Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Μπράβο βρε κορίτσι μου!!!πολλά συγχαρητήρια!!με το καλό να έρθει το θαυματακι σου λοιπόν!! 🌈 ολα καλα να πάνε!!!θα περιμενουμε και τη χοριακη σου!!❣️

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα κοριτσακια μου και καλη μας εβδομαδα!!!! Διαβαζω baby shower, τελικες ετοιμασιες και ειναι απιστευτο!!! Αυριο πρωτα ο Θεος ενατο κι εγω!!!

Νομιζω κοριτσια ποτε δε θα ειμαστε ετοιμες! Εμεις εχουμε ετοιμασει συρταριερα με ρουχα-λευκα ειδη, αλλαξιερα, φαρμακειο, πιπιλες, τσαντα μαιευτηριου, καροτσι, λικνο, μπανακι. Τα υπολοιπα θα τα βλεπουμε.στην πραξη γιατι εχει τοσες επιλογες και δεν εχω ιδεα! Πχ κουνια σε κανα 3μηνο μας βλεπω εκτος αν δεν του αρεσει στο λικνο! 

Κοριτσακι μου μια χαρα ειναι ο μπεμπης, ιδιος εσεις! Ξερεις τι φιλι εχεις να δωσεις σε αυτη τγβ κοιλιτσα; Και τι μασαζακι να της κανεις; Χαμοςςςς! Κανε εσυ την καμπυλη να εισαι τυπικη αλλα μην ανησυχεις!!!ειναο ενας αφρατος μπεμπης!!!!!

Αχ ποτε δεν θα μαστε αυτό πιστευω και εγώ.. Θα τρέχουμε και τελευταία στιγμή χαχαχα

Πάντως μου έστειλαν την καλαθουνα μου, την είχα αφήσει στο χωριό, και τρελάθηκα από τις αναμνήσεις με τον γιο.. Πάω να την διακοσμισω για να γίνει λίγο ροζ, καθώς είναι σκουρο μπλε τα υφάσματα... 

Αντε βρε κορίτσια με το καλό να ρθουν τα μωράκια μας

• Μου αρέσει 5

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Geo81 said:

Καλημέρα κορίτσια καλή εβδομάδα να έχουμε!!! Συννεφιά και από την Αθήνα με φοβερή υγρασία... καλώς τον ένατο @Eirini1988 και @Nina13 και με τη σειρά και τα αλλά κοριτσάκια τις επόμενες μέρες!!! 
@fairy-mary τι όμορφα με το baby shower  !!!!! Πρόλαβες αυτήν την φορά!!! Ούτε εγώ είχα προλάβει το δικό μου στο Γιώργο ... το είχαμε κανονίσει 7 Ιανουαρίου που θα ήμουν 37 εβδομάδων κάπως αργούτσικα αλλά με πρόλαβε ο μικρός την προηγούμενη μέρα χαχαχαχχα.. τώρα κολλάω λίγο ... έχω λίγο καιρό ακόμα θα δω!

@Marilou77 μην αγχώνεσαι κορίτσι μου !!! Ο παιδαρος σας είχε να πάρει!!!! Θα έχεις πιασάρικο μπεμπαρο!!!

και εγώ τώρα θα κάνω τις τελευταίες για το τοξόπλασμα που μπήκα 32η εβδομάδα .. και μετά μένει μόνο ο στρεπτόκοκκος στην 35η με 36η... σήμερα έχω καρδιοτοκογραφο να δούμε πως πάμε με τις συσπάσεις και να αποφασίσουμε αν θα κάνουμε τελικά τις ενέσεις κορτιζόνης μπας κ προλάβουμε αυτή τη φορά :) 

Καλημερα κοριτσακι μας!!! Καλη επιτυχια σημερα με τον καρδιοτοκογραφο!!! Αυτη τη φορα ελπιζω η μικρη να αραξει στην κοιλιτσα περισσοτερο!!!

Just now, Nina13 said:

Αχ ποτε δεν θα μαστε αυτό πιστευω και εγώ.. Θα τρέχουμε και τελευταία στιγμή χαχαχα

Πάντως μου έστειλαν την καλαθουνα μου, την είχα αφήσει στο χωριό, και τρελάθηκα από τις αναμνήσεις με τον γιο.. Πάω να την διακοσμισω για να γίνει λίγο ροζ, καθώς είναι σκουρο μπλε τα υφάσματα... 

Αντε βρε κορίτσια με το καλό να ρθουν τα μωράκια μας

Οοοοο συγκινητικο πολυ μωρε!!!! Καλη διακοσμιση!!!!! Το μπλε με ροζ ή κοκκινες πινελιες το λατρευω για τα κοριτσια! Με το καλο κοριτσι μου!!!! 

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Eirini1988 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! 
Βροχερή και πάλι η Θεσσαλονίκη σήμερα... Έχει καμμιά ωρίτσα που ξύπνησα με ένα στομάχι χάλια.. Θα ετοιμάσω λίγη βρώμη ελπίζοντας να βοηθήσει.

@fairy-mary χαίρομαι πολύ που αυτή τη φορά καταφέρατε να κάνετε baby shower και το χαρήκατε! Κι εμείς το σκεφτόμασταν αλλά ακόμα δεν ξέρω. Είναι που κι εγώ δεν μπορώ να κάνω πολλά και δεν θέλω να ρίξω στη μαμά μου πάλι όλο το βάρος.. Θα το δούμε όμως... Αναφορικά με τοξόπλασμα εγώ επειδή έχω αντισώματα δεν έκανα έλεγχο πρόσφατα. Ο γιατρός ειπε ότι αφού το πέρασα μια φορά στο παρελθόν είμαι καλυμμένη.

@Marilou77 μην αγχώνεσαι κάλε.. Απλά ο μικρός είχε να μοιάσει :razz:

Καλημερα κορίτσια Μ.. Κ εδώ χάλια καιρός μόνο για να κάνεις χουζουρακι είναι.. Κ εγώ έχει λίγες μέρες π το στομάχι Μ ειναι χάλια παλι κ επίσης έχω λίγη καουρα στο λαιμό νομίζω.. Κ τ αλλά εχω κ εγώ αυριο ραντεβου.. @Geo81 Με το καλό κορίτσια Μ μπήκατε στο μήνα σας κ σιγά σιγά τώρα κ οι υπόλοιπες.. @Υβόννη @Nina13

• Μου αρέσει 2

k1S4p3.png

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα κοριτσακι μας!!! Καλη επιτυχια σημερα με τον καρδιοτοκογραφο!!! Αυτη τη φορα ελπιζω η μικρη να αραξει στην κοιλιτσα περισσοτερο!!!

Οοοοο συγκινητικο πολυ μωρε!!!! Καλη διακοσμιση!!!!! Το μπλε με ροζ ή κοκκινες πινελιες το λατρευω για τα κοριτσια! Με το καλο κοριτσι μου!!!! 

Just now, Despoina Mar είπε:

Καλημερα κορίτσια Μ.. Κ εδώ χάλια καιρός μόνο για να κάνεις χουζουρακι είναι.. Κ εγώ έχει λίγες μέρες π το στομάχι Μ ειναι χάλια παλι κ επίσης έχω λίγη καουρα στο λαιμό νομίζω.. Κ τ αλλά εχω κ εγώ αυριο ραντεβου.. @Geo81 Με το καλό κορίτσια Μ μπήκατε στο μήνα σας κ σιγά σιγά τώρα κ οι υπόλοιπες.. @Υβόννη @Nina13

Μπλε με ροζ θα γίνει αναγκαστικά καθώς έτσι κάναμε και το υπόλοιπο συστημα, τα είχα παρει όλα σκουρο μπλε καθώς δεν σκόπευα να κάνω άλλο μωράκι.. Τελικά όχι μόνο το έκανα, αλλά το ευχαριστήθηκα κιόλας καθώς θα ναι ένα κι ένα χαχαχα

Και εγώ από καουρες, εδώ και μήνες.. Ακόμα και ψωμί να φαω πεθαινω... Υπομονή θα περασουν όλα μετά τον τοκετο

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Nina13 said:

Μπλε με ροζ θα γίνει αναγκαστικά καθώς έτσι κάναμε και το υπόλοιπο συστημα, τα είχα παρει όλα σκουρο μπλε καθώς δεν σκόπευα να κάνω άλλο μωράκι.. Τελικά όχι μόνο το έκανα, αλλά το ευχαριστήθηκα κιόλας καθώς θα ναι ένα κι ένα χαχαχα

Και εγώ από καουρες, εδώ και μήνες.. Ακόμα και ψωμί να φαω πεθαινω... Υπομονή θα περασουν όλα μετά τον τοκετο

Τελικα ειδες μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μην πεις!!!! Κακ μπουκια βασικα με τις καουρες παλι δεν μπορουμε μεγαλη αχαχαχα!

Να ειστε ευτυχισμενοι οι 4 σας κοριτσι μου! Μπλε ροζ λοιπον το κονσεπτ! Τελεια!!!! Καλες διακοσμησεις σημερα!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

Γεια σας κοριτσια!

Εχω καιρο να μπω αλλα τρεχω γενικα αυτο το διαστημα

Θα διαβασω τα νεα σας σιγα σιγα!

Σημερα καναμε baby shower για τον ερχομο της μπεμπας...καημο το ειχα απο την πρωτη εγκυμοσυνη που δε προλαβα.

Τελεια περασαμε!

Κοριτσια να ρωτησω εσεις κανατε τοξοπλασμα και στην 25η εβδομαδα και στην 30η;

Εγώ κάνω κάθε 2 μήνες τόξοπλάσμα από την αρχή. Έχω κάνει 4 φορές νομιζω! 

Baby shower τεεελειαααα!!! Πόσο μ αρέσουν αυτά!!! Αχ αντε με το καλό κορίτσι μου!!! 

• Μου αρέσει 2

yi9jp3.png

Just now, Υβόννη είπε:

Τελικα ειδες μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μην πεις!!!! Κακ μπουκια βασικα με τις καουρες παλι δεν μπορουμε μεγαλη αχαχαχα!

Να ειστε ευτυχισμενοι οι 4 σας κοριτσι μου! Μπλε ροζ λοιπον το κονσεπτ! Τελεια!!!! Καλες διακοσμησεις σημερα!!

Χαχα δεν είμαστε για μεγάλες μπουκιές παιδι μου... Ειδικά τώρα στην κατάσταση μας χαχαχαχα

Ευχαριστουμε να σαι καλά και ευχομαι συντομα να κάνετε κι άλλο.. Να μεγαλώσει η οικογένεια σας!! Καλη αρχή ως τρεις και έπειτα τέσσερις... Ευχαριστώ για τις όμορφες ευχές!!! 

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Καλημερα κοριτσια μου....

Καλες εξετασεις οσες εχετε...τι ωραια που φτανει η ωρα σιγα σιγα για εσας..

Εγω σημερα ειπα να κατεβω λιγο στο γραφειο μας να βοηθησω αλλα οποτε καθομαι σε υπολογιστη μου ερχεται να ψαχνω μωρουδιακα....

• Μου αρέσει 7

BDoAp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! 

ελπίζω να μαθαίνουμε μόνο καλά νέα από εξετάσεις κλπ. 

Εγώ κάνω κάθε μήνα για τα αντισώματα που δεν εχω πχ τοξόπλασμα καθώς και για θυρεοειδή.Νόμιζα ότι έτσι είναι το πρωτόκολλο γενικά αλλά μάλλον όχι από ότι βλέπω. 

Να ρωτήσω κάτι τις έμπειρες, οι καούρες βελτιώνονται ποτέ ή πάμε έτσι μέχρι τον τοκετό? 

Σε άλλα νέα, εμείς ετοιμάζουμε πυρετωδώς δωμάτιο. Περιμένουμε φωτιστικο, αυτοκόλλητα τοίχου και σήμερα έδωσα στη μοδίστρα το ύφασμα για τις κουρτίνες. Νομίζω πως έχω αγοράσει τα πάντα αλλά θέλω κι άλλα. @Depykal όπου σταθώ κι όπου βρεθώ μωρουδιακα κοιτάω οπότε μην αγχώνεσαι, δεν είσαι μόνη. 

ΥΓ: Άσε που δεν έχει νόημα να ψωνίσεις για τον εαυτό σου. Σε τι ρούχα θα μπαίνουμε άραγε αυτό το χειμώνα?? 

• Μου αρέσει 4

Just now, Alexandra P. είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! 

ελπίζω να μαθαίνουμε μόνο καλά νέα από εξετάσεις κλπ. 

Εγώ κάνω κάθε μήνα για τα αντισώματα που δεν εχω πχ τοξόπλασμα καθώς και για θυρεοειδή.Νόμιζα ότι έτσι είναι το πρωτόκολλο γενικά αλλά μάλλον όχι από ότι βλέπω. 

Να ρωτήσω κάτι τις έμπειρες, οι καούρες βελτιώνονται ποτέ ή πάμε έτσι μέχρι τον τοκετό? 

Σε άλλα νέα, εμείς ετοιμάζουμε πυρετωδώς δωμάτιο. Περιμένουμε φωτιστικο, αυτοκόλλητα τοίχου και σήμερα έδωσα στη μοδίστρα το ύφασμα για τις κουρτίνες. Νομίζω πως έχω αγοράσει τα πάντα αλλά θέλω κι άλλα. @Depykal όπου σταθώ κι όπου βρεθώ μωρουδιακα κοιτάω οπότε μην αγχώνεσαι, δεν είσαι μόνη. 

ΥΓ: Άσε που δεν έχει νόημα να ψωνίσεις για τον εαυτό σου. Σε τι ρούχα θα μπαίνουμε άραγε αυτό το χειμώνα?? 

Ειναι οι πιο όμορφες αγορές αυτές κορίτσια ψωνιστε αφοβα χαχα.. Κ εγώ δεν παιρνω τπτ Γ εμένα από τον Ιανουάριο ίσως κάτι κ βλέπουμε.. Ξεχώρισα κολάν κ φόρμες π λογικά θ μ κάνουν μετά τη γεννά Γ μέσα στο σπιτιιι

• Μου αρέσει 5

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!!! Εμείς σήμερα βάφουμε το παιδικό!! Τετάρτη μπαίνω στη 33η βδομάδα και μου φαίνεται ψέμα!! Είναι όλα έτοιμα για τον πριγκιπάκο μας!!! Θα με πάρουν τα κλάματα... Όλη η προσπάθεια, η αγωνία, οι φόβοι και κοντεύουμε να κρατήσουμε στα χέρια μας το όνειρο..... 

• Μου αρέσει 8

4DTxp3.png 47gQp3.png

1 hour ago, Nina13 είπε:

Με το καλό σε όλες κορίτσια μου!!! Ευχομαι να έχεις καλά αποτελέσματα!!! @demifilol που βρίσκεται? Είναι καλά? Δεν θυμάμαι ποτέ γεννάει... Μήπως κι αυτή μπαίνει ένατο??? 

Με το καλό όλες μας !!!την Πέμπτη θα είμαι 35κ1 μαζί με την Μαρία !γενναω με προκληση περίπου στις 15οκτωβρη εκτος απροόπτου Γτ έχω συσπάσεις ακόμα !σιγα σιγά όλες μπαίνουμε κορίτσια στον ένατο !φτανει η ώρα μας !!!

• Μου αρέσει 8

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, demifilol είπε:

Με το καλό όλες μας !!!την Πέμπτη θα είμαι 35κ1 μαζί με την Μαρία !γενναω με προκληση περίπου στις 15οκτωβρη εκτος απροόπτου Γτ έχω συσπάσεις ακόμα !σιγα σιγά όλες μπαίνουμε κορίτσια στον ένατο !φτανει η ώρα μας !!!

Κορίτσι Μ ευχομαι να πανε ολα καλα!! Είδα το τικερακι σ κ μπερδευτηκα γτ θυμόμουν ότι είσαι πιο πολυ απο εμενα!! 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

k1S4p3.png

Just now, demifilol είπε:

Με το καλο Δημητρα!!δεν εμεινε πολυ κ θα την εχεις αγκαλια την μικρουλα σου!

Ειχα γιατρο σημερα κοριτσια,ολα πολυ καλα! Και εφτασε τα δυο κιλα ο μπομπιρας,επομενο ραντεβου σε 2 εβδομαδες

• Μου αρέσει 8

oru1p3.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Κορίτσι Μ ευχομαι να πανε ολα καλα!! Είδα το τικερακι σ κ μπερδευτηκα γτ θυμόμουν ότι είσαι πιο πολυ απο εμενα!! 

σε Ευχαριστω Δεσποινακι μ !σε όλες μας θα πανε καλα !!κοντα είμαστε ,,,απλως εγώ θα πάω με προκληση !!τα μωράκια σας ν μείνουν όσο μπορούν μέσα σας!!

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Με το καλο Δημητρα!!δεν εμεινε πολυ κ θα την εχεις αγκαλια την μικρουλα σου!

Ειχα γιατρο σημερα κοριτσια,ολα πολυ καλα! Και εφτασε τα δυο κιλα ο μπομπιρας,επομενο ραντεβου σε 2 εβδομαδες

Νασαι καλα Ευακι μ!!πολυ καλα κ τα νέα σου από τον γιατρό κ τα κιλά του επίσης !!!

• Μου αρέσει 3

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...