Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Υβόννη είπε:

K

Ευχαριστουμε!!!!!!!! Εγω δε θελω να βαφτω καθολου ακομη αλλα καλοκαιρακι ερχεται, ας ελπισουμε να τελειωσει ολο αυτο με τον ιο και με τις κοιλιτσες μας να παμε καμια βολτα! Οποτε θα τιμησω καποιο απο αυτα τα καλλυντικα!!!!

Το καλοκαιράκι θα αποκτήσουμε λίγο σταρένιο δέρμα από τον ήλιο κ πάλι δεν θα χρειαζόμαστε μακιγιάζ!;-)

Εσύ πότε θα κάνεις καλό μου το κέικ;;;εγώ σχεδόν το καταβρόχθισα κ θα πάω για το δεύτερο!χαχαχααχ

Just now, MinakiG είπε:

Κορίτσια που θα γεννήσετε ??

Εγώ γέννησα το πρώτο γενική κλινική Θεσσαλονίκης κ κλίνω προς τα κει για το δεύτερο πρώτα ο Θεός! Μόνο εκεί ξεγενναει ο γιατρός μου.εσυ;

Just now, MumMaria said:

Το καλοκαιράκι θα αποκτήσουμε λίγο σταρένιο δέρμα από τον ήλιο κ πάλι δεν θα χρειαζόμαστε μακιγιάζ!;-)

Εσύ πότε θα κάνεις καλό μου το κέικ;;;εγώ σχεδόν το καταβρόχθισα κ θα πάω για το δεύτερο!χαχαχααχ

Εγώ γέννησα το πρώτο γενική κλινική Θεσσαλονίκης κ κλίνω προς τα κει για το δεύτερο πρώτα ο Θεός! Μόνο εκεί ξεγενναει ο γιατρός μου.εσυ;

Μητέρα θα πάω.....

4DTxp3.png 47gQp3.png

Just now, MumMaria said:

Νομίζω ξυραφάκι,μηχανή κ κερί (κρύο) επιτρέπονται.εγω είχα κάνει λέιζερ κ ξεμπερδεψα.αλλα με την εγκυμοσύνη έβγαλα λίγες στην γραμμή κοιλιάς οι οποίες μετά πέσανε βέβαια,αλλά τότε έκανα ταινίες κρύο κερί μόνη μου σπίτι.τωρα ακόμα δεν βγήκε κάτι.;-)

Ξέρω ότι δεν υπάρχει θέμα με τα καλλυντικά ακόμα κ πρώτο τρίμηνο,δεν περνάνε τόσο μέσα.αφου ο γιατρός μου λόγω του ιού μου λέει εσείς οι γυναίκες μπορείτε να βαφτειτε κ δεν ακουμπάτε το πρόσωπο σας οπότε δεν κινδυνεύετε,οπότε βαψου.βεβαια εγώ δεν βαφομαι σχεδόν ποτέ.αντε καμία μάσκαρα κ λίγο γκλος στο τσακιρ κέφι!

εγω ειμαι καστανοξανθη και δε με επιανε το λειζερ ΑΛΛΑ στη Γερμανια ειχαν ειδικο λειζερ για ανοιχτοχρωμες (ποση χαρα!!) και ετσι κι εγω ξεμπερδεψα. Βεβαια οχι τελειως, κατι εχω απο δω και απο κει αλλα ενταξει δεν φαινεται οποτε το αγνοω! Μασχαλες κανω μονο με ξυραφακι γιατι φοβομουν το λειζερ. Να δουμε βεβαια με τις ορμονες τωρα τι τριχα θα ξεπροβαλει!

Να σου πω @MumMaria μου ουτε εγω βαφομαι! Μονο το καλοκαιρι λιγο στις διακοπες! Απλα ετσι σκεφτομουν οταν βγουμε με το καλο, να κανω κι εγω ενα βαψιματακι καμια φορα, να το παιξω κοκετα χαχαχα!

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Εγώ κορίτσι μου παντρεύτηκα Νοέμβριο ευτυχώς προλαβαα

Αα σορρυ τα σχολια πηγαιναν στην @Despoina Mar  

Παλι καλα που προλαβες!!! Να ζησετε! 

Just now, MinakiG είπε:

Κορίτσια που θα γεννήσετε ??

Στο Ελενα ...εκει γεννηθηκα κι εγω ...και λεω να συνεχισω την παραδοση ,,,

• Μου αρέσει 2

oXECp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

εγω ειμαι καστανοξανθη και δε με επιανε το λειζερ ΑΛΛΑ στη Γερμανια ειχαν ειδικο λειζερ για ανοιχτοχρωμες (ποση χαρα!!) και ετσι κι εγω ξεμπερδεψα. Βεβαια οχι τελειως, κατι εχω απο δω και απο κει αλλα ενταξει δεν φαινεται οποτε το αγνοω! Μασχαλες κανω μονο με ξυραφακι γιατι φοβομουν το λειζερ. Να δουμε βεβαια με τις ορμονες τωρα τι τριχα θα ξεπροβαλει!

Να σου πω @MumMaria μου ουτε εγω βαφομαι! Μονο το καλοκαιρι λιγο στις διακοπες! Απλα ετσι σκεφτομουν οταν βγουμε με το καλο, να κανω κι εγω ενα βαψιματακι καμια φορα, να το παιξω κοκετα χαχαχα!

Κι εγώ καστανοξανθη είμαι γι αυτό πόδια κ χέρια που είναι καταξανθες δεν έπιανε το λέιζερ.τα αφήνω έτσι βέβαια,δεν φαίνονται.αλλα μπικίνι,μασχάλες είχα βάλει πιο μικρή ξυραφάκι κ αγριεψαν αρκετά,μια χαρά τις έπιασε το λέιζερ.

Ε καλά κι εγώ σε σπέσιαλ περιπτώσεις θα βάλει λίγο μολύβι,λίγο ρουζ αλλά make up,πούδρες κτλ δεν έχω ιδέα.η αδελφή μου είναι απίστευτη στο μακιγιάζ,όταν μου μιλάει για τεχνικές κ τρόπους,έχω άπειρες άγνωστες λέξεις!!χαχαχαχα

• Χαχα 2

Εγω Γερμανια θα γεννησω και ευχομαι να μην εχουμε νεο κυμα ιου απο φθινοπωρο για να ερθει η μαμα μου! Αλλιως με βλεπω μοναχη  μου...Αλλα ας ειμαστε αισιοδοξες!!!

Just now, MumMaria said:

Κι εγώ καστανοξανθη είμαι γι αυτό πόδια κ χέρια που είναι καταξανθες δεν έπιανε το λέιζερ.τα αφήνω έτσι βέβαια,δεν φαίνονται.αλλα μπικίνι,μασχάλες είχα βάλει πιο μικρή ξυραφάκι κ αγριεψαν αρκετά,μια χαρά τις έπιασε το λέιζερ.

Ε καλά κι εγώ σε σπέσιαλ περιπτώσεις θα βάλει λίγο μολύβι,λίγο ρουζ αλλά make up,πούδρες κτλ δεν έχω ιδέα.η αδελφή μου είναι απίστευτη στο μακιγιάζ,όταν μου μιλάει για τεχνικές κ τρόπους,έχω άπειρες άγνωστες λέξεις!!χαχαχαχα

Χαχαχαχα σε καταλαβαινω απολυτα! Θελει και να σε βαφει; Η κολλητη μου ειναι εξπερ σαν την αδερφη σου και καθε φορα που ειναι να ερθει εδω φερνει και ενα τεραστιο νεσεσερ και με βαφει και φυσικα μετα δε θυμαμαι τιποτα!!!

oz5Vp2.png

2 ώρες πρίν, Despoina Mar είπε:

Να ρωτήσω και κάτι άσχετο ο γιατρός μ είχε πει όχι λέιζερ γ αποτρίχωση εννοείτε.. π δεν κάνω βέβαια.. Αλλά εκείνη τ ώρα ξέχασα ν ρωτήσω..Μόνο ξυραφακι;;οι κρέμες δεν επιτρέπονται ν φανταστω;;;

Εμένα ο γιατρός μου πάντως μου είπε λέιζερ κανονικά εκτός από το μπικίνι , που όχι μου λέει ότι θα γίνει κάτι απλά λέει να το αποφύγεις και να κανείς όπου αλλου θέλεις ! 

1 ώρα πρίν, Φραουλίνο είπε:

Ρε κορίτσια να ρωτήσω σας εξήγησε ο γιατρός σας γιατί όχι ντεκαφεινε; Εμένα μου είπε να πίνω έναν καφέ την ημέρα ότι θέλω και μετά αν θέλω κ άλλο να πίνω ντεκαφεινε μια χαρά! Προβληματιστηκα πολύ τώρα γιατί εγώ πίνω κάθε μέρα φρεντο ή γαλλικό ντεκαφεινε από τότε που έμαθα ότι είμαι έγκυος και αποφεύγω εντελώς τον κανονικό για καλύτερα! Τι παίζει με τον ντεκαφεινε;;

Εμένα μου είπε ότι απαγορεύεται ο φραπές και ο ντεκαφεινε ! Ο ντεκαφεινε μου είπε ότι είναι χημικά παρασκευασμένος για αυτό και δεν κάνει ! Και εννοείτε μου λέει ότι προτιμά καφέδες που φιλτράρονται πχ γαλλικό, ο ελληνικός έχει κατακάθι, ο εσπρέσο πάλι φιλτράρεται σε αυτά λέει δεν έχεις θέμα απλά μου λέει αν θες να πιεις δυο πχ που δε θα το κανείς κάθε μέρα να είναι μόνη δόση για βγαίνει ελαφρύς ! 

οπως επίσης μου είπε να κόψω όλα τα αναψυκτικά κυρίως μετά το τρίμηνο ! Γιατί μου λέει πως από το ανθρακικό προκαλείτε κώφωση στο μωρό από τις φυσαλίδες που σκάνε και δε το θελουμε αυτό ! 

• Μου αρέσει 1

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Just now, Υβόννη είπε:

Εγω Γερμανια θα γεννησω και ευχομαι να μην εχουμε νεο κυμα ιου απο φθινοπωρο για να ερθει η μαμα μου! Αλλιως με βλεπω μοναχη  μου...Αλλα ας ειμαστε αισιοδοξες!!!

Χαχαχαχα σε καταλαβαινω απολυτα! Θελει και να σε βαφει; Η κολλητη μου ειναι εξπερ σαν την αδερφη σου και καθε φορα που ειναι να ερθει εδω φερνει και ενα τεραστιο νεσεσερ και με βαφει και φυσικα μετα δε θυμαμαι τιποτα!!!

Καλά εννοείται,ειδικά στον γάμο μου που της είπα ότι δεν θα πάω σε επαγγελματία για μακιγιάζ,έκανε σαν τρελή,κ πόσες πρόβες,χαμός!αυτή το ζούσε πιο πολύ από μένα!!χαχααχαχα

Κορίτσια,μόλις έκανα ένα μπάνιο κ το ευχαριστηθηκα..έβαλα τις μασκουλες στα μαλλάκια μου,μετά τα λαδακια μου...άλλος άνθρωπος!χαχαχαχα.ως τώρα λόγω εμετων οριακά δεν μπορούσα να σταθώ στο μπάνιο τόση ώρα κ ή έκανα γρήγορα μαλλί ή έκανα ντουσακι κ το μαλλί κοτσαρα!με ενοχλούσαν κ οι μυρωδιές από σαμπουάν,μαλακτική οπότε χάλια τα μαλλάκια μου.κ κάντε το εικόνα έχω ένα μαλλί σαν της Σολωμού (αλλά ξανθό) μέχρι την μέση ,ε χωρίς κρεμουλα ήμουν ένας άλλος lion king!σαν την τρελή!

• Χαχα 5

Διαφημίσεις

Just now, Lady_m said:

Εμένα ο γιατρός μου πάντως μου είπε λέιζερ κανονικά εκτός από το μπικίνι , που όχι μου λέει ότι θα γίνει κάτι απλά λέει να το αποφύγεις και να κανείς όπου αλλου θέλεις ! 

Εμένα μου είπε ότι απαγορεύεται ο φραπές και ο ντεκαφεινε ! Ο ντεκαφεινε μου είπε ότι είναι χημικά παρασκευασμένος για αυτό και δεν κάνει ! Και εννοείτε μου λέει ότι προτιμά καφέδες που φιλτράρονται πχ γαλλικό, ο ελληνικός έχει κατακάθι, ο εσπρέσο πάλι φιλτράρεται σε αυτά λέει δεν έχεις θέμα απλά μου λέει αν θες να πιεις δυο πχ που δε θα το κανείς κάθε μέρα να είναι μόνη δόση για βγαίνει ελαφρύς ! 

οπως επίσης μου είπε να κόψω όλα τα αναψυκτικά κυρίως μετά το τρίμηνο ! Γιατί μου λέει πως από το ανθρακικό προκαλείτε κώφωση στο μωρό από τις φυσαλίδες που σκάνε και δε το θελουμε αυτό ! 

Ωχ κι εγω πινω σοδα για τις αναγουλες....Λες να το εχω κουφανει το μωρακι μου η κακουργα μανα;

• Χαχα 3

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Ωχ κι εγω πινω σοδα για τις αναγουλες....Λες να το εχω κουφανει το μωρακι μου η κακουργα μανα;

Όχι καλε!!!κι εγώ κάθε μέρα Σουρωτή!δεν ξέρω μωρέ κατά πόσο ισχύει αυτό...:?

Just now, Υβόννη είπε:

Κοιτά και μένα μου είπε ότι το πρώτη τρίμηνο με τις αναγούλες βοηθάει η σόδα και αν θέλω να πιω ,καλά εννοείτε όχι κόκα κόλες μου είπε κτλ και μετά το τρίμηνο να τα κόψω όλα ! Πάντως αυτό για ότι προκαλεί κώφωση το έχω ακούσει και από άλλους γιατρούς από φίλε μου που κάναν παιδάκια απλά έτυχε να μου το αναφέρει και ο δικός μου από την αρχή ! Ρωτήστε να δούμε τι θα σας πει και εσάς από περιέργεια ! Γενικά έχω καταλάβει πως κάθε γιατρός λέει τα δικά του .. πχ εμένα μου είπε ναι μεν κάνε ας πούμε λέιζερ δεν έχω πρόβλημα αλλά όταν τον είπα για βαφή μαλλιών μου λέει ξεχνά το .. μόνο ανταύγειες που δεν ακουμπάς ρίζα .. ενώ επειδή έχω κομμωτήριο εγώ έχουν έρθει πολλές πελάτισσες έγκυες και τους άφηναν να τα βάψουν ! Τι να πω δε ξέρω !

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Γεια σας κορίτσια μου...Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές,τις συμβουλές,τη συμπαράσταση,όλα τα καλά σας λόγια...Εκτός από την Τετάρτη το βράδυ δεν ξαναείδα αίμα παράνομο καφέ υπολειμματα..Ελπίζω να μην έχει συμβεί κάτι κακό στο μωράκι μου..Σάββατο μπαίνω στη δεκατη εβδομάδα και τα ανακατενατα και ο στομαχόπονος έχουν πάει σε άλλο επιπέδο για αυτό και δεν είμαι πολύ ενεργή,αν και σας διαβάζω συνέχεια...Δε το βάζω κάτω όμως...Έκανα τόσα χρόνια να μη μείνω έγκυος,δε θα με τρομάξουν αυτοί οι λίγοι μήνες της εγκυμοσύνης!!Τρελή ταλαιπωρία πάντως για να πω και την αλήθεια μου!!!

• Μου αρέσει 11

n41pp3.png

Just now, Papakι said:

Γεια σας κορίτσια μου...Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές,τις συμβουλές,τη συμπαράσταση,όλα τα καλά σας λόγια...Εκτός από την Τετάρτη το βράδυ δεν ξαναείδα αίμα παράνομο καφέ υπολειμματα..Ελπίζω να μην έχει συμβεί κάτι κακό στο μωράκι μου..Σάββατο μπαίνω στη δεκατη εβδομάδα και τα ανακατενατα και ο στομαχόπονος έχουν πάει σε άλλο επιπέδο για αυτό και δεν είμαι πολύ ενεργή,αν και σας διαβάζω συνέχεια...Δε το βάζω κάτω όμως...Έκανα τόσα χρόνια να μη μείνω έγκυος,δε θα με τρομάξουν αυτοί οι λίγοι μήνες της εγκυμοσύνης!!Τρελή ταλαιπωρία πάντως για να πω και την αλήθεια μου!!!

Κοριτσι μου σε σκεφτομουν και περιμενα νεα σου! Πολυ χαιρομαι που το αιμα δεν συνεχισε! Εφοσον εχεις τα συμπτωματα ολα αγκαλια, ολα συνεχιζουν κανονικα! Να δεις καποιο αιματωματακι θα ηταν και φευγει τωρα! Θα πας καθολου να σε δει ο γιατρος; Οσο για τα ανακατεματα και το στομαχοπονο, σε νιωθω απολυτα!!!! Χτες εκανα 5 εμετους και ολη μερα καβο ντορο!! Αλλα δεν μασαμε!!! Λογικα μετα τη 14 βδομαδα θα ειμαστε καλα!!!!

Just now, Lady_m said:

Κοιτά και μένα μου είπε ότι το πρώτη τρίμηνο με τις αναγούλες βοηθάει η σόδα και αν θέλω να πιω ,καλά εννοείτε όχι κόκα κόλες μου είπε κτλ και μετά το τρίμηνο να τα κόψω όλα ! Πάντως αυτό για ότι προκαλεί κώφωση το έχω ακούσει και από άλλους γιατρούς από φίλε μου που κάναν παιδάκια απλά έτυχε να μου το αναφέρει και ο δικός μου από την αρχή ! Ρωτήστε να δούμε τι θα σας πει και εσάς από περιέργεια ! Γενικά έχω καταλάβει πως κάθε γιατρός λέει τα δικά του .. πχ εμένα μου είπε ναι μεν κάνε ας πούμε λέιζερ δεν έχω πρόβλημα αλλά όταν τον είπα για βαφή μαλλιών μου λέει ξεχνά το .. μόνο ανταύγειες που δεν ακουμπάς ρίζα .. ενώ επειδή έχω κομμωτήριο εγώ έχουν έρθει πολλές πελάτισσες έγκυες και τους άφηναν να τα βάψουν ! Τι να πω δε ξέρω !

Ετσι ειναι ο καθενας τα δικα του! Και που να δεις εγω που ειμαι και σε αλλη χωρα! Αλλα ξερω απο φιλες μου και λετε κι εσεις εδω, αλλα μου λενε εδω!!!! Πανω κατω ειναι λιγο κοινη λογικη τι πρεπει να κανουμε και νομιζω εχουμε ολες ενα ενστικτο απο τη φυση και ξερουμε!

Εχεις κομμωτηριο ειδα! Αχ μακαρι να σε ειχα εδω τωρα να με σουλουπωσεις! Μετα απο 15 χρονια που ειχα μαλλι μεχρι τη μεση μπουκλα, αποφασισα το φθινοπωρο και τα εκοψα!! Και εχω ξετρελαθει! Και εκει που χαιρομουν με το νεο λουκ, τσουπ τα εκλεισαν ολα και εχει μακρυνει το μαλλι και δε μου αρεσει καθολου!!!

18 minutes ago, MumMaria said:

Όχι καλε!!!κι εγώ κάθε μέρα Σουρωτή!δεν ξέρω μωρέ κατά πόσο ισχύει αυτό...:?

Ο αντρας μου λεει οτι το μωρο κινδυνευει περισσοτερο απο το τραγουδι μου και οχι απο το ανθρακικο! Τί γλυκος!!!! χαχαχαχα

• Χαχα 5

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...