-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 45 λεπτά , dimi.tra είπε:
Χαρά στο κουράγιο σου και την υπομονή σου που γύρισες στη δουλειά. Δεν έχω ιδέα πως θα το ρυθμίσω αυτό το πράγμα να συγκεντρωθώ και στη δουλειά! Λογικό είναι η αγωνία σου και η ανυπομονησία σου να έχει χτυπήσει κόκκινο. Ετσι για να τα δεις γραμμένα άλλη μια φορά μήπως και σε βοηθήσει κάπως: τα συμπτώματα τόσο νωρίς είναι κατά βάση από τα φάρμακα. Έλλειψη συμπτωμάτων δεν σημαίνει αρνητική χοριακή όπως και η ύπαρξη συμπτωμάτων δεν σημαίνει θετική χοριακή. Οπότε τζάμπα βασανίζεσαι!
Να έχεις μια τεράστια χοριακη και να είσαι πολύ πολύ πολύ πολύ έγκυος την πέμπτη 🤞🤞🤞🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς στην δουλειά, αλλά και το να κάθεσαι στο σπίτι και να περιμένεις να περάσουν οι μέρες είναι εξίσου δύσκολο. Στην δουλειά όλο και κάπως θα ξεχαστείς. Βέβαια η παραγωγικότητα είναι μηδέν!
Όσον αφορά τα συμπτώματα δεν ψάχνω να βρώ κάτι γιατί ξέρω πως δεν έχει νόημα. Αυτό που με ζορίζει είναι πως την προηγούμενη φορά είχα θετική χοριακή και διπλασιασμούς και δυστυχώς την 6η εβδομάδα το χάσαμε. Τώρα διαβάζοντας για στατιστικές και κορίτσια που δίνουν πολύ μεγάλη έμφαση στην αξιολόγηση των βλαστοκύστεων, νιώθω αμήχανα με τις δυο άριστες μου να έχουν αποτύχει και να περιμένω αποτέλεσμα από τις δυο μέτριες που έχω βάλει.
Δεν θα χάσω βέβαια την αισιοδοξία μου, απλά θα είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη και θα συνεχίσω να στέλνω θετική ενέργεια στα δυο μικροσκοπικά εμβρυάκια μου που προσπαθούν να μας κάνουν γονείς.
Κρατάω λοιπόν την ευχή σου για μια τεράστια χοριακή και να είμαι πολύ πολύ πολύ έγκυος την Πέμπτη και αυτή την φορά να πάμε μέχρι το τέλος!!!
πρίν από 5 λεπτά , Lila86 είπε:Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Σου εύχομαι να έχεις μια θετική χοριακή και να πάνε όλα καλά! Υπομονή γιατί οι δυο-τρεις τελευταίες μέρες πάντα είναι δύσκολες! 🤞🏼💐
Σε ευχαριστώ πολύ!!!!
-
Μανούλες Νοεμβρίου 2020
-
Θέματα
-
- 11.690 απαντήσεις
- 1.181.966 εμφανίσεις
-
- 11.307 απαντήσεις
- 2.231.356 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 77 απαντήσεις
- 143.728 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 502.815 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 146.689 εμφανίσεις
-
-
-
- 11 απαντήσεις
- 112 εμφανίσεις
-
- 11.690 απαντήσεις
- 1.181.966 εμφανίσεις
-
- 6 απαντήσεις
- 387 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 31
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 452 απαντήσεις
- 104.949 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 56 εμφανίσεις
-
- 2.257 απαντήσεις
- 119.925 εμφανίσεις
-
- 11.307 απαντήσεις
- 2.231.356 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 297 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 161 εμφανίσεις
-
- 59 απαντήσεις
- 17.706 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα