Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Lady_m @VDPap   αχ ποσο σασ καταλαβαινω ....κ γω το ιδιο πισω μπαλκονι και απο κατω ψηνουν ....κ δν μου το λενε να μαζεψω τα ρουχα ,αλλα τουσ συγχωρω γιατι αφου μου σπαει η μυτη μου φερνουν κ ενα  μεζεδακι γιατι απο κατω μενει ο πατερας μου ....

• Μου αρέσει 2

oXECp3.png

Κορίτσια ερώτηση σημαντική! Πείτε με τρελή πείτε με ότι θέλετε αλλά από τότε που έμαθα ρε παιδια για την εγκυμοσύνη κάθε βράδυ βλέπω όνειρα ! Και τι όνειρα  δλδ ολόκληρα σίριαλ ! Το έχει καμία η είμαι για άσπρη ποδια;;;;

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

3 ώρες πρίν, MumMaria είπε:

Κανονικότητα δούλευα κ είχα σκοπό αν όλα πήγαιναν καλά να δουλέψω μέχρι να σπάσουν τα νερά όπως έκανα κ στον γιο μου!!!χαχαχαχα!για να πάρω μετά την άδεια μου μαζεμένη!αλλά έτυχε η καραντίνα κ κλειστηκαμε σπίτι,τα παιδιά είναι κ ομάδα που μεταδίδει εύκολα τον ιό οπότε δεν ξέρω πότε θα ξαναγυρίσω τώρα..:cry: χαίρομαι το αντράκι μου όμως οοολη μερα,γιατί μετά θα μοιράζεται ο χρόνος κ με το αδελφακι του,οπότε είμαι οκ:x

Τι νοίκι πατάτας γράφω καλέ;;;;;χαχαα άντε καλά!νιοκι εννοούσα! χαχαχαχα

Λεω κ γω της δανειστηκε απο καμια γειτονισσα ...? Πρωτη φορα το διαβασα κ δεν μου πηγε το μυαλο !!! 

@Υβόννη καλοριζικο το νεο σας σπιτι ! Με το καλο να βολευτειτε και να περιμενετε το νεο μελος!!! 

Και μπραβο για την εξιδεικευση σου @MumMaria ! Χαρα στο κουραγιο και την αντοχη σου! Εχω τελειωσει  προσχολικη αγωγη αλλα δεν συνεχισα για ειδικες αναγκες ....τα ελαχιστα σεμιναρια τα εκανα σαν επεκταση στις γνωσεισ μου ...αλλα δεν μπορω καθολου ...συγκινουμαι και ειναι πολυ ευαίσθητο σημειο .... αν και αυτα τα παιδια ειναι που χρειαζονται περισσότερο απο ολουσ τουσ παιδαγωγους ,,,ψυχολογους ...κλπ

• Χαχα 1

oXECp3.png

Just now, Lady_m είπε:

Κορίτσια ερώτηση σημαντική! Πείτε με τρελή πείτε με ότι θέλετε αλλά από τότε που έμαθα ρε παιδια για την εγκυμοσύνη κάθε βράδυ βλέπω όνειρα ! Και τι όνειρα  δλδ ολόκληρα σίριαλ ! Το έχει καμία η είμαι για άσπρη ποδια;;;;

Αληθειααα λές; Το έχω εδώ και τουλάχιστον 2-3βδομάδες σχεδόν κάθε μέρα.Εντονα και περίπλοκα και ολόκληρα σήριαλ .αφού έψαχνα να δω τις παρενέργειες στα utrogestan χαχαχα αλλά μάλλον δε φταίνε ε

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Just now, Gogo1994 είπε:

Αληθειααα λές; Το έχω εδώ και τουλάχιστον 2-3βδομάδες σχεδόν κάθε μέρα.Εντονα και περίπλοκα και ολόκληρα σήριαλ .αφού έψαχνα να δω τις παρενέργειες στα utrogestan χαχαχα αλλά μάλλον δε φταίνε ε

Εντάξει να ξέρω ότι δεν είμαι μόνο εγώ του τρελού :) 

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Just now, Lady_m είπε:

Εγω και πριν εβλεπα ...και τωρα ...γενικα βλεπω πολλααα ονειρα .... και χθες ειδα οτι το μωρο μου ειναι αγορι ....λετε να ισχυει  ..Ή  ειναι το αντιθετο απο αυτο που δεις ....οχι οτι τα πιστευω ...αλλα πολλοι καπως τα ερμηνευουν 

• Μου αρέσει 1

oXECp3.png

Just now, InaRina είπε:

Εγω και πριν εβλεπα ...και τωρα ...γενικα βλεπω πολλααα ονειρα .... και χθες ειδα οτι το μωρο μου ειναι αγορι ....λετε να ισχυει  ..Ή  ειναι το αντιθετο απο αυτο που δεις ....οχι οτι τα πιστευω ...αλλα πολλοι καπως τα ερμηνευουν 

Ρε συ δε ξέρω αν είναι στο μυαλό μου αλλά πραγματικά βλέπω κάθε μέρα ενώ δεν έβλεπα ! Καλά εγώ χθες έβλεπα ότι με δάγκωναν γάτες :/ χαχαχα ότι να ναι δλδ ! 

• Χαχα 2

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Just now, InaRina είπε:

Λεω κ γω της δανειστηκε απο καμια γειτονισσα ...? Πρωτη φορα το διαβασα κ δεν μου πηγε το μυαλο !!! 

@Υβόννη καλοριζικο το νεο σας σπιτι ! Με το καλο να βολευτειτε και να περιμενετε το νεο μελος!!! 

Και μπραβο για την εξιδεικευση σου @MumMaria ! Χαρα στο κουραγιο και την αντοχη σου! Εχω τελειωσει  προσχολικη αγωγη αλλα δεν συνεχισα για ειδικες αναγκες ....τα ελαχιστα σεμιναρια τα εκανα σαν επεκταση στις γνωσεισ μου ...αλλα δεν μπορω καθολου ...συγκινουμαι και ειναι πολυ ευαίσθητο σημειο .... αν και αυτα τα παιδια ειναι που χρειαζονται περισσότερο απο ολουσ τουσ παιδαγωγους ,,,ψυχολογους ...κλπ

Σου βάζω συνέχεια φατσούλες!!!θα μου της τελειώσεις μαρή!!χαχαχα!!

Λοιπόν ναι ναι συνέχεια όνειρα,να ξέρετε είναι εν μέρη κ από τις ορμόνες!(όλα αυτά τα ξέρω γιατί στην πρώτη εγκυμοσύνη όπως έχετε καταλάβει ήμουν με ένα κινητό σκουλαρίκι κ ρωτούσα το καθετί στον γιατρό μου)

Καλά μην νομίζεις...κι εγώ ευαισθητουλα κ κλαψιαρο είμαι(καρκινακι για,τι να κάνουμε;) αλλά αυτό που κάνω δεν με λυπει ή με συγκινεί,ίσα ίσα συμπεριφέρομαι σε αυτά τα παιδιά όπως θα συμπεριφερομουν στον οποιοδήποτε,με χιούμορ,αισιοδοξία,καλή διάθεση κ υπομονή!όλα τα αντιλαμβάνονται,έχουν τρομερή ενσυναίσθηση.(τα περισσότερα τα έχω από μωρά,από 3 χρόνων,τρελό δέσιμο)

• Μου αρέσει 5
  • Χαχα 1

Just now, Lady_m είπε:

Ρε συ δε ξέρω αν είναι στο μυαλό μου αλλά πραγματικά βλέπω κάθε μέρα ενώ δεν έβλεπα ! Καλά εγώ χθες έβλεπα ότι με δάγκωναν γάτες :/ χαχαχα ότι να ναι δλδ ! 

Εγώ ολόκληρες ιστορίες αλλά όχι σχετικά με το μωρό

• Μου αρέσει 2

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria είπε:

Σου βάζω συνέχεια φατσούλες!!!θα μου της τελειώσεις μαρή!!χαχαχα!!

Λοιπόν ναι ναι συνέχεια όνειρα,να ξέρετε είναι εν μέρη κ από τις ορμόνες!(όλα αυτά τα ξέρω γιατί στην πρώτη εγκυμοσύνη όπως έχετε καταλάβει ήμουν με ένα κινητό σκουλαρίκι κ ρωτούσα το καθετί στον γιατρό μου)

Καλά μην νομίζεις...κι εγώ ευαισθητουλα κ κλαψιαρο είμαι(καρκινακι για,τι να κάνουμε;) αλλά αυτό που κάνω δεν με λυπει ή με συγκινεί,ίσα ίσα συμπεριφέρομαι σε αυτά τα παιδιά όπως θα συμπεριφερομουν στον οποιοδήποτε,με χιούμορ,αισιοδοξία,καλή διάθεση κ υπομονή!όλα τα αντιλαμβάνονται,έχουν τρομερή ενσυναίσθηση.(τα περισσότερα τα έχω από μωρά,από 3 χρόνων,τρελό 

Το χααχα το εβαλα για το σχολιο με τις φατσουλες ....πολυ γελασα 

Τωρα για τα παιδια  εννοειται οτι καλα το αντιμετωπίζεις...σου ειπα εγω ψυχολογικα δεν το αντεχα .... και αντικειμενικα ειπα δεν κανω για αυτο το ειδοσ δεν χρειάζεται να πιεζω τον εαυτο μου  ...γενικα και οταν δουλευα σε ενα παιδικο σταθμο παλια   ειχα στην ταξη μου ενα παιδακι με αυτισμό και δεν ειχαν παρει αλλη δασκαλα και το ειχα στην δικια μου ταξη , το οποιο δεν μπορουσε να ενταχθει στην ομαδα και ηθελε δικο του προγραμμα και στενιχωριομουν που δεν μπορουσα να ασχοληθώ κ να του προσφερω οοοσα ηξερα ..γιατι ειχα και αλλα 17_20  παιδακια που σηκωναν ολο τον κοσμο  !!! 

Πως σου φαινεται  γενικα που το επαγγελμα σου προσφερει γνωσεισ για το παιδι σου? Σου φανηκε χρησιμο ..εφαρμόζεις τεχνικες ? Παντα ειχα την απορια ....ολα αυτα που εχω διδαχτεί κ τα εφαμοζω στα παιδια αν θα ναι το ιδιο "ευκολο" να το κανω στα δικα μου ..

Just now, Lady_m είπε:

Μακρια απο γατες ....μην κολλησουμε τοξοπλασμα χαχαχα 

• Χαχα 2

oXECp3.png

Πόσες είμαστε της ειδικής σε αυτή την ομάδα??Εγώ είμαι καθηγήτρια ξένων γλωσσών (EN-FR) με μετ/κο στην ειδική αγωγή. @MumMaria κ εγώ τελείωσα Α.Π.Θ (πόσο μου λείπει η Θεσσαλονίκη )!!!

Φτιάξατε όλες τικεράκια βλέπω?:smile: Τι ωραία!! Όλα φαίνονται πιο ωραία τώρα!:x

Just now, Lady_m είπε:

Δεν ξέρω για εσάς αλλά τα δικά μου όνειρα θα μπορούσαν να συναγωνιστούν επάξια Tarantino, Scorcese κλπ. Εάν υπήρχε Oscar καλύτερου σεναρίου ονείρου θα σας είχα φάει λάχανο:D:DΠιστέψτε με!

• Χαχα 4

xFySp3.png

βλέπουμε κ σε ποια βδομάδα είναι η κάθε μία ωράια!!και εγώ μερικές φορές βλέπω όνειρα όχι πολλά μπορώ να πω αλλα οκ δεν ξέρω αν είναι μέσα στα πλαίσια της εγκυμοσύνης η απλώς βλέπουμε όνειρα..μπράβο για τις κοπέλες που ασχολούνται με παιδάκια με ειδικές ανάγκες που έχουν το κουράγιο την υπομονή κ όλα όσα πρέπει για να το αντιμετωπίσουν γιατί όλες οι δουλειές δεν είναι για όλους!!

• Μου αρέσει 1

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Just now, InaRina είπε:

Το χααχα το εβαλα για το σχολιο με τις φατσουλες ....πολυ γελασα 

Τωρα για τα παιδια  εννοειται οτι καλα το αντιμετωπίζεις...σου ειπα εγω ψυχολογικα δεν το αντεχα .... και αντικειμενικα ειπα δεν κανω για αυτο το ειδοσ δεν χρειάζεται να πιεζω τον εαυτο μου  ...γενικα και οταν δουλευα σε ενα παιδικο σταθμο παλια   ειχα στην ταξη μου ενα παιδακι με αυτισμό και δεν ειχαν παρει αλλη δασκαλα και το ειχα στην δικια μου ταξη , το οποιο δεν μπορουσε να ενταχθει στην ομαδα και ηθελε δικο του προγραμμα και στενιχωριομουν που δεν μπορουσα να ασχοληθώ κ να του προσφερω οοοσα ηξερα ..γιατι ειχα και αλλα 17_20  παιδακια που σηκωναν ολο τον κοσμο  !!! 

Πως σου φαινεται  γενικα που το επαγγελμα σου προσφερει γνωσεισ για το παιδι σου? Σου φανηκε χρησιμο ..εφαρμόζεις τεχνικες ? Παντα ειχα την απορια ....ολα αυτα που εχω διδαχτεί κ τα εφαμοζω στα παιδια αν θα ναι το ιδιο "ευκολο" να το κανω στα δικα μου ..

Μακρια απο γατες ....μην κολλησουμε τοξοπλασμα χαχαχα 

Καλά ο δικός μου είναι κ πολύ μικρός ακόμα,δηλαδή ακόμα κ για τα πρακτικά,δημιουργικές απασχολήσεις κτλ ελάχιστα πράγματα.αλλα απο τώρα του βάζω όρια(προσπαθώ δλδ) και αυτό που έμαθα χρόνια τώρα είναι να έχω υπομονή(γιατί κ η υπομονή μαθαίνεται) κ πως κάθε παιδάκι είναι μοναδικό κ ξεχωριστό.γενικα πιστεύω ότι ο γιος μου είναι κ παιδάκι με πολύ ανεπτυγμένη συναισθηματική νοημοσύνη(μαμά κουκουβάγια) αν με δει να κλαίει,κλαίει κι αυτός,όταν συνοφρυωνομαι μου χαϊδεύει τα μάγουλα κατευθείαν,όταν έχουμε διάλογο με τον άντρα μου για κάτι μας παρατηρεί κ μιλάει(λέει συλλαβές,τα δικά του βέβαια αλλά νομίζει ότι συμμετέχει) όταν γελάμε,ξεκαρδιζεται κι αυτός κ το τελευταίο που έκανε είναι όταν μας βλέπει αγκαλιά,να δίνουμε φιλάκια,σηκώνει τα χεράκια του κ τα ανοιγοκλείνει κ θέλει να τον πάρουμε αγκαλίτσα!α καλά σταματάω γιατί μπορώ να γράφω μέχρι αύριο για τον μικρό!χαχαχα

Just now, VDPap είπε:

Πόσες είμαστε της ειδικής σε αυτή την ομάδα??Εγώ είμαι καθηγήτρια ξένων γλωσσών (EN-FR) με μετ/κο στην ειδική αγωγή. @MumMaria κ εγώ τελείωσα Α.Π.Θ (πόσο μου λείπει η Θεσσαλονίκη )!!!

Φτιάξατε όλες τικεράκια βλέπω?:smile: Τι ωραία!! Όλα φαίνονται πιο ωραία τώρα!:x

Δεν ξέρω για εσάς αλλά τα δικά μου όνειρα θα μπορούσαν να συναγωνιστούν επάξια Tarantino, Scorcese κλπ. Εάν υπήρχε Oscar καλύτερου σεναρίου ονείρου θα σας είχα φάει λάχανο:D:DΠιστέψτε με!

Άντε ρε !ήσουν θεσνικη εεε;καλά κι εγώ ήρθα για σπουδές κ ξέμεινα εδώ!!!:-D τώρα που είσαι εσύ;δεν θυμάμαι..

• Μου αρέσει 3

Just now, MumMaria είπε:

Καλά ο δικός μου είναι κ πολύ μικρός ακόμα,δηλαδή ακόμα κ για τα πρακτικά,δημιουργικές απασχολήσεις κτλ ελάχιστα πράγματα.αλλα απο τώρα του βάζω όρια(προσπαθώ δλδ) και αυτό που έμαθα χρόνια τώρα είναι να έχω υπομονή(γιατί κ η υπομονή μαθαίνεται) κ πως κάθε παιδάκι είναι μοναδικό κ ξεχωριστό.γενικα πιστεύω ότι ο γιος μου είναι κ παιδάκι με πολύ ανεπτυγμένη συναισθηματική νοημοσύνη(μαμά κουκουβάγια) αν με δει να κλαίει,κλαίει κι αυτός,όταν συνοφρυωνομαι μου χαϊδεύει τα μάγουλα κατευθείαν,όταν έχουμε διάλογο με τον άντρα μου για κάτι μας παρατηρεί κ μιλάει(λέει συλλαβές,τα δικά του βέβαια αλλά νομίζει ότι συμμετέχει) όταν γελάμε,ξεκαρδιζεται κι αυτός κ το τελευταίο που έκανε είναι όταν μας βλέπει αγκαλιά,να δίνουμε φιλάκια,σηκώνει τα χεράκια του κ τα ανοιγοκλείνει κ θέλει να τον πάρουμε αγκαλίτσα!α καλά σταματάω γιατί μπορώ να γράφω μέχρι αύριο για τον μικρό!χαχαχα

Άντε ρε !ήσουν θεσνικη εεε;καλά κι εγώ ήρθα για σπουδές κ ξέμεινα εδώ!!!:-D τώρα που είσαι εσύ;δεν θυμάμαι..

8 χρόνια ήμουν Θεσσαλονίκη και την αναπολώ οικτρά. Έρχομαι βέβαια με την πρώτη ευκαιρία!!:wub:

Τώρα ζω στα Τρίκαλα.

• Μου αρέσει 1

xFySp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...