Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Depykal είπε:

Κ εγω ακριβως το ιδιο αν νιωσω ενταξει εκεινη τη στιγμη...εννοειται οτι θαυμαζω τις μαμαδες που θηλαζουν αλλα δεν ειμαστε ολες γι αυτο...κ επειδη εχω περασει καταθλιψη κ ξερω ακριβως πως ειναι δεν θελω να ξαναμπω σε αυτη τη διαδικασια ειδικα με ενα μωρο που το περιμενα τοσο πολυ.. ευτυχως εχω στηριξη απ την μαμα μου κ απ τον αντρα μου αν κ αυτος θα ηθελε να προσπαθησω αλλα δεν θελει κ να πιεστω για τους αλλους δεν δινω σημασια σε αυτα που μου λενε..

Και πολυ καλα κανεις.. Οτι απόφαση και αν παρεις εγώ σε χειροκροτώ.. Το παν ειναι να σαι καλά με την οικογένεια σου.. Στο ξαναλέω.. Το παιδι δεν θα σε ρωτήσει ποτε αν το θηλάσεις η αν γέννησε με φτ η κτ

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@sousamaki και εγώ δεν τα ξέρω πολύ καλά κ τα κάνω πρώτη φορά εξάλλου..αλλά κάπως σχετικά με αυτά που βρίσκώ.

Με το υπερηχογράφημα Doppler ελέγχεται η ροή του αίματος στα αγγεία του εμβρύου και του πλακούντα, η οποία μας δίνει πληροφορίες για τη λειτουργία του πλακούντα και την κατάσταση του εμβρύου. 

Σκοπός της εξέτασης αυτής είναι:

• Η ανίχνευση πιθανού προβλήματος στην ανάπτυξη του εμβρύου

• Η επιβεβαίωση της καλής κατάστασης του εμβρύου

• Η εξέταση της ανατομίας του τρίτου τριμήνου του παιδιού

• Ο προσδιορισμός του κινδύνου πρόωρου τοκετού

• Ο προσδιορισμός του κινδύνου προεκλαμψίας και υπολειπόμενης σωματικής ανάπτυξης του εμβρύου

περισσότερο μπορεί να μας βοηθήσουν κ οι κοπέλες που έχουν ηδη γίνει μανούλες η έχουν ήδη κάνει την εξέταση.

Just now, Eirini1988 είπε:

Κορίτσια μου είμαι στην κλινική και περιμένω το γιατρό μου να με δει... Είχα αίμα στο σκούπισμα πριν καμμια ωριτσα και φοβηθήκαμε πολύ. Ευχηθείτε μου καλή τύχη...

όλα καλά να πάνε Ειρήνη εύχομαι!!!

Just now, Geo81 είπε:

Καλή επιτυχία κοριτσάκι μου αύριο !!!!! Πέρασε ο καιρός απίστευτο όντως ❤️

Γωγω μου μια χαρά ο ζηλιάρης γιόκας σας!!!! Θα σε διεκδικεί από τον μπαμπά του!!!!! Τι καλός μωρε❤️ 

Geo81 σε ευχαριστώ πολύ πολυ σαν όνειρο μου μοιάζει..

Just now, Υβόννη είπε:

Καλη επιτυχια αυριο!!!

Σε ευχαριστώ πολύ!!!

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

1 ώρα πρίν, Nina13 είπε:

Ανυε αντε με το καλό να τα ετοιμάσετε όλα!!! Εγώ τρώω συνέχεια βλακείες και γλυκά.. Γραμμάριο ασε.. Αφου με ρωτάνε σε ποιο μήνα είμαι και ορισμένοι δεν πιστευουν καν ότι είμαι έγκυος.. Δεν μου χει ξανασυμβεί αυτό.. Στο πρωτο είχα πιο μεγάλη κοιλιά αν και αγοράκι.. Μην ζηλευεις, δεν είναι και τόσο καλό να χεις μόνο κόκκαλα και απλά στην κυηση να φουσκώνουν οι καμπυλες χαχαχαχαχ

Και μετά ξεφουσκωμαααα

Καλημερουδια!! Αντε με το καλό να τη δείτε.. Ο μικρός σας καλά? Πως είναι? Δεν θυμάμαι ποσων μηνών είναι... 

Μια χαρά το αγόρι μου,μόλις γυρίσαμε από την βόλτα μας.21/08 χρονισε το παιδάκι μου!!!έχω κ τικερακι καλεεε;-)

• Μου αρέσει 3

Just now, MumMaria είπε:

Μια χαρά το αγόρι μου,μόλις γυρίσαμε από την βόλτα μας.21/08 χρονισε το παιδάκι μου!!!έχω κ τικερακι καλεεε;-)

Αχ δεν το χα δει καλή μ σορρυ... Καλε μεγαλώσατε κι εσείς.. Ποποπο αντε αντε μεγάλος αδερφός κι αυτός.. Κι ας είναι ακόμα μωράκι χαχα

• Ευχαριστώ 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

1 ώρα πρίν, Marilou77 είπε:

Καλημέρα!! Κι εγω σήμερα αίμα κ ουρα!

Τελεια με τις εξετάσεις, εγω δεν θυμαμαι αν ηπια χθες το Τ4 κ τωρα που θα παω για αιμα παλι δε θα πιω, θα το πιω μετα κ φοβαμαι μη δειξει κανενα κουκο νουμερο. Αντε θα δεις κ τη μικρη σου μπαλαρινα, με το καλο!!!

Κορίτσια οσον αφορα τα κιλα εγω πηρα 9 μεχρι στιγμης κ οκ τρωω τα παντα δε προσεχω θελω να πω, σιγουρα φταίει κ το που ειμαι μεσα @Eirini1988 αν βγαιναμε θα ημασταν καλύτερα νομίζω!! Εγω παντως με το καλο να γεννηθεί θελω να ειμαι αδυνατη μαμα κ θα βαλω μπρος διατροφη, αρκετα γουρουνιασα.

Καλά αποτελέσματα μαριλου μου!!!εγώ στον γιο μου πήρα 8 κ γεννήθηκε 4, άρα όλα εξαφανίστηκαν με το που βγήκα από την κλινική.ειχα όμως διαβήτη κύησης κ προσεχα,τώρα να δούμε...σήμερα θα με ζυγίσει ο γιατρός κ θα σας πω τα χαιρια μου:-D

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου, μεγαλο κεφαλαιο θιξαμε σημερα με το θηλασμο και γενικοτερα με την κριτικη τι θα κανει η καθε μανουλα! Να σας πω κατι; Εκει εξω ειναι ζευγαρια που δινουν αγωνα για ενα μωρακι, ζευγαρια που ανεβηκαν ανηφορες αλλου ειδους κτλ κτλ και νομιζω οτι εκει καταλαβαινεις οτι η ουσια ειναι μια! Γερα παιδια στην αγκαλια μας και εμεις να ειμαστε καλα σωματικα και ψυχικα να τα μεγαλωσουμε! Και οπως ειπε και η @ΕΥΑ! μας να εχουμε ενα συντροφο να μας στηριζει, γιατι καλως ή κακως αυτο το θαυμα που λεγεται εγκυμοσυνη, θηλασμος κτλ δεν ειναι ιδιο για ολες μας. Καμια να μην νιωθει τυψεις κοριτσια μου και να σκαει για τετοια θεματα. Θυμαμαι ειχε πει η @Geo81 μας "το θεμα δεν ειναι τι κανεις στο παιδι σου μονο στην κοιλια αλλα και εξω απο αυτη". Εγω θα συμπληρωσω οτι το θεμα δενε ιναι αν θα δωσεις γαλα σκονη ή μη κτλ. Ειναι απο κει και περα η μητροτητα! Να το ακους, να του μαθεις αξιες, ηθικες αρχες, να το μαθεις να κανει φιλους, να εκτιμα κτλ που οσες ειστε ηδη μανουλες τα ζειτε καθε μερα! Οποτε ΧΑΛΑΡΑ και οτι μας βγει ειτε απο ενστικτο ειτε απο προσπαθεια, αναλογα τα ψυχικα απωθεματα της καθε μιας μας και φυσικα τον τροπο ζωης της, τις ορμονες και τοσα αλλα!

• Μου αρέσει 11
  • Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

πρίν από 20 λεπτά , Evitheodorou είπε:

καλημέρα κορίτσια καλορίζικο στα νέα πραγματάκια όσες πήρατε για τα μωρακια σας!!!καλά αποτελέσματα με τις αιματολογικές να έχετε..και με τους υπερηχους..κοντά είμαστε για την τελική ευθεία..πότε πέρασε ο καιρός απίστευτο μου φενεται..όλα καλά ευχομαι να πάνε..εγώ έχω το doppler αύριο.για να δούμε..

Ντοπλερ αύριο ε;;άντε καλή επιτυχία γλυκιά μου αν κ όλα τέλεια θα ειναι,άντε να δεις την κούκλα σου:x

• Ευχαριστώ 1

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσακια μου, μεγαλο κεφαλαιο θιξαμε σημερα με το θηλασμο και γενικοτερα με την κριτικη τι θα κανει η καθε μανουλα! Να σας πω κατι; Εκει εξω ειναι ζευγαρια που δινουν αγωνα για ενα μωρακι, ζευγαρια που ανεβηκαν ανηφορες αλλου ειδους κτλ κτλ και νομιζω οτι εκει καταλαβαινεις οτι η ουσια ειναι μια! Γερα παιδια στην αγκαλια μας και εμεις να ειμαστε καλα σωματικα και ψυχικα να τα μεγαλωσουμε! Και οπως ειπε και η @ΕΥΑ! μας να εχουμε ενα συντροφο να μας στηριζει, γιατι καλως ή κακως αυτο το θαυμα που λεγεται εγκυμοσυνη, θηλασμος κτλ δεν ειναι ιδιο για ολες μας. Καμια να μην νιωθει τυψεις κοριτσια μου και να σκαει για τετοια θεματα. Θυμαμαι ειχε πει η @Geo81 μας "το θεμα δεν ειναι τι κανεις στο παιδι σου μονο στην κοιλια αλλα και εξω απο αυτη". Εγω θα συμπληρωσω οτι το θεμα δενε ιναι αν θα δωσεις γαλα σκονη ή μη κτλ. Ειναι απο κει και περα η μητροτητα! Να το ακους, να του μαθεις αξιες, ηθικες αρχες, να το μαθεις να κανει φιλους, να εκτιμα κτλ που οσες ειστε ηδη μανουλες τα ζειτε καθε μερα! Οποτε ΧΑΛΑΡΑ και οτι μας βγει ειτε απο ενστικτο ειτε απο προσπαθεια, αναλογα τα ψυχικα απωθεματα της καθε μιας μας και φυσικα τον τροπο ζωης της, τις ορμονες και τοσα αλλα!

Ποσο όμορφα και σοφά λόγια.. Υποστηρικτικά και συνάμα συμβουλευτικά.. Μπράβο κορίτσια μου, χαίρομαι τόσο πολυ που μπήκα στην ομάδα σας.. Λυπάμαι για τον χρόνο που έχασα και δεν σας μιλουσα από την αρχή.. Ευχαριστώ ολες!!!! Να ΣτΕ παντα καλα

• Μου αρέσει 3

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Κορίτσια μου είμαι στην κλινική και περιμένω το γιατρό μου να με δει... Είχα αίμα στο σκούπισμα πριν καμμια ωριτσα και φοβηθήκαμε πολύ. Ευχηθείτε μου καλή τύχη...

Εύχομαι όλα καλά Ειρήνη μου,στην εβδομάδα που είμαστε ,δεν έχουμε να φοβηθούμε τιποτα:-P

Just now, Nina13 είπε:

Αχ δεν το χα δει καλή μ σορρυ... Καλε μεγαλώσατε κι εσείς.. Ποποπο αντε αντε μεγάλος αδερφός κι αυτός.. Κι ας είναι ακόμα μωράκι χαχα

Ναι μεγαλώσαμε, σ'ευχαριστούμε ❤️ να χαίρεσαι κι εσύ το δικό σου ταλιμπανακο;-)

Just now, Υβόννη είπε:

Δεν θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο μαζί σου.δεν αξίζει να χάνουμε πολύτιμες στιγμές από τα μικρά μας για τα 'πρεπει' που μας βάζουν άλλοι.ειτε αυτό λέγεται θηλασμός,συγκοιμηση κ οοο,τι άλλο.καθε μαμα ξέρει τι ανάγκες έχει το μωράκι της ,τι ανάγκες έχει κ η ίδια κ πως αυτά μπορούν να συνδυαστούν αρμονικά κ να φτιάξουν τις πιο όμορφες αναμνήσεις του πρώτου καιρού.κ δύσκολα να είναι,κ με κλάματα,κ αυτό μέσα στο παιχνίδι είναι..κ είναι λογικό,αλλάζει η ζωή σου όλη,αν όμως τουλάχιστον κάνεις κ αυτό που σε κρατάει εσένα ήρεμη ,βοηθιεται κ το παιδί κ εσύ κ ξεπερνιέται αυτή η φάση πιο εύκολα.γιατι φάση είναι,η αγάπη για το παιδί σου είναι αδιαμφισβήτητη.:x

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 1

Just now, MumMaria είπε:

Εύχομαι όλα καλά Ειρήνη μου,στην εβδομάδα που είμαστε ,δεν έχουμε να φοβηθούμε τιποτα:-P

Δεν θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο μαζί σου.δεν αξίζει να χάνουμε πολύτιμες στιγμές από τα μικρά μας για τα 'πρεπει' που μας βάζουν άλλοι.ειτε αυτό λέγεται θηλασμός,συγκοιμηση κ οοο,τι άλλο.καθε μαμα ξέρει τι ανάγκες έχει το μωράκι της ,τι ανάγκες έχει κ η ίδια κ πως αυτά μπορούν να συνδυαστούν αρμονικά κ να φτιάξουν τις πιο όμορφες αναμνήσεις του πρώτου καιρού.κ δύσκολα να είναι,κ με κλάματα,κ αυτό μέσα στο παιχνίδι είναι..κ είναι λογικό,αλλάζει η ζωή σου όλη,αν όμως τουλάχιστον κάνεις κ αυτό που σε κρατάει εσένα ήρεμη ,βοηθιεται κ το παιδί κ εσύ κ ξεπερνιέται αυτή η φάση πιο εύκολα.γιατι φάση είναι,η αγάπη για το παιδί σου είναι αδιαμφισβήτητη.:x

Αχ τα λόγια σου γλυκαινουν κάθε μαμά... Ποποπο μελι.. Η αγαπη μας για αυτά?? Δεν υπάρχουν λόγια για την αγάπη μας... Αχ δεν μπορουμε να τα γράψουμε.. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγραφουν την αγάπη για το παιδι σου... Ασε ασε.. Όπως το έθεσε.. Ακριβώς έτσι.. Αν η μαμά καταλάβει τι χρειάζεται το μωρό της, τότε όλοι είναι χαρουμενοι.. Αχ αντε να τα αγκαλιασουμε επιτέλους.. Δεν κρατιέμαι να τα χω και τα δυο αγκαλιτσα και να τρώω μπουτακια και μαγουλακιαααα

• Μου αρέσει 3

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Nina13 said:

Αχ τα λόγια σου γλυκαινουν κάθε μαμά... Ποποπο μελι.. Η αγαπη μας για αυτά?? Δεν υπάρχουν λόγια για την αγάπη μας... Αχ δεν μπορουμε να τα γράψουμε.. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγραφουν την αγάπη για το παιδι σου... Ασε ασε.. Όπως το έθεσε.. Ακριβώς έτσι.. Αν η μαμά καταλάβει τι χρειάζεται το μωρό της, τότε όλοι είναι χαρουμενοι.. Αχ αντε να τα αγκαλιασουμε επιτέλους.. Δεν κρατιέμαι να τα χω και τα δυο αγκαλιτσα και να τρώω μπουτακια και μαγουλακιαααα

Με το καλο να τα εχεις ακι τα δυο σου παιδακια αγκαλιτσα!!!!!!!!!! Το τελειο στο δευτερο παιδακι ειναι οτι πλεον ξερεις, εχεις την εμπειρια στο τι ειναι σημαντικο και τι οχι!!! Και εχεις και εμπιστοσυνη στον εαυτο σου πλεον!! Ευχομαι κι εμεις οι πρωταρες να παμε δυναμικα και να εστιαστουμε στα σημαντικα!! Ευτυχως το μονο καλο με τον ιο ειναι οτι δε θα εχουμε πολλους πανω στο κεφαλι μας να κανουν υποδειξεις χοχοχοοχοχο!

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Just now, MumMaria είπε:

Ντοπλερ αύριο ε;;άντε καλή επιτυχία γλυκιά μου αν κ όλα τέλεια θα ειναι,άντε να δεις την κούκλα σου:x

Να είσαι καλά Μαρακι μου σε ευχαριστώ..

• Μου αρέσει 1

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Just now, Υβόννη είπε:

Με το καλο να τα εχεις ακι τα δυο σου παιδακια αγκαλιτσα!!!!!!!!!! Το τελειο στο δευτερο παιδακι ειναι οτι πλεον ξερεις, εχεις την εμπειρια στο τι ειναι σημαντικο και τι οχι!!! Και εχεις και εμπιστοσυνη στον εαυτο σου πλεον!! Ευχομαι κι εμεις οι πρωταρες να παμε δυναμικα και να εστιαστουμε στα σημαντικα!! Ευτυχως το μονο καλο με τον ιο ειναι οτι δε θα εχουμε πολλους πανω στο κεφαλι μας να κανουν υποδειξεις χοχοχοοχοχο!

Να σαι καλά, σε όλες ευχομαι με το καλοοο

Οπως το πες, τα ζεις όλα δίχως αγχη και φόβους.. Αυτό είναι το καλό στο δευτερο.. Χαχα μια χαρά θα τα πατε γιατί είστε συνειδητοποιημενες όλες, όπως σας διαβάζω αυτά βλέπω.. Όποτε μην φοβάσαι τίποτα!! Κι εμείς εδώ γι αυτό είμαστε, για να μιλάμε και να λέμε τι μας απασχολεί.. Να πας ρωτάτε ότι θέλετε.. 

Το καλυτερο με τον ιό είναι ακριβώς αυτό.. Το χειροτερο ειναι οτι πια δεν μπορείς να πας σε κατάστημα με τα μωρά.. Όποτε θα περιοριατουνε λίγο οι γονείς φέτος... 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, MumMaria είπε:

Δεν έχω φιλενάδα μου άλλη καρδούλα να σου κανωωωω... ά λε άτιμε administrator που θα έλεγε κ ο Γιωργακης μου!

στις κάνω εδωωωωωω

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

• Χαχα 1

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Κορίτσι μου, αφου πηγες κλινικη εισαι σε καλα χερια, ευχομαι να μην ειναι κατι ανησυχητικό!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...