Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Eirini1988 είπε:

Κορίτσια μου 2 και κάτι ώρες έφαγα στο ΙΚΑ σήμερα.. Τουλάχιστον έγινε η δουλειά μου. @Marilou77 ούτε ευγένεια ούτε και κάποια ευαισθησία από τους υπαλλήλους είδα.. @Nina13 γύρισα σπίτι κομμάτια. Αλλά ευτυχώς τελείωσα και εγκρίθηκε και το επίδομα. Στη 13:00 ήρθε μανικιουρίστ στο σπίτι κι έκανα νυχάκια... Να νιώσω λίγο ωραία κι εγώ! Τώρα κάθομαι και τα καμαρώνω!!

@Φραουλίνο σε έχω στο μυαλό μου πολύ αυτές τις μέρες! Εύχομαι τα καλύτερα.. Περιμένουμε νέα σου..

Και πολυ καλα έκανες... Να νιώσεις γυναίκα ααα βρε παιδι μου.... Εγώ ακόμα δεν έχω επισκεφθεί μανικιουριστ, τα κανω μόνη μου, απ όταν έμαθα για την εγκυμοσυνη, κι αυτό με μέτρο.. Είναι αυστηρός ο γιατρός μου :cry:

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Marilou77 είπε:

Ευχαριστούμε Γωγώ μας!!!!!

@Υβόννη τα φιλια μου στη μαια σου, θαυματουργη η βρωμη, οκ κοριτσια ναι μεν εχω πρόβλημα καουρας αλλα κ η ορεξη ορεξη τωρα πως γινεται αυτο δεν ξερω, τεσπα σημερα έκανα κριθαράκι με μοσχαρακι οση ωρα το τρωω το ευχαριστιεμαι, μετα τσουπ αρχιζει το καψιμο, έφερε το αγορι μου τη βρωμη, βαζω σε ενα μπολάκι με λιγο γαλατακι να γινει σαν κρεμουλα κ ξεκιναω......μιλαμε εσβησε το καψιμο αμεσως, δεν περιμενα τόσο γρηγορα, θα το δω πως θα παει κ το βράδυ, μεχρι στιγμης δουλευει, χιλια Ευχαριστώ!!!!

Χαιρομαι που νιώθεις καλύτερα!!!εστω με τη βρώμη !!!συνεχισε το !!!

Κορίτσια μου 2 και κάτι ώρες έφαγα στο ΙΚΑ σήμερα.. Τουλάχιστον έγινε η δουλειά μου. @Marilou77 ούτε ευγένεια ούτε και κάποια ευαισθησία από τους υπαλλήλους είδα.. @Nina13 γύρισα σπίτι κομμάτια. Αλλά ευτυχώς τελείωσα και εγκρίθηκε και το επίδομα. Στη 13:00 ήρθε μανικιουρίστ στο σπίτι κι έκανα νυχάκια... Να νιώσω λίγο ωραία κι εγώ! Τώρα κάθομαι και τα καμαρώνω!!

@Φραουλίνο σε έχω στο μυαλό μου πολύ αυτές τις μέρες! Εύχομαι τα καλύτερα.. Περιμένουμε νέα σου..

Ταλαιπωρία ρε ειρηνη !αλλα ευτυχως τελειωσες !!τι ωραία να νιώθεις γυναίκα !!!τι χρώματακι εκανες ;;;με γεια !!!

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, Υβόννη είπε:

Γωγουλα μας ευχαριστουμε πολυ!!!!! Βοηθεια μας η Παναγιτσα! Αγωνα εδωσε η Αγια Αννα διαβαζα σημερα στην παρακληση και τελικα εκανε την Παναγιτσα μας!!! Ευλογια σε ολες τις κοιλιτσες!!

Ευτυχως ειπες πιπιλες Γωγουλα!!!! Ουτε αυτες τις θυμομουν χαχαχαχα!!!!!!

Μπραβο Μαριλου μου!!!!!!!!!!!!! Θα βγω κι εγω σε λιγο να παρω!!!! Λεει ειναι βασικη και εξουδετερωνει το οξυ! Και χημεια θα μαθουμε σε αυτη την εγκυμοσυνη!!! Την εφαγες ευχαριστα ή μπα; Να ειναι καλα η μαια λοιπον!!!!!!! Χιχιχιχιχι! Ναι εδω η γιατρος δεν σου λεει συμβουλες σε τετοια σε παραπεμπει στη μαια!

Νινακι μου τι αντρας ειναι αυτος!!! Με ατμοσιδερο και αυτος; @Geo81σιδερωνω σημερα με το ταξιδιου σιδερο και λιγουρευομαι το δικο σου με το φορυβο!!!!!!!!!

Του μικρου πότε τα εκοψες κοριτσακι μου; Στο 6μηνο ή και πιο νωρις; Ευτυχως ηρθες στην ομαδουλα μας και εχουμε και αλλη που δε σιδερωνει χιχιιχιχι!!

Οχι το τρωω ευχάριστα με λιγο γαλα ομως οχι νερο, νομιζω σωθηκαμε!!!!

@Eirini1988, τι θυμηθηκα τώρα, οταν εβγαινα ακομη εξω. Ειχα παει στο φούρνο της γειτονιας κ ειχε ουρα για να παρουμε ολοι το ψωμάκι μας, ε περιμενα κι εγω με κοιλίτσα να φαίνεται, καμια συγκινηση απο πουθενα, κ παρεμπιπτόντως, γυναικες ολες!!!! Βγαίνει η φουρναρισα κ αρχίζει να περάσει η εγκυος πρωτα να περασει η εγκυος, καλε σταματα να της λεω εγω καλα ειμαι, οχι αυτη το δικο της, με βαζει μεσα κ παιρνω το ψωμακι μου κ τι ακουω απο πισω να λενε οι μανταμιτσες, ε καλα πως κανει ετσι κι εμεις παιδια καναμε κ δεν καναμε ετσι. Πρωτον κυρα μου δεν εκανα τιποτα εγω η φουρναρισα να ναι καλα κ με εβαλε μπροστα, δευτερον θα μπορουσα να μαι κορη σας θα σας άρεσε να της φερθουν ετσι; σεβασμός κανενας για την εγκυο, ναι οκ εγκυος ειμαι οχι αρρωστη αλλα που ξερεις εσυ τα θεματα μου κ δε με βοηθας. Απογοήτευση.....

• Μου αρέσει 2
  • Μπερδεμένη/-ος 1
  • Λυπημένη/-ος 2

Just now, Nina13 είπε:

Είναι καλός και με βοηθάει σε όλα και έτσι μαθαίνει και ο γιος να βοηθάει αντιγράφοντας τον μπαμπά χαχαχ

Στο εξάμηνο, όπως το πες.. Αλλά τώρα σκέφτομαι στο τρίμηνο να το κόψω.. Εκεί λίγο μετά την διακοπή της από στείρωσης δλδ. Αφου από τον τρίτο και μετά τα βάζουν ολα στο στόμα.. Ο γιος πεντε μηνών έβγαλε και δόντια σκέψου.. Όποτε έπρεπε να ανακουφοζεται και στους τρεις μήνες ξεκίνησε και έβαζε τα παντα στο στόμα... 

Να ξεκουράζεσαι και να μιλήσεις με γιατρό αν συνεχιστεί... Να προσεχεις

Περαστικααα

Υπαρχει και σε σκόνη.. Καλο ειναι να βάζεις ξυπνητήρι κατά τις 6 το πρωι, να το πινεις και έπειτα να ξανάκοιμάσαι, μετά παλι το ίδιο το βράδυ.. Το μαγνήσιο ηρεμει το σώμα και η υπνηλία είναι αυτό που πολλοι ανθρωποι επί ζητουν από το μαγνήσιο χαχα

Δλδ όπως μου πε και ο γιατρός μου, θα κοιμάμαι σαν πουλακιιι

Σ ευχαριστω πολυ...αναβραζον χαπι  παιρνω 2 την ημερα..τωρα βαζω ξυπνητηρι κ παιρνω το Τ4 το πρωι κ μου ειπε ο γιατρος να παιρνω το μαγνησιο το μεσημερι...

• Μου αρέσει 2

BDoAp3.png

@Eirini1988, τι θυμηθηκα τώρα, οταν εβγαινα ακομη εξω. Ειχα παει στο φούρνο της γειτονιας κ ειχε ουρα για να παρουμε ολοι το ψωμάκι μας, ε περιμενα κι εγω με κοιλίτσα να φαίνεται, καμια συγκινηση απο πουθενα, κ παρεμπιπτόντως, γυναικες ολες!!!! Βγαίνει η φουρναρισα κ αρχίζει να περάσει η εγκυος πρωτα να περασει η εγκυος, καλε σταματα να της λεω εγω καλα ειμαι, οχι αυτη το δικο της, με βαζει μεσα κ παιρνω το ψωμακι μου κ τι ακουω απο πισω να λενε οι μανταμιτσες, ε καλα πως κανει ετσι κι εμεις παιδια καναμε κ δεν καναμε ετσι. Πρωτον κυρα μου δεν εκανα τιποτα εγω η φουρναρισα να ναι καλα κ με εβαλε μπροστα, δευτερον θα μπορουσα να μαι κορη σας θα σας άρεσε να της φερθουν ετσι; σεβασμός κανενας για την εγκυο, ναι οκ εγκυος ειμαι οχι αρρωστη αλλα που ξερεις εσυ τα θεματα μου κ δε με βοηθας. Απογοήτευση.....

Δεν έχει άγρια φατσα να βάλω !γργργγργ Αγένεια ,ασέβεια κ πολλά από α,,,,

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

Αχ αυτές οι υπηρεσίες δεν παλευονται.. Γενικά άκουσα οτι πολλες θ γίνονται ηλεκτρονικά.. 

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Εγω ετσι έτυχα στο νοσοκομείο πριν ένα μήνα περιπου.. Περίμενε μια κυρια μεγάλη τ γυναικολόγο κ ενώ έβλεπε ότι ήμασταν αλλες 3 έγκυες ξεφυσάγε.. Κ έλεγε ότι λίγο ακόμα και θ πηγαινε στ διοικητή τ νοσοκομείου Γ παραπονα.. Είναι δυνατόν? Οι έγκυες έχουν παντα προταιρεοτητα.. 

• Μου αρέσει 2
  • Λυπημένη/-ος 2

k1S4p3.png

@demifilol έκανα ένα φυσικότατο μπεζ να μη μου κακοφανεί τον άλλο μήνα που θα τα ξεβάψω :-?..

Γενικα ρε κορίτσια @Marilou77 και @Despoina Mar δεν σκέφτεται κανείς. Η αλήθεια είναι ότι εδώ και καιρό βγαίνω ελάχιστα. Αλλά και όσες φορές χρειάστηκε δεν θυμάμαι να μου δόθηκε κάπου προτεραιότητα. Ελάχιστες εξαιρέσεις δυστυχώς. Οι περισσότεροι κάνουν σα να μην κατάλαβαν ότι είσαι έγκυος. Είναι κρίμα γιατί προσωπικά έχοντας δουλέψει χρόνια στην πώληση πάντα έδινα προτεραιότητα σε εγκυμονούσες αλλά και στην καθημερινότητα μου έκανα το ίδιο. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις αν η άλλη έχει κάποιο θέμα.. Αλλά τι να πεις..

• Μου αρέσει 6

BwLip2.png

1 ώρα πρίν, Depykal είπε:

Σ ευχαριστω πολυ...αναβραζον χαπι  παιρνω 2 την ημερα..τωρα βαζω ξυπνητηρι κ παιρνω το Τ4 το πρωι κ μου ειπε ο γιατρος να παιρνω το μαγνησιο το μεσημερι...

Τ4 με μαγνήσιο, 4 ώρες διαφορά 

Αυστηρά, όπως το σίδηρο.. 

Όποτε καλά κανεις και το παιρνεις το μεσημέρι.. 

@demifilol έκανα ένα φυσικότατο μπεζ να μη μου κακοφανεί τον άλλο μήνα που θα τα ξεβάψω :-?..

Γενικα ρε κορίτσια @Marilou77 και @Despoina Mar δεν σκέφτεται κανείς. Η αλήθεια είναι ότι εδώ και καιρό βγαίνω ελάχιστα. Αλλά και όσες φορές χρειάστηκε δεν θυμάμαι να μου δόθηκε κάπου προτεραιότητα. Ελάχιστες εξαιρέσεις δυστυχώς. Οι περισσότεροι κάνουν σα να μην κατάλαβαν ότι είσαι έγκυος. Είναι κρίμα γιατί προσωπικά έχοντας δουλέψει χρόνια στην πώληση πάντα έδινα προτεραιότητα σε εγκυμονούσες αλλά και στην καθημερινότητα μου έκανα το ίδιο. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις αν η άλλη έχει κάποιο θέμα.. Αλλά τι να πεις..

Εμεις δίκιο έχουμε.. Αλλά ζουμε σε μια κοινωνία που η μια γυναίκα τρώει την άλλη.. Δηλαδή από ζήλια και κακία άλλο τίποτα. Πρόσφατα βίωσα κάτι παρομοιο, δλδ άσχημη συμπεριφορά γυναικών εναντίον μου.. Χωρίς καν να με γνωρίζουν.. Επειδη έθιξα το θέμα της κατάθλιψης, Ασε σου λέω βγήκα και τρομοκράτης.. Άλλη ιστορία.  

Ολα τα περιμενω πια σε αυτή την κοινωνια. Σεβασμός και ανθρωπιά πουθενααα

• Μου αρέσει 3

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Κορίτσια μου δυστυχώς τα νέα μας δεν είναι καθόλου καλά! Το πρώτο αποτέλεσμα του μοριακου καρυότυπου επιβεβαιωθηκε και το κοριτσάκι μας αν γεννηθεί θα έχει πολλά και σοβαρά προβλήματα νοητικά και παθολογικά!

Δεν έχω λόγια να σας πω για το πόσο πονάμε που αποχαιρετάμε τη μικρή μας πριγκίπισσα γιατί για εμάς αυτό είναι ότι και αν έχει.. αλλά προσπαθούμε να σκεφτόμαστε πόσο τυχεροί ήμασταν μέσα στην ατυχία μας που το βρήκαμε.. και ας κατηγορουσαμε πριν λίγο καιρό τον εμβρυολόγο που μας έστειλε για αμνιο χωρίς ενδείξεις. Σήμερα που μίλησα μαζί του μου είπε πως ειλικρινά περίμενε ότι όλα θα ήταν φυσιολογικά και ουδέποτε κάτι τέτοιο..

Τι να πούμε, δυστυχώς η ζωή καμιά φορά έχει άλλα σχέδια από τα δικά μας και από τα όνειρα που κάνουμε.. Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να δεχτούμε αυτό που  μας συμβαίνει και να κάνουμε ότι χρειάζεται ώστε να μπορέσουμε να διαχειριστουμε αυτό το μαρτύριο μέχρι να τελειώσει.. 

• Λυπημένη/-ος 16

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Φραουλίνο είπε:

Κορίτσια μου δυστυχώς τα νέα μας δεν είναι καθόλου καλά! Το πρώτο αποτέλεσμα του μοριακου καρυότυπου επιβεβαιωθηκε και το κοριτσάκι μας αν γεννηθεί θα έχει πολλά και σοβαρά προβλήματα νοητικά και παθολογικά!

Δεν έχω λόγια να σας πω για το πόσο πονάμε που αποχαιρετάμε τη μικρή μας πριγκίπισσα γιατί για εμάς αυτό είναι ότι και αν έχει.. αλλά προσπαθούμε να σκεφτόμαστε πόσο τυχεροί ήμασταν μέσα στην ατυχία μας που το βρήκαμε.. και ας κατηγορουσαμε πριν λίγο καιρό τον εμβρυολόγο που μας έστειλε για αμνιο χωρίς ενδείξεις. Σήμερα που μίλησα μαζί του μου είπε πως ειλικρινά περίμενε ότι όλα θα ήταν φυσιολογικά και ουδέποτε κάτι τέτοιο..

Τι να πούμε, δυστυχώς η ζωή καμιά φορά έχει άλλα σχέδια από τα δικά μας και από τα όνειρα που κάνουμε.. Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να δεχτούμε αυτό που  μας συμβαίνει και να κάνουμε ότι χρειάζεται ώστε να μπορέσουμε να διαχειριστουμε αυτό το μαρτύριο μέχρι να τελειώσει.. 

Λυπάμαι πολυ , κι ας μη σε γνωρίζω.. Λυπάμαι, μα να σκέφτεσαι ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο.. Λόγια παρηγοριας θα ακουσεις πολλα , μα δεν θα σε παρηγορησουν το ξέρουμε.. Κάνε υπομονή, κάνε κουράγιο και κρατησου γερή και δυνατή, ως το επόμενο παιδακι που θα ρθει στη ζωή σας!! Να φάνεις δυνατή και αν θες να μιλήσεις εδώ είμαστε.. Κοίτα όμως και τον εαυτό σου, και τον άντρα σου, να τα συζητάτε όλα μαζί και να μην κρατάς πονο μέσα σου.. Να τα μοιράζεστε, όταν μοιράζεσαι, ο πονος κάπως μαλακωνει... 

Βρίσκεστε σε μια πολυ δυσκολη κατάσταση, ο θεος μαζί σας και να πανε ολα καλα, και να σε δουμε σε λίγο καιρό να μας λες παλι ευχάριστα για νέα εγκυμοσυνη, αν το επί θυμήσετε. 

Να προσεχεις και κράτα γερά.. 

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου.χθες έτρεχα με τον μικρό μου για κάτι δουλειές στην γειτονιά κ το απόγευμα δούλευα κ πήγα μετά στον οδοντίατρο για έναν καθαρισμό κ δεν πρόλαβα να σας στείλω.ελπιζω να είστε όλες καλά.σημερα μας ξύπνησαν από τις 7 οι από πάνω γιατί ανακαινιζουν το διαμέρισμα,ελπίζω να καταφέρει ο μικρός να κοιμηθεί λίγο παραπάνω το πρωί για να μην είναι κακοκεφος.εγω ετοιμάζομαι να πάω για τις αιματολογικές μου σήμερα.σας φιλω;-)

@Φραουλίνο τελικά δυστυχώς επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο ..τι να πω;δύσκολα βρίσκεις λόγια σε τέτοιες καταστάσεις,λόγια που να κάνουν διαφορά.θα κρατήσω αυτό που είπες ότι μέσα στην ατυχία σας ,είσαστε τυχεροί που το βρήκατε.ευχομαι κ προσεύχομαι γρήγορα να τελειώσει αυτό κ να πάτε παρακάτω όποτε εσείς νιώσετε έτοιμοι.θα έρθει το αίσιο τέλος,ευτυχώς πλέον για όλα υπάρχουν λύσεις.εισαι στην σκέψη μου,να το ξέρεις.

• Μου αρέσει 6
  • Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, Φραουλίνο είπε:

Φραουλινο μου ξεκίνησα πολλές φορές να σου γράψω αυτό το μήνυμα και άλλες τόσες το έσβησα. Λυπάμαι τόσο πολύ για τα νέα σου και ξέρω πως ότι και να πω είναι λίγο μπροστά σε αυτό που περνάς.
Να είστε δυνατοί και ενωμένοι κι εσύ και ο άντρας σου. 
Οσο άσχημα και να είναι τα νέα σας σημασία έχει ότι το βρήκατε και μπορείτε να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα.

Εύχομαι ολόψυχα αυτή να είναι η τελευταία σας ατυχία. Εμείς είμαστε εδώ για ότι χρειαστείς. Αν θελήσεις να μιλήσεις και να βγάλεις κάτι από μέσα σου. Καλό κουράγιο!

• Μου αρέσει 6
  • Ευχαριστώ 1

BwLip2.png

Just now, MumMaria είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου.χθες έτρεχα με τον μικρό μου για κάτι δουλειές στην γειτονιά κ το απόγευμα δούλευα κ πήγα μετά στον οδοντίατρο για έναν καθαρισμό κ δεν πρόλαβα να σας στείλω.ελπιζω να είστε όλες καλά.σημερα μας ξύπνησαν από τις 7 οι από πάνω γιατί ανακαινιζουν το διαμέρισμα,ελπίζω να καταφέρει ο μικρός να κοιμηθεί λίγο παραπάνω το πρωί για να μην είναι κακοκεφος.εγω ετοιμάζομαι να πάω για τις αιματολογικές μου σήμερα.σας φιλω;-)

@Φραουλίνο τελικά δυστυχώς επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο ..τι να πω;δύσκολα βρίσκεις λόγια σε τέτοιες καταστάσεις,λόγια που να κάνουν διαφορά.θα κρατήσω αυτό που είπες ότι μέσα στην ατυχία σας ,είσαστε τυχεροί που το βρήκατε.ευχομαι κ προσεύχομαι γρήγορα να τελειώσει αυτό κ να πάτε παρακάτω όποτε εσείς νιώσετε έτοιμοι.θα έρθει το αίσιο τέλος,ευτυχώς πλέον για όλα υπάρχουν λύσεις.εισαι στην σκέψη μου,να το ξέρεις.

Καλημερα κορίτσι!! Καλά αποτελέσματα.. Τι ωραία δροσιά έχουμε στην Αθήνα σήμερα?? Ιδανικά για πρωινή βόλτα... Ανακαίνιση ε? Καντε υπομονή γιατί αυτό θα κρατήσει πολυ, να ναι καλά οι άνθρωποι να το χαρουν... Και ο μικρός ευχομαινοντως να καταφέρει να κοιμηθεί χαχα ο δικός μου έχει συνηθίσει γιατί τελευταία έγιναν τρεις ανακαινίσεις και είχαμε αρκετό φορυβο χαχαχαχα

• Μου αρέσει 3

DBPwp2.pngPwi7p3.png

3 hours ago, Φραουλίνο said:

Φραουλινο μας καλο, σβηνω και γραφω ποση ωρα...Δε θα οω τιποτα αποφασισα, μονο οτι ο Θεος δεν ξεχνα κανεναν. Αργει αλλα δε λησμονει. Και ερχεται παντα η μερα που κανεις δεν ποναει πια και βρισκει επιτελους γαληνη και δυναμη να παει παρακατω. Θα προσευχομαι να ερθει γρηγορα αυτη η μερα και για εσας. Ως τοτε απο την καρδια μου καλη δυναμη κοριτσι μου. Παντα εχεις μια θεση εδω και ατομα να σε ακουσουν, αν χρειαζεσαι το οτιδηποτε...

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...