώς! Απλώς είδα ότι είμαστε στις ίδιες εβδομάδες και ήθελα να σε ρωτήσω μέχρι τώρα είχες τέτοια συμπτώματα; Γιατί εγώ γενικά πολύ ήπια όλα μέχρι τώρα και έλεγα ότι τη γλίτωσα! Γίνεται να αρχίσουν τώρα τέτοια συμπτώματα χωρίς να τα είχαμε έως τώρα;; 

Ας πουν και τα άλλα κορίτσια που είναι πιο πολλών εβδομάδων, ειναι καμία που να μην είχε συμπτώματα και να βγήκαν στον 3ο μήνα;; 

Διαφημίσεις

Just now, Φραουλίνο είπε:

Και εγώ έτσι χθες ξαφνικά μια ναυτία μια αδιαθεσία, όλη μέρα την πέρασα ξάπλα! Σήμερα πολύ καλύτερα ευτυχώς! Απλώς είδα ότι είμαστε στις ίδιες εβδομάδες και ήθελα να σε ρωτήσω μέχρι τώρα είχες τέτοια συμπτώματα; Γιατί εγώ γενικά πολύ ήπια όλα μέχρι τώρα και έλεγα ότι τη γλίτωσα! Γίνεται να αρχίσουν τώρα τέτοια συμπτώματα χωρίς να τα είχαμε έως τώρα;; 

Ας πουν και τα άλλα κορίτσια που είναι πιο πολλών εβδομάδων, ειναι καμία που να μην είχε συμπτώματα και να βγήκαν στον 3ο μήνα;; 

Εγώ από την 8-10 εβδ τα συμπτώματα μ ήταν έντονα όσο ποτέ ,,νομίζω Γτ τότε ανεβαίνει περισσότερο η ορμόνη !πριν ήταν σχετικά ήπια και τωρα κάπως καλύτερα !Υπομονη και σιγά σιγά θα στρώσετε !!

Εγώ από την 8-10 εβδ τα συμπτώματα μ ήταν έντονα όσο ποτέ ,,νομίζω Γτ τότε ανεβαίνει περισσότερο η ορμόνη !πριν ήταν σχετικά ήπια και τωρα κάπως καλύτερα !Υπομονη και σιγά σιγά θα στρώσετε !!

@KarMar84 Από τα λίγα που ξέρω μόνο η παρακεταμόλη είναι επιτρεπτή !αλλα καλύτερα να ρωτήσεις τον γιατρό σου μήπως υπάρχει κάτι άλλο!ισως ένα χαλαρωτικό μασάζ με χαλαρή μουσική η ένα μπανάκι να σε ανακουφίσει !προσπαθησε να τρως σωστά ,να κοιμάσαι καλα ,εάν έχεις τη δυνατότητα να περπατάς ,και η καφεΐνη ,γλυκόζη ,να είναι περιορισμένη !

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, KarMar84 είπε:

Κορίτσια τι σας έχουν πει οι γιατροί σας να πάρετε σε περίπτωση ημικρανίας ή έντονου πονοκεφαλου; Το depon δεν κάνει τίποτα... :wacko:

Depon των 1000 μου έχει πει και ναι το ξέρω πολύ καλά ότι δεν κάνει τίποτα! 

Κρύες κομπρεσες, μια στη βάση του αυχένα και μια στο μέτωπο, σκοτάδι και ηρεμία! Καμιά φοράμε βοηθάει να δέσω σφιχτά στο κεφάλι γύρω γύρω από μέτωπο κροτάφους ένα μαντήλι αλλά το κάνω στις ακραίες περιπτώσεις.. 

Προσπάθησε και λίγο να κοιμηθείς.. Αυτές τις συμβουλές έχω να δώσω ως ομοιοπαθουσα! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, KarMar84 είπε:

Κορίτσια τι σας έχουν πει οι γιατροί σας να πάρετε σε περίπτωση ημικρανίας ή έντονου πονοκεφαλου; Το depon δεν κάνει τίποτα... :wacko:

Και εμένα μόνο ντεπον με αφήνει αλλά κ πάλι δεν έχω επιχειρισει να πάρω αν και εγώ έχω εντονους πονοκέφαλους αντε να δούμε...υπομονή.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Just now, Lady_m είπε:

Υπομονή λίγο έμεινε...Κ εγώ σμρ είχα κ έκανα κ εμετό αλλά μετά έσκασα στ φαι..θ περάσει π θ παειιι

k1S4p3.png

Καλησπέρα κορίτσια...Χριστός Ανέστη!Χρόνια πολλά σε σας και τις οικογένειές σας!Επιχείρησα πολλές φορές να γράψω αυτό το μήνα αλλά όλο το έσβηνα γιατί δεν ήθελα να σας δημιουργήσω άσχημες σκέψεις...Περάσατε όλες πολύ ωραία σήμερα κ χάρηκα πολύ!Είμαι στεναχωρημενη,αμίλητη όλη μέρα από τη θλίψη..Ξύπνησα γεμάτη υγρά καφέ κ κόκκινα..όλη μέρα βγάζω συνέχεια..οιχι ιδιαίτερα κόκκινα πηχτα αλλά τέρμα καφέ δε τα λες..ο γιατρός είπε να συνεχίσω τα utrogestan και την ξεκούραση!Θα καταρρευσω μέχρι την Πέμπτη που θα πάω να με δει..Γιατί δε με θέλει για μαμά βρε κορίτσια το σπορακι μου;;;

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

n41pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...