Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Κοριτσια μου γεννησα τον μπομπιρα!! Ειχα συσπασεις το βραδυ,ηρθα το πρωι με διαστολη 3, σε 4 ωρες γεννηθηκε με φτ.ολα καλα 3 κιλακια!!θα σας στειλω πιο μετα πριν λιγο με φερανε στο δωματιο.

Να σου ζήσει Ευα μου !!!!!!γερος και καλοτυχος !!!!αποτι βλέπω γέννησες γρήγορα !!καλη ανάρρωση να έχεις !!!θα περιμενουμε νέα σου όταν με το καλό μπορέσεις !!!

18 ώρες πρίν, Alexandra P. είπε:

Κορίτσια όλα καλά κι από εμάς! Ένας ροζ κομψός μπέμπης 3,780 και πολύ νυσταγμενος. Θηλασαμε και λίγο κατά το μεσημεράκι. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. γράφω σαν τηλεγράφημα αλλά καταλαβαίνετε. Φιλιά !

Να σας ζήσει ο κομψός μεγαλουλης!!!γερος σε όλη του τη ζωή !

• Ευχαριστώ 2

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Κοριτσια μου γεννησα τον μπομπιρα!! Ειχα συσπασεις το βραδυ,ηρθα το πρωι με διαστολη 3, σε 4 ωρες γεννηθηκε με φτ.ολα καλα 3 κιλακια!!θα σας στειλω πιο μετα πριν λιγο με φερανε στο δωματιο.

Τι χαρά μου έδωσες βρε κορίτσι μου!!!!Ασύγκριτη όμως με τη χαρά που πήρες εσύ όμως όταν κράτησες το γιοκα σου στην αγκαλιά σου!!Να σου ζήσει!!!Δεν είχες συμπτώματα τοκετού χτες που α λέγαμε...ε;;;χαχαχχα!!!Τα μωράκια μας απ'οτι φαίνεται ξέρουν καλύτερα πότε είναι η ώρα!!Τύχη και υγεία να έχει!

• Ευχαριστώ 1

n41pp3.png

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Να σας ζήσει Εύα μου! Γερός και τυχερός να είναι ο μπόμπιρας σας! Καλή λοχεια να έχεις!

• Ευχαριστώ 1

Σας ευχαριστω παρα πολυ ολες!!θα σας απαντησω κ ξεχωριστα!!καλα ειμαι εγω, κ ο μπεμπης επιασε αμεσως στηθος.οχι οτι εφαγε πολυ χιχι αλλα λογικο για πρωτες ωρες!!τον εχουμε διπλα μας λογω rooming in κ μεχρι στιγμης ειμαστε τυχεροι,ειμαστε μονοι μας σε δωματιο. φιλια σε ολες σας :wub: 

• Μου αρέσει 7

oru1p3.png

@ΕΥΑ! να σας ζήσει κορίτσι μου ο μπέμπης!γερος να είναι και τυχερός!

καλη λοχεια κ εσένα!ολα ευκολα να έρχονται κ με το καλό να γυρίσετε σπιτάκι σας..

κοριτσια θέλω να κάνω μια ερώτηση !υπαρχει κάποια απο εσάς που να έχει κ να χρησιμοποιεί θερμαντηρα μπιμπερό για να μου πει αν είναι ευχαριστημένη κτλ;

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, Sousamaki είπε:

καλη λοχεια κ εσένα!ολα ευκολα να έρχονται κ με το καλό να γυρίσετε σπιτάκι σας..

κοριτσια θέλω να κάνω μια ερώτηση !υπαρχει κάποια απο εσάς που να έχει κ να χρησιμοποιεί θερμαντηρα μπιμπερό για να μου πει αν είναι ευχαριστημένη κτλ;

Εγώ δεν έχω θερμαντήρα και τον θεωρώ και περιττό προς το παρόν..θα δω πρώτα πως θα πάει ο θηλασμός και αν τελικά χρησιμοποιήσω μπουκάλια θα εφαρμόσω τον κλασικό πατροπαράδοτο τρόπο..βραστό νερό κ κρύωμα κάτω από τη βρύση..Απ' οτι έχω διαβάσει όμως οι απόψεις διίστανται!Κάποιοι λένε ότι είναι χρήσιμο και κάποιοι περιττό!

• Ευχαριστώ 1

n41pp3.png

Καλησπέρα κορίτσι μου, έχω εγώ, μας τον είχαν φέρει δώρο στην πρώτη κόρη που δεν τον χρησιμοποίησα ιδιαίτερα γτ θηλαζε αποκλειστικά από την αρχή αλλά τώρα επειδή αυτήν λογω προωροτητας προς το παρόν είναι πολύ μικρή για να θηλασει κάνω αντλήσεις και το πίνει με μπιμπερο με έχει βολέψει πάρα πολύ! Οπότε αν θηλασεις δεν αξίζει αλλά αν δώσεις μπουκάλι είναι πολύ βολικό. 

• Ευχαριστώ 1

Just now, KarMar84 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου, έχω εγώ, μας τον είχαν φέρει δώρο στην πρώτη κόρη που δεν τον χρησιμοποίησα ιδιαίτερα γτ θηλαζε αποκλειστικά από την αρχή αλλά τώρα επειδή αυτήν λογω προωροτητας προς το παρόν είναι πολύ μικρή για να θηλασει κάνω αντλήσεις και το πίνει με μπιμπερο με έχει βολέψει πάρα πολύ! Οπότε αν θηλασεις δεν αξίζει αλλά αν δώσεις μπουκάλι είναι πολύ βολικό. 

Κ πως γίνεται;αν πχ δίνεις δικό σου;το βάζεις εκεί κ αυτό το πηγαίνει στην κατάλληλη θερμοκρασία; Κ αν επιτρέπεται ποιον έχεις;

Κ πως γίνεται;αν πχ δίνεις δικό σου;το βάζεις εκεί κ αυτό το πηγαίνει στην κατάλληλη θερμοκρασία; Κ αν επιτρέπεται ποιον έχεις;

Ναι αντλώ με το θήλαστρο, το βάζω σε γυάλινο μπιμπερό είτε απευθείας είτε από το ψυγείο και ρυθμίζω ανάλογα με την θερμοκρασία του γάλακτος και το μέγεθος του μπιμπερό και αυτόματα βγάζει τα λεπτά της θέρμανσης και μόλις τελειώσει σε ειδοποιεί, είναι πολύ εύχρηστο, της ch...o έχω.

• Ευχαριστώ 1

23 ώρες πρίν, Alexandra P. είπε:

Κορίτσια όλα καλά κι από εμάς! Ένας ροζ κομψός μπέμπης 3,780 και πολύ νυσταγμενος. Θηλασαμε και λίγο κατά το μεσημεράκι. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. γράφω σαν τηλεγράφημα αλλά καταλαβαίνετε. Φιλιά !

Να σ ζήσει κοπέλα μ να είναι γέρος!! 

@magda15 να σ ζήσει κορίτσι να είναι γέρο!! 

• Ευχαριστώ 2

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, ΕΥΑ! είπε:

Να σ ζήσει κοπέλα Μ να είναι γέρος!! 

k1S4p3.png

10 ώρες πρίν, Nina13 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα!!! Να ζήσουν ολα τα μωράκια και με το καλό τα επόμενα.. 

Τι κάνετε μανουλιτσες?? 

Σε όλες απευθύνομαι να ξέρετε.. Χαχα

Εμείς μια χαρά δόξα το θεο.. Απλά δεν προλαβαινω κορίτσια μου γιατί με τα δυο γίνεται ένας χαμός. Μέχρι να αλλάξω την Αριελ, μετά θα χρειαστεί κάτι ο κοκκινομαλλης μου χαχαχσχ

Τρεχουμε με τον άντρα μου σαν τους παλαβους χαχα

Και όταν βλέπω τον κοκκινομαλλη μου να φιλάει την μικρή και να της πηγαινει τα παιχνίδια του... Τρελαίνομαι ΙΙ

Είναι έρωτας τα παιδια μας κορίτσια μουυυ

Να πω στα κορίτσια που έμειναν να μην αγχώνονται και ολα θα πάνε καλά!!! Ευχομαι όμορφες ιστορίες με πολλα μωράκια από δω και πέρα 

Κουκλα μου τι κάνετε? Καλημερα... Εμείς μια χαρά δόξα το θεο!!. 

Το χει παρει παρα πολυ καλα και δεν ζηλευει. Έρχεται συνέχεια μαζί μας και του δίνω συνέχεια σημασία.. Ακόμα κι αν ταιζω το μωρό, μιλαω σε εκείνον. Και γενικά τον αφήνω να την ακουμπάει και κάνουμε ότι συμμετέχει και η μπεμπα στα παιχνιδια του... 

Είναι βέβαια ένα ανεξάρτητο παιδι. Δεν ζητάει αγκαλιά και αν ζητήσει παει στον μπαμπά του.. Όποτε μέχρι στιγμής είμαστε καλά

Εσείς? Ο βασιλάκος σας? 

Αχ τι καλά!!!!!ωραία τα περιγράφεις!!!εμάς καλύτερα τα πράγματα,αν εξαιρέσεις ότι η μικρή μας ταλαιπωρείται με κολικούς,ο Βασίλης σιγά σιγά προσαρμόστηκε,του πήρε κάνα δυο βδομάδες αλλά ευτυχώς τα ξεσπάσματα κ οι περίεργες συμπεριφορές σταμάτησαν.την αδελφή του την φιλάει,της βάζει μουσική από το ραδιοφωνακι του κ την χαϊδεύει.με εμάς έβγαζε ζήλια αλλά τώρα το έκοψε.του δίνουμε βέβαια προσοχή κ είναι η προτεραιότητα μας.μιας κ η μικρή όλη την μέρα κοιμάται συνήθως κ μας ξενυχτάει το βράδυ,χαχαχα!!γερές αντοχές κ τρέξιμο αλλά ποοοσο αξίζει θεέ μου!!!

4 ώρες πρίν, ΕΥΑ! είπε:

Να σου ζήσει κοπέλα μου!!!!!γερός κ δυνατός ο γιοκας σου!!πολύ χάρηκα για σένα!!!όταν βρεις χρόνο,πες μας κι άλλες λεπτομέρειες.

• Μου αρέσει 1

Καλημερα κορίτσια τ κάνετε?? Πως ειστε??? Εμείς είμαστε καλα.. Η μικρή Μ είναι γενικά ησυχη κ προλαβαινω ν κάνω κ εγώ τις δουλειές Μ.. Ευτυχώς αναρρωσα πολυ γρήγορα από όταν γυρισα σπιτι.. Βέβαια ακόμα έχω μικρό ενοχλήσεις κ πονακια.. Με τα λοχεια σας τ έγινε?? Πόσο σας κράτησαν??? Εγώ εδώ κ μια βδομαδα δίνω αγώνα Γ ν πιασει τ θηλη.. Με μαίες στο νοσοκομείο κ πάλι δυσκολευοταν.. Ρουφάει λίγο κ τ αφήνει κ μετα δεν θέλει.. Αυτό γίνεται όλη μέρα σχεδόν οπότε μετα δίνω κ συμπλήρωμα αρκετο..παιρνω δυναμη από αυτήν Γ ν συνεχίσω γτ τόσες μέρες πιστευω θ είχα σταματήσει τ προσπαθεια:roll:

• Μου αρέσει 3

k1S4p3.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Καλημερα κορίτσια τ κάνετε?? Πως ειστε??? Εμείς είμαστε καλα.. Η μικρή Μ είναι γενικά ησυχη κ προλαβαινω ν κάνω κ εγώ τις δουλειές Μ.. Ευτυχώς αναρρωσα πολυ γρήγορα από όταν γυρισα σπιτι.. Βέβαια ακόμα έχω μικρό ενοχλήσεις κ πονακια.. Με τα λοχεια σας τ έγινε?? Πόσο σας κράτησαν??? Εγώ εδώ κ μια βδομαδα δίνω αγώνα Γ ν πιασει τ θηλη.. Με μαίες στο νοσοκομείο κ πάλι δυσκολευοταν.. Ρουφάει λίγο κ τ αφήνει κ μετα δεν θέλει.. Αυτό γίνεται όλη μέρα σχεδόν οπότε μετα δίνω κ συμπλήρωμα αρκετο..παιρνω δυναμη από αυτήν Γ ν συνεχίσω γτ τόσες μέρες πιστευω θ είχα σταματήσει τ προσπαθεια:roll:

Καλημέρα Δέσποινα μου.εμενα τα λοχεία μου στον Βασίλη κράτησαν πάνω από 30 μέρες,κ τώρα είχα για καμιά βδομάδα,μου σταμάτησαν(!) αλλά μου επανήλθαν μετά από μια-δυο μερες κ έχω ακόμα αρκετά.

Θα πιάσει σιγά σιγά με τον καιρό σωστά,εσύ να συνεχίζεις να δίνεις πρώτα στήθος αν θες να κρατήσεις τον θηλασμό.δοκιμασες καμία άλλη στάσης μήπως σας βολεψει κ τις δυο περισσότερο;εμάς κ στα δύο παιδιά τον πρώτο καιρό θήλαζα μόνο στάση ράγκμπι(γκουγκλαρε το αν θες) έπιανε εύκολα,άδειαζε σωστά το στήθος μου κ με βόλευε κ εμένα να κρατάω με το ένα χέρι το μωρό κ με το άλλο ν κάνω μαλλαξεις για να κατεβαίνει το γάλα πιο εύκολα.θα το βρείτε είμαι σίγουρη αλλά κ να μην το βρείτε οκ,κ η σκόνη δεν είναι πανάκεια.ολα καλά.;-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...