Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Μόλις έφαγα τη βρώμη μου! @Υβόννημας έσωσες! Εμενα πρωί πρωί με ξύπνησε ο παλιατζής που περνούσε.. Είχα μέρες να κοιμηθώ τόσο καλά. Ήταν η πρώτη φορά μετά από καιρό που ξύπνησα μόνο μια φορά για τουαλέτα το βράδυ... @Nina13 ευτυχώς κι εδώ Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία έπεσε και είμαστε πιο άνετα... 

Σήμερα περιμένω πακετάκια από πράγματα που παράγγειλα για το μωρό και ανυπομονώ. Ελπίζω την επόμενη φορά να μ αφήσει ο γιατρός μια μικρή βόλτα γιατί άλλη χάρη να πας για ψώνια...

@MumMaria καλά αποτελέσματα!!!

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

BwLip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, Φραουλίνο είπε:

Κορίτσια μου δυστυχώς τα νέα μας δεν είναι καθόλου καλά! Το πρώτο αποτέλεσμα του μοριακου καρυότυπου επιβεβαιωθηκε και το κοριτσάκι μας αν γεννηθεί θα έχει πολλά και σοβαρά προβλήματα νοητικά και παθολογικά!

Δεν έχω λόγια να σας πω για το πόσο πονάμε που αποχαιρετάμε τη μικρή μας πριγκίπισσα γιατί για εμάς αυτό είναι ότι και αν έχει.. αλλά προσπαθούμε να σκεφτόμαστε πόσο τυχεροί ήμασταν μέσα στην ατυχία μας που το βρήκαμε.. και ας κατηγορουσαμε πριν λίγο καιρό τον εμβρυολόγο που μας έστειλε για αμνιο χωρίς ενδείξεις. Σήμερα που μίλησα μαζί του μου είπε πως ειλικρινά περίμενε ότι όλα θα ήταν φυσιολογικά και ουδέποτε κάτι τέτοιο..

Τι να πούμε, δυστυχώς η ζωή καμιά φορά έχει άλλα σχέδια από τα δικά μας και από τα όνειρα που κάνουμε.. Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να δεχτούμε αυτό που  μας συμβαίνει και να κάνουμε ότι χρειάζεται ώστε να μπορέσουμε να διαχειριστουμε αυτό το μαρτύριο μέχρι να τελειώσει.. 

Καλο κουράγιο κοπέλα Μ.. Ευχομαι όλη αυτή θλίψη να σ βγει σε δυναμη κ να μη το βάλεις κάτω.. Πρέπει να φανεις δυνατή από εδώ κ περα Γ σένα κ τον άντρα σ.. Τα λόγια Μ τώρα μπορεί ν σ μοιάζουν φτωχά αλλά αυτή είναι η αληθινή ουσία.. Ξεσπασε, κλάψε αλλά μη το βάζεις κάτω 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

k1S4p3.png

3 ώρες πρίν, Φραουλίνο είπε:

Κορίτσια μου δυστυχώς τα νέα μας δεν είναι καθόλου καλά! Το πρώτο αποτέλεσμα του μοριακου καρυότυπου επιβεβαιωθηκε και το κοριτσάκι μας αν γεννηθεί θα έχει πολλά και σοβαρά προβλήματα νοητικά και παθολογικά!

Δεν έχω λόγια να σας πω για το πόσο πονάμε που αποχαιρετάμε τη μικρή μας πριγκίπισσα γιατί για εμάς αυτό είναι ότι και αν έχει.. αλλά προσπαθούμε να σκεφτόμαστε πόσο τυχεροί ήμασταν μέσα στην ατυχία μας που το βρήκαμε.. και ας κατηγορουσαμε πριν λίγο καιρό τον εμβρυολόγο που μας έστειλε για αμνιο χωρίς ενδείξεις. Σήμερα που μίλησα μαζί του μου είπε πως ειλικρινά περίμενε ότι όλα θα ήταν φυσιολογικά και ουδέποτε κάτι τέτοιο..

Τι να πούμε, δυστυχώς η ζωή καμιά φορά έχει άλλα σχέδια από τα δικά μας και από τα όνειρα που κάνουμε.. Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να δεχτούμε αυτό που  μας συμβαίνει και να κάνουμε ότι χρειάζεται ώστε να μπορέσουμε να διαχειριστουμε αυτό το μαρτύριο μέχρι να τελειώσει.. 

@Φραουλίνο μου, πραγματικά δεν ξερω τι να σου γραψω.....να ξέρεις πως σαγαπαμε κ ειμαστε εδω για ότι χρειαστεις.......

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

4 ώρες πρίν, Φραουλίνο είπε:

καλημέρα κορίτσια σε όλες!η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε αυτή την εξέλιξη..μέχρι και την τελευταία στιγμή ελπίζεις για το καλύτερο.ότι κ να λέμε τώρα εμείς σημασία έχετε να βρείτε τη δύναμη το κουράγιο να το ξεπέρασετε όλο αυτό κ να συνεχίσετε..οι ατυχιες ότι συμβαίνει όλα είναι για εμάς κ όλα έχουν το λόγο τους κ τον σκοπό τους.σας εύχομαι ότι καλύτερο πραγματικά κ να σας έρθουν όπως τα θέλετε τώρα υπομονή κουράγιο κ μια αγκαλιά μεγάλη.

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 1

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

4 ώρες πρίν, Φραουλίνο είπε:

Δεν υπάρχουν λόγια να σου απαλύνουν τον πόνο...Ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος να αντέχει το θέλημα του Θεού κ ότι έχει γραμμένο. Έχουμε τόση δύναμη που σίγουρα δε το ξέρουμε.Και εσύ από εδώ κ πέρα θα έχεις ακόμα περισσότερη.Θα κλάψεις θα ξεσπάσεις και θα σηκωθείς πιο δυνατή να το θυμάσαι κοπέλα μου.Να είστε ένα με τον άντρα σου.Και μιλά μας οπότε θες να βγάλεις από μέσα σου ότι θέλεις...

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 1

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Φραουλίνο είπε:

Κορίτσι μου μια μεγάλη αγκαλιά.... δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις καλά ... γιατί δεν θα νιώσεις ... πάντα θα σου λείπει ...δεν θα πάψει ποτέ να είναι κομμάτι του εαυτού σου και της ιστορίας σου! Όμως ο πόνος θα απαλύνει ... θα αλλάξει ... και μαζί του και εσυ... σε σκέφτομαι και είμαστε μαζί σου σε αυτό...

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Καλησπερα κοριτσια μου..

@MumMaria καλα αποτελεσματα...

@Φραουλίνο μου δεν εχω λογια πραγματικα,λυπαμαι πολυ..να εισαι οπως ειπανε τα κοριτσια ενωμενοι με τον αντρα σου κ εννοεοται ειμαστε εδω για σενα..

• Ευχαριστώ 1

BDoAp3.png

@Φραουλίνο μου κουράγιο! Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο δύσκολο είναι! Και δεν εχω λόγια από δω να σου πω! Λυπάμαι πολύ! Ξέσπασε όσο εχεις! Και ζητά την βοήθεια-στηριξη που έχεις ανάγκη από όποιον την έχεις! Πραγματικά είσαι στην σκέψη μου! Θα περιμένουμε σίγουρα νέα σου όταν θελήσεις! Θα θελα πολύ να σε αγκαλιάσω κι ας μην σε γνωρίζω! 

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

yi9jp3.png

4 ώρες πρίν, Eirini1988 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Μόλις έφαγα τη βρώμη μου! @Υβόννημας έσωσες! Εμενα πρωί πρωί με ξύπνησε ο παλιατζής που περνούσε.. Είχα μέρες να κοιμηθώ τόσο καλά. Ήταν η πρώτη φορά μετά από καιρό που ξύπνησα μόνο μια φορά για τουαλέτα το βράδυ... @Nina13 ευτυχώς κι εδώ Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία έπεσε και είμαστε πιο άνετα... 

Σήμερα περιμένω πακετάκια από πράγματα που παράγγειλα για το μωρό και ανυπομονώ. Ελπίζω την επόμενη φορά να μ αφήσει ο γιατρός μια μικρή βόλτα γιατί άλλη χάρη να πας για ψώνια...

@MumMaria καλά αποτελέσματα!!!

Φαντασου που εγώ γυρνάω κάθε μέρα μια πρωινή βόλτα κι ακόμα σε κατάστημα να ψωνισω δεν έχω παει, περαναπο το Λητώ που πηγα για να παρω το δευτερο καρότσι για τον γιο... Άλλη χάρη εννοείται.. Μαγεία και να τα ευχαριστηθεί ευχομαιιι

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Nina13 είπε:

Φαντασου που εγώ γυρνάω κάθε μέρα μια πρωινή βόλτα κι ακόμα σε κατάστημα να ψωνισω δεν έχω παει, περαναπο το Λητώ που πηγα για να παρω το δευτερο καρότσι για τον γιο... Άλλη χάρη εννοείται.. Μαγεία και να τα ευχαριστηθεί ευχομαιιι

Σ ευχαριστώ!!! Στη θέση σου κάθε μέρα στα μαγαζιά θα ήμουν χαχαχαχα... Εσύ βέβαια από το πρώτο παιδί φαντάζομαι έχεις πολλά πραγματάκια έτοιμα.. Εμείς θέλει τα πάντα απ την αρχή και δεδομένου ότι δεν μπορώ να βγαίνω τα περισσότερα τα παράγγειλα διαδυκτιακα.  Αλλά δεν συγκρίνεται...

• Μου αρέσει 1

BwLip2.png

Διαφημίσεις

Just now, Eirini1988 είπε:

Σ ευχαριστώ!!! Στη θέση σου κάθε μέρα στα μαγαζιά θα ήμουν χαχαχαχα... Εσύ βέβαια από το πρώτο παιδί φαντάζομαι έχεις πολλά πραγματάκια έτοιμα.. Εμείς θέλει τα πάντα απ την αρχή και δεδομένου ότι δεν μπορώ να βγαίνω τα περισσότερα τα παράγγειλα διαδυκτιακα.  Αλλά δεν συγκρίνεται...

Ετσι ακριβώς κι εγω θελω να εχω αμεση επαφη με την αγορά μου, αλλα στην αναγκη αρκεισαι μονο στην οπτικη.

• Μου αρέσει 1

@Φραουλίνο σκέφτομαι εδώ και ώρα τι να σου γράψω αλλά δε βρίσκω λέξεις.

Το μόνο που θα σου πώ είναι αυτό που λέω και εγώ στον εαυτό μου συνεχώς, να σου δώσει δύναμη ο θεός να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία.

Είμαστε εδώ για σένα αν θες να μιλήσεις , να φροντίζεις τον εαυτό σου.

Κορίτσια ήθελα να σας πώ ότι πλέον τρώω χωρίς σταματημό.

Μέσα Ιουλίου ήμουν 65 κιλά, είχα πάρει 5...τώρα που θα ζυγιστώ τη δευτέρα στο γιατρό δε ξέρω τι θα αντιμετωπίσω..

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

aKX8p2.png

1 hour ago, Eirini1988 είπε:

Τα χω όλα.. Όπως το πες.. Απλά πηρα και κάποια ροζ για να δείχνει κοριτσάκι χαχαχα

Σου ήρθαν τελικά? Να τα ευχαριστηθεί ευχομαι το μπεμπακι

Just now, fairy-mary είπε:

Το μόνο που θα σου πώ είναι αυτό που λέω και εγώ στον εαυτό μου συνεχώς, να σου δώσει δύναμη ο θεός να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία.

Μέσα Ιουλίου ήμουν 65 κιλά, είχα πάρει 5...τώρα που θα ζυγιστώ τη δευτέρα στο γιατρό δε ξέρω τι θα αντιμετωπίσω..

Και εγώ τρώω.. Μα δεν παιρνω.. Ειδικά εδώ και τρεις μήνες έχει κολλήσει η ζυγαριά, είχα άγχος σκέψου μήπως δεν παχαινει το μωρό. Τελικά όλα τέλεια με το μωρό. Εγώ παλι στα ίδια κιλά... Μη νιώθεις άσχημα, φαε, το έχεις ανάγκη αλλά με μέτρο. 

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Nina13 είπε:

Τα χω όλα.. Όπως το πες.. Απλά πηρα και κάποια ροζ για να δείχνει κοριτσάκι χαχαχα

Σου ήρθαν τελικά? Να τα ευχαριστηθεί ευχομαι το μπεμπακι

Και εγώ τρώω.. Μα δεν παιρνω.. Ειδικά εδώ και τρεις μήνες έχει κολλήσει η ζυγαριά, είχα άγχος σκέψου μήπως δεν παχαινει το μωρό. Τελικά όλα τέλεια με το μωρό. Εγώ παλι στα ίδια κιλά... Μη νιώθεις άσχημα, φαε, το έχεις ανάγκη αλλά με μέτρο. 

Ε ναι χρειάζεται και λίγο ροζ... Ήρθαν τα πραγματάκια!! Και εκεί που δεν το περίμενα ήρθαν και τα έπιπλα του μωρού! Είχαμε πει για τις 15/9,μ. Θα έχει μπόλικη δουλίτσα ο άντρας μου αύριο με το μοντάρισμα...

Just now, fairy-mary είπε:

Δύσκολο το θέμα των κιλών.. Εγώ μέχρι τώρα έβαλα 9. Χωρίς υπερβολές και τρώγοντας κανονικά. Ούτε γλυκά ούτε βλακείες δεξιά κι αριστερά. Ευτυχώς βέβαια δεν φαίνονται αλλά κάθε φορά πριν πάω στο γιατρό πριν την ώρα του ζυγίσματος παίρνω μια βαθιά ανάσα... Νομίζω πάντως το ποσό τρως πολλές φορές δεν έχει να κάνει.. Ίσως είναι ο οργανισμός. Παράδειγμα η @Nina13. Ένα τσίμπημα ζήλιας το ένιωσα να ξέρεις...

BwLip2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!ελπίζω όλες να είστε καλά σήμερα!!χθες βγήκαν τα αποτελέσματα το βραδάκι κ ήταν όλα καλά αν εξαιρέσεις το σίδηρο που μου το αύξησε ο γιατρός σε δύο την μέρα:-? σήμερα το απογευμα έχω ραντεβού να δω την μικρή κ ανυπομονώ:x

• Μου αρέσει 11

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...