Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Υβόννη είπε:

Με το καλο και το τριτο σου αντρακι κοριτσι μου!!!! Γεροι να ειστε με τον αντρα σου να τα καμαρωνετε να μεγαλωνουν!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Και εσείς με το καλό να το δεχτείτε το νινακι σας! 

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , ΦαιηΚατς είπε:

Η πρώτη βδομάδα είναι δύσκολη αλλά άμα έχεις υποστηρικτικο περιβάλλον όλα θα πάνε καλά! Εμένα με βοήθησε πολύ η μανούλα μου! ΠΗΤ ποτέ έχω; καλή ερώτηση, μακάρι να είχα απάντηση! Κανονικά έχω στις 5/12... Λόγω καισαρικής με είχαν πάει για 20 Νοεμβρίου, επειδή ο μπέμπης βγαίνει μια βδομάδα μεγαλύτερος στον υπέρηχο με πήγαν για 13 Νοεμβρίου και τώρα επειδή ο πλακουντας μου είναι επιπωματικος/επιχείλιος αρχές Νοεμβρίου και αν φτάσουμε! 

Αγοράκι πάλι, ναι! Αγορομανα εγώ! Ουουοου από ευτυχία και φωνές άλλο τίποτα! 

Αγοράκι πάλι κορίτσι μου! ΠΗΤ έγραψα παραπάνω και είναι πολλά! Δες εκεί!!! 

Με το καλό το τρίτο σου αντράκι!!!! Όλα θα πάνε καλά!!!

• Ευχαριστώ 1

vWRfp2.png
r1qtp2.png

πρίν από 21 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Η πρώτη βδομάδα είναι δύσκολη αλλά άμα έχεις υποστηρικτικο περιβάλλον όλα θα πάνε καλά! Εμένα με βοήθησε πολύ η μανούλα μου! ΠΗΤ ποτέ έχω; καλή ερώτηση, μακάρι να είχα απάντηση! Κανονικά έχω στις 5/12... Λόγω καισαρικής με είχαν πάει για 20 Νοεμβρίου, επειδή ο μπέμπης βγαίνει μια βδομάδα μεγαλύτερος στον υπέρηχο με πήγαν για 13 Νοεμβρίου και τώρα επειδή ο πλακουντας μου είναι επιπωματικος/επιχείλιος αρχές Νοεμβρίου και αν φτάσουμε! 

Αγοράκι πάλι, ναι! Αγορομανα εγώ! Ουουοου από ευτυχία και φωνές άλλο τίποτα! 

Αγοράκι πάλι κορίτσι μου! ΠΗΤ έγραψα παραπάνω και είναι πολλά! Δες εκεί!!! 

Καλώς ήρθες κορίτσι μου, αγορομανουλα, με το καλο να ερθει κ το τριτο σου αγοράκι!!

• Ευχαριστώ 1

Just now, ΦαιηΚατς είπε:

Για να δούμε πότε θα γεννησουμε όμως! 

Ελάχιστα ανεβαίνει πλέον ο πλακουντας αλλά σίγουρα θα ξέρω την Τετάρτη... Αιμορραγια δεν είχα καθόλου σε όλη την εγκυμοσύνη αλλά επειδή είναι 3η εγκυμοσύνη φοβούνται μήπως ξεκινήσει τοκετός νωρίτερα και δημιουργηθεί αιμορραγια και άλλα πολλά χειρότερα κούφια η ώρα που το ακούει. Θα δείξει... Εγω γενικά είμαι πολύ αισιόδοξη από κούνια και θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά. Εσύ έχεις ένα αγοράκι; τώρα τι έχεις; 

Εννοείται ότι όλα θα πάνε καλά!!!;) έχω ένα αγοράκι 13 μηνών κ τώρα περιμένω πρώτα ο Θεός κοριτσάκι!!

• Μου αρέσει 2

Λοιπόν, το Doppler πήγε καλά . Το ίδιο και το βιοφυσικο προφίλ. Επιβεβαιώσαμε για αλλη μια φορά το μεγάλο μέγεθος του  μπέμπη αλλά είναι δικαιολογημένο απ' τις διαστάσεις μας σαν γονείς. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει πάρει θέση  ακόμη κι ότι ,λογω μεγέθους,  αν γυρίσει έγκαιρα μάλλον θα έχει περιτυλιξη. Θα κανουμε έναν επανέλεγχο σε 1 μήνα για να αποφασισουμε τότε , ανάλογα με τις ενδείξεις, τον τρόπο τοκετού (καισαρική τομή ή φ.τ.) και τον χρόνο.  

Το σημαντικό είναι ότι αναπτύσσεται καλά και είναι δραστήριος ο τυπακος μας! 

Καλά αποτελέσματα και στα υπόλοιπα Doppler που εκκρεμούν!! Καληνύχτα σας!!

@ΦαιηΚατς καλωσηρθες κι εσύ! Κι εγώ αργησα να συμμετάσχω αλλά... Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Σου εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά και μόλις περάσουμε στο επόμενο στάδιο θα μας βοηθάς με την εμπειρία σου.... φιλιά!

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Alexandra P. είπε:

Λοιπόν, το Doppler πήγε καλά . Το ίδιο και το βιοφυσικο προφίλ. Επιβεβαιώσαμε για αλλη μια φορά το μεγάλο μέγεθος του  μπέμπη αλλά είναι δικαιολογημένο απ' τις διαστάσεις μας σαν γονείς. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει πάρει θέση  ακόμη κι ότι ,λογω μεγέθους,  αν γυρίσει έγκαιρα μάλλον θα έχει περιτυλιξη. Θα κανουμε έναν επανέλεγχο σε 1 μήνα για να αποφασισουμε τότε , ανάλογα με τις ενδείξεις, τον τρόπο τοκετού (καισαρική τομή ή φ.τ.) και τον χρόνο.  

@ΦαιηΚατς καλωσηρθες κι εσύ! Κι εγώ αργησα να συμμετάσχω αλλά... Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Σου εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά και μόλις περάσουμε στο επόμενο στάδιο θα μας βοηθάς με την εμπειρία σου.... φιλιά!

Κοριτσι Μ πιστευω θ γυρίσει κ εμένα τώρα στ 32 με 33 εβδομάδα γυρισε.. Να τον χαίρεσαι τον μπεμπαρο σημασία έχει όπως είπες ότι είναι μια χαρά!! 

Κορίτσια να ρωτήσω πανες Νο 1 ποσες πηρατε?? Οι ήδη μανουλες ποσες χρησιμοποίησαν τελικά σ αυτό τ νουμερο..? Θ ξανακάνω παραγγελια μόλις μπω στ μήνα Μ Γ ν έχω καβατζα εδώ κ σίγουρα θ παρω τ 2 νουμερο :roll:

k1S4p3.png

Καλημέρα κορίτσια μου !!!!! 

Just now, Despoina Mar είπε:

Κοριτσι Μ πιστευω θ γυρίσει κ εμένα τώρα στ 32 με 33 εβδομάδα γυρισε.. Να τον χαίρεσαι τον μπεμπαρο σημασία έχει όπως είπες ότι είναι μια χαρά!! 

Κορίτσια να ρωτήσω πανες Νο 1 ποσες πηρατε?? Οι ήδη μανουλες ποσες χρησιμοποίησαν τελικά σ αυτό τ νουμερο..? Θ ξανακάνω παραγγελια μόλις μπω στ μήνα Μ Γ ν έχω καβατζα εδώ κ σίγουρα θ παρω τ 2 νουμερο :roll:

Γύρω στις 150 καλά είναι... μετά θα θες το δυο! Δεδομένου ότι αλλάζεις μίνιμουμ 6-7 πάνες την ημέρα μέχρι κ τις 40 μέρες!!! Μετά μεγαλώνει το μωράκι κ πας στο νούμερο 2!! Επίσης από τα κιλά που γράφουν επάνω οι πάνες θα υπολογίζεται μισό έως 1 κιλό πριν τα φτάσουν.. για Να πάρετε το επόμενο νούμερο! 

6 ώρες πρίν, Alexandra P. είπε:

Τέλεια νέα κορίτσι μου!!! Μπράβο στο αγοράκι σας το όμορφο!!!! Δικαιολογημένα με μεγάλους γονείς να βγει μεγάλος κ ο γιγαντακος σας!!!! Εμείς τον λέγαμε γορίλα όταν γεννήθηκε ο μεγάλος μου!!! Όσο για την πορεία του τοκετού είτε φτ είτε καισαρικη ότι είναι πιο ασφαλές για το μωράκι και τη μανούλα ❤️

Είχαμε και εμείς το ντοπλερ χθες της μικρής μας γοριλίτσας!!! Το κάναμε 30+3 λόγω του ότι είχα γεννήσει αρκετά νωρίς το γιο μου ώστε να είμαστε σίγουροι !!! 1940 η μικρή... είναι σε ορίζονται θέση στην κοιλιά μου λες κ έχω καταπιεί καρπούζι και έχει κάτσει οριζόντια ... ο τράχηλος έφτασε 2,9 που είναι μια χαρά για την ηλικία κύησης και το βάρος του μωρού !!! Αυτή τη φορά ελπίζω να γεννήσω 37+!!!!! όλες οι αιματωσεις μια χαρά πλακούντας ακόμα grade 0!!! 

• Μου αρέσει 6
  • Ευχαριστώ 1

vWRfp2.png
r1qtp2.png

9 ώρες πρίν, Marilou77 είπε:

Καλώς ήρθες κορίτσι μου, αγορομανουλα, με το καλο να ερθει κ το τριτο σου αγοράκι!!

Να είσαι καλά κορίτσι μου γλυκό! Και εσύ με το καλό!!! 

9 ώρες πρίν, MumMaria είπε:

Εννοείται ότι όλα θα πάνε καλά!!!;) έχω ένα αγοράκι 13 μηνών κ τώρα περιμένω πρώτα ο Θεός κοριτσάκι!!

Την πέτυχες την κόρη!!! Εμείς μόνο σωβρακοφανελα εδώ μέσα! Αχαχαχαχα

8 ώρες πρίν, Alexandra P. είπε:

Εννοείται κοριτσια μου! Ότι θέλετε και γνωρίζω να βοηθήσω όσο μπορώ! 

Just now, Despoina Mar είπε:

Το νούμερο 1 να τα παίρνεις ένα ενα πακέτο για 2 λόγους. 1ον γιατί μπορεί να έχει αλλεργία στη μάρκα που θα επιλέξεις και 2ον να γεννηθεί μεγάλο και να μην του κάνουν! Μην πάρεις πολλές και σου μείνουν! 

Just now, Evitheodorou είπε:

καλημέρα σε όλες κορίτσια πάμε καλά με τα ντοπλερ μεγαλώνουν τα μωρακια μας!!καλως ήρθες φαιηκατς όλα να σου πάνε καλά με μια τελειομηνή εγκυμοσυνη!!

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου! Και εσύ με το καλό! 

• Ευχαριστώ 1

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Just now, ΦαιηΚατς είπε:

Να είσαι καλά κορίτσι μου γλυκό! Και εσύ με το καλό!!! 

Την πέτυχες την κόρη!!! Εμείς μόνο σωβρακοφανελα εδώ μέσα! Αχαχαχαχα

Εννοείται κοριτσια μου! Ότι θέλετε και γνωρίζω να βοηθήσω όσο μπορώ! 

Το νούμερο 1 να τα παίρνεις ένα ενα πακέτο για 2 λόγους. 1ον γιατί μπορεί να έχει αλλεργία στη μάρκα που θα επιλέξεις και 2ον να γεννηθεί μεγάλο και να μην του κάνουν! Μην πάρεις πολλές και σου μείνουν! 

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου! Και εσύ με το καλό! 

Να σου ζήσουν και τα αλλά σου παιδάκια να τα δεις όπως επιθυμείς να είσαι καλά!!!

• Ευχαριστώ 1

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου....τι ωραια τα ντοπλερ σας...ανυπομονω κ εγω να παω στον γιατρο σε δυο βδομαδες να δω το μωρακι μου...

Ξερετε τι επιτρεπεται να κανεις στον οδοντιατρο τωρα στην εγκυμοσυνη; πχ σφραγισμα γινεται;;με εχει πεθανει απο χτες ενα δοντι στον πονο.. 

• Μου αρέσει 1

BDoAp3.png

Just now, Depykal είπε:

Καλησπερα κοριτσια μου....τι ωραια τα ντοπλερ σας...ανυπομονω κ εγω να παω στον γιατρο σε δυο βδομαδες να δω το μωρακι μου...

Ξερετε τι επιτρεπεται να κανεις στον οδοντιατρο τωρα στην εγκυμοσυνη; πχ σφραγισμα γινεται;;με εχει πεθανει απο χτες ενα δοντι στον πονο.. 

Σφράγισμα γίνεται, εξαγωγή δεν επιτρέπεται γιατί θέλει ακτινογραφία... 

• Ευχαριστώ 1

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Just now, Depykal είπε:

Εμενα δεν μου έκανε σφράγισμα ούτε προσωρινό δεν μου έβαλε να κλείσει λίγο η κουφαλιτσα! :-(

Μου είπε μόνο αν πονέσω πολύ να ξαναπάω! Ο καθένας τα δικά του και σε αυτό το θέμα! 

• Ευχαριστώ 1

yi9jp3.png

10 ώρες πρίν, Alexandra P. είπε:

Τι ωραία νεα με το ντοπλερ!μεγαλώνει η ψυχούλα σου:x αυτό με την περιτυλιξη γιατί το θεωρεί δεδομένο ο γιατρός σου;εμένα πέρσι ο γιος μου που ήταν μεγάλο μωρό,γύρισε στην 34η εβδομάδα κ δεν είχε καμία περιτυλιξη(ή και να είχε τελος πάντων ξετυλιχτηκε) εμένα κ ο γυναικολόγος κ ο εμβρυολογος μου είχαν πει ότι τα μωρά τυλίγονται κ ξετυλίγονται πολλές φορές,απλά κάποιες φορές δεν τα πετυχαινουμε στον υπέρηχο εκείνη την στιγμή.η μικρή μου από την άλλη έχει πάρει θέση εδώ κ ένα μήνα ,αλλά υπέρηχο παρά υπέρηχο την βλέπουμε μια να τυλίγεται ,μια να ξετυλίγεται.τωρα την τελευταία φορά ήταν πάλι τυλιγμένη κ περιμένω την Παρασκευή να δω πως θα την βρούμε πάλι.:-P

1 hour ago, Despoina Mar είπε:

Εγώ πήρα 2 συσκευασίες από το 1 νούμερο κ 2 συσκευασίες από το 2 νούμερο.μην πάρεις πολλές για αρχή,γιατί δεν ξέρεις τι θα σε βολεψουν σε μάρκα,όπως κ πως θα είναι τα κιλά του μωρού σου.εμενα στον μικρό μας βολεψαν τα παμπερς τα πριμιουμ,γιατί είχε ευαίσθητο δερματακι κ με βόλευαν κι εμένα γιατί έχουν κ μια γραμμή που χρωματίζεται όταν κατουράνε κ έτσι με βοηθούσε να ελέγχω κάθε πότε κατουράει(εμείς είχαμε κ θέμα με ίκτερο οπότε μετρούσαμε πάνες)

• Ευχαριστώ 1

Just now, Argyroula είπε:

Εμενα δεν μου έκανε σφράγισμα ούτε προσωρινό δεν μου έβαλε να κλείσει λίγο η κουφαλιτσα! :-(

Μου είπε μόνο αν πονέσω πολύ να ξαναπάω! Ο καθένας τα δικά του και σε αυτό το θέμα! 

Εμένα ήταν για απονεύρωση και μου έκανε ένεση κανονικά, το καθάρισε, μου το έκλεισε με προσωρινό και μου είπε να πάω όταν γεννήσω για την απονεύρωση γιατί θέλει και αυτό ακτινογραφία για να γίνει σωστά... 

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...