Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Eirini1988 είπε:

Κορίτσια μου πριν καμμιά ωρίτσα γύρισα σπίτι και είμαι ξάπλα. Σας ευχαριστώ παρά πολύ όλες για τη θετική σας ενέργεια! Ευτυχώς όλα ήταν καλά. Με έβαλες στον καρδιοτοκογραφο και όλα φάνηκαν οκ. Οι παλμοί του μπέμπη καλοί και οι συσπάσεις μου σε φυσιολογικά επίπεδα. Ο τράχηλος μου ήταν πολύ ερεθισμένος όποτε μάλλον γι αυτό και το αίμα. Το απόγευμα θα κάνω την ένεση κορτιζόνης και αύριο άλλη μια να είμαστε σίγουροι.

Μπράβο ρηνακι ξεκουράσου βεβαια.ο μικρούλης σου είναι μια χαρουλα...

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Just now, Nina13 είπε:

Να σαι καλά, σε όλες ευχομαι με το καλοοο

Οπως το πες, τα ζεις όλα δίχως αγχη και φόβους.. Αυτό είναι το καλό στο δευτερο.. Χαχα μια χαρά θα τα πατε γιατί είστε συνειδητοποιημενες όλες, όπως σας διαβάζω αυτά βλέπω.. Όποτε μην φοβάσαι τίποτα!! Κι εμείς εδώ γι αυτό είμαστε, για να μιλάμε και να λέμε τι μας απασχολεί.. Να πας ρωτάτε ότι θέλετε.. 

Το καλυτερο με τον ιό είναι ακριβώς αυτό.. Το χειροτερο ειναι οτι πια δεν μπορείς να πας σε κατάστημα με τα μωρά.. Όποτε θα περιοριατουνε λίγο οι γονείς φέτος... 

Βρε κοριτσια δλδ κ να θελεις να θηλασεις αλλα δεν εχεις γαλα; τοτε δλδ ειναι οκ γιατι δεν φταις εσυ; ουτε εμενα με θηλασε η μαμα μου, δεν ειχε γαλα μια χαρα κοριτσαρος ημουν κ ειμαι φυσικα, ναι δε λεω εχω ακουσει κανει καλο στο μωρο, αν μπορεις να το κανεις να το κανεις, αν παλι οχι δε θα σκασουμε κιολας την αγαπη σου στο μωρο σου δε τη δειχνεις μονο με το θηλασμο. Επισης εχω ακουσει πως η καισαρικη ειναι καλυτερη για το μωρο επειδη δε ζορίζεται, ολες μας όμως δηλωνουμε υπερ του φτ. Λοιπον συμπερασμα ολες οι μανούλες κοθτανε να κανουν το καλύτερο για τα μωρακια τους κ θα συμφωνήσω κι εγω με το ευτυχισμένη μαμα ευτυχισμενα παιδια!!!!

Κορίτσια μου πριν καμμιά ωρίτσα γύρισα σπίτι και είμαι ξάπλα. Σας ευχαριστώ παρά πολύ όλες για τη θετική σας ενέργεια! Ευτυχώς όλα ήταν καλά. Με έβαλε στον καρδιοτοκογραφο και όλα φάνηκαν οκ. Οι παλμοί του μπέμπη καλοί και οι συσπάσεις μου σε φυσιολογικά επίπεδα. Ο τράχηλος μου ήταν πολύ ερεθισμένος όποτε μάλλον γι αυτό και το αίμα. Το απόγευμα θα κάνω την ένεση κορτιζόνης και αύριο άλλη μια να είμαστε σίγουροι. Επίσης από δω και πέρα θα παίρνω δια στόματος προγεστερονη και αυξήσαμε τη δόση στα τοκολυτικα.

Ωραια ολα καλα! Σου ειπανε τι το δημιουργησε αυτο;

• Μου αρέσει 4

Just now, Marilou77 είπε:

Βρε κοριτσια δλδ κ να θελεις να θηλασεις αλλα δεν εχεις γαλα; τοτε δλδ ειναι οκ γιατι δεν φταις εσυ; ουτε εμενα με θηλασε η μαμα μου, δεν ειχε γαλα μια χαρα κοριτσαρος ημουν κ ειμαι φυσικα, ναι δε λεω εχω ακουσει κανει καλο στο μωρο, αν μπορεις να το κανεις να το κανεις, αν παλι οχι δε θα σκασουμε κιολας την αγαπη σου στο μωρο σου δε τη δειχνεις μονο με το θηλασμο. Επισης εχω ακουσει πως η καισαρικη ειναι καλυτερη για το μωρο επειδη δε ζορίζεται, ολες μας όμως δηλωνουμε υπερ του φτ. Λοιπον συμπερασμα ολες οι μανούλες κοθτανε να κανουν το καλύτερο για τα μωρακια τους κ θα συμφωνήσω κι εγω με το ευτυχισμένη μαμα ευτυχισμενα παιδια!!!!

Ωραια ολα καλα! Σου ειπανε τι το δημιουργησε αυτο;

Τελεια τα λες ολαααα... Τέλεια όμως!!!! Αντε με το καλό και να πανε ολα καλα ευχομαι.... Εγώ δηλώνω υπέρ του ότι είναι καλυτερο και για τους δυο... Και έχω κάνει φτ 17 ωρών.. Όποτε ασε.. Το μωρό μου έφαγε μεγάλη ταλαιπωρία, μα τέλος καλό όλα καλά... 

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Κορίτσια μου πριν καμμιά ωρίτσα γύρισα σπίτι και είμαι ξάπλα. Σας ευχαριστώ παρά πολύ όλες για τη θετική σας ενέργεια! Ευτυχώς όλα ήταν καλά. Με έβαλε στον καρδιοτοκογραφο και όλα φάνηκαν οκ. Οι παλμοί του μπέμπη καλοί και οι συσπάσεις μου σε φυσιολογικά επίπεδα. Ο τράχηλος μου ήταν πολύ ερεθισμένος όποτε μάλλον γι αυτό και το αίμα. Το απόγευμα θα κάνω την ένεση κορτιζόνης και αύριο άλλη μια να είμαστε σίγουροι. Επίσης από δω και πέρα θα παίρνω δια στόματος προγεστερονη και αυξήσαμε τη δόση στα τοκολυτικα.

Μπράβο κοπέλα μου που είναι όλα καλά κ αφού το παρακολουθείται κ παίρνεις κατάλληλη αγωγή,δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.κανε κ τις ενεσουλες σου κ θα είσαι μια χαρά,όπως κ να χει.το σημαντικό είναι ότι το μωράκι στο είναι καλά κ στην θέση του;-) ξεκουράσου τώρα κ αύριο ήδη θα είσαι καλύτερα.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Ποσό χαίρομαι κορίτσι μου!!!!! Μπράβο όλα καλά!!!! Και τις ενέσεις σου θα κανεις!!! Και ο μπεμπαρος σου θα έρθει στην ώρα του❤️

• Μου αρέσει 2

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Κοπελα Μ ηρεμησε τώρα κ ξεκουρασου όλα θα πανε καλα.. Συνεχισε και την αγωγή σ κ μην στεναχωριέσαι Γ τπτ!! 

• Μου αρέσει 2

k1S4p3.png

Just now, Eirini1988 said:

Μπραβι Ειρηνακι μου!!!!!! Με το καλο τις ενεσουλες να ειστε σιγουροι, ακολουθεις εντολες γιατρου οπως κανεις και ολα θα πανε τελεια!!!!! Να ξεκουραστεις και να ηρεμησεις τωρα!!!! 

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Τελεια κοπέλα μου.. Αντε χαλάρωσε τώρα και κάνε ότι λέει ο ντοκ για το μπεμπέ κι σας

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

τέλος καλό όλα καλά !!ξεκουρασου ακόλουθα τις οδηγίες γιατρού είδατε ότι όλα είναι εντάξει κ κάνετε ότι χρειάζεται..

• Μου αρέσει 1

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Διαφημίσεις

Μετά την πρωινή αγωνία, χαλάρωσα και με πήρε ο ύπνος στον καναπέ... Μου μαγείρεψε και ο άντρας μου για να με περιποιηθεί έξτρα!

@Marilou77 κατά πάσα πιθανότητα προκλήθηκε όλος ο ερεθισμός απ το utrogestan γι αυτό θα το παίρνω απ το στόμα από εδώ και πέρα..

• Μου αρέσει 3

BwLip2.png

Μετά την πρωινή αγωνία, χαλάρωσα και με πήρε ο ύπνος στον καναπέ... Μου μαγείρεψε και ο άντρας μου για να με περιποιηθεί έξτρα!

@Marilou77 κατά πάσα πιθανότητα προκλήθηκε όλος ο ερεθισμός απ το utrogestan γι αυτό θα το παίρνω απ το στόμα από εδώ και πέρα..

Σ'ευχαριστώ να το εχω στα υπόψη μου αν ειναι. Καλη ξεκούραση κορίτσι μου!

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου όλα καλά με την μικρή.μεγαλωνει όπως πρέπει.εφτασε τα 2.400γρ.το κεφάλι η αλήθεια πιέζει πολύ προς τα κάτω κ ο τράχηλος από 4,1 έφτασε ήδη τα 2,1. Μεγάλο μωρό κ ζωηρό,κ επειδή έμεινα πολύ γρήγορα έγκυος είπε ο γιατρός να έχω λίγο τον νου μου.δεν φάνηκε να ανησυχεί.αλλα αν έχω ενοχλήσεις ,να ξεκουραζομαι εκείνη την στιγμή.σε δύο εβδομάδες που έχω τον εμβρυολογο θα του πω να τον ξανακοιταξει.

• Μου αρέσει 14

Just now, MumMaria είπε:

Κορίτσια μου όλα καλά με την μικρή.μεγαλωνει όπως πρέπει.εφτασε τα 2.400γρ.το κεφάλι η αλήθεια πιέζει πολύ προς τα κάτω κ ο τράχηλος από 4,1 έφτασε ήδη τα 2,1. Μεγάλο μωρό κ ζωηρό,κ επειδή έμεινα πολύ γρήγορα έγκυος είπε ο γιατρός να έχω λίγο τον νου μου.δεν φάνηκε να ανησυχεί.αλλα αν έχω ενοχλήσεις ,να ξεκουραζομαι εκείνη την στιγμή.σε δύο εβδομάδες που έχω τον εμβρυολογο θα του πω να τον ξανακοιταξει.

Κάλε ολόκληρη κοπέλα έγινε αυτή!! Ζωηρή και τροφαντή... Ποσό ωραία τα νέα σου! Πρόσεχε τις έντονες κινήσεις και όλα θα πάνε τέλεια!

• Ευχαριστώ 1

BwLip2.png

Just now, MumMaria είπε:

Οοοο μια μπεμπα!!!μεγαλωνει κ ετοιμαζεται το κοριτσι σας!!σουπερ Μαρια μου!!!

• Ευχαριστώ 1

oru1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...