Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Lady_m said:

Το μπανερακι είναι αυτό που έχει η @MumMaria και δείχνει ποσό χρόνων είναι το παιδάκι της !! Μπορούμε να το βάλουμε και εμείς με τις εβδομάδες !!! :)

εγω δε το βλεπω στη @MumMaria...Θα πειραματιστω!

Το ειδα!!!

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Η αληθεια ειναι οτι ειμαστε και ολη μερα ξαπλα και αυτο δε βοηθαει! Νομιζω οτι πρεπει να ξεκινησουμε σιγα σιγα καμια ασκησουλα (σε συνεννοηση με το γιατρο παντα)! Μην αγχωνεσαι παντως καθολου κοριτσι μου! Αν θες παιρνω τον πονο μεσης και σου στελνω τον εμετο! ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Και καθως σας εγραφα λιγο πριν, τσουυυυυυυυυυυυυυυυπ τουαλετα παλι για εμετο! Λες να ειναι αγορακι και κανει ετσι;;;; Μια πολυ καλη μου φιλη με απειρη ναυτια ειχε κοριτσακι βεβαια...

Βασικα πριν κοριτσια, μεσα στην αναγουλα και τον εμετο, με επιασαν τα κλαματα απο συγκινηση (ατιμες ορμονες)! Θυμηθηκα τοτε στη διαδικασια εξωσωματικης που ελεγα ας πανε ολα καλα και ας εχω εμετους καθε μερα! Τελικα μεγαλη μπουκια φαε (αν μπορεις χαχαχα) μεγαλη κουβεντα μην πεις!!!

τί ειναι αυτο κοριτσια; Δωστε τα φωτα σας οι εμπειρες!

Χαχα μπαααα θα μείνω με το πόνο μου :grin:

• Χαχα 2

yRr5p2.png

Πας στο Google και πατάς lilypie και σε βγάζει στην ιστοσελίδα με τα Στικερ κ σε καθοδηγεί πως θα το φτιάξεις. Στο τέλος στο βγάζει σε λινκ, πατάς copy κ έρχεσαι εδώ στο προφίλ σου,πας ρυθμίσεις και λέει υπογραφή το κάνεις paste εκεί κ αποθήκευση. Με μιαδυο προσπάθειες θα το κάνεις :-) έτσι είπε η @Renez ευχαριστουμε ρενεζ !!ισως μπορεί ν βοηθήσει περισσότερο !εγω τα κατάφερα !ειναι λίγο περιεργο !

• Μου αρέσει 2

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria είπε:

Έτσι κοπέλα μου,φάε εσύ που μπορείς κ μην σκέφτεσαι τίποτα!!!χαχχαχαχα!

Ναι ναι θα έχει κ καλοκαιριασει για τα καλά!!!υπομονή!εγώ λέω σιγά σιγά να κάνω καμιά δουλειά στο σπίτι..χαλαρά γενικά αλλά να νιώθω ότι κάνω κ κάτι!είμαι ίσως λίγο καλύτερα κ με τις αναγουλες σήμερα,έφαγα μεσημεριανό πριν λίγο κ είμαι οκ!για να δούμε...

Κ εγώ σμρ είμαι πολύ καλύτερα κ έφαγα αρακά χαχα..ας ελπίσουμε να συνεχίσουμε ετσιι

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Lady_m είπε:

Εγώ ακόμα να το κάνω βρε κορίτσια !! Το αποθήκευσα πάτησα και Save .. εδώ που το βάζω δεν έχω καταλάβει !

Κ εμένα δεν ξέρω αν φαίνεται τ έχω βαλειιι:-P

• Χαχα 1

k1S4p3.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Ναι εκεί πήγαμε κάνατε αντιγραφή το url??

Εγώ αποθήκευσα την εικόνα στο κινητό μου και μετά εκανα προσθήκη Επιπροσθετου υλικού και επέλεξα  τη φωτογραφία και μετά αποθήκευση 

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...