Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Lady_m είπε:

Μην αγχώνεσαι για τη μέση σου και εμένα πονάει σα τρελή ! Βέβαια εγώ νομίζω ήδη είχα πρόβλημα από πριν λόγω δουλειάς και κακή στάση σώματος αλλά τώρα είναι καθημερινός ο πόνος ενώ πριν όχι !!

επισης κορίτσια πρέπει να αρχίσουμε να βάζουμε τα μπανερακια να ξέρουμε ποσό είναι η καθεμία !! Έχω κατά μπερδευτεί πραγματικά ! :)

Εγώ λέω να περιμένω την αυχενική για να μου πει κ ο γιατρός ακριβώς πόσο είμαι αφού δεν ξέρω κ στάνταρ με την περίοδο μου8) κ να βάλω μετά το τικερακι

• Μου αρέσει 2

Just now, MumMaria είπε:

Εγώ λέω να περιμένω την αυχενική για να μου πει κ ο γιατρός ακριβώς πόσο είμαι αφού δεν ξέρω κ στάνταρ με την περίοδο μου8) κ να βάλω μετά το τικερακι

Όχι πιστεύω ότι έχεις έρωτα με τον γιοκα σου !!!λογικο μου φαίνεται !!!και μετά την αυχενική θα ξετρελαθείς και με το επόμενο !!!

• Χαχα 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, MumMaria said:

Εχεις ενα δικιο! Εγω σκεφτηκα να το αλλαξω αν αλλαξουν οι βδομαδες χιχιχιχι! Τί χαρα παντως ειναι αυτη με τα τικερακια!! Αντι να δουλευω εγω εν τω μεταξυ που εχω να παραδωσω κατι μεχρι αυριο, καθομαι και ψαχνω τικερακια! Ειμαι τοσο χαρουμενηηηηηηηηηηηηη

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 2

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Lady_m είπε:

Εγώ το εκανααααα !!! Έτσι νομίζω δηλαδή :) σας έβαλα όλες να τρέχετε :)

Εμένα φαίνεται τπτ;;; θα παω ν σκίσω τ πτυχίο υπολογιστών μ σε λίγο χαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

k1S4p3.png

Just now, Despoina Mar said:

Εμένα φαίνεται τπτ;;; θα παω ν σκίσω τ πτυχίο υπολογιστών μ σε λίγο χαχα

Φαινεται!!!! Απλα νομιζω πρεπει να σβησεις τη διευθυνση απο το κειμενο, για να φαινεται μονο το αυτοκολλητο

• Χαχα 2

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Φαινεται!!!! Απλα νομιζω πρεπει να σβησεις τη διευθυνση απο το κειμενο, για να φαινεται μονο το αυτοκολλητο

Χαχα Ευχαριστώ πολυυυυυ

Just now, demifilol είπε:

Ναι φαίνεται είσαι 10 και 5 ημ !απλως φαίνεται και to link 

Το έκανααα χαχα θενκςςςς

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Papakι είπε:

Καλημέρα κορίτσια...Χτες το βράδυ είδα αιμα στο σκούπισμα,έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου κ ακόμα να συνέλθω..Πήρα κατευθείαν το γιατρό μου,μου είπε ότι το αίμα μπορεί να σημαίνει πολλά...καλά και κακα...και ο,τι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι!Ξεκίνησα να παίρνω τρία utrogestan από το στόμα και για τρεις μέρες πρέπει να ειμαι εντελώς ξαπλωμένη και να σηκώνομαι μόνο για τουαλετα!Φοβάμαι πολυ!

Κι εγώ το ίδιο ακριβώς. Έχει σίγουρα πέντε μέρες που έχω καφέ αίμα (ασήμαντη ποσότητα) κι εγώ 3 τη μέρα παίρνω και ακινησία. Μου είπε ο γυναικολογος μου να μην αγχώνομαι, αν είμαι ξάπλα όλα θα πάνε καλά!

• Μου αρέσει 6

Just now, demifilol είπε:

Όχι πιστεύω ότι έχεις έρωτα με τον γιοκα σου !!!λογικο μου φαίνεται !!!και μετά την αυχενική θα ξετρελαθείς και με το επόμενο !!!

Χαχααχαχα!!πώς με ξέρεις πως με ξέρεις!!! ;-):P

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...