Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Evitheodorou είπε:

Εγώ για άμεσα τώρα θα κάνω πρώτα πολιτικό και ύστερα γάμο βάφτιση μαζί έτσι λέω τώρα βλέποντας και κάνοντας κορίτσια γιατί έχουμε κ τα απρόοπτα βέβαια είμαι υπέρ του θρησκευτικου φυσικά..αλλά τώρα δεν προλαβαίνω..βέβαια να μου πείτε όποιος θέλει όλα τα προλαβαίνει αλλά δεν θέλω να πιστεύω κ να ανχωθω τώρα.

Εγώ δεν έκανα ποτέ λέιζερ.. Είμαι μελαχρινή κ πάντα με ξυραφάκι έκανα.. απλώς πχ.το μουστάκι π σ εμένα φαινεται αν τ αφήσω καιρο, αυτο έχω απορία αν υπάρχει άλλος τροπος..Η κάποια φυτική κρέμα ας πουμε

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εγώ με το ξυραφάκι τώρα, πολύ σπάνια βέβαια γιατί κ εμένα με βρήκε η εγκυμοσύνη στα τελειώματα του λέιζερ.. 

Επισης βρε κορίτσια θέλω να ρωτήσω έχει καμία ψαχτεί για σχετικά αγνά καλλυντικά; Τώρα λέω είμαι τυχερή λόγω καραντίνας που δεν βλέπουμε κανέναν και δεν βαφομαι αλλά θέλω να έχω προμηθευτεί για όταν τελειώσει η τωρινή κατάσταση να είμαι προετοιμασμενη.. 

Έχει ρωτήσει καμία από εσάς ή ξέρει προϊόντα make up που να ειναι οκ; Ξέρω ότι από το 2ο τρίμηνο γενικά δεν υπάρχει θέμα αλλά όσο πιο αγνά τόσο το καλύτερο για όλη την εγκυμοσύνη.. 

Just now, Φραουλίνο είπε:

Και εγώ με το ξυραφάκι τώρα, πολύ σπάνια βέβαια γιατί κ εμένα με βρήκε η εγκυμοσύνη στα τελειώματα του λέιζερ.. 

Επισης βρε κορίτσια θέλω να ρωτήσω έχει καμία ψαχτεί για σχετικά αγνά καλλυντικά; Τώρα λέω είμαι τυχερή λόγω καραντίνας που δεν βλέπουμε κανέναν και δεν βαφομαι αλλά θέλω να έχω προμηθευτεί για όταν τελειώσει η τωρινή κατάσταση να είμαι προετοιμασμενη.. 

Έχει ρωτήσει καμία από εσάς ή ξέρει προϊόντα make up που να ειναι οκ; Ξέρω ότι από το 2ο τρίμηνο γενικά δεν υπάρχει θέμα αλλά όσο πιο αγνά τόσο το καλύτερο για όλη την εγκυμοσύνη.. 

Εγώ όταν ρώτησα τη γιατρό αν κάνει βάψιμο κτλ μου είπε βάψιμο ναι επειδή φεύγει κ είναι επιφανειακό.κρεμα σώματος όχι και ενυδατικη επειδή τη τραβάει το δέρμα.Οποτε όταν είναι να βάλω βάζω από τα κανονικά μου

• Ευχαριστώ 1

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Εγώ όταν ρώτησα τη γιατρό αν κάνει βάψιμο κτλ μου είπε βάψιμο ναι επειδή φεύγει κ είναι επιφανειακό.κρεμα σώματος όχι και ενυδατικη επειδή τη τραβάει το δέρμα.Οποτε όταν είναι να βάλω βάζω από τα κανονικά μου

Εγω τωρα βαζω μονο μασκαρα λιποζαν κ κρεμα ημερασ.....αποφευγω τα υπολοιπα ....και γενικα εμενα δεν μου πε τιποτα απο μακιγιαζ αποτριχωσεισ καφεδες κλπ ....εκανα λειζερ τρ με το ξυραφι ειναι οτι χειροτερο αλλα χαλαλι ....καφεδες κ καπνισμα ειμαι απο τις τυχερές που δεν θα τα λαχταρισω γτ καφε επινα 1 την βδομαδα ....με πιανει τρεμουλο κ υπερένταση οποτε τωρα τιποτα ...εχω μονο τα νευρα των ορμονων ....

Οσον αφορα το γαμκ Γωγω κι εγω μια απο τα ιδια εγινε η προταση περσυ στα γενέθλιά μου και κανονισαμε τα παντα ....και τωρα για να μην αλλαζω τα χαρτια το νυφικο και ολα θα παω κ μονη μου στην εκκλησια με το γαμπρο κ την κουμπαρα .. ετσι κι αλλιως η χαρα ειναι πιο πολυ για σενα κ τον αντρα σου , προσωπικα δεν με νοιαζει αν θα ρθουν 100 ατομα ή 3 ...να μαστε καλα και οπως νιωθουμε ....κ ελπιζω να μας δωσουν τισ προκαταβολες γιατι ολοι τα μασανε ...αλλα εφοσον την ημερα που εχεισ κλεισει την συμφωνια να σου παρεχει ο αλλοσ υπηρεσιες .δεν στις παρεχει .. γιατι να σου κρατησει την προκαταβολη ....? 

• Μου αρέσει 1

oXECp3.png

Διαφημίσεις

Just now, InaRina είπε:

Εγω τωρα βαζω μονο μασκαρα λιποζαν κ κρεμα ημερασ.....αποφευγω τα υπολοιπα ....και γενικα εμενα δεν μου πε τιποτα απο μακιγιαζ αποτριχωσεισ καφεδες κλπ ....εκανα λειζερ τρ με το ξυραφι ειναι οτι χειροτερο αλλα χαλαλι ....καφεδες κ καπνισμα ειμαι απο τις τυχερές που δεν θα τα λαχταρισω γτ καφε επινα 1 την βδομαδα ....με πιανει τρεμουλο κ υπερένταση οποτε τωρα τιποτα ...εχω μονο τα νευρα των ορμονων ....

Οσον αφορα το γαμκ Γωγω κι εγω μια απο τα ιδια εγινε η προταση περσυ στα γενέθλιά μου και κανονισαμε τα παντα ....και τωρα για να μην αλλαζω τα χαρτια το νυφικο και ολα θα παω κ μονη μου στην εκκλησια με το γαμπρο κ την κουμπαρα .. ετσι κι αλλιως η χαρα ειναι πιο πολυ για σενα κ τον αντρα σου , προσωπικα δεν με νοιαζει αν θα ρθουν 100 ατομα ή 3 ...να μαστε καλα και οπως νιωθουμε ....κ ελπιζω να μας δωσουν τισ προκαταβολες γιατι ολοι τα μασανε ...αλλα εφοσον την ημερα που εχεισ κλεισει την συμφωνια να σου παρεχει ο αλλοσ υπηρεσιες .δεν στις παρεχει .. γιατι να σου κρατησει την προκαταβολη ....? 

Κορίτσι μου αν είναι με λίγα άτομα να το κάνετε εννοείται εμείς εδώ στη Κρήτη που καλούμε πολλα άτομα είναι αλλιώς.ο ξάδερφος μου τα είχε κλείσει όλα ενάμιση χρόνο πριν για αρχές Ιουνίου.Το ανεβαλλε για του χρόνου φανταστείτε

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Κορίτσι μου αν είναι με λίγα άτομα να το κάνετε εννοείται εμείς εδώ στη Κρήτη που καλούμε πολλα άτομα είναι αλλιώς.ο ξάδερφος μου τα είχε κλείσει όλα ενάμιση χρόνο πριν για αρχές Ιουνίου.Το ανεβαλλε για του χρόνου φανταστείτε

Οσα μασ αφησει ο παπας !! Αλλα εμενα ειναι κ νωρισ το Μάιο και ειναι πιο δυσκολο με τα μετρα...εσυ μπορει να προλαβεισ να το κανεισ σε εξωτερικο χωρο κ να χεισ και καποια ατομα παραπανω οσα προβλεπουν τα μετρα παντα

oXECp3.png

Όχι κορίτσι μου μη βιαστείς! Και εμείς εννοείται δεν θα κάναμε θρησκευτικό εσπευσμένα λόγω της εγκυμοσύνης.

Ο άντρας μου, μου εκανε πρόταση γάμου πριν ενάμιση χρόνο και οργανώνουμε το γάμο από τότε, έχουμε κλείσει τα πάντα και έχουμε δώσει ήδη αρκετά από τα λεφτά.. Όλα πολύ πριν καν τη σκέψη για μωράκι.. Γι'αυτο το σκεφτόμαστε.. Αλλιώς και εμείς εννοείται ένα πολιτικό θα κάναμε τώρα εν όψει της κατάστασης! 

Ρε κορίτσια να ρωτήσω σας εξήγησε ο γιατρός σας γιατί όχι ντεκαφεινε; Εμένα μου είπε να πίνω έναν καφέ την ημέρα ότι θέλω και μετά αν θέλω κ άλλο να πίνω ντεκαφεινε μια χαρά! Προβληματιστηκα πολύ τώρα γιατί εγώ πίνω κάθε μέρα φρεντο ή γαλλικό ντεκαφεινε από τότε που έμαθα ότι είμαι έγκυος και αποφεύγω εντελώς τον κανονικό για καλύτερα! Τι παίζει με τον ντεκαφεινε;;

Αληθεια;;;Κ εμένα πριν 1 χρόνο μ έκανε πρόταση κ απλά ορίσαμε την ημερομηνία από τότε κ μετά είχα τ εξωμητριο εγώ κ τώρα τ μωρακιιι

Just now, InaRina είπε:

Συμφωνώ κ εγώ έτσι τ σκέφτομαι,η πραγματική αξία είναι αυτή στην ουσία κ όχι ο κόσμος κ οι πολυτέλειες π έχει πάρει ο θεσμός τ τελευταια Χρόνια.. Κ εγώ τ έχω όλα κλεισμένα κ πριν 1 χρόνο π μ έκανε τ πρόταση ξεκίνησα.. Αλλά τώρα δεν μ νοιάζει τπτ,μόνο στ νυφικό κ στ γλυκά έχω δώσει προκαταβολή, αλλά οι προσκλήσεις κ οι μπομπονιερες ήρθαν.. θα φανειιι

• Μου αρέσει 2

k1S4p3.png

Just now, InaRina είπε:

Οσα μασ αφησει ο παπας !! Αλλα εμενα ειναι κ νωρισ το Μάιο και ειναι πιο δυσκολο με τα μετρα...εσυ μπορει να προλαβεισ να το κανεισ σε εξωτερικο χωρο κ να χεισ και καποια ατομα παραπανω οσα προβλεπουν τα μετρα παντα

Εγώ κορίτσι μου παντρεύτηκα Νοέμβριο ευτυχώς προλαβαα

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Λοιπόν, το θέμα καλλυντικά /skincare το έχω ψάξει πολύ γτ με απασχολούσε κ εμένα εξίσου. Κατέληξα στα εξής 2 site.

1. Το 15minutebeauty.com όπου σου παρέχει αναλυτική λίστα των ασφαλών προϊόντων ανά brand στην εγκυμοσύνη. Σας βάζω και το link για να μη χαθείτε στην αναζήτηση. 
2. Το Skincarisma.com όπου επίσης σου παρέχει το σύνολο των συστατικών που εμπεριέχονται σε προϊόντα skincare κατά κόρον (επιβλαβή και όχι).

Θα εκπλαγείτε ειδικά στο κομμάτι των καλλυντικών όταν δείτε πόσα προϊόντα που έχουμε στα νεσεσέρ μας αντεδείκνυνται γι αυτή την περίοδο.

xFySp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν, το θέμα καλλυντικά /skincare το έχω ψάξει πολύ γτ με απασχολούσε κ εμένα εξίσου. Κατέληξα στα εξής 2 site.

1. Το 15minutebeauty.com όπου σου παρέχει αναλυτική λίστα των ασφαλών προϊόντων ανά brand στην εγκυμοσύνη.
2. Το Skincarisma.com όπου επίσης σου παρέχει το σύνολο των συστατικών που εμπεριέχονται σε προϊόντα skincare κατά κόρον (επιβλαβή και όχι).

Θα εκπλαγείτε ειδικά στο κομμάτι των καλλυντικών όταν δείτε πόσα προϊόντα που έχουμε στα νεσεσέρ μας αντεδείκνυνται γι αυτή την περίοδο.

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 2

xFySp3.png

K

Just now, VDPap said:

1. Το 15minutebeauty.com όπου σου παρέχει αναλυτική λίστα των ασφαλών προϊόντων ανά brand στην εγκυμοσύνη.

Ευχαριστουμε!!!!!!!! Εγω δε θελω να βαφτω καθολου ακομη αλλα καλοκαιρακι ερχεται, ας ελπισουμε να τελειωσει ολο αυτο με τον ιο και με τις κοιλιτσες μας να παμε καμια βολτα! Οποτε θα τιμησω καποιο απο αυτα τα καλλυντικα!!!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Εγώ δεν έκανα ποτέ λέιζερ.. Είμαι μελαχρινή κ πάντα με ξυραφάκι έκανα.. απλώς πχ.το μουστάκι π σ εμένα φαινεται αν τ αφήσω καιρο, αυτο έχω απορία αν υπάρχει άλλος τροπος..Η κάποια φυτική κρέμα ας πουμε

Νομίζω ξυραφάκι,μηχανή κ κερί (κρύο) επιτρέπονται.εγω είχα κάνει λέιζερ κ ξεμπερδεψα.αλλα με την εγκυμοσύνη έβγαλα λίγες στην γραμμή κοιλιάς οι οποίες μετά πέσανε βέβαια,αλλά τότε έκανα ταινίες κρύο κερί μόνη μου σπίτι.τωρα ακόμα δεν βγήκε κάτι.;-)

Ξέρω ότι δεν υπάρχει θέμα με τα καλλυντικά ακόμα κ πρώτο τρίμηνο,δεν περνάνε τόσο μέσα.αφου ο γιατρός μου λόγω του ιού μου λέει εσείς οι γυναίκες μπορείτε να βαφτειτε κ δεν ακουμπάτε το πρόσωπο σας οπότε δεν κινδυνεύετε,οπότε βαψου.βεβαια εγώ δεν βαφομαι σχεδόν ποτέ.αντε καμία μάσκαρα κ λίγο γκλος στο τσακιρ κέφι!

• Μου αρέσει 3

Just now, Despoina Mar είπε:

Αληθεια;;;Κ εμένα πριν 1 χρόνο μ έκανε πρόταση κ απλά ορίσαμε την ημερομηνία από τότε κ μετά είχα τ εξωμητριο εγώ κ τώρα τ μωρακιιι

Συμφωνώ κ εγώ έτσι τ σκέφτομαι,η πραγματική αξία είναι αυτή στην ουσία κ όχι ο κόσμος κ οι πολυτέλειες π έχει πάρει ο θεσμός τ τελευταια Χρόνια.. Κ εγώ τ έχω όλα κλεισμένα κ πριν 1 χρόνο π μ έκανε τ πρόταση ξεκίνησα.. Αλλά τώρα δεν μ νοιάζει τπτ,μόνο στ νυφικό κ στ γλυκά έχω δώσει προκαταβολή, αλλά οι προσκλήσεις κ οι μπομπονιερες ήρθαν.. θα φανειιι

Ελπίζω να μας πάνε όλα καλά γιατί ποιος τρέχει τώρα για πολιτικούς και μετά από την αρχή οργάνωση για του χρόνου κλπ. 

Και εμείς έτσι αποφασίσαμε, λίγοι και καλοί αν υπάρχει φόβος και φάμε πολλά άκυρα! Μια χαρά θα περάσουμε, καλύτερα μη σου πω.. 

Αρκεί βέβαια να μας διευκολύνει και το κτήμα γιατί κανονικά πληρώνεις minimum για 150 άτομα και αυτό θα είναι πρόβλημα αν δεν αλλάξει.. 

Μπομπονιέρες δεν πειράζει, έτσι και αλλιως δεν θα έδινες από δω και από κει; Μια χαρά όλα! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...