Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, MumMaria είπε:

Κορίτσια μου όλα καλά με την μικρή.μεγαλωνει όπως πρέπει.εφτασε τα 2.400γρ.το κεφάλι η αλήθεια πιέζει πολύ προς τα κάτω κ ο τράχηλος από 4,1 έφτασε ήδη τα 2,1. Μεγάλο μωρό κ ζωηρό,κ επειδή έμεινα πολύ γρήγορα έγκυος είπε ο γιατρός να έχω λίγο τον νου μου.δεν φάνηκε να ανησυχεί.αλλα αν έχω ενοχλήσεις ,να ξεκουραζομαι εκείνη την στιγμή.σε δύο εβδομάδες που έχω τον εμβρυολογο θα του πω να τον ξανακοιταξει.

τέλεια!!!πόσο μεγαλώσατε φτου φτου!!ωραία όλα καλά Μαρακι!!προσοχή και ξεκούραση κ όλα θα πάνε κατευχην..

• Ευχαριστώ 1

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, MumMaria είπε:

Κορίτσια μου όλα καλά με την μικρή.μεγαλωνει όπως πρέπει.εφτασε τα 2.400γρ.το κεφάλι η αλήθεια πιέζει πολύ προς τα κάτω κ ο τράχηλος από 4,1 έφτασε ήδη τα 2,1. Μεγάλο μωρό κ ζωηρό,κ επειδή έμεινα πολύ γρήγορα έγκυος είπε ο γιατρός να έχω λίγο τον νου μου.δεν φάνηκε να ανησυχεί.αλλα αν έχω ενοχλήσεις ,να ξεκουραζομαι εκείνη την στιγμή.σε δύο εβδομάδες που έχω τον εμβρυολογο θα του πω να τον ξανακοιταξει.

Μαρακι Μ τι κοριτσαρα είναι αυτή.. Μπράβο... Κ εγώ νιώθω πολυ πιεση αυτές τις ημέρες χαμηλά κ στ υπνο όταν αλλάζω πλευρο με ποναει πολυ εκεί κάτω.. Να ξεκουράζεσαι κ ολα θα είναι τελεια

k1S4p3.png

πρίν από 36 λεπτά , MumMaria είπε:

Τέλεια η μπεμπαρα σας!!! Καλε είναι ολόκληρη γυναίκα.. Φτου φτου

Μεγάλο μωρο  όντως.. Με το καλοοο... Να το παρακολουθείς ναι, και να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς γιατί έχεις και τον παιδαρο... 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες πολύ πολυ για τα καλά σας λόγια.δεν μου έχουν μείνει φατσούλες άλλες για σήμερα να σας βάλω.θα προσέχουμε κ όλες θα φτάσουμε στον στόχο μας,στα όμορφα μπεμπακια μας!!

@Gogo1994 καλή επιτυχία κ σε σένα αύριο κοπέλα μου,να δεις τον γιο σου να τον χαρείς!!:x

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, MumMaria είπε:

2400 ε; πω πω μεγαλωσε η μπαλαρινα μας; αυτο με τον τραχηλο με τρομαξε, για μενα πιο πολυ, χαχαχαχαχα μια χαρα Μαράκι, ολα τελεια!!!

Just now, Marilou77 είπε:

2400 ε; πω πω μεγαλωσε η μπαλαρινα μας; αυτο με τον τραχηλο με τρομαξε, για μενα πιο πολυ, χαχαχαχαχα μια χαρα Μαράκι, ολα τελεια!!!

Αιματολογικές κ ουρα ολα οκ και η tsh 2.88 αυξησαμε το 100 σε αλλη μια μερα. Μαρακι εγω αγχωθηκα γιατι οταν φτασουμε στα κιλα σας ο τραχηλος μου που θα παει οεο; κι εγω νιωθω εντονα χτυπηματα κατω, σημερα με ταραξε.

• Μου αρέσει 1

Αιματολογικές κ ουρα ολα οκ και η tsh 2.88 αυξησαμε το 100 σε αλλη μια μερα. Μαρακι εγω αγχωθηκα γιατι οταν φτασουμε στα κιλα σας ο τραχηλος μου που θα παει οεο; κι εγω νιωθω εντονα χτυπηματα κατω, σημερα με ταραξε.

Ο γιατρός μου είπε ότι είναι λιιιιγο ανησυχητικό γιατί έπεσε απότομα,ξεκίνησα με 4,1 κ πριν δύο εβδομάδες ήμουν στο 3,8. Άρα μέσα σε δύο βδομάδες έχασα αρκετά χιλιοστά.αν μια άλλη κοπέλα στις εβδομάδες μου ήταν στο 2,1 δεν θα το σχολίαζε καν.αρα εσύ μπορεί να έχει τελείως διαφορετικό μέτρο μείωσης.οπως κ η φίλη @demifilol ξεκίνησε με 2,7 κ το έχει κρατήσει,ενώ έχει κ αυτή μεγάλο μωράκι.αυ;-)το που θέλω να πω είναι να μην αγχώνεσαι ότι περνώντας οι εβδομάδες κ μεγαλώνοντας το μωρό,θα μικρύνει ο τράχηλος,δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις.επισης εσυ προσέχεις πολύ,εγώ μέχρι που σήκωνα τον μικρό μου που είναι κοντά 11 κιλά.θυμαστε που σας ρωτούσα την προηγούμενη εβδομαδα αν σας μετράει τον τράχηλο ακόμα κ ότι είχα συσπασουλες;;ε το περίμενα ότι θα είχε μειωθεί γιατί είχα ενοχλήσεις.ολα καλά θα μας πάνε ,θετική σκέψη κ τα μωράκια μας σε λίγο καιρό στην αγκαλίτσα μας.

Επίσης να συμπληρώσω κ κάτι.ο γιατρός μου τόνισε ότι κ αυτήν την εβδομάδα να σπάσουν τα νερά,Ω μη γένοιτο,το μωράκι θα είναι μια χαρά.εννοειται προσέχουμε πολύ κ δεν επαναπαυομαστε αλλά θέλω να πω,τον γάιδαρο τον φάγαμε κορίτσια μου.κι εσύ μαριλου μου σε λίγο.;-)

• Μου αρέσει 7

Just now, MumMaria είπε:

Ο γιατρός μου είπε ότι είναι λιιιιγο ανησυχητικό γιατί έπεσε απότομα,ξεκίνησα με 4,1 κ πριν δύο εβδομάδες ήμουν στο 3,8. Άρα μέσα σε δύο βδομάδες έχασα αρκετά χιλιοστά.αν μια άλλη κοπέλα στις εβδομάδες μου ήταν στο 2,1 δεν θα το σχολίαζε καν.αρα εσύ μπορεί να έχει τελείως διαφορετικό μέτρο μείωσης.οπως κ η φίλη @demifilol ξεκίνησε με 2,7 κ το έχει κρατήσει,ενώ έχει κ αυτή μεγάλο μωράκι.αυ;-)το που θέλω να πω είναι να μην αγχώνεσαι ότι περνώντας οι εβδομάδες κ μεγαλώνοντας το μωρό,θα μικρύνει ο τράχηλος,δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις.επισης εσυ προσέχεις πολύ,εγώ μέχρι που σήκωνα τον μικρό μου που είναι κοντά 11 κιλά.θυμαστε που σας ρωτούσα την προηγούμενη εβδομαδα αν σας μετράει τον τράχηλο ακόμα κ ότι είχα συσπασουλες;;ε το περίμενα ότι θα είχε μειωθεί γιατί είχα ενοχλήσεις.ολα καλά θα μας πάνε ,θετική σκέψη κ τα μωράκια μας σε λίγο καιρό στην αγκαλίτσα μας.

Επίσης να συμπληρώσω κ κάτι.ο γιατρός μου τόνισε ότι κ αυτήν την εβδομάδα να σπάσουν τα νερά,Ω μη γένοιτο,το μωράκι θα είναι μια χαρά.εννοειται προσέχουμε πολύ κ δεν επαναπαυομαστε αλλά θέλω να πω,τον γάιδαρο τον φάγαμε κορίτσια μου.κι εσύ μαριλου μου σε λίγο.;-)

Μαράκι μου χαίρομαι πολύ για τη μπουμπού σας.πωπω λες να σπάσουν τα νερά και λέω κοίτα πόσο κοντά είμαστε όντως.

Ευχαριστωωω για αύριο θέλω να ρωτήσω κ διάφορα για μάρκες για πιπίλες κ τέτοια.Σιγα σιγά ολοκληρώνω τη βαλίτσα μου.Αυτη θέλω να την έχω έτοιμη να νιώθω εντάξει

• Μου αρέσει 3

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Μαράκι μου χαίρομαι πολύ για τη μπουμπού σας.πωπω λες να σπάσουν τα νερά και λέω κοίτα πόσο κοντά είμαστε όντως.

Ευχαριστωωω για αύριο θέλω να ρωτήσω κ διάφορα για μάρκες για πιπίλες κ τέτοια.Σιγα σιγά ολοκληρώνω τη βαλίτσα μου.Αυτη θέλω να την έχω έτοιμη να νιώθω εντάξει

Γωγω μου πιπίλες την γυναικολόγο ; Καλύτερα μίλησε με μια παιδίατρο γι αυτό !!! Επίσης θα σου πρότεινα να μην πάρεις πολλές, γιατί το μωράκι μπορεί να έχει διαφορετική προτίμηση σε καουτσούκ η σιλικόνη... σε διαφορετική μάρκα.. ή και καθόλου!!! 

Just now, MumMaria είπε:

Πολύ σωστά τα λες Μαρία μου! Και σωστά σε ενημέρωσε ο γυναικολόγος σου! @Marilou77 εσυ κοπέλα μου προσεχείς είσαι ξάπλα δεν σηκώνεις βαρύ! Και είναι αυτό που σου εξηγείσαι και το Μαράκι μας!! Παίρνε παράδειγμα Από τη @demifilol μας!!!!! 

• Μου αρέσει 4

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Καλημέρα κορίτσια.. Καλη επιτυχία σε όσες δουν τα μπεμπέ τους σήμερα!!! Εγώ σήμερα είμαι παουερ... Ελπίζω να ναι καλα η @Φραουλίνο και την σκέφτομαι έντονα... Αν χρειαστείς κάτι εδώ είμαστε όλες... 

• Μου αρέσει 4

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, MumMaria είπε:

Καλημέρα!! Δε τα σκεφτηκα η αληθεια ειναι ολα αυτα που ειπες, αλλα μη νομιζεις κι εγω επειδη τον βρισκουμε σταθερο ξετσουτσουνεψα κ δεν ειμαι ολο ξαπλα, οκ μονο μαγειρεύω δεν κανω δουλειες κ δεν βγαινω εξω αλλα να καθομαι μπαλκόνι κουραζομαι παω μέσα, ξανασηκωνομαι αυτα. Τωρα θα προσεχω λιγο περισσότερο ομως

5 ώρες πρίν, Gogo1994 είπε:

Γωγουλα με το καλο να δεις κι εσυ το παλικαρι σου, περιμενουμε νεα σου!!!!

Κορίτσια μου εγω σημερα ειμαι 30 w 1 d μπηκα στον ογδοο δλδ; πω πω περναει ο καιρος. Δε μου λετε κορίτσια οταν γεννησουμε με το καλο τα συμπτωματα θα μας φυγουν σωστα; δε πιστευω να μας μεινει κανενα ετσι; αν κ εχω ακομα μπροστα μου, απο την ολη εγκυμοσύνη αυτο που πιστευω θα μου λειψει θα ειναι τα χτυπηματακια στη κοιλια. Κ θα σας εξομολογηθώ κ κατι ακομα, βέβαια λιγο προτρεχω αλλα να λόγω ηλικιας ελεγα πρωτα ο Θεός παντα στα κοντα να προσπαθουσα για το δευτερο η Σάρα, αλλα τωρα με τον τραχηλο δεν ξέρω, βεβαια οχι δεν κανω σχεδια γιατι ο Θεός εχει κανει καινούργιο συκώτι μαζι μου. Οποτε οτι πει ο Θεός αν θελει να μου στειλει κι αλλο καλοδεχουμενο κ παλι ευγνώμων ειμαι γιατι κ ο μπεμπης μου δωρο Θεού ειναι!!!!!

• Μου αρέσει 5

Καλημέρα κορίτσια!!!!
Ξυπνησα μες στην αγωνία σήμερα αν ο μπέμπης είναι δραστήριος μετά την ένεση κορτιζόνης. Μέχρι στιγμής έκανε αρκετές φορές αισθητή την παρουσία του... Όλα καλά λοιπόν! Καιρός να ηρεμήσουμε..

@Marilou77 καλώς ή κακώς να είσαι και εντελώς ακίνητη είναι και λιγάκι δύσκολο. Προσέχουμε όσο μπορούμε αλλά είμαστε και δραστήριοι άνθρωποι που έχουν ανάγκη να κάνουν έστω και κάτι μικρό. Απ τη στιγμή που δεν υπερβάλεις σε κάτι όλα καλά!

@Gogo1994 με το καλό όλα σήμερα! Να χαρείς το αγόρι σου και περιμένουμε τα νέα σου.. Πέσανε στοιχήματα για το βάρος αυτή τη φορά;;

• Μου αρέσει 3

BwLip2.png

Just now, Eirini1988 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!!
Ξυπνησα μες στην αγωνία σήμερα αν ο μπέμπης είναι δραστήριος μετά την ένεση κορτιζόνης. Μέχρι στιγμής έκανε αρκετές φορές αισθητή την παρουσία του... Όλα καλά λοιπόν! Καιρός να ηρεμήσουμε..

@Marilou77 καλώς ή κακώς να είσαι και εντελώς ακίνητη είναι και λιγάκι δύσκολο. Προσέχουμε όσο μπορούμε αλλά είμαστε και δραστήριοι άνθρωποι που έχουν ανάγκη να κάνουν έστω και κάτι μικρό. Απ τη στιγμή που δεν υπερβάλεις σε κάτι όλα καλά!

@Gogo1994 με το καλό όλα σήμερα! Να χαρείς το αγόρι σου και περιμένουμε τα νέα σου.. Πέσανε στοιχήματα για το βάρος αυτή τη φορά;;

Να μην αγχωθεις τα κοιμίζει λιγο κι εγω τον ενιωθα αλλα οχι το εντονο που ειχα σε δυο μερουλες το πολυ το κλωτσιδι επανερχεται χαχαχαχαχα!!!!

Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι απο τους ανθρώπους που θα εκμεταλλευτούν αυτο το "δεν κανει να κανω τιποτα", εμενα αυτο με σκοτωνει αλλα τι να κανουμε, δε θα γεννησουμε; θα χει φύγει κ η ριλαξινη οποτε χαμος χαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Καλημέρα!! Δε τα σκεφτηκα η αληθεια ειναι ολα αυτα που ειπες, αλλα μη νομιζεις κι εγω επειδη τον βρισκουμε σταθερο ξετσουτσουνεψα κ δεν ειμαι ολο ξαπλα, οκ μονο μαγειρεύω δεν κανω δουλειες κ δεν βγαινω εξω αλλα να καθομαι μπαλκόνι κουραζομαι παω μέσα, ξανασηκωνομαι αυτα. Τωρα θα προσεχω λιγο περισσότερο ομως

Γωγουλα με το καλο να δεις κι εσυ το παλικαρι σου, περιμενουμε νεα σου!!!!

Κορίτσια μου εγω σημερα ειμαι 30 w 1 d μπηκα στον ογδοο δλδ; πω πω περναει ο καιρος. Δε μου λετε κορίτσια οταν γεννησουμε με το καλο τα συμπτωματα θα μας φυγουν σωστα; δε πιστευω να μας μεινει κανενα ετσι; αν κ εχω ακομα μπροστα μου, απο την ολη εγκυμοσύνη αυτο που πιστευω θα μου λειψει θα ειναι τα χτυπηματακια στη κοιλια. Κ θα σας εξομολογηθώ κ κατι ακομα, βέβαια λιγο προτρεχω αλλα να λόγω ηλικιας ελεγα πρωτα ο Θεός παντα στα κοντα να προσπαθουσα για το δευτερο η Σάρα, αλλα τωρα με τον τραχηλο δεν ξέρω, βεβαια οχι δεν κανω σχεδια γιατι ο Θεός εχει κανει καινούργιο συκώτι μαζι μου. Οποτε οτι πει ο Θεός αν θελει να μου στειλει κι αλλο καλοδεχουμενο κ παλι ευγνώμων ειμαι γιατι κ ο μπεμπης μου δωρο Θεού ειναι!!!!!

8ος μαριλου ναιιιι!περνάει ο καιρός!!!μακάρι να σου έρθουν όλα όπως τα ονειρεύεσαι κ γιατί όχι αλλο ένα παιδάκι στα καπακια;-) μην σε αγχωνει ο τράχηλος,όλα γίνονται,άντε κ για την κόρη μετά!εδώ μέσα οι περισσότερες δευτερομανουλες με γιο ξεκίνησαν κ στην δεύτερη εγκυμοσύνη ήρθε κ η κόρη!!να κάνεις όσα γερά παιδάκια ονειρεύεσαι!!

Just now, Eirini1988 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Πώς είσαι σήμερα ειρηνακι;το αιματακι πέρασε;ελπίζω να κοιμηθηκες καλά κ να ξεκούραστηκες.εκανες κ την κορτιζόνη,όλα καλά πάνε..

Καλημέρα κ από μένα κορίτσια.εγω έκανα την βλακεία χθες κ γυρίζοντας από τον γιατρό πήρα κάτι γλυκά από ζαχαροπλαστείο,το βράδυ έφαγα ένα..τι το ήθελα;;μέχρι τις 3 έκοβαν βόλτες,μια τάση για εμετό,καούρες,όλα τα καλά..το μετάνιωσα.τωρα είμαι σαν ζόμπι.να δω πως θα βγάλω την μέρα με τον βασιλακο.κ σήμερα ο άντρας μου γυρνάει κ βράδυ από την δουλειά κ θα είμαστε τα δύο μας ολη μέρα..

• Μου αρέσει 4

Just now, MumMaria είπε:

8ος μαριλου ναιιιι!περνάει ο καιρός!!!μακάρι να σου έρθουν όλα όπως τα ονειρεύεσαι κ γιατί όχι αλλο ένα παιδάκι στα καπακια;-) μην σε αγχωνει ο τράχηλος,όλα γίνονται,άντε κ για την κόρη μετά!εδώ μέσα οι περισσότερες δευτερομανουλες με γιο ξεκίνησαν κ στην δεύτερη εγκυμοσύνη ήρθε κ η κόρη!!να κάνεις όσα γερά παιδάκια ονειρεύεσαι!!

Πώς είσαι σήμερα ειρηνακι;το αιματακι πέρασε;ελπίζω να κοιμηθηκες καλά κ να ξεκούραστηκες.εκανες κ την κορτιζόνη,όλα καλά πάνε..

Όλα καλά ευτυχώς... Αίμα δεν ξαναείδα από χθες. Αν και ένα άγχος κάθε φορά που πάω τουαλέτα το έχω. Θα μου περάσει όμως. Η αλήθεια είναι ότι τλχστον με τις ενέσεις νιώθεις την ασφάλεια πως ότι και να γίνει είσαι καλυμμένη.

• Μου αρέσει 3

BwLip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...