Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, demifilol είπε:

Από την αρχή την έδειχνε μια εβδομάδα πίσω ;η κοιλιά του δεν είναι μέσα στις καμπύλες ανάπτυξης ;!

παντως εγώ που είμαι ίδια εβδομάδα με εσένα ,το μωρό είναι 2090 κ από την αρχή το μωρό φαίνεται μια ενδομαδα πιο μπροστά !αρα στα ίδια κιλά ητνα τα μπεμπέ μας !αληθεια πιστεύω ότι είναι υπερβολική η γιατρός σου ,κ το μωρό είναι μια χαρά !

Είναι μέσα αλλά δεν είναι πάνω στη μέση καμπυλη η πιο πάνω όπως πχ το κεφάλι...αλλά μου κάνει εντύπωση που πήρε 200 γρ σε μια βδομάδα από την επίσκεψη στη γιατρό μέχρι το ντοπλερ κ τώρα σε 2 βδομάδες 200 μήπως κ το μηχάνημα του εμβρυολογος είναι πιο ακριβές από της γιατρου?

Just now, Despoina Mar είπε:

Με έχεις ραγίσει τ καρδιά κορίτσι Μ με τ λόγια σ κ νιώθω τ πονο σ.. Ευχομαι να παρεις παρα πολυ δυναμη από τ Θεό τον άντρα σ την οικογένεια σ τις φίλες σου κ από αυτό εδώ τ γκρουπάκι.. Και να συνεχίσεις τη ζωή σ και να μη τ βάλεις κάτω.. Ο θεος μας δίνει δοκιμασίες κ συνήθως λένε στους δυνατους ανθρώπους π μπορουν να τ αντέξουν.. Ότι χρειαστείς είμαστε εδώ.. 

Κοριτσι Μ μην στεναχωριέσαι γτ κιλάκια εγώ πιστευω είναι στον οργανισμό.. Ο γιατρός Μ μου είπε δεν έχει σχέση ποσο τρώμε εμείς, ουτε αμα τρώμε πολυ κρέας πχ.. Είναι απλά πιο καλιγραμμος.. Όσο γτ μύκητες έχω συνεχίζω κ εχω ακόμα λίγο ενόχληση μετά από 16 μέρες θεραπεία.. Ν δω που θ φτάσει η κατάσταση αυτη

Εμένα Δεσποινάκι μου είπε να βάλω υπόθετα για 6 μέρες.και μετά τι? Πως θα καταλάβω? Ξέχασα να ρωτήσω.θα ξανακάνω πάλι καλλιέργεια άραγε?γιατί δεν χω κ συμπτώματα εγώ

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Gogo1994 είπε:

Είναι μέσα αλλά δεν είναι πάνω στη μέση καμπυλη η πιο πάνω όπως πχ το κεφάλι...αλλά μου κάνει εντύπωση που πήρε 200 γρ σε μια βδομάδα από την επίσκεψη στη γιατρό μέχρι το ντοπλερ κ τώρα σε 2 βδομάδες 200 μήπως κ το μηχάνημα του εμβρυολογος είναι πιο ακριβές από της γιατρου?

Δεν υπάρχει ακρίβεια στον υπέρηχο κορίτσι μου, είναι σχετικό και ενδεικτικό το βάρος... υπάρχει απόκλιση έως και 500gr. Τι 200 πάνω τι 200 κάτω ! Όλα πάνε καλά αυτό να κρατάς μόνο !

• Μου αρέσει 1

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, Geo81 είπε:

Δεν υπάρχει ακρίβεια στον υπέρηχο κορίτσι μου, είναι σχετικό και ενδεικτικό το βάρος... υπάρχει απόκλιση έως και 500gr. Τι 200 πάνω τι 200 κάτω ! Όλα πάνε καλά αυτό να κρατάς μόνο !

Μπήκα σε σκέψεις τύπου μήπως φταίει κάτι άλλο αλλά όλες οι ροές είναι καλές

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Μπήκα σε σκέψεις τύπου μήπως φταίει κάτι άλλο αλλά όλες οι ροές είναι καλές

Η γιατρός σου φταίει που σε αφήνει κ μπαινεις σε τέτοιες σκέψεις !!αφου ολα είναι μέσα στις καμπύλες μη φοβάσαι τίποτε !ο υπέρηχος όπως λέει κ η geo παίζει πάνω κ κάτω  !!!ο κάθε γιατρός επίσης Μετράει η πιο προσεκτικά η πιο χαλαρά !

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, demifilol είπε:

Η γιατρός σου φταίει που σε αφήνει κ μπαινεις σε τέτοιες σκέψεις !!αφου ολα είναι μέσα στις καμπύλες μη φοβάσαι τίποτε !ο υπέρηχος όπως λέει κ η geo παίζει πάνω κ κάτω  !!!ο κάθε γιατρός επίσης Μετράει η πιο προσεκτικά η πιο χαλαρά !

Μέχρι να τον δω δε θα ησυχάσω βρε Δημητρούλα μου αυτό βλεπω

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Αχ @Φραουλίνο μου γλυκο δεν υπαρχουν λογια...η πριγκιπισα σου θα ξερει ποσο την αγαπησατε κ συντομα θα σου φερει την χαρα κ παλι..εννοειται πως θα κλαψεις κ θα ξεσπασεις,μην κρατησεις τιποτα μεσα σου ..οπως σου ειπαν ολες ειμαστε εδω για σενα..

• Μου αρέσει 2

BDoAp3.png

@Gogo1994 θα συμφωνήσω κι εγώ με τη @demifilol ότι είναι η γιατρός που δεν σ αφήνει να ηρεμήσεις. Πολύ αυστηρή ρε παιδάκι μου... Αλλά αφού οι ροές σου είναι εντάξει μην σε αγχώνει τίποτα. Πάντα υπάρχει απόκλιση από τον υπέρηχο. Μην στεναχωριέσαι απλά τήρησε όλες τις οδηγίες. 

• Μου αρέσει 2

BwLip2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Εμένα Δεσποινάκι μου είπε να βάλω υπόθετα για 6 μέρες.και μετά τι? Πως θα καταλάβω? Ξέχασα να ρωτήσω.θα ξανακάνω πάλι καλλιέργεια άραγε?γιατί δεν χω κ συμπτώματα εγώ

Λογικα δεν θ ξανακάνεις σ τ εδωσε προληπτικα.. Μόνο αν νιώσεις κάτι πιστευω

k1S4p3.png

@Gogo1994 Γωγουλα μου εμενα μια χαρα μου κανουν τα κιλακια του...Αν δεν ετρωγε θα το ειχε δει ο εμβρυολογος στο ντοπλερ και φυσικα και η γιατρος απο τις ροες σου. Ο πλακουντας κανει μαι χαρα τη δουλιτσα του. Ο Ραφαηλακος ηταν στο 22 τοις εκατο της καμπυλης και πηγε στο 48 τωρα και ηταν 1797 νομιζω την τελευταια φορα, ενω στο Ντοπλερ τον εβγαλε λιγο πιο αδυνατο.  Αρα ναι εχει αποκλιση.

Λοιπον, η γιατρος καλη χρυση αλλα μια φορα να πει οτι ολα ειναι καλα δεν την εχω ακουσει και σε αγχωνει διχως λογο κοριτσι μου. Επειδη βλεπεις ποσες αναποδιες συμβαινουν δυστυχως και ποσες ατυχιες, το θεωρω κριμα να ειναι ολα καλα και να μη το χαιρεσαι...Εγω θα κρατουσα οτι ολα ειναι μια χαρα με το παιδι, ειναι μεσα στην καμπυλη του και θα εκανα οτι μου λεει με το κρεας απλα για να ειμαι καλυμενη οτι κανω οτι μου λεει. Αδειασε το μυαλουδακι σου απο ανησυχιες.

Δεν ηρεμουμε με το που γεννησουμε κοριτσακι μου. Παλι θα το μετρανε το παιδι στο υψος και το βαρος, παλι θα μας προβληματιζει κατι. Απλα σαν μαμαδες πρεπει να μαθουμε να φιλτραρουμε λιγακι αλλιως θα τρελαθουμε και δε θα απολαυσουμε τιποτα...Και μεγαλωνουν τοσο γρηγορα και ειναι κριμα να το χασουμε ολο αυτο απο το αγχος.

• Μου αρέσει 7

oz5Vp2.png

@Φραουλίνο με συγκίνησε πολύ το μήνυμα σου.με συγκίνησε γιατί μέσα σε όλο αυτό που περνάς,που είναι αδιανόητο για όλες μας,σκέφτηκες να μας στείλεις κ να μας ενημερώσεις.αλλο ένα δείγμα του απίστευτου χαρακτήρα σου κορίτσι μου.διαβασα όλα τα μηνύματα απο τα κορίτσια που σου στείλανε.εννοειται πως πάντα θα είσαι μέλος αυτής της ομάδας..η κορούλα σου είναι τυχερή που έχει εσάς για γονείς ,γιατί γονείς είστε ήδη.μακαρι να μπορούσε να μοιραστει ο πόνος που νιώθεις,να σε ξελαφρωσω λιγάκι.να ξέρεις είσαι κάθε μέρα στις σκέψεις μου κ στις προσευχές μου.ο,τι κι αν περνάει από το μυαλό μου να σου γράψω,το βρίσκω λιγοστό...κουράγιο..

@Despoina Mar υπομονή κοπέλα μου με τους μύκητες,μάλλον έχει διαταραχθεί για τα καλά το ph του κόλπου λόγω εγκυμοσύνης.δεν είναι κάτι ανησυχητικό όμως,σίγουρα θα επανέλθει μόλις γεννήσεις.

@Gogo1994 Γωγουλα μου θα σου πω κάποια πράγματα που σκέφτομαι γιατί είναι κρίμα πολύ για σένα να ταλαιπωρείσαι με άδικες σκέψεις σε μια τέλεια εγκυμοσύνη.η γιατρός σου για μένα είναι για αλλαγμα,από την αρχή στο είπα.θα έπρεπε να σε καθησυχάζει ή στην καλύτερη όταν σου λέει κάτι ανησυχητικό να στο επεξηγεί καλύτερα.κοπελα μου ο γιος σου είναι μια χαρουλα.οπως υπάρχουν πιο μεγάλα μωράκια έτσι υπάρχουν κ πιο μικρά.γιατι το ένα να είναι προτιμότερο του άλλου;;όπως σε μένα η μικρή βγαίνει 2 βδομαδες μπροστά,έτσι εσένα βγαίνει μια βδομαδα πίσω.δεν σημαινει κάτι για την υγεία του μωρού σου αυτό.επισης εννοείται ότι τα μηχανήματα μεταξύ των γιατρών έχουν απόκλιση.αλλο του εμβρυολογου κ άλλο του γυναικολόγου.εδω κ μετρήσεις στο ίδιο μηχάνημα κ δεν είναι ακριβείς.εμενα ο γιατρός μου από τα 2 κιλά κ πάνω ,σταματαει να μετράει για αν μην αγχώνεται η εγκυουλα.ειναι τόσο στριμωγμένα εκεί κ μπορεί να βγούνε λάθος οι μετρήσεις.αφου ο πλακούντας κ οι αρτηρίες είναι καλά,μην το ψάχνεις άλλο.τελος στον Βασίλη είχα πάρει μόνο 8 κιλά,κρέας δεν έβαζα στο στόμα μου γιατί μου μύριζε κ γεννήθηκε ο μικρός 4! (Σας έχω πρήξει να σας το λέω αυτό,αλλά είναι ένα τρανταχτό παράδειγμα ότι οκ η διατροφή δεν επηρεάζει τοοοσο αν θα βγάλεις μικρό ή μεγάλο μωρό) κάνουμε σωστή διατροφή ,για να βγάλουμε υγιές μωρό.σαν το δικό σου Γωγώ μου!!οπότε την επόμενη φορά που θα σου πει κάτι τέτοιο η γιατρός σου,εγώ στην θέση σου,θα την ρωτούσα περισσότερα πράγματα για να φύγω από το ιατρείο κ να είμαι χαρούμενη κ ηρεμη,όχι αγχωμενη.

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria είπε:

@Φραουλίνο με συγκίνησε πολύ το μήνυμα σου.με συγκίνησε γιατί μέσα σε όλο αυτό που περνάς,που είναι αδιανόητο για όλες μας,σκέφτηκες να μας στείλεις κ να μας ενημερώσεις.αλλο ένα δείγμα του απίστευτου χαρακτήρα σου κορίτσι μου.διαβασα όλα τα μηνύματα απο τα κορίτσια που σου στείλανε.εννοειται πως πάντα θα είσαι μέλος αυτής της ομάδας..η κορούλα σου είναι τυχερή που έχει εσάς για γονείς ,γιατί γονείς είστε ήδη.μακαρι να μπορούσε να μοιραστει ο πόνος που νιώθεις,να σε ξελαφρωσω λιγάκι.να ξέρεις είσαι κάθε μέρα στις σκέψεις μου κ στις προσευχές μου.ο,τι κι αν περνάει από το μυαλό μου να σου γράψω,το βρίσκω λιγοστό...κουράγιο..

@Despoina Mar υπομονή κοπέλα μου με τους μύκητες,μάλλον έχει διαταραχθεί για τα καλά το ph του κόλπου λόγω εγκυμοσύνης.δεν είναι κάτι ανησυχητικό όμως,σίγουρα θα επανέλθει μόλις γεννήσεις.

@Gogo1994 Γωγουλα μου θα σου πω κάποια πράγματα που σκέφτομαι γιατί είναι κρίμα πολύ για σένα να ταλαιπωρείσαι με άδικες σκέψεις σε μια τέλεια εγκυμοσύνη.η γιατρός σου για μένα είναι για αλλαγμα,από την αρχή στο είπα.θα έπρεπε να σε καθησυχάζει ή στην καλύτερη όταν σου λέει κάτι ανησυχητικό να στο επεξηγεί καλύτερα.κοπελα μου ο γιος σου είναι μια χαρουλα.οπως υπάρχουν πιο μεγάλα μωράκια έτσι υπάρχουν κ πιο μικρά.γιατι το ένα να είναι προτιμότερο του άλλου;;όπως σε μένα η μικρή βγαίνει 2 βδομαδες μπροστά,έτσι εσένα βγαίνει μια βδομαδα πίσω.δεν σημαινει κάτι για την υγεία του μωρού σου αυτό.επισης εννοείται ότι τα μηχανήματα μεταξύ των γιατρών έχουν απόκλιση.αλλο του εμβρυολογου κ άλλο του γυναικολόγου.εδω κ μετρήσεις στο ίδιο μηχάνημα κ δεν είναι ακριβείς.εμενα ο γιατρός μου από τα 2 κιλά κ πάνω ,σταματαει να μετράει για αν μην αγχώνεται η εγκυουλα.ειναι τόσο στριμωγμένα εκεί κ μπορεί να βγούνε λάθος οι μετρήσεις.αφου ο πλακούντας κ οι αρτηρίες είναι καλά,μην το ψάχνεις άλλο.τελος στον Βασίλη είχα πάρει μόνο 8 κιλά,κρέας δεν έβαζα στο στόμα μου γιατί μου μύριζε κ γεννήθηκε ο μικρός 4! (Σας έχω πρήξει να σας το λέω αυτό,αλλά είναι ένα τρανταχτό παράδειγμα ότι οκ η διατροφή δεν επηρεάζει τοοοσο αν θα βγάλεις μικρό ή μεγάλο μωρό) κάνουμε σωστή διατροφή ,για να βγάλουμε υγιές μωρό.σαν το δικό σου Γωγώ μου!!οπότε την επόμενη φορά που θα σου πει κάτι τέτοιο η γιατρός σου,εγώ στην θέση σου,θα την ρωτούσα περισσότερα πράγματα για να φύγω από το ιατρείο κ να είμαι χαρούμενη κ ηρεμη,όχι αγχωμενη.

Σε ευχαριστώ Μαρία μου...γενικα τελευταία δε ρωτάω πολλά για να μην αγχώνομαι.προσπαθω να μη σκεφτομαι γενικότερα τίποτα 

yRr5p2.png

Just now, MumMaria είπε:

Τι να πω πια δεν ξέρω.. Εχω διαβάσει ότι κατά τη γεννά μπορεί ν επηρεάσει τ μωρό η ότι μπορεί ν παθει στοματίτιδα από τ θηλασμό Γ αυτό προβληματιζομαι π δεν περν:roll:ανε

k1S4p3.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Τι να πω πια δεν ξέρω.. Εχω διαβάσει ότι κατά τη γεννά μπορεί ν επηρεάσει τ μωρό η ότι μπορεί ν παθει στοματίτιδα από τ θηλασμό Γ αυτό προβληματιζομαι π δεν περν:roll:ανε

Α οκ!αυτό δεν το ήξερα..θα σου έλεγα να μην διαβάζεις κ την επόμενη φορά,ρωτά τον γιατρό σου το γίνεται σε αυτήν την περίπτωση,για να σου φύγει κ από το μυαλο:wink:

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Φραουλίνο είπε:

Κορίτσια μου γλυκά, εδώ είμαι και εγώ και σας διαβάζω όσο μπορώ!! Καλή επιτυχία σε όλα τα ντοπλερ και ο καιρός πλησιάζει για όλες, είστε τόσο κοντά πια!

Εμάς δεν μας έλειπαν όλα τα άλλα, έχουμε και τη γραφειοκρατία με το νοσοκομείο και κάτι επιτροπές που στέλνουμε τις εξετάσεις του μωρού μας για να πάρουμε έγκριση και κάτι τέτοια.. Έχουμε και το τεστ covid και Δευτέρα πρωί θα κάνουμε την εισαγωγή και θα γίνει με πρόκληση..

Ειναι πολύ δύσκολο όλο αυτό που ζούμε με τον άντρα μου και εγώ νιώθω όλη την ώρα τη μικρή μου και κλαίω συνέχεια που την αποχαιρετάω.. Της λέω πόσο την αγαπήσαμε και ας μην μπορέσαμε να τη γνωρίσουμε και πόσο ευγνώμονες νιώθουμε που ήρθε στη ζωή μας και μας έκανε πιο ευτυχισμένους από ποτέ.. Αλλά ότι πρέπει να της πούμε αντίο και να γίνει ένα αγγελάκι ανάμεσα στους άλλους αγγέλους στον ουρανό γιατί εκεί ανήκει και για να είναι καλά και να μην ταλαιπωρείται η ψυχούλα της..

Νιώθω σαν να μου ξεριζωνουν την καρδιά αλλά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω και θέλω και εκείνη να είναι ήρεμη μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα. 

Αυτά αγαπημένες μου, δεν θέλω και εσάς να σας στεναχωρω με όλα αυτά και δεν κάνει αλλά είμαι από την αρχή μέρος αυτής της όμορφης ομάδας και νιώθω ότι οφείλω να είμαι εδώ και τώρα έστω και με αυτη την κακή εξέλιξη και όχι να φύγω έτσι.. Σας σκέφτομαι όλες και έχω δεθεί πολύ με το υπέροχο γκρουπακι μας.. 

Κορίτσι μου!! Μακάρι να μπορούσα να σου στείλω με κάποιον τρόπο δύναμη και κουράγιο! Σε θαυμάζω πολύ! Κι εσένα και τον άντρα σου! Γιατί δεν μπορώ να φανταστω κάτι πιο δύσκολο αυτή τη στιγμή απ το να αποχαιρετας το μωρό σου! Είσαι η μαμά του, είστε οι γονείς του και θα την αγαπάτε για πάντα! Και κάποια στιγμή θα έρθουν πιο λαμπερές μέρες...είμαι σιγουρη γι αυτό! 

@Gogo1994 κορίτσι μου!! Τα έχουμε ξαναπεί για τους γιατρούς μας! Είναι αυστηροί! Εγώ θα έλεγα και λίγο άδεξιοι στον τρόπο που επικοινωνούν τις παρατηρήσεις τους! Είμαι σίγουρη ότι αν συνέβαινε κάτι άλλο σε σχέση με το πως τρέφεται το μωρό θα στο έλεγε και ο έμβρυολόγος. Αυτή η γιατρός έχει αυτή την υπόθεση (ότι το κρέας θα σε βοηθήσει να παίρνει κιλά το μωρό) όπως εμένα ότι το σεξ σκοτώνει (χάχα. αχ να πούμε και καμιά μαλ@@ια). Τελείως αβασιμο μπορεί να μην είναι αλλά όπως έχει φανεί δεν είναι αυτό το σημαντικό για να πάρει κιλά το μωρό. Αυτό μπορώ μετά βεβαιότητας να στο πω κι εγώ. Εμένα μου λέει να τρώω βραστά κοτόπουλα (που σίγουρα δεν προσφέρουν τίποτα στο μωρό μου μην πάρω κάνα πόντο τον νοιάζει). Εμπιστεύσου τον εαυτό σου και φάε όσο μπορείς περισσοτερα καλά γεύματα φρούτα σαλάτες κλπ που σίγουρα τα έχει ανάγκη. Εγώ άρχισα να του λέω ότι έτσι όπως μου τα λέει κάθε φορά με αγχώνει και έχει μαλακώσει πολύ. Ας πούμε την τελευταία φορά καθόταν και διαπραγματευομασταν αν θα πάρω 2 η 3 κιλά ακομα και στο τέλος συζητάγαμε που έχει καλά ταβερνάκια που να εμπιστεύεται για να πάω να φάω ψάρι (μέχρι εκεί)! Επίσης για να κλείσω το σεντόνι που έγραψα γιατί σε καταλαβαίνω πολύ πολύ που δεν σε χαλαρώνει εννοείται ότι είναι φυσιολογικοτατα τα κιλά του! Εννοείται ότι έχουν απόκλιση τα μηχανήματα  και του έμβρυολόγου είναι πιο ακριβη και γενικά οι μετρήσεις! Εμένα του γιατρου μου τον εβγάζε 33 εβδομάδες (ήμουν 29 και) και μου είπε προφανώς από την θέση! Επίσης είσαι τόσο σίγουρη για το πότε έγινε η σύλληψη? Με βάση την ΠΗΤ είσαι 32 εγώ είμαι πολύ σίγουρη ότι το έπιασα νωρίτερα απ ότι μου βγαίνει. Πολύ όμως... Το θυμάμαι σαν γλυκιά ανάμνηση χχαχαχα!! ΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΕΔΏ!!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

yi9jp3.png

καλησπέρα κορίτσια όλα καλά στο doppler..πρώτα μέτρησε παλμους καρδιας και κινήσεις..μετά από μετρήσεις όλα καλά..είδε όσα έπρεπε όλα φυσιολογικά μου είπε προχωράμε καλά 1936 και πάλι χοντρουλα μου την είπε..δεν έβγαλε καλή φώτο είχε τα χέρια της στο πρόσωπο της..αλλά δεν πειράζει αρκεί που όλα πάνε καλά..ο τράχηλος 29 όλα καλά..

• Μου αρέσει 9

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...