Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια μου..Σημερα εκανα την καμπυλη κ περιμενω την Δευτερα αποτελεσματα...αφηστε εχω παρει 11 κιλα μεχρι τωρα κ με εχει παρει πολυ απο κατω αλλα ρε κοριτσια δεν μπορω να σταματησω το φαγητο..δεν τρωω ολη μερα απλα τρωω μεγαλες μεριδες κ σιγουρα θα φαω κ γλυκακι...τωρα αποφασισα το βραδυ να τρωω μονο σαλατα η φρουτο..

• Μου αρέσει 4

BDoAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σας κορίτσια μου !!Ευχομαι καλούς υπερήχους στα κορίτσια !!Μαριλου μου κ Ειρηνη μου μην αγχώνεστε για τον τράχηλο ,,έχετε πίστη στα μωράκια σας κ στον γιατρό σας ,,ακολούθηστε τις οδηγίες τους κ ολαααα θα σας πανε καλα !!(μην ξεχνάτε είμαστε σε καλες εβδομάδες )))!Συμπεθερα μ καλη ,,πολύ όμορφα τα νέα σου για την κορακλα σου !!!(να μην κουράζεσαι κ θα αντέξει μέχρι τέλους ) @Φραουλίνοολα τα κορίτσια σου στέλνουμε την αγάπη κ τη στήριξη μας !!Να σε έχει καλα η Παναγία!! @Evitheodorou Καλη επιτυχία στο ντομπλερ ,θα περιμενουμε νέα ! @Gogo1994 καλη αντάμωση με τον γιοκα σου !

χθες είχα το ντομπλερ κορίτσια ,δοξα τω θεω ολα είναι καλα ,2100 η μικρή ,πανύψηλη την χαρακτήρισε ο γιατρός ,,ευχομαι όλες ν έχετε καλα αποτελέσματα !!!Ειμαι χαρούμενη που πορευόμαστε μαζί,ακούσατε τα άγχη μου ,τις σχιζοφρένειες μου ,τα θέματα μου ,,κ ένα έχω να πω :ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ !!!

Just now, Depykal είπε:

Καλημερα κοριτσια μου..Σημερα εκανα την καμπυλη κ περιμενω την Δευτερα αποτελεσματα...αφηστε εχω παρει 11 κιλα μεχρι τωρα κ με εχει παρει πολυ απο κατω αλλα ρε κοριτσια δεν μπορω να σταματησω το φαγητο..δεν τρωω ολη μερα απλα τρωω μεγαλες μεριδες κ σιγουρα θα φαω κ γλυκακι...τωρα αποφασισα το βραδυ να τρωω μονο σαλατα η φρουτο..

Καλα αποτελέσματα να έχεις από την καμπύλη!οσον αφορά τα κιλά μην σε προβληματίζουν τόσο πολύ ,ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός ,πρόσεξε λίγο να τρως πιο υγιεινά ,,κ να χαίρεσαι που έχεις γερο μωράκι !ολα τ αλλα μη σε απασχολούν κ σε ρίχνουν !

• Μου αρέσει 6
  • Ευχαριστώ 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, MumMaria είπε:

8ος μαριλου ναιιιι!περνάει ο καιρός!!!μακάρι να σου έρθουν όλα όπως τα ονειρεύεσαι κ γιατί όχι αλλο ένα παιδάκι στα καπακια;-) μην σε αγχωνει ο τράχηλος,όλα γίνονται,άντε κ για την κόρη μετά!εδώ μέσα οι περισσότερες δευτερομανουλες με γιο ξεκίνησαν κ στην δεύτερη εγκυμοσύνη ήρθε κ η κόρη!!να κάνεις όσα γερά παιδάκια ονειρεύεσαι!!

Πώς είσαι σήμερα ειρηνακι;το αιματακι πέρασε;ελπίζω να κοιμηθηκες καλά κ να ξεκούραστηκες.εκανες κ την κορτιζόνη,όλα καλά πάνε..

Καλημέρα κ από μένα κορίτσια.εγω έκανα την βλακεία χθες κ γυρίζοντας από τον γιατρό πήρα κάτι γλυκά από ζαχαροπλαστείο,το βράδυ έφαγα ένα..τι το ήθελα;;μέχρι τις 3 έκοβαν βόλτες,μια τάση για εμετό,καούρες,όλα τα καλά..το μετάνιωσα.τωρα είμαι σαν ζόμπι.να δω πως θα βγάλω την μέρα με τον βασιλακο.κ σήμερα ο άντρας μου γυρνάει κ βράδυ από την δουλειά κ θα είμαστε τα δύο μας ολη μέρα..

Δεν εφαγες πιτουρο(βρωμη) αυτο φταίει, εγω σαβουριαζω κ στα καπακια η βρωμη, δική σου συμπεθερα ειναι η @Υβόννη, τιποτα δεν εμαθες; χαχαχα

Η κορτιζόνη σε γεννημενο παιδι μαλλον δεν πιανει ε; για να ειναι ήσυχο το λεω χιχιχι, αχ τι με επιασε τωρα σορυ Μαράκι εσυ κουτουλας κι εγω σου κανω αστειάκια. Αν κοιμοσαστε το μεσημερι αυτο θα σε σωσει, διαφορετικά μονο υπομονη..

Just now, Depykal είπε:

Φαε κοριτσι μου πριν σου χτυπησει η καουρα την πορτα. Καλα αποτελέσματα!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Just now, demifilol είπε:

Καλημέρα σας κορίτσια μου !!Ευχομαι καλούς υπερήχους στα κορίτσια !!Μαριλου μου κ Ειρηνη μου μην αγχώνεστε για τον τράχηλο ,,έχετε πίστη στα μωράκια σας κ στον γιατρό σας ,,ακολούθηστε τις οδηγίες τους κ ολαααα θα σας πανε καλα !!(μην ξεχνάτε είμαστε σε καλες εβδομάδες )))!Συμπεθερα μ καλη ,,πολύ όμορφα τα νέα σου για την κορακλα σου !!!(να μην κουράζεσαι κ θα αντέξει μέχρι τέλους ) @Φραουλίνοολα τα κορίτσια σου στέλνουμε την αγάπη κ τη στήριξη μας !!Να σε έχει καλα η Παναγία!! @Evitheodorou Καλη επιτυχία στο ντομπλερ ,θα περιμενουμε νέα ! @Gogo1994 καλη αντάμωση με τον γιοκα σου !

χθες είχα το ντομπλερ κορίτσια ,δοξα τω θεω ολα είναι καλα ,2100 η μικρή ,πανύψηλη την χαρακτήρισε ο γιατρός ,,ευχομαι όλες ν έχετε καλα αποτελέσματα !!!Ειμαι χαρούμενη που πορευόμαστε μαζί,ακούσατε τα άγχη μου ,τις σχιζοφρένειες μου ,τα θέματα μου ,,κ ένα έχω να πω :ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ !!!

Καλα αποτελέσματα να έχεις από την καμπύλη!οσον αφορά τα κιλά μην σε προβληματίζουν τόσο πολύ ,ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός ,πρόσεξε λίγο να τρως πιο υγιεινά ,,κ να χαίρεσαι που έχεις γερο μωράκι !ολα τ αλλα μη σε απασχολούν κ σε ρίχνουν !

Ουαου κ άλλη κοριτσαρα.. Καλημερα κορίτσια.. Καλε τι νταρντανουλες είναι αυτές.. Όλα καλά λοιπόν κοπέλα Μ 

@Depykal κορίτσι Μ κ εγώ 12 πηρα κ ουτε κατάλαβα πως.. Είναι κ υγρά είναι κ τ μωράκι π μεγαλώνει ραγδαία.. 

@Gogo1994 συμπεθερουλα περιμενουμε νέα σ.. Ο γαμπρουλης μας θα είναι στα πανω του τωρα

• Μου αρέσει 3

k1S4p3.png

Just now, Eirini1988 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!!
Ξυπνησα μες στην αγωνία σήμερα αν ο μπέμπης είναι δραστήριος μετά την ένεση κορτιζόνης. Μέχρι στιγμής έκανε αρκετές φορές αισθητή την παρουσία του... Όλα καλά λοιπόν! Καιρός να ηρεμήσουμε..

@Marilou77 καλώς ή κακώς να είσαι και εντελώς ακίνητη είναι και λιγάκι δύσκολο. Προσέχουμε όσο μπορούμε αλλά είμαστε και δραστήριοι άνθρωποι που έχουν ανάγκη να κάνουν έστω και κάτι μικρό. Απ τη στιγμή που δεν υπερβάλεις σε κάτι όλα καλά!

@Gogo1994 με το καλό όλα σήμερα! Να χαρείς το αγόρι σου και περιμένουμε τα νέα σου.. Πέσανε στοιχήματα για το βάρος αυτή τη φορά;;

Καλημέρα κορίτσια μου σε όλες σαςςς 

Τώρα σε λίγο θα πάω.ευχαριστωωω που με έχετε στο μυαλό σας.Στοιχηνατα πέσανε στα 2 κιλά συμφωνήσαμε κ εγώ κ ο αντρουλης μου...λέτε να μας εκπλήξει προς τα πάνω? Δε ξέρω είναι κ απρόβλεπτος ο γιοκας μας 

Κορίτσια μου σας διάβασα όλες έχουμε καλά νέα βλέπω πολύ χαίρομαι.Τα δικά μου είναι ότι χθες ήθελα τοοοσο πολύ μια γαριδομακαρονάδα κ είχαν φοβηθεί όλοι η μαμά μου ο άντρας μου μου έλεγαν αχ ναι αλλά να τη φαω νωρίς να μην έχω θέμα.χαχαχα μια χαρά την έφαγα 9 η ώρα όλη τη τσάκισα κ κορίτσια ΔΕΝ είχα καούρες.πρωτο βράδυ μετά από καιρό.Πολυ πλακααα χαχχαα

• Μου αρέσει 6

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Just now, demifilol είπε:

Τέλεια στο ντοπλερ ολα τα μωρακια ειναι πανω απο 2 κιλακια, μικρα ανθρωπακια!!!!!!!! Αχ μωρε μια για ολες κ ολες για μια είμαστε εδω μεσα, κατι σαν τους τρεις σωματοφύλακες, μονο που εμεις Είμαστε παραπάνω χιχιχι. 

Just now, Gogo1994 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου σε όλες σαςςς 

Τώρα σε λίγο θα πάω.ευχαριστωωω που με έχετε στο μυαλό σας.Στοιχηνατα πέσανε στα 2 κιλά συμφωνήσαμε κ εγώ κ ο αντρουλης μου...λέτε να μας εκπλήξει προς τα πάνω? Δε ξέρω είναι κ απρόβλεπτος ο γιοκας μας 

Κορίτσια μου σας διάβασα όλες έχουμε καλά νέα βλέπω πολύ χαίρομαι.Τα δικά μου είναι ότι χθες ήθελα τοοοσο πολύ μια γαριδομακαρονάδα κ είχαν φοβηθεί όλοι η μαμά μου ο άντρας μου μου έλεγαν αχ ναι αλλά να τη φαω νωρίς να μην έχω θέμα.χαχαχα μια χαρά την έφαγα 9 η ώρα όλη τη τσάκισα κ κορίτσια ΔΕΝ είχα καούρες.πρωτο βράδυ μετά από καιρό.Πολυ πλακααα χαχχαα

Εγω λεω πανω απο 2 Γωγώ, κ αυτο με την γαριδομακαροναδα τι το ήθελες ρε φιλη, μολις χθες κατορθωσα να φαω μουσακα που τον λαχταρουσα πανω απο μηνα, με την γαριδονομακαροναδα το βλέπω να τη τρωω μετα τη γέννα χαχαχαχαχα, αντε με το καλό κ περιμενουμε τα ευχάριστα!

• Χαχα 2

@demifilol μπαλαρίνες και μοντέλα στην παρεούλα μας!! Υπέροχα τα νέα σου κορίτσι μου!! Χαίρομαι πολύ... Κι όπως είπες πλέον είμαστε σε καλές εβδομάδες ότι και να γίνει όλα θα μας πάνε καλά!

@Evitheodorou μου διέφυγε ότι έχεις Doppler σήμερα... Τα καλύτερα σου εύχομαι! Περιμένουμε νέα...

@Gogo1994 τι ωραίο φαγητό έφαγες... Ζήλεψα λίγο.. Βρε λες τελικά η γαριδομακαρονάδα να είναι η λύση στο πρόβλημα καούρα :razz:;;; 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

BwLip2.png

Καλημερα αγαπημενες μου!!! Το ματι σημερα δεν ανοιγε με τιποτα εδω!! Ο αντρας μου δουλευει παρα πολυ τον τελευταιο καιρο και δεν τον βλεπω παρα ελαχιστα..Αλλα σημερα εβαλε τη δουλεια πιο αργα επιτηδες και περιμενε να ξυπνησουμε μαζι!!! Πολυ χαρηκα κοριτσια μου!!

@MumMaria συμπεθερουλα μου η νυφουλα μοιαζει της πεθερας!!!!! Τροφαντη τροφαντη και κουκλαρα!!!! Ολα θα πανε τελεια κοριτσι μου, κουραστηκες και με τον μικρο και το σιδερο που εριξες αυτο τον καιρο. Τωρα ξεκουραση και θα εισαι μια χαρα!

@Marilou77ειδα σου απαντησαν τα κοριτσια μας για τον τραχηλο! Κι εγω πιστευω αν ακολουθεις οδηγιες οπως κανεις θα πανε ολα τελεια!!!!! Θαυματουργη η βρωμη ασε!! Εστειλα και στη μαια να την ευχαριστησω! Μου ειπε καο η μπανανα τη βοηθουσε εκεινη και να μασαει αρκετη ωρα αμαυγδαλα. Για το δευτερι παιδακι μην ξαναλουσω για Σαρα! Δεν ειδες η Μπαλατσινου; Καλυτερη ειναι απο εμας; Οχι φυσικα χιχιχι! Ας ερθει ο μπεμπαρος και μετα κοριτσακι μου να κανρις οτι λεει η ψυχουλα σου! Τωρα η προσπαθεια ια ειναι αλλιως γιατι θα εισαι ηδη μανουλα!!! Εχεις καιρο να το δεις αλλα με τη βοηθεια του Θεου ολα γινονται!!

@Gogo1994 με το καλο σημερα!!!! Να δειτε εναν τελειο μπεμπακο!!! Γαριδομακαροναδα; Και οχι καουρα; Καλε αυτο το μωρο εχει και ακριβα γουστα τελικα!!! Παραδοσιακη φρουτοκρεμιτσα στο μελλον χλωμο να τρωει!!! 

@demifilolνα τη και η αλλη η ψηλη κουκλαρα μας!!!! Υπεροχα νεα κοριτσακι μου!!!! Εμεις ευχαριστουμε φιατι εισαι το παραδειγμα μου! Δινεις τεραστιο αγωνα υπομονης και πειθαρχιας και παντα εισαι εδω για ολες μας!!!! Απο την αρχη ξεκινησες δυναμικα, εστιαστηκες στα θετικα και να τωρα η μπεμπα σου κοτζαμ κοπελαρα!!!! Με το καλο να την κρατησεις αγκαλιτσα

Just now, Depykal said:

Καλη επιτυχια με τηβ καμπυλη κοριτσακι μου και μη σκας με τα κιλα!!!! Μη χαλας την ψυχολογια σου για τη ζυγαρια. Κιλα ειναι θα φυγουν οπως ηρθαν!!!! Να χαρεις το θαυματακι στην κοιλιτσα σου και ολα θα γινουν! 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Σας Ευχαριστω όλες για τα καλα σας λόγια !!!Δεν ξέρω εάν το έχω αναφέρει ,,,αλλα δεν έχω πάρει τίποτε κ Δ έχω ετοιμάσει τίποτε !!!εεε μπορώ ν πω ότι σήμερα θα κάνω την πρώτη μου παραγγελία!!Αντε να δούμε κορίτσια μου ,,άραγε θα είμαι η πρώτη που θα γεννησω ;;;ειπαμεεεε πιο πολύ φοβάσαι παρα πονάς !!ρητο θα καταντήσει !!

• Μου αρέσει 5

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, Eirini1988 είπε:

Όλα καλά ευτυχώς... Αίμα δεν ξαναείδα από χθες. Αν και ένα άγχος κάθε φορά που πάω τουαλέτα το έχω. Θα μου περάσει όμως. Η αλήθεια είναι ότι τλχστον με τις ενέσεις νιώθεις την ασφάλεια πως ότι και να γίνει είσαι καλυμμένη.

Λογικό να σκέφτεσαι το αίμα,εγώ από τον τρίτο μήνα που είχα το αίμα,ακόμα κ τώρα που πάω τουαλέτα κοιτάω το χαρτί μετά.αλλα όπως λες είσαι πλέον καλυμμεννη;-)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Eirini1988 said:

Καλημέρα κορίτσια!!!!
Ξυπνησα μες στην αγωνία σήμερα αν ο μπέμπης είναι δραστήριος μετά την ένεση κορτιζόνης. Μέχρι στιγμής έκανε αρκετές φορές αισθητή την παρουσία του... Όλα καλά λοιπόν! Καιρός να ηρεμήσουμε..

@Marilou77 καλώς ή κακώς να είσαι και εντελώς ακίνητη είναι και λιγάκι δύσκολο. Προσέχουμε όσο μπορούμε αλλά είμαστε και δραστήριοι άνθρωποι που έχουν ανάγκη να κάνουν έστω και κάτι μικρό. Απ τη στιγμή που δεν υπερβάλεις σε κάτι όλα καλά!

@Gogo1994 με το καλό όλα σήμερα! Να χαρείς το αγόρι σου και περιμένουμε τα νέα σου.. Πέσανε στοιχήματα για το βάρος αυτή τη φορά;;

Καλημερα Ειρηνακι μας!!! Μην εχεις αγωνξα με.το.μπεμπακο και λιιιιγο να βαρυνει η διαθεση του αυριο παλι θα τρως κλωτσιδι! Ειχες και δυσκολη μερα χτες οποτε λογικος ο ανησυχος υπνος. Ολα ομως ειναι μια χαρα! Δεν μας ειπες ομως! Τι μαγειρεψε ο αντρουλης σου χτες; 

oz5Vp2.png

Just now, Depykal είπε:

Κοπέλα μου μην στεναχωριέσαι όσο μπορείς.εγω κ τρώγοντας γλυκάκι κάθε δύο βδομάδες μόνο,κ έχω πάρει δέκα κιλά ήδη.τρωγε στο ενδιαμεσο περισσότερα υγιεινά σνακ κ έτσι θα σου κόβεται κ η πείνα.οταν έρθει το μωράκι,θα τα χασουμε νερό,μην φοβάσαι.;-)

• Μου αρέσει 1

Just now, demifilol said:

Σας Ευχαριστω όλες για τα καλα σας λόγια !!!Δεν ξέρω εάν το έχω αναφέρει ,,,αλλα δεν έχω πάρει τίποτε κ Δ έχω ετοιμάσει τίποτε !!!εεε μπορώ ν πω ότι σήμερα θα κάνω την πρώτη μου παραγγελία!!Αντε να δούμε κορίτσια μου ,,άραγε θα είμαι η πρώτη που θα γεννησω ;;;ειπαμεεεε πιο πολύ φοβάσαι παρα πονάς !!ρητο θα καταντήσει !!

Να τη χαρεις την παραγγελια σου!!!!! Επιτελους γινεται αληθινο ε; Αν θες καμια λιστουλα να μας πεις χεχεχεχεχε! Με το καλο κοριτσακι μας!

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Just now, Marilou77 είπε:

Δεν εφαγες πιτουρο(βρωμη) αυτο φταίει, εγω σαβουριαζω κ στα καπακια η βρωμη, δική σου συμπεθερα ειναι η @Υβόννη, τιποτα δεν εμαθες; χαχαχα

Η κορτιζόνη σε γεννημενο παιδι μαλλον δεν πιανει ε; για να ειναι ήσυχο το λεω χιχιχι, αχ τι με επιασε τωρα σορυ Μαράκι εσυ κουτουλας κι εγω σου κανω αστειάκια. Αν κοιμοσαστε το μεσημερι αυτο θα σε σωσει, διαφορετικά μονο υπομονη..

Φαε κοριτσι μου πριν σου χτυπησει η καουρα την πορτα. Καλα αποτελέσματα!!!

Αχαχααχαχαχα!τι συγνώμη καλέ;;;έχεις το χιούμορ σε αφθονία ,μου αρέσει!!!:-D

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Just now, Υβόννη είπε:

Να τη χαρεις την παραγγελια σου!!!!! Επιτελους γινεται αληθινο ε; Αν θες καμια λιστουλα να μας πεις χεχεχεχεχε! Με το καλο κοριτσακι μας!

Άλλες είναι ειδικές σε αυτά !!θα τις ρωτήσω !!!χαχαχαχχαχα

• Χαχα 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...