Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια 346 η χοριακη!!! Καλή νομίζω είναι. Η TSH από 0,89 πήγε 1,55 όμως είναι μια χαρά αλλά θα μιλήσω και με τον ενδοκρινολογο μου. Σε δύο μέρες τώρα πάλι άγχος για το διπλασιασμό. 

Μπράβο κορίτσι μου! Τέτοια νέα να ακούμε. Καλούς διπλασιασμούς τώρα. Θα πάνε όλα καλά 🫶🏻

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Sousamaki said:

Καλησπέρα κορίτσια και καλό μήνα να έχουμε!!

σημερα είχαμε γιατρό!

ολα καλά με την μπουμπου μας,τέλος 32ης βδομάδας κ φθάσαμε τα 2κιλα!το μόνο κακό είναι ότι δεν έχει γυρίσει η καλή μου κ κάπως με αγχωνει αυτό..μου είπε ο γιατρός ότι αν την επόμενη φορά (σε 3 βδομαδες δλδ ) δεν έχει γυρίσει θα είναι ψιλο απίθανο να γυρίσει..δε τρελάθηκα στην ιδέα αλλά τι να κάνω;;;

Να τη και η μπουμπου μας η αλλη εδω τα εφτασε τα 2 κιλακια!!!! Μην αγχωνεσαι κοριτσι μου με το γυρισμα, εχεις οντως 3 βδομαδες. Επισης εχει ασκησεις που μπορεις να κανεις οπως επισης και το περπατημα βοηθαιε να γυρισει. Αν στο επιτρεπει ο γιατρος μπορεις να κανεις μια προσπαθεια με τις ασκησουλες και το περπατημα! Αλλιως αν δε γυρισει, κανενα θεμα φυσικα οπως λες! Το σημαντικο ειναι να την παρεις γερη στην αγκαλιτσα σου!

Just now, Despoina Mar said:

Χαχα ναι προμυθευτικα γιαουρτάκι α γτ βλέπω ν φουντώνουν παλι οι μυκητες!! 

Μεχρι κι εγω που εχω δυσανεξια το τσακισα το γιαουρτακι μου με την αντιβιωση! Μου ειχε λειψει τοσο πολυ εν τω μεταξυ να τρωω γιαουρτι, που ετρωγα με τετοια απολαυση λες και ηταν πιτογυρο χαχαχα! Πού καταντησαμε;

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , Υβόννη είπε:

Καλημερα αγαπημενες.μου και καλο μηνα! Τί κανετε; Εγω μολις εκανα ενα ντους και συνειδητοποιησα οτι δεν βλεπω πια τιποτα απο ποδια αχαχχα! Σαν να μεγαλωσε η κοιλια λιγο!!

@fairy-mary κοριτσι μου χρονια παθουσα ευτυχως μια φορα μονο στην εγκυμοσυνη. Καταρχην νερακι μπολικο να πινεις και να τρως φυτικες ινες. Τωρα για τις αιμορροιδες. Ντουσακι με χλιαρο νερο, οχι σκουπισμα αλλα πλυσιμο μετα την τουαλετα. Εμενα με ανακουφιζε το εξης. χαμομηλι με ελαιολαδο και το εβαζα σε παγοκυστες. Μετα το "παγακι" αυτο με χαμομηλι-λαδι το εβαζα στην περιοχη. Βοηθαει και το σκετο παγακι φυσικα αλλα το χαμομηλι-ελαιολαδο ανακουφιζει περισσοτερο. Τελος, εχει φυρικες κρεμουλες στο φαρμακειο καταλληλες για εγκυουλες. Α και το σημαντικο. Οχι πολυ καθιστη αν γινεται. Ισως να εβαζες ενα μαξιλαρακι οταν καθεσαι.

Τελειο ροφηματακι!!!! Κανελα ε; Την λατρευω!!!

Ειρηνακι μου καλημερα! Ειχα βγαλει εγω εσωτερικα στα χειλη και τον ουρανισκο και εφυγαν ετσι απλα. Διαβασα οτι στην εγκυμοσυβη αφθες στο στομα ειναι συνηθισμενο φαινομενο. Αφου θα πας γιατρο βεβαια κανε και μια ερωτηση!!! Με το καλο να δεις το παλικαρακι σου!!!

Just now, Υβόννη είπε:

Δεσποινακι μου καλα αποτελεσματα και ολα θα πανε καλα τωρα με την αντιβιωση! Συντομα καθαρα και αστραφτερα θα ειναι τα ουρα χιχιχιχι! Γιαουρτακι ή κεφιρ με την αντιβιωση μην ξεχασεις!

Γωγοτλα μου μη αγχωνεσαι με την προεκλαμψια. Συνηθως συνοδευεται και με ενα καρο αλλα συμπτωματα, οπως πρωτεινη στα ουρα, υψηλη πιεση, πρηξιματα κτλ. Θα το εχετε απο κοντα τωρα το ουρικο οξυ και να δεις δε θα ειναι κατι. Ειναι αυτο που λεει ο αντρας μου! Συμπτωμα πυρετος ειναι και για μια απλη ιωση και για κατι πολυ σοβαρο! Οποτε αν δεν σου πει κατι γιατρος μη βαζεις σκεψεις! Εσυ τσεκαρε το εννοειται συχνα οπως κανεις και μην ανησυχεις για τιποτα! Πλεον να θυμασαι οτι οποτε και να ερθουν τα μωρακια μας ολα καλα θα ειναι! Φυσικα οσο πιο πολυ παρουν απο τον ενατο το προτιμαμε αλλα οπως και να εχει θα ειναι γερα!

Και εγώ αυτά ξέρω ότι έχεις κ αλλά συμπτώματα αλλά τι να πω? Να με αγχωσαν πάλι χωρίς λόγο?

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 said:

Και εγώ αυτά ξέρω ότι έχεις κ αλλά συμπτώματα αλλά τι να πω? Να με αγχωσαν πάλι χωρίς λόγο?

Η γιατρος στο ειπε Γωγουλα μου αυτο ή καποιος αλλος για την προεκλαμψια; Λοιπον κανε εσυ τις εξετασουλες σου και μην βαζεις σκεψεις. Και να θυμασαι οσο κατι το εχεις υπο ελεγχο και το κοιτανε, δεν εχεις φοβο! Καλα αποτελεσματα αυριο!!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Να τη και η μπουμπου μας η αλλη εδω τα εφτασε τα 2 κιλακια!!!! Μην αγχωνεσαι κοριτσι μου με το γυρισμα, εχεις οντως 3 βδομαδες. Επισης εχει ασκησεις που μπορεις να κανεις οπως επισης και το περπατημα βοηθαιε να γυρισει. Αν στο επιτρεπει ο γιατρος μπορεις να κανεις μια προσπαθεια με τις ασκησουλες και το περπατημα! Αλλιως αν δε γυρισει, κανενα θεμα φυσικα οπως λες! Το σημαντικο ειναι να την παρεις γερη στην αγκαλιτσα σου!

Μεχρι κι εγω που εχω δυσανεξια το τσακισα το γιαουρτακι μου με την αντιβιωση! Μου ειχε λειψει τοσο πολυ εν τω μεταξυ να τρωω γιαουρτι, που ετρωγα με τετοια απολαυση λες και ηταν πιτογυρο χαχαχα! Πού καταντησαμε;

Χαχαχα τα έχουμε δει όλα

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Marilou77 είπε:
πρίν από 2 λεπτά , Υβόννη είπε:

Καλημερα αγαπημενες.μου και καλο μηνα! Τί κανετε; Εγω μολις εκανα ενα ντους και συνειδητοποιησα οτι δεν βλεπω πια τιποτα απο ποδια αχαχχα! Σαν να μεγαλωσε η κοιλια λιγο!!

@fairy-mary κοριτσι μου χρονια παθουσα ευτυχως μια φορα μονο στην εγκυμοσυνη. Καταρχην νερακι μπολικο να πινεις και να τρως φυτικες ινες. Τωρα για τις αιμορροιδες. Ντουσακι με χλιαρο νερο, οχι σκουπισμα αλλα πλυσιμο μετα την τουαλετα. Εμενα με ανακουφιζε το εξης. χαμομηλι με ελαιολαδο και το εβαζα σε παγοκυστες. Μετα το "παγακι" αυτο με χαμομηλι-λαδι το εβαζα στην περιοχη. Βοηθαει και το σκετο παγακι φυσικα αλλα το χαμομηλι-ελαιολαδο ανακουφιζει περισσοτερο. Τελος, εχει φυρικες κρεμουλες στο φαρμακειο καταλληλες για εγκυουλες. Α και το σημαντικο. Οχι πολυ καθιστη αν γινεται. Ισως να εβαζες ενα μαξιλαρακι οταν καθεσαι.

Τελειο ροφηματακι!!!! Κανελα ε; Την λατρευω!!!

Ειρηνακι μου καλημερα! Ειχα βγαλει εγω εσωτερικα στα χειλη και τον ουρανισκο και εφυγαν ετσι απλα. Διαβασα οτι στην εγκυμοσυβη αφθες στο στομα ειναι συνηθισμενο φαινομενο. Αφου θα πας γιατρο βεβαια κανε και μια ερωτηση!!! Με το καλο να δεις το παλικαρακι σου!!!

Read more  

Τζα; να μαι κι εγω κοριτσια μου σας διαβαζω αλλα κανω κ δουλιτσες με τους δικους μου ρυθμούς βεβαια.

@Υβόννη, δεν ειπες το πιο σημαντικό, τα φασολακια τα κ/ψ χαχαχαχαχα. Και για μαξιλάρι καλα ειναι αυτα με την τρυπα στη μεση. Σημερα πηγα αργουτσικα για καμπύλη αλλα δεν μου την εκανε θελει πρωι ειπε κ θα παω αύριο στις 07:30, ε μετα πηγαμε για καφε, λουκανοπιτα, μπουγατσα γλυκια κ αλμυρη, αφου είμαστε 3 απλα ο τριτος κρύβεται στη κοιλια μου. Ουτε εγω βλεπω ποδια αλλα κ τα κιλα σρη ζυγαρια πρεπει να σκυψω για να δω κ φοβαμαι μη μου φορτωνω κανα κιλο παραπανω, αισίως τα 11 εχω παρει

Just now, Υβόννη είπε:

Η γιατρος στο ειπε Γωγουλα μου αυτο ή καποιος αλλος για την προεκλαμψια; Λοιπον κανε εσυ τις εξετασουλες σου και μην βαζεις σκεψεις. Και να θυμασαι οσο κατι το εχεις υπο ελεγχο και το κοιτανε, δεν εχεις φοβο! Καλα αποτελεσματα αυριο!!!

Η γραμματέας ειρήνη μου που μου έγραφε τις εξετάσεις κ ρώτησα τι θα γίνει άμα αυξηθεί? Θα πάρω χάπι?

yRr5p2.png

Τζα; να μαι κι εγω κοριτσια μου σας διαβαζω αλλα κανω κ δουλιτσες με τους δικους μου ρυθμούς βεβαια.

@Υβόννη, δεν ειπες το πιο σημαντικό, τα φασολακια τα κ/ψ χαχαχαχαχα. Και για μαξιλάρι καλα ειναι αυτα με την τρυπα στη μεση. Σημερα πηγα αργουτσικα για καμπύλη αλλα δεν μου την εκανε θελει πρωι ειπε κ θα παω αύριο στις 07:30, ε μετα πηγαμε για καφε, λουκανοπιτα, μπουγατσα γλυκια κ αλμυρη, αφου είμαστε 3 απλα ο τριτος κρύβεται στη κοιλια μου. Ουτε εγω βλεπω ποδια αλλα κ τα κιλα σρη ζυγαρια πρεπει να σκυψω για να δω κ φοβαμαι μη μου φορτωνω κανα κιλο παραπανω, αισίως τα 11 εχω παρει

@Gogo1994 θυμαμαι οτι αυτο με την προεκλαμψια φαίνεται κ στην αυχενικη κ στη β επιπέδου, εσενα τοτε αν θυμαμαι καλα δε σου ειπαν κατι γιαυτο, οποτε μην αγχώνεσαι, τι να προεκυψε τωρα; ε τοτε τι μας λενε οτι δε θα κανουμε, παντως μη φοβασαι μπηκες τελικη ευθεία κορίτσι μου, ολα καλα θα πανε

Just now, Gogo1994 said:

Η γραμματέας ειρήνη μου που μου έγραφε τις εξετάσεις κ ρώτησα τι θα γίνει άμα αυξηθεί? Θα πάρω χάπι?

αχ αχ αχ!!! Αυτη η γλυκουλα τη θυμαμαι...Λοιπον Γωγουλα μου εσυ θα ακους τους γιατρους. Αν αυξηθει θα σου πει η γιατρος τι αλλο θα τσεκαρετε και θα κανει εκεινη διαγνωση οχι η γραμματεας που δνε ειναι η δουλεια της αυτη. Μην αγχωνεσαι κοριτσι μου εσυ εξτρα τωρα και βαζεις εξτρα σκεψεις. Η γιατρος σου ξερεις τα ψαχνει ολα, δε θα σε αφησει ετσι αν δει κατι υποπτο. Η γιατρος ομως οχι η γραμματεια! Την ειχα στη μπουκα απο την προηγουμενη φορα που ηταν αγενης, τωρα ενταξει το παρακανε

Just now, Marilou77 said:

αχαχαχα μα πού τα θυμηθηκες; Δεν ειχαμε παγακια και επρεπε να βαλω κατι κρυο τί να εκανα; Φασολακι και μπριζολες ειχε το ψυγειο και κουνουπιδι ισως δεν ειμαι σιγουρη χαχαχαχα!!! Καλη χωνεψη απο ολο αυτο το μικρο γευματακι (πωπωπωπω κολαση η μπουγατσα η αλμυρη για μενα)!  Καλη επιτυχια με την καμπυλη κοριτσι μου αυριο και καλο ξυπνημα! Ναι θελε πρωι πρωι η ατιμη εξεταση...

oz5Vp2.png

Just now, Sousamaki είπε:

σημερα είχαμε γιατρό!

ολα καλά με την μπουμπου μας,τέλος 32ης βδομάδας κ φθάσαμε τα 2κιλα!το μόνο κακό είναι ότι δεν έχει γυρίσει η καλή μου κ κάπως με αγχωνει αυτό..μου είπε ο γιατρός ότι αν την επόμενη φορά (σε 3 βδομαδες δλδ ) δεν έχει γυρίσει θα είναι ψιλο απίθανο να γυρίσει..δε τρελάθηκα στην ιδέα αλλά τι να κάνω;;;

Μην αγχώνεσαι.. Εμένα είναι ακόμα σε εγκάρσια θέση.. Και θα το παλεψω όσο μπορώ να γυρίσει και βλέπουμε... 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

@Gogo1994 θυμαμαι οτι αυτο με την προεκλαμψια φαίνεται κ στην αυχενικη κ στη β επιπέδου, εσενα τοτε αν θυμαμαι καλα δε σου ειπαν κατι γιαυτο, οποτε μην αγχώνεσαι, τι να προεκυψε τωρα; ε τοτε τι μας λενε οτι δε θα κανουμε, παντως μη φοβασαι μπηκες τελικη ευθεία κορίτσι μου, ολα καλα θα πανε

@Υβόννη ευχαριστώ για τη στήριξη κορίτσια.Ναι στην αυχενική κ β επιπέδου τα ποσοστά για προεκλαμψία ήταν μια χαρά δε μου είπαν κάτι.μαλιστα μου είχαν αναφέρει κιόλας ότι έχω χαμηλό ποσοστό.Για να δούμε αύριο...Βασικά πίστευα ότι προεκλαμψία έχεις σίγουρα όταν εμφανιστεί κ το πρήξιμο κ η πίεση.εγω πίεση μέχρι 11.5 έχω μια χαρά δηλαδή.Πρηξιμο όχι καθόλου.

yRr5p2.png

Just now, Nina13 είπε:

Μην αγχώνεσαι.. Εμένα είναι ακόμα σε εγκάρσια θέση.. Και θα το παλεψω όσο μπορώ να γυρίσει και βλέπουμε... 

Τι εννοείς θα το παλέψεις;σου είπε να κανεις κάτι;γιατί εμένα μου είπε ότι δε μπορώ να κάνω κάτι, δεν είναι στο χέρι μου λεει

1 ώρα πρίν, Despoina Mar είπε:

Καλησπερα γκερλζζζζ.. Μόλις γυρισα απο τ νοσοκομείο.. Καρδιοτοκογραφημα, υπέρηχο κ Μ έκαναν και καλλιέργειες Γ στρεπτοκοκκο, χλαμύδια, αερόβια, αναερόβια μυκητες κ ολα αυτα.. Ο γιατρός Μ έξω παντως αυτή τ βδομάδα δεν Μ είχε κάνει... Τελικά βγήκαν τ αποτελέσματα καμια σχεση αριθμητικά με τα προηγουμενα αλλά όπως κ να έχει έχω ουρολοίμωξη ασυμπτωματικη.. Μ έδωσε αντιβίωση κ προχωράμε.. 

Αααα όλα τα κάνατε βλέπω..!μια χαρουλα,ξεκινάς την αντιβίωση κ ησυχάζεις κοπέλα μου.πολλα γιαούρτια κ κεφίρ να τρως αφού θα πάρεις αντιβιωση;-)

4 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!

Πως είστε;

Ήθελα να σας ρωτήσω αν έχει κάποια απο εσάς αιμοροίδες και αν ναι τι σας έδωσε ο γιατρός για την αντιμετώπιση

..

Απλά υποφέρω..και μου έχουν δημιουργήσει και δυσκοιλιότητα και είμαι χάλια.

Έχει φυτικές κρεμουλες κοπέλα μου στα φαρμακεία,να σου πω εγώ που είχα μεγάλο θέμα στο πρώτο τρίμηνο πήρα για κάνα 20ημερο κ ντουφαλακ,μια κουταλιά σούπας το πρωί κ μια το βράδυ.με βοήθησε αρκετά.να πίνεις πολύ πολύ νερό κ εμένα με βοήθησε κ η στέβια.επαιρνα Μερέντα στέβια κ με φρυγανιές ολικής πήγαινα κάθε μέρα εύκολα τουαλέτα.υππμονη κ θα περάσει κοπέλα μου.

3 ώρες πρίν, Eirini1988 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ελπιζω να είστε όλες καλά. Εγώ ετοιμάζομαι για ένα καφεδάκι με μια φίλη μετά από καιρό. Στις 5:30 έχω γιατρό και ανυπομονώ! Έχω και πολλές ερωτήσεις όσο πλησιάζει ο καιρός. Να σας ρωτησω... Έχει βγάλει κάποια άλλη σπυράκια στη γλώσσα; Έχω βγάλει δυο στην ακρουλα και με δυσκολεύουν στην ομιλία και το φαγητό.. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την εγκυμοσύνη ή είναι άσχετο..

@Nina13 αν καθυστερημένα... Χρόνια σας πολλά και καλά! Να χαίρεστε την οικογένεια σας και με το καλό να έρθει και το νέο μέλος! Ελπίζω να περάσατε όμορφα χθες και να χαρήκατε τη μέρα σας..

@fairy-mary εμείς για να προλάβουμε την έξαρση στις αιμμοροιδες και για να αντιμετωπίσω τη δυσκοιλιότητα που με ταλαιπωρεί πολύ ( είχα και πριν την εγκυμοσύνη αλλά με το που έμεινα έγκυος επιδεινώθηκε) παίρνω effecol. Μέχρι να ρυθμιστώ έπαιρνα μεγαλύτερη δόση και τώρα ένα φακελάκι κάθε δυο μέρες.

Καλό υπέρηχο να έχετε,να σου λυσει όλες τις απορίες κ μετά καλό καφεδάκι.περιμενουμε νέα ειρηνακι!!να δούμε πόσο έφτασε κ ο γιοκας σου.

Για τα σπυράκια δεν ξέρω αν είναι από την εγκυμοσύνη αλλά δεν μου φαίνεται κάτι ανησυχητικό.μηπως να κάνεις πιο συχνά στοματικό διάλυμα για να τα καιει;μήπως περασουν πιο γρήγορα..

πρίν από 30 λεπτά , Gogo1994 είπε:

Καλό μήνα κορίτσια μουυυ να είναι όμορφος για όλες μας και με το καλό σε όσες θα είναι μανουλες Οκτωβρίου.

Λοιπόν εγώ αύριο θα επαναλάβω ουρικό οξύ.Εμαθα σήμερα ότι αν είναι να ανέβει ανεβαίνει κ στις 2 μέρες.και στο 8 θα είναι ψηλό οπότε επειδή συνδέεται με τη προεκλαμψία σου περνούν το μωρό οπότε γεννας.επαθα ένα σοκ η αλήθεια είναι.Ελπιζωω αύριο να είναι σταθερό και να το προχωρήσουμε όσο πιο πολύ γίνεται.Αυριο μπαίνω στο μήνα μου...ελπίζω να πάνε όλα καλά κ με τα κιλά του μωρού αν είναι να γεννήσω νωρίτερα

Όσο το παρακολουθείτε ,να μην αγχώνεσαι καθόλου.ακομα κ να αυξάνεται η πιθανότητα για προεκλαμψία,δεν σημαίνει ότι θα το πάθεις.ουτως η άλλως,μπήκαμε στον μήνα μας ,δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε.τα μωράκια είναι σχεδόν ετοιμα:x αν θες να σου φύγει από το μυαλό,να μετράς την πίεση σου συχνά.προεκλαμψια χωρίς υψηλή πιεση δεν γίνεται,οπότε αν είσαι οκ από κει,δεν έχεις να φοβηθεις κατι;-)

Just now, Sousamaki είπε:

σημερα είχαμε γιατρό!

Κοπέλα μου το βασικό είναι να έχουμε στο τέλος γερά μωράκι ,οχι ο τρόπος που θα έρθουν.αλλα να σου πω ότι εμένα πέρσι ο Βασίλης γύρισε την 34η κ ήταν κ  μεγάλο μωρό κ μου λέγανε ότι δυσκολα να γυρίσει..κι όμως..λίγα λεπτά χρειάζονται κ την κάνει την τουμπα,μην ανησυχείς!!

Τα κιλακια του μωρού σου σούπερ:x

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 2

Just now, MumMaria είπε:

Αααα όλα τα κάνατε βλέπω..!μια χαρουλα,ξεκινάς την αντιβίωση κ ησυχάζεις κοπέλα μου.πολλα γιαούρτια κ κεφίρ να τρως αφού θα πάρεις αντιβιωση;-)

Έχει φυτικές κρεμουλες κοπέλα μου στα φαρμακεία,να σου πω εγώ που είχα μεγάλο θέμα στο πρώτο τρίμηνο πήρα για κάνα 20ημερο κ ντουφαλακ,μια κουταλιά σούπας το πρωί κ μια το βράδυ.με βοήθησε αρκετά.να πίνεις πολύ πολύ νερό κ εμένα με βοήθησε κ η στέβια.επαιρνα Μερέντα στέβια κ με φρυγανιές ολικής πήγαινα κάθε μέρα εύκολα τουαλέτα.υππμονη κ θα περάσει κοπέλα μου.

Καλό υπέρηχο να έχετε,να σου λυσει όλες τις απορίες κ μετά καλό καφεδάκι.περιμενουμε νέα ειρηνακι!!να δούμε πόσο έφτασε κ ο γιοκας σου.

Για τα σπυράκια δεν ξέρω αν είναι από την εγκυμοσύνη αλλά δεν μου φαίνεται κάτι ανησυχητικό.μηπως να κάνεις πιο συχνά στοματικό διάλυμα για να τα καιει;μήπως περασουν πιο γρήγορα..

Όσο το παρακολουθείτε ,να μην αγχώνεσαι καθόλου.ακομα κ να αυξάνεται η πιθανότητα για προεκλαμψία,δεν σημαίνει ότι θα το πάθεις.ουτως η άλλως,μπήκαμε στον μήνα μας ,δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε.τα μωράκια είναι σχεδόν ετοιμα:x αν θες να σου φύγει από το μυαλό,να μετράς την πίεση σου συχνά.προεκλαμψια χωρίς υψηλή πιεση δεν γίνεται,οπότε αν είσαι οκ από κει,δεν έχεις να φοβηθεις κατι;-)

Ευχαριστώ Μαρία μου

Η πίεση δε συμβαδίζει με το ουρικό τι να πω?

Με ηρεμισατε λίγο είναι η αλήθεια γιατί είχα πέσει σήμερα λίγο.

Ωστόσο ετοιμάζουμε κ baby shower στις 10 του μήνα κ αυτό σήμερα με έριξε λιγο

yRr5p2.png

Just now, Evitheodorou είπε:

Καλό μήνα κορίτσια σε όλες!!βλέπω είμαστε σε μια εγρήγορση με εξετάσεις κτλ..όλα να πάνε καλά κ να τα ξεπερνάμε όλα!!

Καλό μήνα Εύη μου!!!χαίρομαι να σε διαβάζω αισιόδοξη,πως τα πας;;περιμένεις εξετάσεις;υπέρηχο ποτε έχεις;

Just now, Alexandra P. είπε:

Κορίτσια περαστικά σε όλες να είναι τα μικροπροβλήματα ! Γιατί κανείς δεν σε προειδοποιεί για αυτά?? Εγώ έπαθα μάλλον σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα και είμαι κουλή και με πολλές δουλειές! Ελπίζω ότι τα παιδάκια μας θα μας κάνουν να ξεχάσουμε όλα αυτά που μας ταλαιπωρούν τώρα! 

Να είσαι σίγουρη για αυτό,σε λίγο καιρό θα αναπολείς την περίοδο της εγκυμοσύνης.πολλες το παθαίνουν αυτο:x θα σου λείπει η κοιλίτσα;-)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...