Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, MumMaria είπε:

Καλά ο δικός μου είναι κ πολύ μικρός ακόμα,δηλαδή ακόμα κ για τα πρακτικά,δημιουργικές απασχολήσεις κτλ ελάχιστα πράγματα.αλλα απο τώρα του βάζω όρια(προσπαθώ δλδ) και αυτό που έμαθα χρόνια τώρα είναι να έχω υπομονή(γιατί κ η υπομονή μαθαίνεται) κ πως κάθε παιδάκι είναι μοναδικό κ ξεχωριστό.γενικα πιστεύω ότι ο γιος μου είναι κ παιδάκι με πολύ ανεπτυγμένη συναισθηματική νοημοσύνη(μαμά κουκουβάγια) αν με δει να κλαίει,κλαίει κι αυτός,όταν συνοφρυωνομαι μου χαϊδεύει τα μάγουλα κατευθείαν,όταν έχουμε διάλογο με τον άντρα μου για κάτι μας παρατηρεί κ μιλάει(λέει συλλαβές,τα δικά του βέβαια αλλά νομίζει ότι συμμετέχει) όταν γελάμε,ξεκαρδιζεται κι αυτός κ το τελευταίο που έκανε είναι όταν μας βλέπει αγκαλιά,να δίνουμε φιλάκια,σηκώνει τα χεράκια του κ τα ανοιγοκλείνει κ θέλει να τον πάρουμε αγκαλίτσα!α καλά σταματάω γιατί μπορώ να γράφω μέχρι αύριο για τον μικρό!χαχαχα

Άντε ρε !ήσουν θεσνικη εεε;καλά κι εγώ ήρθα για σπουδές κ ξέμεινα εδώ!!!:-D τώρα που είσαι εσύ;δεν θυμάμαι..

Μας έκανες να λιώσουμε με τον μικρό σου <3 

• Μου αρέσει 1

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8 ώρες πρίν, Lady_m είπε:

Κορίτσια ερώτηση σημαντική! Πείτε με τρελή πείτε με ότι θέλετε αλλά από τότε που έμαθα ρε παιδια για την εγκυμοσύνη κάθε βράδυ βλέπω όνειρα ! Και τι όνειρα  δλδ ολόκληρα σίριαλ ! Το έχει καμία η είμαι για άσπρη ποδια;;;;

Καλήμερααα και εγώ τρέλα όνειρα,,στην αρχή είχα δει ότι σταμάτησε η καρδούλα από τ μωράκι μ κιόλας.. Κ επίσης βλέπω συνέχεια τ γιαγιά μ π πέθανε πριν 1 χρόνο ακριβώς.. Όλα τ υπόλοιπα τρέλα, πάντως ισχυειιι:lol:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

k1S4p3.png

Κορίτσια καλημέρα !!! Πως είστε σήμερα ;;; Ήθελα να ρωτήσω ... είναι καμία ασφαλισμένη στο ΙΚΑ για να ξέρει να μου τι ακριβώς δικαιουτε από επιδόματα κτλ ; Γιατί ψάχνω για κάτι ... 

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Just now, Lady_m είπε:

Κορίτσια καλημέρα !!! Πως είστε σήμερα ;;; Ήθελα να ρωτήσω ... είναι καμία ασφαλισμένη στο ΙΚΑ για να ξέρει να μου τι ακριβώς δικαιουτε από επιδόματα κτλ ; Γιατί ψάχνω για κάτι ... 

Καλημέρα κοριτσάκι μ!! Εγώ είμαι αλλά δυστυχώς δεν έχω 200 ένσημα  τ τελευταια 2 χρόνια.. μ έπιασε μόνο αυτο από τον ΟΑΕΔ π βγήκε τώρα.. 

k1S4p3.png

Καλημέρα κοριτσια.Εγωωεχω ικα.Και θα ήθελα και να ρωτήσω σε περίπτωση αναρρωτικων από τη δουλειά τι παίρνουμε ακριβώς από το ΙΚΑ.

Πως είστε σήμερα; Εγώ είχα αϋπνία το βράδυ μάλλον από το πόνο στη μέση δε βολευομουν με τίποτα και νιώθω ενοχλήσεις και στα πόδια σαν αίσθημα βαρους

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Just now, Despoina Mar είπε:

Καλημέρα κοριτσάκι μ!! Εγώ είμαι αλλά δυστυχώς δεν έχω 200 ένσημα  τ τελευταια 2 χρόνια.. μ έπιασε μόνο αυτο από τον ΟΑΕΔ π βγήκε τώρα.. 

τι είναι αυτό του ΟΑΕΔ ;;; Αχ έχω κατά μπερδευτεί και δε ξέρω τι να κάνω !

Just now, Gogo1994 είπε:

Καλημέρα κοριτσια.Εγωωεχω ικα.Και θα ήθελα και να ρωτήσω σε περίπτωση αναρρωτικων από τη δουλειά τι παίρνουμε ακριβώς από το ΙΚΑ.

Πως είστε σήμερα; Εγώ είχα αϋπνία το βράδυ μάλλον από το πόνο στη μέση δε βολευομουν με τίποτα και νιώθω ενοχλήσεις και στα πόδια σαν αίσθημα βαρους

Καλημέρα κοριτσάκι μου !! Άντε να μεγαλώνει η παρέα να ξυπνάμε :) ξέρω από τη ξαδέρφη μου πως αν βγεις με επαπειλούμενη σου δινει το ΙΚΑ τα μισά από όσα φαίνεται να σου δίνει ο εργοδότης ! 

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Just now, Lady_m είπε:

τι είναι αυτό του ΟΑΕΔ ;;; Αχ έχω κατά μπερδευτεί και δε ξέρω τι να κάνω !

Καλημέρα κοριτσάκι μου !! Άντε να μεγαλώνει η παρέα να ξυπνάμε :) ξέρω από τη ξαδέρφη μου πως αν βγεις με επαπειλούμενη σου δινει το ΙΚΑ τα μισά από όσα φαίνεται να σου δίνει ο εργοδότης ! 

Εγώ κάνω παραίτηση στ δουλειά κ επειδή ήταν ν ξεκινήσω τώρα πάλι αλλά μπα μ αυτά π γίνονται συμπλήρωσα 1 χρόνο ανεργία κ θ πάρω τ βοήθημα π βγήκε τώρα.. Δυστυχώς γ όλα τ αλλά δεν δικαιούμαι κάτι από όσο ξερωω αααα θ πάρουμε κ τ 2000 χιλ. Μόλις γεννησουμε..Εγώ από χθες είμαι καλύτερα αλλά ας μη λέω μεγάλα λόγια εσεις;;;να ρωτήσω κ κάτι άλλο οι μανούλες π έχουν ήδη παιδάκια τι περνάτε από επιδομα παιδιου;;;Τι ισχύει μ αυτα;;;

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

καλημέρα κορίτσια εγώ ήμουν στον οαεδ κ για 31 ΈΝΣΗΜΑ χάνω την ασφαλέια..τώρα πρέπει να ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ με πολιτικό για να έχω κάποια ασφάλεια για να είμαι στου άντρα μου έστω και να δούμε τώρα πως θα προλάβουμε με όλα αυτά κορονοιου κτλ..έστω και με 3_4 άτομα Ιουνίου Ιούλιο θα γίνει γιατί δεν θέλω μετά να έχω αλλά γραφειοκρατικα στο μαιευτήριό με το μωρό κτλ..μόνο που τώρα τις πληρώνω όλες τις εξετάσεις αλλά οκ δεν πειράζει αρκεί να είναι όλα καλά!!

• Μου αρέσει 1

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Just now, Lady_m είπε:

Καλημερα!! Κ γω ειμαι ...λεει πρεπει να εχεις 200 ενσημα τα δυο τελευταια χρονια πριν απο το χρόνο του ΠΗΤ  .. για να δικαιουσαι αδεια εγκυμοσυνης κλπ  ... τωρα που δεν δουλευουμε λογω ιου ομως κολλιουνται τα ένσημα  μας ? Ειναι περιπλοκο ,,, ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ στη δουλεια θα ρωτησω το λογιστη....αυτοι τα ξερουν καλυτερα !!

• Μου αρέσει 1

oXECp3.png

Διαφημίσεις

On 4/12/2020 at 4:12 PM, MinakiG said:

Καλησπέρα. Ναι ένα την ημέρα μετά το φαγητό μου έχει πει. 

Πάντως και ο η φαρμακοποιός μου είπε μετά το φαγητό απλά όχι αμέσως, να μαι στην χώνεψη.

4DTxp3.png 47gQp3.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Αχ κ γω σημερα το βραδυ χαλια ......ξυπνησα 4 φορες ..... ανακατευομουν .....εβλεπα χαλια ονειρα .....αστα ......να χουμε μια ομορφη ΜΕΡΑ!!!!

oXECp3.png

Just now, InaRina είπε:

Καλημερα!! Κ γω ειμαι ...λεει πρεπει να εχεις 200 ενσημα τα δυο τελευταια χρονια πριν απο το χρόνο του ΠΗΤ  .. για να δικαιουσαι αδεια εγκυμοσυνης κλπ  ... τωρα που δεν δουλευουμε λογω ιου ομως κολλιουνται τα ένσημα  μας ? Ειναι περιπλοκο ,,, ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ στη δουλεια θα ρωτησω το λογιστη....αυτοι τα ξερουν καλυτερα !!

Κανονικά μετράνε τα ένσημα σου δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα !! Εγώ έχω μαγαζι και έχω ΤΕΒΕ και μάλλον θα πάρω το τρίτο το μακρύτερο συγνώμη για την έκφραση αλλά είμαι να σκάσω δηλαδή ! Πληρώνουμε ένα τόνο λεφτά και δε παίρνεις καμία βοήθεια πίσω είναι τρομερό !

• Λυπημένη/-ος 2

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Just now, Evitheodorou είπε:

καλημέρα κορίτσια εγώ ήμουν στον οαεδ κ για 31 ΈΝΣΗΜΑ χάνω την ασφαλέια..τώρα πρέπει να ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ με πολιτικό για να έχω κάποια ασφάλεια για να είμαι στου άντρα μου έστω και να δούμε τώρα πως θα προλάβουμε με όλα αυτά κορονοιου κτλ..έστω και με 3_4 άτομα Ιουνίου Ιούλιο θα γίνει γιατί δεν θέλω μετά να έχω αλλά γραφειοκρατικα στο μαιευτήριό με το μωρό κτλ..μόνο που τώρα τις πληρώνω όλες τις εξετάσεις αλλά οκ δεν πειράζει αρκεί να είναι όλα καλά!!

Καλημέρα Εύη μ..έχω έχω ασφάλεια αλλά τπτ άλλο.. Επίσης κ εγώ έχω γάμο 27 Ιουνίου θρησκευτικό κ μ όλα αυτά π γίνονται δεν ξέρω τ θ γίνει.. Από τι στιγμή π γίνει γάμος αλλάζουν πολλά κ στις φορολογικές κ μετά αυτο π λες γτ μωράκια μας..αν μάθεις τπτ περί γάμους ενημέρωσε με:x

k1S4p3.png

Καλημέρα σε όλες! Λοιπόν 13/4 είδαμε και ακούσαμε το μωράκι μας! Οι αιματολογικές ήταν καλές αλλά το εργαστήριο του Υγεία με έστειλε στο κέντρο αναφοράς μεσογειακής αναιμίας να κάνουμε το τεστ προληπτικά, κλείσαμε ραντεβού στις 22/4. Επίσης ακόμα περιμένουμε την κυστική ίνωση (92%) να βγει, το πρώτο κομμάτι (που καλύπτει ο ΕΟΠΠΥ) βγήκε αρνητικό ευτυχώς! Αυχενική έχουμε στις 15/5 μαζί με PAPAY. Μπορεί σαν νοσηλεύτρια και βοηθός μαία να ξέρω τι με περιμένει αλλά σαν πρώτη φορά εγκυμονούσα όλα είναι τόσο πολλά....

• Μου αρέσει 5

4DTxp3.png 47gQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...