Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Papakι είπε:

Καλημέρα κορίτσια...Χτες το βράδυ είδα αιμα στο σκούπισμα,έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου κ ακόμα να συνέλθω..Πήρα κατευθείαν το γιατρό μου,μου είπε ότι το αίμα μπορεί να σημαίνει πολλά...καλά και κακα...και ο,τι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι!Ξεκίνησα να παίρνω τρία utrogestan από το στόμα και για τρεις μέρες πρέπει να ειμαι εντελώς ξαπλωμένη και να σηκώνομαι μόνο για τουαλετα!Φοβάμαι πολυ!

@papaki καλημέρα!!

δε γνωρίζω σε ποια εβδομάδα είσαι αλλά θα σου μιλήσω για την δίκη μου περίπτωση..στην 5η κιόλας εβδομάδα της κύησης πηγαίνω τουαλέτα κ βλέπω στο σκούπισμα καφε υγρά...παίρνω τηλέφωνο τον τότε γυναικολογο μου κ μου λέει να ξεκινήσω το utrogestan (δυο φορές τη μέρα) κ να μη πολύ κουράζομαι) και να πάω μετά από δυο μέρες για υπέρηχο..πήγα για υπέρηχο και είδαμε μόνο σάκο κ την εμβρυϊκή καταβολή.εγω ωστόσο ανησυχουσα για τις εκκρίσεις αυτές..(είχαν μειωθεί αλλά δεν είχαν εξαφανιστεί)..εκείνος άρχισε να μου λέει ότι πολλά κακά μπορεί να σημαίνει αυτό κ μπορεί να μην πηγαίνει καλά η εγκυμοσύνη κ ότι θα ξανακάνουμε υπέρηχο σε 10 μέρες και θα δούμε κτλ..όπως καταλαβαινεις τα έβαλα τα κλάματα..τελοσπαντων επειδή πείσμωσα κ είπα ότι όπως κ να έχει εγώ θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο για αυτή την εγκυμοσύνη κ δε θέλω και κανείς να μου ρίχνει την ψυχολογία με εικασίες (ότι κααατι μπορεί να μην πάει καλά κτλ μη δίνοντας μου επιχειρήματα για αυτό που λέει ) άλλαξα γιατρό..

ο καινούριος γιατρός μου έδωσε να παίρνω το ίδιο φάρμακο τρεις φορές τη μέρα ,μου εξήγησε ότι έχω μια μικρή αποκόλληση, ότι τα καφε υγρά είναι πολύ συνηθισμένα ,να ξεκουραστώ κ ότι όλα θα πάνε καλά..και έτσι και ήτανε..διανυω τώρα την 8 η εβδομάδα και δόξα τον θεό όλα πάνε καλά ως τώρα..

για να μη παρεξηγηθώ δε σου λέω να αλλάξεις γιατρό..απλά μη σε παίρνει από κάτω..είναι κάτι πολύ συνηθισμένο..(συγνώμη για το μακροσκελές κείμενο)..όλα θα πάνε καλά, θα δεις!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ψυχραιμία κοπέλα μ δεν είναι κάτι π δν περνάει.. Εγώ έτυχε κ πήγα στ γιατρό κ είχε δει ότι έχω αιμάτωμα χωρίς ν έχω δει εγώ αίμα.. Δεν ήταν αποκόλληση μ ρώτησε αν είχα πονακια π είχα κ μ έδωσε κ μένα αυτά.. Μπορεί ν ζοριστικες με καμία δουλειά.. άφησε τα όλα κ ξεκουράσου.. Δεν θ είναι κατιιι @Papakι μάλιστα μ είπε ότι μετά από μερικές μέρες μπορεί ν δω καφέ κ όντως 5 μέρες μετά είδα στ σκούπισμα κ είχα γ 1 βδομαδα..θετικές σκεψεις

k1S4p3.png

Just now, Papakι είπε:

Καλημέρα κορίτσια...Χτες το βράδυ είδα αιμα στο σκούπισμα,έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου κ ακόμα να συνέλθω..Πήρα κατευθείαν το γιατρό μου,μου είπε ότι το αίμα μπορεί να σημαίνει πολλά...καλά και κακα...και ο,τι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι!Ξεκίνησα να παίρνω τρία utrogestan από το στόμα και για τρεις μέρες πρέπει να ειμαι εντελώς ξαπλωμένη και να σηκώνομαι μόνο για τουαλετα!Φοβάμαι πολυ!

Ψυχραιμία και υπομονή... Ακολούθησε τις οδηγίες του γιατρού σου και όλα θα πάνε καλά. Προσπάθησε όσο μπορείς να έχεις θετική σκέψη και να μην αγχώνεσαι. Εύχομαι να είναι περαστικό...

BwLip2.png

Just now, Papakι είπε:

Καλημέρα μπορεί να μη σημαίνει κάτι γλυκιά μου και τα utrogestan κάνουν δουλειά.Δε θα σε δεί ο γιατρός;

yRr5p2.png

Just now, Papakι είπε:

Καλημέρα παπάκι ! Το ξέρω ότι είναι δύσκολο να παραμείνεις ψύχραιμη,αλλά όπως σου είπαν κι άλλες κοπέλες είναι αρκετά συνηθισμένο το αίμα.εμενα η μάνα μου είχε σε μένα μέχρι τον 5ο μήνα κάθε μέρα κ από λίγο κόκκινο.μπορει να οφείλεται σε μικρή αποκόλληση,σε αιμάτωμα,λίγο να τραυματισες τον τράχηλο,πολλά μπορεί..για να είσαι σίγουρη κ πιο ήρεμη,μήπως να πας να το δεις;είτε στον γιατρό σου,είτε αν είναι κλειστός σε κανένα κέντρο τύπου euromedica ίσα για να κάνεις υπέρηχο(νοσοκομείο δεν προτείνω λόγω αναμονής κ του ιού) αλλά πάνε να δεις ότι είναι καλά το μωράκι σου κ για να μην το σκέφτεσαι όλο το Πάσχα κοπέλα μου.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Papakι είπε:

Μείνε ψύχραιμη και μη σκέφτεσαι το χειρότερο δυνατό σενάριο! Όλα θα πάνε καλά! Ξεκουράσου και προσπάθησε να αποβάλλεις το άγχος. Δες μια ταινία, διάβασε κάτι ευχάριστο, τηλεφώνησε στις φίλες σου..Λίγο αίμα δν σημαίνει απαραιτήτως κάτι κακό.

Βρε κορίτσια θα τρελαθώ! Για να ελαφρύνω το κλίμα, βγαίνω να απλώσω ένα πλυντήριο μετά κόπων και βασάνων και με το που βάζω το τελευταίο μανταλάκι, βλέπω τον γείτονα επιδεικτικά να σέρνει την ψησταριά του στη διπλανή αυλή και να πάει να ανάψει φωτιά για να ψήσει. Άντε πάλι όλα απ την αρχή στην απλώστρα. Θα κλάψω:blink:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

xFySp3.png

Just now, VDPap είπε:

Μείνε ψύχραιμη και μη σκέφτεσαι το χειρότερο δυνατό σενάριο! Όλα θα πάνε καλά! Ξεκουράσου και προσπάθησε να αποβάλλεις το άγχος. Δες μια ταινία, διάβασε κάτι ευχάριστο, τηλεφώνησε στις φίλες σου..Λίγο αίμα δν σημαίνει απαραιτήτως κάτι κακό.

Βρε κορίτσια θα τρελαθώ! Για να ελαφρύνω το κλίμα, βγαίνω να απλώσω ένα πλυντήριο μετά κόπων και βασάνων και με το που βάζω το τελευταίο μανταλάκι, βλέπω τον γείτονα επιδεικτικά να σέρνει την ψησταριά του στη διπλανή αυλή και να πάει να ανάψει φωτιά για να ψήσει. Άντε πάλι όλα απ την αρχή στην απλώστρα. Θα κλάψω:blink:

Χαχα σε νιώθω !! Οι από κάτω μου έχουν πίσω αυλή εκεί δλδ που απλώνω ! Και μάντεψε ! Ψήνουν συνέχεια ρε οι άτιμοι ! Εκτός ότι μας σπάνε τη μύτη τρέχω σα τρελή όπου και να είμαι να μαζεύω ρούχα ! Ευτυχώς έχουμε καλές σχέσεις και όταν λείπω με παίρνουν και μου λένε εεε να ξέρεις σήμερα θα ψήσουμε ! :) τρέλα !

• Χαχα 3
  • Λυπημένη/-ος 1

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Just now, VDPap είπε:

Καλά κι αυτός τι πήγαινε να ψήσει μεγάλη Πέμπτη ο άνθρωπος;;; 

Εγώ κορίτσια πρώτη μέρα σήμερα που βγήκα μια βόλτα μέχρι το ιχθυοπωλειο παραδίπλα,έχει πολύ καλό καιρό κ ανέβηκα λίγο ψυχολογικα:razz: το απόγευμα θα κάνω κ τα αυγουλάκια μου!με παντζάρι αποφάσισα τελικά!για να δούμε...

@Υβόννη έκανες το κέικ;πώς σου βγήκε;εγώ το έκανα χθες,πεντανόστιμο αλλά ρε συ όταν πήγα να τον βγάλω από την φόρμα ,μου διαλύθηκε σε κάνα δυο σημεία!δεν ξέρω τι έκανα λάθος!τεσπά.το βραδινό μου ήταν αυτό κ το καταχαρηκα,άσχετα μετά η αναγουλα αλλά οκ.καλα ο άντρας μου έλιωσε κ λευκή σοκολάτα από πάνω κ έβαλε κ μπισκοτάκια ορεο τριμμένα,άσε χαμός!εγώ συντηρητικά ο,τι είχε το κέικ κ μάλιστα το έκανα κ με καστανή ζάχαρη..

• Μου αρέσει 1

Just now, MumMaria said:

Καλά κι αυτός τι πήγαινε να ψήσει μεγάλη Πέμπτη ο άνθρωπος;;; 

Εγώ κορίτσια πρώτη μέρα σήμερα που βγήκα μια βόλτα μέχρι το ιχθυοπωλειο παραδίπλα,έχει πολύ καλό καιρό κ ανέβηκα λίγο ψυχολογικα:razz: το απόγευμα θα κάνω κ τα αυγουλάκια μου!με παντζάρι αποφάσισα τελικά!για να δούμε...

@Υβόννη έκανες το κέικ;πώς σου βγήκε;εγώ το έκανα χθες,πεντανόστιμο αλλά ρε συ όταν πήγα να τον βγάλω από την φόρμα ,μου διαλύθηκε σε κάνα δυο σημεία!δεν ξέρω τι έκανα λάθος!τεσπά.το βραδινό μου ήταν αυτό κ το καταχαρηκα,άσχετα μετά η αναγουλα αλλά οκ.καλα ο άντρας μου έλιωσε κ λευκή σοκολάτα από πάνω κ έβαλε κ μπισκοτάκια ορεο τριμμένα,άσε χαμός!εγώ συντηρητικά ο,τι είχε το κέικ κ μάλιστα το έκανα κ με καστανή ζάχαρη..

Εγω χτες ημουν τοσο χαλια απο αναγουλες και ειχα να ετοιμασω και το μαθημα για τα φοιτητουδια μου (ξεκινησαμε εδω τις διδασκαλιες αλλα online τρομαρα μας) που δεν το εκανα το κεικ ακομη...Ειδα στα σχολια ομως οτι σε πολλους διαλυεται το κεικ λιγο! Μηπως να το αφησουμε να κρυωσει τελειως; Δεν ξερω...Παντως εχω ολα τα υλικα και λεω αν οι ορμονες δεν εχουν αλλα σχεδια, να το κανω σημερα!!! Θα βαλω στεβια ομως γιατι ζαχαρη δεν τρωμε! Ο αντρας σου παντως απο βιγκαν κεικ το εκανε υπερπαραγωγη χαχαχαχ!! Μα που το σκεφτηκε να βαλει και ορεο και λευκη σοκολατα;;;;;;;;;

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Εγω χτες ημουν τοσο χαλια απο αναγουλες και ειχα να ετοιμασω και το μαθημα για τα φοιτητουδια μου (ξεκινησαμε εδω τις διδασκαλιες αλλα online τρομαρα μας) που δεν το εκανα το κεικ ακομη...Ειδα στα σχολια ομως οτι σε πολλους διαλυεται το κεικ λιγο! Μηπως να το αφησουμε να κρυωσει τελειως; Δεν ξερω...Παντως εχω ολα τα υλικα και λεω αν οι ορμονες δεν εχουν αλλα σχεδια, να το κανω σημερα!!! Θα βαλω στεβια ομως γιατι ζαχαρη δεν τρωμε! Ο αντρας σου παντως απο βιγκαν κεικ το εκανε υπερπαραγωγη χαχαχαχ!! Μα που το σκεφτηκε να βαλει και ορεο και λευκη σοκολατα;;;;;;;;;

Άσε ο ατιμος ήθελε να με κολάσει αλλά βράχος εγώ!!!χαχααχαχα! Το άφησα ρε συ 3 ώρες να κρυώσει,πόσο παραπάνω;κι εγώ τα είδα τα σχόλια κ για αυτό το άφησα τόσο..τεσπά.καντο κ πες μου;-)

Τι δουλειά κάνεις;καθηγήτρια πανεπιστημίου είσαι;

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria said:

Άσε ο ατιμος ήθελε να με κολάσει αλλά βράχος εγώ!!!χαχααχαχα! Το άφησα ρε συ 3 ώρες να κρυώσει,πόσο παραπάνω;κι εγώ τα είδα τα σχόλια κ για αυτό το άφησα τόσο..τεσπά.καντο κ πες μου;-)

Τι δουλειά κάνεις;καθηγήτρια πανεπιστημίου είσαι;

Εμενα ομως με κολασε!!! Ανετα τσακιζα μια κουταρα ορεο τωρα! Αναγουλα φουλ μεν αλλα λιγουρες επισης φουλ! Αυτο που αηδιαζω τα παντα αλλα και τα λιγουρευομαι πώς γινεται;;;;;;;;

3 ωρες ναι ειναι πολλες...Τοτε απλα ειναι το κεικ ετσι που σπαει λιγο. Αφου δεν εχει τιποτα να "δεσει" λογικο ειναι! Αν ομως βαλεις λευκη σοκολατα και ορεο δε θα φαινεται η ατελεια χαχαχαχα!

Mαθηματικος ειμαι στο πανεπιστημιο, οχι μονιμα ομως. Και μου λειπει πολυ η δουλεια τωρα με την καραντινα...Δεν ειναι ιδιο το online...Εσυ;

'

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Γεια σας βρε κορίτσια! Έχω καιρό να γράψω..μετακομίσαμε και τα'παιξα!! Εγώ πάλι από συμπτώματα, απολύτως τίποτα.. άντε στο τσακίρ κέφι καμιά ελαφριά καούρα. Αντί να με ταλαιπωρεί το εμβρυάκι, το ταλαιπώρησα εγώ με την μετακόμιση! Τρώω βέβαια σαν να μην υπάρχει αύριο, είμαι 9+2 κι έχω φτιάξει ήδη μια κοιλούμπα πεπονιού! Ακόμα δεν το'χουμε πει να φανταστείτε σε όλους  και 2 φίλοι το κατάλαβαν απ την κοιλιά. Τι στο καλό, πόση κατακράτηση κάνω; :shock:  Γιατί αν δεν είναι κατακράτηση όλο αυτό κι είναι κοιλιά εγκυμοσύνης, σε λίγους μήνες θα χω γίνει αερόστατο.  Έκλεισα κι αυχενική 6/5, στείλτε να μας πείτε όσες πάτε νωρίτερα τα νέα σας!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

RCIAp3.png

Just now, magda15 said:

Γεια σας βρε κορίτσια! Έχω καιρό να γράψω..μετακομίσαμε και τα'παιξα!! Εγώ πάλι από συμπτώματα, απολύτως τίποτα.. άντε στο τσακίρ κέφι καμιά ελαφριά καούρα. Αντί να με ταλαιπωρεί το εμβρυάκι, το ταλαιπώρησα εγώ με την μετακόμιση! Τρώω βέβαια σαν να μην υπάρχει αύριο, είμαι 9+2 κι έχω φτιάξει ήδη μια κοιλούμπα πεπονιού! Ακόμα δεν το'χουμε πει να φανταστείτε σε όλους  και 2 φίλοι το κατάλαβαν απ την κοιλιά. Τι στο καλό, πόση κατακράτηση κάνω; :shock:  Γιατί αν δεν είναι κατακράτηση όλο αυτό κι είναι κοιλιά εγκυμοσύνης, σε λίγους μήνες θα χω γίνει αερόστατο.  Έκλεισα κι αυχενική 6/5, στείλτε να μας πείτε όσες πάτε νωρίτερα τα νέα σας!

Καλοριζικο το νεο σας σπιτακι και να γεμισει με ομορφα κλαματακια και γελια απο το παιδακι σας!!!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Εμενα ομως με κολασε!!! Ανετα τσακιζα μια κουταρα ορεο τωρα! Αναγουλα φουλ μεν αλλα λιγουρες επισης φουλ! Αυτο που αηδιαζω τα παντα αλλα και τα λιγουρευομαι πώς γινεται;;;;;;;;

3 ωρες ναι ειναι πολλες...Τοτε απλα ειναι το κεικ ετσι που σπαει λιγο. Αφου δεν εχει τιποτα να "δεσει" λογικο ειναι! Αν ομως βαλεις λευκη σοκολατα και ορεο δε θα φαινεται η ατελεια χαχαχαχα!

Mαθηματικος ειμαι στο πανεπιστημιο, οχι μονιμα ομως. Και μου λειπει πολυ η δουλεια τωρα με την καραντινα...Δεν ειναι ιδιο το online...Εσυ;

'

Κι εγώ τα ίδια,θέλω να φάω τα πάντα κ ούτε νερό μπορώ να πιω.σημερα τσιπούρες εμείς τελικά.δεν είχε ούτε γαρίδες ούτε καλαμάρι φρέσκο!τώρα τα έβαλα στην σχάρα κ θα τα κάνω με νοίκι πατάτας,θα προτιμούσα με λαχανικά αλλά με τίποτα ακόμα!

Εγώ τελείωσα ΑΠΘ ψυχολογία κ δουλεύω με παιδιά με ειδικές ανάγκες.κ μένα μου λείπει πολύ πολυ η δουλειά μου!

Just now, magda15 είπε:

Χααχαχαχαχα! Κι εγώ έχω κοιλίτσα κ σκέψου δεν τρώω σχεδόν τίποτα!είναι οι ορμόνες που πρηζομαστε,καλά είναι κ η μήτρα μας σιγά σιγά που διογκώνεται αλλά μάλλον θα είσαι έτσι στάσιμη μέχρι 5ο-6ο κ μετά το τελευταίο τρίμηνο θα γίνει το μεγάλο μπαμ!!χαχαχα!είναι αναλόγως βέβαια κ στον οργανισμό!εγώ επειδή γέννησα τέλη Αυγούστου,το χαιρομουν πάντως που το τελευταίο τρίμηνο μου ήταν καλοκαιράκι κ φαινόταν με ότι κι αν φορούσα η κοιλίτσα!!ειδικά στην παραλία!

Καινούριο σπίτι,καινούριο μπεμπακι!τελεια:-D

Just now, MumMaria said:

Κι εγώ τα ίδια,θέλω να φάω τα πάντα κ ούτε νερό μπορώ να πιω.σημερα τσιπούρες εμείς τελικά.δεν είχε ούτε γαρίδες ούτε καλαμάρι φρέσκο!τώρα τα έβαλα στην σχάρα κ θα τα κάνω με νοίκι πατάτας,θα προτιμούσα με λαχανικά αλλά με τίποτα ακόμα!

Εγώ τελείωσα ΑΠΘ ψυχολογία κ δουλεύω με παιδιά με ειδικές ανάγκες.κ μένα μου λείπει πολύ πολυ η δουλειά μου!

Καλη ορεξη, πολυ ωραιο το φαγακι σας! Εδω πατατες βραστες με λαδακι και ξυδι! Μολις πριν λιγο φαγαμε και ηδη ειμαι παλι χαλια με το στομαχι μου...

Αααα τελεια δουλεια κανεις!!!!! Κι εγω εχω κανει σεμιναριο ειδικης αγωγης για να πηγαινα σε σχολειο με παιδια με ειδικες αναγκες, αλλα τελικα ερωτευτηκα την ερευνα και αλλαξαν τα πλανα! Ειχες τωρα αδεια μητροτητας λογω του μικρουλη ή δουλευες κανονικα πριν την καραντινα;

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...