Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Κορίτσια μου είμαι στην κλινική και περιμένω το γιατρό μου να με δει... Είχα αίμα στο σκούπισμα πριν καμμια ωριτσα και φοβηθήκαμε πολύ. Ευχηθείτε μου καλή τύχη...

• Λυπημένη/-ος 1

BwLip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Gogo1994 said:

Καλημέρα κοριτσακια μου.Απο στομάχι χθες λίγα πράγματα.Αλλα κ πάλι είχα κ όχι μόνο το βράδυ.Για τουαλέτα βέβαια σηκώθηκα 4 φορές. Αλλά διψούσα κιόλας ρε κορίτσια το βράδυ.το πρωί αγκάλιασα τον άντρα μου πριν σηκωθεί για δουλειά κ δε θυμάμαι αν σας το έχω πει αλλά οπότε τον αγκαλιάζω κλωτσαει τρέλα ο μικρός κ έφαγε 3 κλωτσιές δυνατές στη πλάτη κ το κατάλαβε.χαχαχα είναι ζηλιάρης ο μικρούλης μου

Καλά αποτελέσματα στις εκετασεις

Μαράκι άντε να μας πεις νέα κ κιλακια σήμερα

Εγώ πάλι παρασκευή έχω .Και εγώ φοβάμαι πόσο θα έχω πάει μη μου τη πει γιατί ενώ τη προηγούμενη βδομάδα δε πεινούσα πραγματικά αυτή έχω μια πεινααα.

Όσο για τα κιλά εντάξει κ εμένα δε μου αρέσει αλλά επειδή ξέρω ότι έχω ξανακάνει διατροφή κ μπορώ να μπω σε πρόγραμμα όταν λέω ότι κάνω κανω δεν ανησυχώ.Σκεφτομαι ότι θα πάω μετά στο διατροφολόγος που είχα πάει πέρυσι που είναι καλός κ συννενοησιμος κ θα μου προσαρμόσει το θηλασμό με διατροφή

Καλημερα Γωγουλα μας! 32 λεει το τικερακι! Αυριο πρωτα ο Θεος μπαινεις 33 εβδομαδα κι εσυ!!! Βρε τον μικρο που ζηλευει!!!!! Αχχαχαχαχαχαχα!!! Καταλαβες ε; Μολις πας να παρεις αγκαλια το μπαμπα κλαμα αυτος!!!

Πολυ καλα τα λες με τα κιλα!! Επισης καθιστε να γεννησουμε να ζυγιστουμε μετα γιατι εγω αμφιβαλλω ποσα ειναι κιλα-λιπος και ποσα ειναι υγρα, μωρο, στηθος, μητρα κτλ κτλ κτλ!!!

Just now, Eirini1988 said:

Κορίτσια μου είμαι στην κλινική και περιμένω το γιατρό μου να με δει... Είχα αίμα στο σκούπισμα πριν καμμια ωριτσα και φοβηθήκαμε πολύ. Ευχηθείτε μου καλή τύχη...

Ειρηνακι μου καλο μην ανησυχεις...Ολα καα θα ειναι γλυκια μου! Ισως ο πλακουντας εκανε καμια μετακινηση. Καλα κανατε και πηγατε εννοειται. Ολα καλα θα ειναι θα δεις!

• Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Just now, Nina13 είπε:

Μη σκας.. Κιλά είναι.. Εσυ να σαι καλά και η οικογένεια σας.. Τα κιλά αν το προσπαθησεις φευγουν.. Όποτε ασε να δεις που θαβτρεχεις πισω απο δυο και θα τα χάσεις αμέσως. Στονχρονο είναι απόλυτα φυσιολογικό να χάνονται... 

Εγω τα έχασα αμέσως όταν γέννησα από στεναχώρια, δεν άντεχα τον θηλασμό και παραλιγο να παθω κατάθλιψη. Τελικά θηλασα τρεις μήνες.. Και μετά ήμουν παρα πολυ χαρουμενη και τα ξεπέρασα όλα. Αστα πικρη ιστορία η δικιά μου

Τώρα θα είναι διαφορετικά τα πράγματα , δεν υπάρχει κανένας λόγος πραγματικά για πίεση με θηλασμό κλπ ... φτάνει να είσαι εσυ καλά για τα παιδάκια σου!!! Και εμείς με φόρμουλα μεγαλώσαμε δεν πάθαμε κάτι!!! Όπως σου βγει!!! Όλα είναι θεμιτά στην εποχή μας!!!! Σκέψου όταν θα τα βλέπεις με το παιδάκι στο χέρι και τα δυο και θα λες... « και εγώ έδωσα τόσο πόνο για το θηλασμό» ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΒΓΕΙ!!!! 

• Μου αρέσει 2

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Just now, Evitheodorou said:

καλημέρα κορίτσια καλορίζικο στα νέα πραγματάκια όσες πήρατε για τα μωρακια σας!!!καλά αποτελέσματα με τις αιματολογικές να έχετε..και με τους υπερηχους..κοντά είμαστε για την τελική ευθεία..πότε πέρασε ο καιρός απίστευτο μου φενεται..όλα καλά ευχομαι να πάνε..εγώ έχω το doppler αύριο.για να δούμε..

Καλη επιτυχια αυριο!!!

oz5Vp2.png

Just now, Eirini1988 είπε:

Κορίτσι μου όλα θα είναι καλά!!!! Περιμένουμε νέα σου!!! Καλή τύχη ψυχή μου!!!

• Ευχαριστώ 1

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Διαφημίσεις

Ειρηνη μου ολα καλαα είσαι σε καλα χέρια !!!θα περιμενουμε !!!

• Ευχαριστώ 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, Nina13 said:

Μη σκας.. Κιλά είναι.. Εσυ να σαι καλά και η οικογένεια σας.. Τα κιλά αν το προσπαθησεις φευγουν.. Όποτε ασε να δεις που θαβτρεχεις πισω απο δυο και θα τα χάσεις αμέσως. Στονχρονο είναι απόλυτα φυσιολογικό να χάνονται... 

Εγω τα έχασα αμέσως όταν γέννησα από στεναχώρια, δεν άντεχα τον θηλασμό και παραλιγο να παθω κατάθλιψη. Τελικά θηλασα τρεις μήνες.. Και μετά ήμουν παρα πολυ χαρουμενη και τα ξεπέρασα όλα. Αστα πικρη ιστορία η δικιά μου

Σημασια εχει κοριτσι μου οτι το βρηκες εγκαιρα οτι ειναι ο θηλασμος που σε ζορισε και το ξεπερασες. Οπως λεμε συχνα εδω "Χαρουμενη μαμα χαρουμενα παιδια". Καθε μανουλα πρπεει να βρισκει αυτο που της πηγαινει σωματικα και ψυχολογικα. Οι ορμονες παιζουν παιχνιδια μετα τη γεννα και πρεπει να κανουμε οτι ειναι καλυτερο για την ψυχολογια μας. Στην εποχη μας εξαλλου εχουμε τοσες επιλογες! Νηστικα δε αθ μεινουν σιγουρα!!! Το θεμα ειναι να χαρουμε τα παιδακια μας και αυτα εμας!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Ειρηνακι μου η ο πλακούντας θα είναι η αν ήταν καφέ μπορεί να είναι κάτι παλιό .η γιατρός μου είχε πει αυτά τα παλιά μπορεί να τα δούμε Μ στον ένατο.Κοριτσακι μου πες μας μετά 

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα Γωγουλα μας! 32 λεει το τικερακι! Αυριο πρωτα ο Θεος μπαινεις 33 εβδομαδα κι εσυ!!! Βρε τον μικρο που ζηλευει!!!!! Αχχαχαχαχαχαχα!!! Καταλαβες ε; Μολις πας να παρεις αγκαλια το μπαμπα κλαμα αυτος!!!

Πολυ καλα τα λες με τα κιλα!! Επισης καθιστε να γεννησουμε να ζυγιστουμε μετα γιατι εγω αμφιβαλλω ποσα ειναι κιλα-λιπος και ποσα ειναι υγρα, μωρο, στηθος, μητρα κτλ κτλ κτλ!!!

Ειρηνακι μου καλο μην ανησυχεις...Ολα καα θα ειναι γλυκια μου! Ισως ο πλακουντας εκανε καμια μετακινηση. Καλα κανατε και πηγατε εννοειται. Ολα καλα θα ειναι θα δεις!

Ειρηνακι μου καλημέρα ναιιι διεκδικεί πολύ.χαμος βλέπω να γίνεται με το Σκορπιό μου.Ναι σίγουρα δεν είναι το λίπος όσο νομιζουμε.Οσο για τα όνειρα που λέγατε δε βλέπω αλλά η όρεξη έχει επανέλθει γενικά όσα είχαμε στο πρώτο τρίμηνο έχουν επανέλθει χαχαχα αλλααα ούτε λόγος.μετα τη γέννα πάλι.το έχω πάρει απόφαση

Just now, Geo81 είπε:

Καλή επιτυχία κοριτσάκι μου αύριο !!!!! Πέρασε ο καιρός απίστευτο όντως ❤️

Γωγω μου μια χαρά ο ζηλιάρης γιόκας σας!!!! Θα σε διεκδικεί από τον μπαμπά του!!!!! Τι καλός μωρε❤️ 

Είναι πολύ καλουλης κορίτσι μου ναι μας δείχνει ότι καταλαβαίνει από τώρα όταν ακουμπάει τον μπαμπά του μωρέ

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

yRr5p2.png

Καλη τυχη κοριτσαρα μου να ναι όλα καλά ευχομαι. Το ειχα και εγώ κάποιες εβδομάδες πριν.. Και τελικά ήταν όλα μια χαρά.. Ευχομαι το καλυτεροοο

Just now, Geo81 είπε:

Τώρα θα είναι διαφορετικά τα πράγματα , δεν υπάρχει κανένας λόγος πραγματικά για πίεση με θηλασμό κλπ ... φτάνει να είσαι εσυ καλά για τα παιδάκια σου!!! Και εμείς με φόρμουλα μεγαλώσαμε δεν πάθαμε κάτι!!! Όπως σου βγει!!! Όλα είναι θεμιτά στην εποχή μας!!!! Σκέψου όταν θα τα βλέπεις με το παιδάκι στο χέρι και τα δυο και θα λες... « και εγώ έδωσα τόσο πόνο για το θηλασμό» ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΒΓΕΙ!!!! 

Τωρα θα δώσω σκόνη από την αρχή, ;το είναι η απόφαση μου.. Και δεν τη μετανιώνω στιγμή.. Γιατί θέλω να μαι καλά να ζησω τα παιδια μου και όχι να τρέχω σε ψυχολόγους... Ακριβώς όπως τα λες.. Σε ευχαριστώ που είσαι υποστηρικτική!! Να σαι καλά κοριτσι

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Καλημερα κοριτσια μου...Καλα τα πονειρα ονειρα εχουν γινει συνηθεια πια κ μεις θα τραγουδαμε μονο στα ονειρα...χαχαχααχα

Καλη επιτυχια σε οσες εχουν εξετασεις...

@Eirini1988 σου ευχομαι να μην ειναι τιποτα κ περιμενουμε νεα σου..

@Nina13 εγω αυτο το σκεφτομαι απο τωρα φαντασου, δεν ξερω γιατι αλλα εχω αρνηση για τον θηλασμο κ δεν θελω να με γυρισει σε καταθλιψη οποτε θα κανω οτι μου βγει εκεινη την ωρα για να ειμαστε κ το μωρο κ εγω καλα.. 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

BDoAp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Σημασια εχει κοριτσι μου οτι το βρηκες εγκαιρα οτι ειναι ο θηλασμος που σε ζορισε και το ξεπερασες. Οπως λεμε συχνα εδω "Χαρουμενη μαμα χαρουμενα παιδια". Καθε μανουλα πρπεει να βρισκει αυτο που της πηγαινει σωματικα και ψυχολογικα. Οι ορμονες παιζουν παιχνιδια μετα τη γεννα και πρεπει να κανουμε οτι ειναι καλυτερο για την ψυχολογια μας. Στην εποχη μας εξαλλου εχουμε τοσες επιλογες! Νηστικα δε αθ μεινουν σιγουρα!!! Το θεμα ειναι να χαρουμε τα παιδακια μας και αυτα εμας!

Το χαρούμενη μαμα, χαρουμενα παιδια είναι το μότο μου.. Εχω τρελάνει την ομάδα Οκτωβρίου.. Μα δεν νομίζω να κατανοουν όλες εκεί τι εννοώ. Εσείς με καταλαβαίνετε περισσοτερο κι ας μην ξέρετε όλο το στορυ.. Ευχαριστώ θερμά ααα

Το παν ειναι να μαστε καλα και εκείνα να ναι ευτυχισμένα, με καισαρική και σκόνη, η με φτ και θηλασμο.. Ο θεος να μας έχει καλά και όλα γίνονται

Just now, Depykal είπε:

Καλημερα κοριτσια μου...Καλα τα πονειρα ονειρα εχουν γινει συνηθεια πια κ μεις θα τραγουδαμε μονο στα ονειρα...χαχαχααχα

@Nina13 εγω αυτο το σκεφτομαι απο τωρα φαντασου, δεν ξερω γιατι αλλα εχω αρνηση για τον θηλασμο κ δεν θελω να με γυρισει σε καταθλιψη οποτε θα κανω οτι μου βγει εκεινη την ωρα για να ειμαστε κ το μωρο κ εγω καλα.. 

Να κάνεις ότι σε ευχαριστεί εσένα... Δηλαδή αν το χεις παρει απο τωρα με άρνηση, δώσε μια ευκαιρία, μα αν δεις ότι ζορίζεσαι, μην παθεις ότι έπαθα, και έκλαιγα κάθε μέρα, όλη μέρα, έχασα την ταυτότητα μου, ποιαειμαι.. Ξέχασα βασικά κομμάτια της ζωής μου.. Και όλα αυτά επειδή δεν μου άρεσε να θηλαζω. Προσπάθησα και άρμεγμα με το χέρι και με θηλαδτρο.. Έκλαιγα κάθε φορά.. 

Δεν είναι για όλες έτσι ο θηλασμός.. Εγώ θαυμάζω τις γυναίκες που τα καταφέρνουν. Εγώ δεν ζηλευω που δεν τα κατάφερε, ουτε νιώθω άχρηστη.. Όμως χαίρομαι που κατάλαβα ότι δεν μου ταιριάζει, έστω και στο τρίμηνο.. Επανηλθα και ένιωσα ξανά ο εαυτός μου.. Και βέβαια είχα στήριξη από τον συζυγο, όπως εχω σε κάθε μου βήμα. Μα τι να το κάνεις αν εσυ η ίδια δεν νιώθεις καλά?? Δεν σου αρκεί ουτε η στήριξη.. Αστα... 

Υπατχουν όμως και οι καλές όψεις του θηλασμόυ και οι γυναίκες που θηλάζουν για χρόνια.. Είναι ήρωες αυτές οι γυναίκες και τις θαυμάζω.. Όπως σου βγει.. Ευχομαι να ξεπεράσεις καθε δυσκολία και να σου αρέσει τελικά.. Οτι χρειαστείς εδώ θα μαι να τα λεμε

• Μου αρέσει 6

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Depykal είπε:

Καλημερα!!και εγω το σκεφτομαι απο τωρα, λεω μονο να δωσω μια ευκαιρια στο μαιευτηριο να δοκιμασω να δω πως θα μου βγει και μετα θα πραξω αναλογα. 

• Μου αρέσει 3

oru1p3.png

Just now, Nina13 είπε:

Να κάνεις ότι σε ευχαριστεί εσένα... Δηλαδή αν το χεις παρει απο τωρα με άρνηση, δώσε μια ευκαιρία, μα αν δεις ότι ζορίζεσαι, μην παθεις ότι έπαθα, και έκλαιγα κάθε μέρα, όλη μέρα, έχασα την ταυτότητα μου, ποιαειμαι.. Ξέχασα βασικά κομμάτια της ζωής μου.. Και όλα αυτά επειδή δεν μου άρεσε να θηλαζω. Προσπάθησα και άρμεγμα με το χέρι και με θηλαδτρο.. Έκλαιγα κάθε φορά.. 

Δεν είναι για όλες έτσι ο θηλασμός.. Εγώ θαυμάζω τις γυναίκες που τα καταφέρνουν. Εγώ δεν ζηλευω που δεν τα κατάφερε, ουτε νιώθω άχρηστη.. Όμως χαίρομαι που κατάλαβα ότι δεν μου ταιριάζει, έστω και στο τρίμηνο.. Επανηλθα και ένιωσα ξανά ο εαυτός μου.. Και βέβαια είχα στήριξη από τον συζυγο, όπως εχω σε κάθε μου βήμα. Μα τι να το κάνεις αν εσυ η ίδια δεν νιώθεις καλά?? Δεν σου αρκεί ουτε η στήριξη.. Αστα... 

Υπατχουν όμως και οι καλές όψεις του θηλασμόυ και οι γυναίκες που θηλάζουν για χρόνια.. Είναι ήρωες αυτές οι γυναίκες και τις θαυμάζω.. Όπως σου βγει.. Ευχομαι να ξεπεράσεις καθε δυσκολία και να σου αρέσει τελικά.. Οτι χρειαστείς εδώ θα μαι να τα λεμε

@ΕΥΑ!

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Καλημερα!!και εγω το σκεφτομαι απο τωρα, λεω μονο να δωσω μια ευκαιρια στο μαιευτηριο να δοκιμασω να δω πως θα μου βγει και μετα θα πραξω αναλογα. 

Κ εγω ακριβως το ιδιο αν νιωσω ενταξει εκεινη τη στιγμη...εννοειται οτι θαυμαζω τις μαμαδες που θηλαζουν αλλα δεν ειμαστε ολες γι αυτο...κ επειδη εχω περασει καταθλιψη κ ξερω ακριβως πως ειναι δεν θελω να ξαναμπω σε αυτη τη διαδικασια ειδικα με ενα μωρο που το περιμενα τοσο πολυ.. ευτυχως εχω στηριξη απ την μαμα μου κ απ τον αντρα μου αν κ αυτος θα ηθελε να προσπαθησω αλλα δεν θελει κ να πιεστω για τους αλλους δεν δινω σημασια σε αυτα που μου λενε..

• Μου αρέσει 4

BDoAp3.png

Just now, Depykal είπε:

Κ εγω ακριβως το ιδιο αν νιωσω ενταξει εκεινη τη στιγμη...εννοειται οτι θαυμαζω τις μαμαδες που θηλαζουν αλλα δεν ειμαστε ολες γι αυτο...κ επειδη εχω περασει καταθλιψη κ ξερω ακριβως πως ειναι δεν θελω να ξαναμπω σε αυτη τη διαδικασια ειδικα με ενα μωρο που το περιμενα τοσο πολυ.. ευτυχως εχω στηριξη απ την μαμα μου κ απ τον αντρα μου αν κ αυτος θα ηθελε να προσπαθησω αλλα δεν θελει κ να πιεστω για τους αλλους δεν δινω σημασια σε αυτα που μου λενε..

Πολυ σημαντικη η στηριξη απο τον ανθρωπο μας ,σε ολη την εγκυμοσυνη και γενικα. τωρα ουτε καν να μπεις σε διαδικασια να σκεφτεις τι θα πουν οι απ εξω. 

• Μου αρέσει 3

oru1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...