Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

πρίν από 30 λεπτά , Despoina Mar είπε:

Καλήμερααα και εγώ τρέλα όνειρα,,στην αρχή είχα δει ότι σταμάτησε η καρδούλα από τ μωράκι μ κιόλας.. Κ επίσης βλέπω συνέχεια τ γιαγιά μ π πέθανε πριν 1 χρόνο ακριβώς.. Όλα τ υπόλοιπα τρέλα, πάντως ισχυειιι:lol:

Εγώ έβλεπα στον γιο μου όνειρο συνέχεια τον παππού μου!! Κ το λέω στην μάνα μου κ λέει 'ε τότε θα κάνεις αγορι'  μου λέει επειδή είδες κάποιον αγαπημένο που έφυγε,είναι σαν να σου αποκαλύπτει το φύλο του παιδιού σου με την παρουσία του. Ε και καλά τώρα!!!θα δούμε τώρα αν θα κάνεις κοριτσάκι αφού βλέπεις την γιαγιά σου!χαχαχα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, MumMaria είπε:

Εγώ έβλεπα στον γιο μου όνειρο συνέχεια τον παππού μου!! Κ το λέω στην μάνα μου κ λέει 'ε τότε θα κάνεις αγορι'  μου λέει επειδή είδες κάποιον αγαπημένο που έφυγε,είναι σαν να σου αποκαλύπτει το φύλο του παιδιού σου με την παρουσία του. Ε και καλά τώρα!!!θα δούμε τώρα αν θα κάνεις κοριτσάκι αφού βλέπεις την γιαγιά σου!χαχαχα

Αχ με ανατριχιασες τώρα!!θα φανειιι Ναι χαχα

• Χαχα 1

k1S4p3.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Εγώ κάνω παραίτηση στ δουλειά κ επειδή ήταν ν ξεκινήσω τώρα πάλι αλλά μπα μ αυτά π γίνονται συμπλήρωσα 1 χρόνο ανεργία κ θ πάρω τ βοήθημα π βγήκε τώρα.. Δυστυχώς γ όλα τ αλλά δεν δικαιούμαι κάτι από όσο ξερωω αααα θ πάρουμε κ τ 2000 χιλ. Μόλις γεννησουμε..Εγώ από χθες είμαι καλύτερα αλλά ας μη λέω μεγάλα λόγια εσεις;;;να ρωτήσω κ κάτι άλλο οι μανούλες π έχουν ήδη παιδάκια τι περνάτε από επιδομα παιδιου;;;Τι ισχύει μ αυτα;;;

Για επίδομα παιδιού παίρνεις 70 ευρώ τον μήνα,δίνεις τον λογαριασμό τραπέζης κ μπαίνουν αυτόματα κάθε μήνα.

Κι εγώ είμαι καλύτερα πλέον,έχω αναγουλες αλλά σαν να χαλαρώνουν!σταμάτησαν τουλάχιστον οι εμετοι!

Just now, Evitheodorou είπε:

πιστεύω όλα θα γινουν κορίτσια αρκεί να μην ανχωνομαστε..

κορίτσια να σας ρωτήσω ο γιατρός σας αφήνει να πιείτε καφέ εμένα μου είπε όχι ντεκαφεινε και με αφήνει 2 μονους ελληνικούς 2 μονους εσπρεσσο 1 καπουτσινο.αλλά δεν τον ρώτησα για κρυους λέτε να πειράζει αν πιω ένα φρεντό έσπρεσσο μόνο δε νομίζω και μου είπε όχι ζαχαρινες κτλ μόνο μαύρη η κανονική ζάχαρη.

Εμένα ο γιατρός επιτρέπει φρεντο έναν την ημέρα αρκεί να μην πιω κάτι άλλο που να περιέχει καφεινη πχ κάποιο τσάι,κόκα κόλα κτλ.εγω σκέτο έπινα κ πριν αλλά δεν μου ανέφερε κάτι για την ζάχαρη.παρ όλα αυτά μπορείς να βάζεις καστανή ή στέβια.ναι καλύτερα όχι ζαχαρινες. Εγώ ως τώρα δεν έχω πιει καφέ λόγω αναγουλας αλλά το καλοκαίρι έναν καφεδακο τον πίνω!;-)

Just now, Gogo1994 είπε:

Αχ κορίτσια μεγάλο θεμα ο καφές.εγω έπινα κάθε μέρα τουλάχιστον 2 φρέντο εσπρέσσο σκετους.Απο την ώρα που έμαθα ότι είμαι έγκυος τους έκοψα.κανενα ελληνικό μια στο τόσο αλλά τι να σου κάνει.Φοβαμαι να σας πω την αλήθεια τον θεωρώ βαρύ τον φρέντο εσπρέσσο κ επειδή φοβάμαι κ τη σκιά μου μέχρι να περάσει έστω αυτό το τρίμηνο δε πινω.Να ξερατεεε όμως πόσο μου ελειψεε.Ηταν η πρώτη μου κίνηση στη δουλειά 

Κι εγώ ακριβώς έτσι ήμουν!πίνουμε κ τον ίδιο καφε;-) μετά έμεινα έγκυος,μετά θηλασμός,τώρα πάλι έγκυος!! χαχαχα!δεν πρόλαβα η δυσμοιρη να πιω όσους καφέδες θέλω!! χαχαχαχα

Καπνιζατε εσείς καθόλου;

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια απορία.την αυχενικη διαφάνεια τη κάνουνε διακοιλιακα η διακολπικα; Μέχρι τώρα όλους τους υπερήχους τους κάναμε διακολπικα.Αν είναι διακοιλιακα πρέπει να κάνω κάποια προετοιμασία; Πχ να πιω νερό; 

yRr5p2.png

Just now, MinakiG είπε:

Λοιπόν να βοηθήσω λέω λίγο.. Οι γιατροί μας επιτρέπουν έως 200mg καφεΐνης την ημέρα. Το θέμα είναι ότι εκτός του καφέ καφεΐνη περιέχουν οι κοκα κόλες, η σοκολάτα, το τσάικαι πολλά άλλα τρόφιμα. Η καφεΐνη μπορεί να προκαλέσει ελλιποβαρή μωρά. Εγώ μόνη μου με το που βγήκε θετικό το τεστ έκοψα μαχαίρι κοκα κολα, καφε και τσαι ωστε να μπορώ να τρώω τα τρόφιμα με κρυφή καφεινη, Επίσης έκοψα την ζαχαρίνη,

Καλά τα λες κορίτσι!;-) έχουμε κ νοσηλεύτρια τώρα στην παρέα!θα μας διαφωτίζεις συχνά! :-D με το καλό το μπεμπακι σου κοπέλα μου!

Just now, Gogo1994 είπε:

Κορίτσια απορία.την αυχενικη διαφάνεια τη κάνουνε διακοιλιακα η διακολπικα; Μέχρι τώρα όλους τους υπερήχους τους κάναμε διακολπικα.Αν είναι διακοιλιακα πρέπει να κάνω κάποια προετοιμασία; Πχ να πιω νερό; 

Ναι από κοιλιά την κάνεις.εγω όσο περίμενα στην αναμονή ,η κοπέλα εκεί μου έδωσε κάνα δυο ποτηράκια νερό να πιω.επισης να έχεις μαζί σου καμία καραμελιτσα ή σοκολατιτσα(κάτι με ζάχαρη) μπορεί το μπεμπέ να κοιμάται ή να μην έχει καλή στάση κ να χρειάζεται να γυρίσει για να γίνουν οι μετρήσεις,θα φας την μπουκιτσα σου κ θα γίνει υπερκινητικό!χαχαχα

Εμένα από την 8η βδομάδα μου κάνει από την κοιλιά τον υπέρηχο ,μόνο την πρώτη φορά με τον έκανε διακολπικα.απο δω κ πέρα κοιλίτσα γενικά,μόνο όταν θα θελει να σου μετρήσει με πιο ακρίβεια τον τράχηλο τον κάνουν διακολπικα.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγώ έκλεισα αυχενική την άλλη Τετάρτη 22/4. Μου ειπε να πάω την προηγούμενη μέρα δηλ. την Τρίτη σε ένα συγκεκριμένο διαγνωστικό κέντρο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για την εξέταση αίματος. Το συγκεκριμένο κέντρο δεν το έχω επισκεφθεί ξανά. Το θέμα είναι ότι παίρνω τηλέφωνο από χθες και κανείς δεν το σηκώνει. Ξέρει κάποια εάν χρειάζεται ραντεβού ώστε να γίνει η αιματολογική; Ή απλά πηγαίνω το πρωί όπως κάνω συνήθως για τις απλές εξετάσεις; 

BwLip2.png

Just now, MumMaria είπε:

Καλά τα λες κορίτσι!;-) έχουμε κ νοσηλεύτρια τώρα στην παρέα!θα μας διαφωτίζεις συχνά! :-D με το καλό το μπεμπακι σου κοπέλα μου!

Ναι από κοιλιά την κάνεις.εγω όσο περίμενα στην αναμονή ,η κοπέλα εκεί μου έδωσε κάνα δυο ποτηράκια νερό να πιω.επισης να έχεις μαζί σου καμία καραμελιτσα ή σοκολατιτσα(κάτι με ζάχαρη) μπορεί το μπεμπέ να κοιμάται ή να μην έχει καλή στάση κ να χρειάζεται να γυρίσει για να γίνουν οι μετρήσεις,θα φας την μπουκιτσα σου κ θα γίνει υπερκινητικό!χαχαχα

Εμένα από την 8η βδομάδα μου κάνει από την κοιλιά τον υπέρηχο ,μόνο την πρώτη φορά με τον έκανε διακολπικα.απο δω κ πέρα κοιλίτσα γενικά,μόνο όταν θα θελει να σου μετρήσει με πιο ακρίβεια τον τράχηλο τον κάνουν διακολπικα.

Α ευχαριστωω δεν ήξερα τίποτα είπα μήπως έπρεπε να πιω από πριν 

yRr5p2.png

Just now, Lady_m είπε:

Κανονικά μετράνε τα ένσημα σου δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα !! Εγώ έχω μαγαζι και έχω ΤΕΒΕ και μάλλον θα πάρω το τρίτο το μακρύτερο συγνώμη για την έκφραση αλλά είμαι να σκάσω δηλαδή ! Πληρώνουμε ένα τόνο λεφτά και δε παίρνεις καμία βοήθεια πίσω είναι τρομερό !

Κι εμείς κορίτσια μάθαμε χθες ότι μάλλον ο άντρας μου θα αργήσει πολύ να γυρίσει δουλειά .δουλεύει σε διαφημιστικη,έχει αναλάβει όλες τις αφίσες για συναυλίες,φεστιβάλ,θέατρα κ τώρα με την παυση,έχει πάρει την κάτω βόλτα.κ επειδή οι τόσο πολυκοσμικες συγκεντρώσεις δεν θα γίνουν ούτε το καλοκαίρι,δλδ ούτε συναυλία ούτε τπτ,περιμένει μπας κ γίνουν τέλη Αυγούστου κ Σεπτέμβρη.δεν ξέρουμε κ τι θα παίξει με τα επιδόματα.πηραμε τώρα τα 800 αλλά για πόσο;;

Just now, Eirini1988 είπε:

Εγώ έκλεισα αυχενική την άλλη Τετάρτη 22/4. Μου ειπε να πάω την προηγούμενη μέρα δηλ. την Τρίτη σε ένα συγκεκριμένο διαγνωστικό κέντρο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για την εξέταση αίματος. Το συγκεκριμένο κέντρο δεν το έχω επισκεφθεί ξανά. Το θέμα είναι ότι παίρνω τηλέφωνο από χθες και κανείς δεν το σηκώνει. Ξέρει κάποια εάν χρειάζεται ραντεβού ώστε να γίνει η αιματολογική; Ή απλά πηγαίνω το πρωί όπως κάνω συνήθως για τις απλές εξετάσεις; 

Επειδή κι εγώ θεσνικη είμαι κ ρώτησα το ίδιο πράγμα..εάν είναι μεγάλο κέντρο,δεν πας με ραντεβού,πας κανονικά για την εξέταση σου;-)

@papaki πώς είσαι σήμερα;μίλησες ξανά με τον γιατρό σου κοπέλα μου;

23 ώρες πρίν, Papakι είπε:

Καλημέρα κορίτσια...Χτες το βράδυ είδα αιμα στο σκούπισμα,έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου κ ακόμα να συνέλθω..Πήρα κατευθείαν το γιατρό μου,μου είπε ότι το αίμα μπορεί να σημαίνει πολλά...καλά και κακα...και ο,τι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι!Ξεκίνησα να παίρνω τρία utrogestan από το στόμα και για τρεις μέρες πρέπει να ειμαι εντελώς ξαπλωμένη και να σηκώνομαι μόνο για τουαλετα!Φοβάμαι πολυ!

Κοπέλα μου πώς είσαι σήμερα;μίλησες με τον γιατρό σου;; 

• Ευχαριστώ 1

Να ρωτήσω και κάτι άσχετο ο γιατρός μ είχε πει όχι λέιζερ γ αποτρίχωση εννοείτε.. π δεν κάνω βέβαια.. Αλλά εκείνη τ ώρα ξέχασα ν ρωτήσω..Μόνο ξυραφακι;;οι κρέμες δεν επιτρέπονται ν φανταστω;;;

k1S4p3.png

Και εγώ έκανα λέιζερ αποτρίχωση αλλά στην εγκυμοσύνη κ στο θηλασμό θα το ξεχάσω έχουμε μέρες καλλωπισμού για αργότερα κορίτσια..τώρα ξυραφάκι πόδια δεν έχω γενικά κ πολλές εγώ γιατί έκανα αρκετό καιρό λέιζερ αλλά τώρα με τις ορμόνες ποτέ δεν ξέρουμε ..παρατειρω κάπου βγαίνουν πιο έντονες σε κάποια σημεία στα πόδια κ άλλου πιο αραιές..καλά να είμαστε θα τα φτιάξουμε όλα πιο μετά τα μωράκια μας να είναι καλά.

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Διαφημίσεις

Just now, Despoina Mar είπε:

Καλημέρα Εύη μ..έχω έχω ασφάλεια αλλά τπτ άλλο.. Επίσης κ εγώ έχω γάμο 27 Ιουνίου θρησκευτικό κ μ όλα αυτά π γίνονται δεν ξέρω τ θ γίνει.. Από τι στιγμή π γίνει γάμος αλλάζουν πολλά κ στις φορολογικές κ μετά αυτο π λες γτ μωράκια μας..αν μάθεις τπτ περί γάμους ενημέρωσε με:x

Καλημέρα! Και εμάς ο γάμος μας 27 Ιουνίου είναι, θρησκευτικός σε κτήμα!! :x Προς το παρόν εμείς λέμε να μην αλλάξουμε τίποτα και απλώς να γίνει κανονικά ο γάμος με λιγότερα άτομα αν υπάρχει ακόμα ο φόβος τότε.. 

Και αν δεχτεί φυσικά το κτήμα να καταργήσει το minimum των ατόμων και να πληρώσουμε για όσους έρθουν λόγω της κατάστασης.. 

Πάντως προσπαθούμε να είμαστε αισιόδοξοι ότι εδώ τότε θα έχουν ανοίξει τα μπαρ και οι καφετέριες, ο γάμος σε ανοιχτό χώρο θα πειράξει; Εντάξει τώρα ίσως δεν γίνει το πάρτυ που φανταζομασταν αν ο ένας φοβάται να ακουμπήσει τον άλλον αλλά δε θα σκάσουμε.. :roll:

Εσείς πως το σκέφτεστε; 

Εγώ για άμεσα τώρα θα κάνω πρώτα πολιτικό και ύστερα γάμο βάφτιση μαζί έτσι λέω τώρα βλέποντας και κάνοντας κορίτσια γιατί έχουμε κ τα απρόοπτα βέβαια είμαι υπέρ του θρησκευτικου φυσικά..αλλά τώρα δεν προλαβαίνω..βέβαια να μου πείτε όποιος θέλει όλα τα προλαβαίνει αλλά δεν θέλω να πιστεύω κ να ανχωθω τώρα.

• Μου αρέσει 1

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Εγώ για άμεσα τώρα θα κάνω πρώτα πολιτικό και ύστερα γάμο βάφτιση μαζί έτσι λέω τώρα βλέποντας και κάνοντας κορίτσια γιατί έχουμε κ τα απρόοπτα βέβαια είμαι υπέρ του θρησκευτικου φυσικά..αλλά τώρα δεν προλαβαίνω..βέβαια να μου πείτε όποιος θέλει όλα τα προλαβαίνει αλλά δεν θέλω να πιστεύω κ να ανχωθω τώρα.

Όχι κορίτσι μου μη βιαστείς! Και εμείς εννοείται δεν θα κάναμε θρησκευτικό εσπευσμένα λόγω της εγκυμοσύνης.

Ο άντρας μου, μου εκανε πρόταση γάμου πριν ενάμιση χρόνο και οργανώνουμε το γάμο από τότε, έχουμε κλείσει τα πάντα και έχουμε δώσει ήδη αρκετά από τα λεφτά.. Όλα πολύ πριν καν τη σκέψη για μωράκι.. Γι'αυτο το σκεφτόμαστε.. Αλλιώς και εμείς εννοείται ένα πολιτικό θα κάναμε τώρα εν όψει της κατάστασης! 

πιστεύω όλα θα γινουν κορίτσια αρκεί να μην ανχωνομαστε..

κορίτσια να σας ρωτήσω ο γιατρός σας αφήνει να πιείτε καφέ εμένα μου είπε όχι ντεκαφεινε και με αφήνει 2 μονους ελληνικούς 2 μονους εσπρεσσο 1 καπουτσινο.αλλά δεν τον ρώτησα για κρυους λέτε να πειράζει αν πιω ένα φρεντό έσπρεσσο μόνο δε νομίζω και μου είπε όχι ζαχαρινες κτλ μόνο μαύρη η κανονική ζάχαρη.

Ρε κορίτσια να ρωτήσω σας εξήγησε ο γιατρός σας γιατί όχι ντεκαφεινε; Εμένα μου είπε να πίνω έναν καφέ την ημέρα ότι θέλω και μετά αν θέλω κ άλλο να πίνω ντεκαφεινε μια χαρά! Προβληματιστηκα πολύ τώρα γιατί εγώ πίνω κάθε μέρα φρεντο ή γαλλικό ντεκαφεινε από τότε που έμαθα ότι είμαι έγκυος και αποφεύγω εντελώς τον κανονικό για καλύτερα! Τι παίζει με τον ντεκαφεινε;;

Just now, Φραουλίνο είπε:

Καλημέρα! Και εμάς ο γάμος μας 27 Ιουνίου είναι, θρησκευτικός σε κτήμα!! :x Προς το παρόν εμείς λέμε να μην αλλάξουμε τίποτα και απλώς να γίνει κανονικά ο γάμος με λιγότερα άτομα αν υπάρχει ακόμα ο φόβος τότε.. 

Και αν δεχτεί φυσικά το κτήμα να καταργήσει το minimum των ατόμων και να πληρώσουμε για όσους έρθουν λόγω της κατάστασης.. 

Πάντως προσπαθούμε να είμαστε αισιόδοξοι ότι εδώ τότε θα έχουν ανοίξει τα μπαρ και οι καφετέριες, ο γάμος σε ανοιχτό χώρο θα πειράξει; Εντάξει τώρα ίσως δεν γίνει το πάρτυ που φανταζομασταν αν ο ένας φοβάται να ακουμπήσει τον άλλον αλλά δε θα σκάσουμε.. :roll:

Εσείς πως το σκέφτεστε; 

Ναι κ εμείς δεν θ αλλάξουμε τπτ προς τ παρών μέχρι ν δούμε τ θ γίνει.. Τ πολύ πολύ να είμαστε λίγα άτομα.. ελπίζω ν μην επηρεάσει στις παραγγελίες όσον αφορά τις προετοιμασίες δεν ξέρω.. περιμένω ν βγει μια απόφαση αρχές Μάιου ν ξέρουμε τ θ γινειιι

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Just now, Φραουλίνο είπε:

Όχι κορίτσι μου μη βιαστείς! Και εμείς εννοείται δεν θα κάναμε θρησκευτικό εσπευσμένα λόγω της εγκυμοσύνης.

Ο άντρας μου, μου εκανε πρόταση γάμου πριν ενάμιση χρόνο και οργανώνουμε το γάμο από τότε, έχουμε κλείσει τα πάντα και έχουμε δώσει ήδη αρκετά από τα λεφτά.. Όλα πολύ πριν καν τη σκέψη για μωράκι.. Γι'αυτο το σκεφτόμαστε.. Αλλιώς και εμείς εννοείται ένα πολιτικό θα κάναμε τώρα εν όψει της κατάστασης! 

Ρε κορίτσια να ρωτήσω σας εξήγησε ο γιατρός σας γιατί όχι ντεκαφεινε; Εμένα μου είπε να πίνω έναν καφέ την ημέρα ότι θέλω και μετά αν θέλω κ άλλο να πίνω ντεκαφεινε μια χαρά! Προβληματιστηκα πολύ τώρα γιατί εγώ πίνω κάθε μέρα φρεντο ή γαλλικό ντεκαφεινε από τότε που έμαθα ότι είμαι έγκυος και αποφεύγω εντελώς τον κανονικό για καλύτερα! Τι παίζει με τον ντεκαφεινε;;

Για να δίνει την γεύση του καφέ χωρίς να έχει όμως καφεινη,έχει υποστεί μεγάλη επεξεργασία κ δεν είναι καλό. Κι εγώ έπινα που κ που ντεκαφ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη απλά δεν είναι ο,τι καλύτερο! Είναι σαν να λεμε ότι τρως πατατάκια,οκ δεν θα πάθεις κάτι,αλλά είναι τίγκα στο συντηρητικό..

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...