Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Evitheodorou είπε:

και εμένα ο γιατρός μου από μόνος του μου την έβαλε..

αργεί η απάντηση της αλλά θα είναι φυσιολογικό μάλλον αναμονή λοιπόν..

Εγώ περίμενα απο όσο θυμάμαι παλιά 3-4 εβδομάδες !θυμαμαι ήταν σχεδόν μήνας !

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, Evitheodorou είπε:

καλησπέρα κορίτσια εγώ μόνο φόρμες και κολαν άνετα φοραω δεν μπορώ να φορέσω κάτι που με σφίγγει κ καλύτερα να φοράμε άνετα τώρα..να σας ρωτήσω κάτι έχετε κάνει την εξέταση για την κυστικη ινωση..την έχω κάνει από 23 Μάρτη κ άκομα δεν μου έχουν έρθει τα αποτελέσματα.

Και σε εμενα ο γιατρός μου την είπε στο στάνταρ πακέτο εξετάσεων.. Την έγραψε στον άντρα μου και την έκανε πριν λίγες μέρες! Τα αποτελέσματα μας είπαν σε 15 εργάσιμες.. 

Κορίτσια εγώ δεν έχω καθόλου φορεματακια τίποτα ! Είμαι φαν του τζιν (τώρα ούτε να τα δω δε θέλω) όποτε πρέπει σιγά σιγά να αρχίσω να παραγγέλνω τίποτα ώστε όταν γυρίσω στη δουλειά να είμαι έτοιμη ! 

να ρωτήσω και εγώ τι είναι αυτή η εξέταση ;;; πρέπει να την κάνουμε όλες η είναι κάτι προληπτικό; Επίσης γίνεται σε κάποια συγκεκριμένη βδομάδα ;;;

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Just now, MumMaria είπε:

Εγώ ακούω για αυτήν την εξέταση καιρό τώρα αλλά δεν την έχω κάνει.ουτς στον γιο μου την έκανα.τι ακριβώς δείχνει αυτό;να ρωτήσω τον γιατρό μου να την κάνω;

Είναι μια εξέταση που την κάνει ο ένας από τους δύο στο ζευγάρι και ελέγχει αν είσαι φορέας κάποιου γονιδίου της νόσου.. 

Αν ο ένας βγει θετικός σε μια μετάλλαξη, κάνει εξέταση και ο άλλος και αν βγει και ο άλλος θετικός κάνεις αμνιοπαρακεντηση για να δεις αν το μωρό νοσεί από κυστική ίνωση (πιθανότητες 25% αν και οι δύο είναι φορείς) 

Είναι πολύ σοβαρή νόσος με καθόλου καλή πρόγνωση.. 

Just now, Lady_m είπε:

Κορίτσια εγώ δεν έχω καθόλου φορεματακια τίποτα ! Είμαι φαν του τζιν (τώρα ούτε να τα δω δε θέλω) όποτε πρέπει σιγά σιγά να αρχίσω να παραγγέλνω τίποτα ώστε όταν γυρίσω στη δουλειά να είμαι έτοιμη ! 

να ρωτήσω και εγώ τι είναι αυτή η εξέταση ;;; πρέπει να την κάνουμε όλες η είναι κάτι προληπτικό; Επίσης γίνεται σε κάποια συγκεκριμένη βδομάδα ;;;

Όχι είναι με εξέταση αίματος και την κάνεις εσύ ή ο άντρας σου στο πρώτο τρίμηνο.. Προληπτικό είναι! Όπως το στίγμα 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Φραουλίνο είπε:

Είναι μια εξέταση που την κάνει ο ένας από τους δύο στο ζευγάρι και ελέγχει αν είσαι φορέας κάποιου γονιδίου της νόσου.. 

Αν ο ένας βγει θετικός σε μια μετάλλαξη, κάνει εξέταση και ο άλλος και αν βγει και ο άλλος θετικός κάνεις αμνιοπαρακεντηση για να δεις αν το μωρό νοσεί από κυστική ίνωση (πιθανότητες 25% αν και οι δύο είναι φορείς) 

Όχι είναι με εξέταση αίματος και την κάνεις εσύ ή ο άντρας σου στο πρώτο τρίμηνο.. Προληπτικό είναι! Όπως το στίγμα 

Α είσαι τέλεια ! Στις 27 που θα πάω θα τον ρωτήσω να με ενημερώσει ! Καλό θα είναι να την κάνουμε τότε !!

• Μου αρέσει 1

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Just now, Φραουλίνο είπε:

Έτσι ακριβώς είναι! Κι εγώ έχω προγραμματίσει να κάνω την εξέταση την ημέρα που θα κάνω την αυχενική! Μια απλή αιμοληψία είναι και πραγματοποιείται αρχικά στον έναν από τους δύο γονείς. Αν επιβεβαιωθεί ότι είναι φορέας, τότε κάνει και ο έτερος την εξέταση.

xFySp3.png

Με βάλατε σε σκέψεις κ πήρα τηλ τον γυναικολόγο μου κ μου λέει ότι την έχουμε κάνει!!!.μετα τις παλινδρομες,επειδή το ψάξαμε να δούμε τι έφταιγε έκανα ένα τεράστιο πακέτο εξετάσεων κι εγώ κι ο άντρας μου κ ήταν κι αυτή μέσα σε αυτό.ε κ δεν το θυμόμουν.:shock:

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 1

Just now, MumMaria είπε:

Με βάλατε σε σκέψεις κ πήρα τηλ τον γυναικολόγο μου κ μου λέει ότι την έχουμε κάνει!!!.μετα τις παλινδρομες,επειδή το ψάξαμε να δούμε τι έφταιγε έκανα ένα τεράστιο πακέτο εξετάσεων κι εγώ κι ο άντρας μου κ ήταν κι αυτή μέσα σε αυτό.ε κ δεν το θυμόμουν.:shock:

Τέλεια τότε!!! 

Καλημέρα κορίτσια!! Κ εγώ την έκανα από την αρχή!!Κ τ αποτελέσματα βγηκαν σε 4 μέρες!!απλή αιμοληψία είναι!! Εγώ δεν έχω κάνει θρομβοφιλια κ τ σκέφτομαι που κ που!!

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια...Χτες το βράδυ είδα αιμα στο σκούπισμα,έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου κ ακόμα να συνέλθω..Πήρα κατευθείαν το γιατρό μου,μου είπε ότι το αίμα μπορεί να σημαίνει πολλά...καλά και κακα...και ο,τι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι!Ξεκίνησα να παίρνω τρία utrogestan από το στόμα και για τρεις μέρες πρέπει να ειμαι εντελώς ξαπλωμένη και να σηκώνομαι μόνο για τουαλετα!Φοβάμαι πολυ!

• Λυπημένη/-ος 4

n41pp3.png

Just now, Papakι said:

Καλημέρα κορίτσια...Χτες το βράδυ είδα αιμα στο σκούπισμα,έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου κ ακόμα να συνέλθω..Πήρα κατευθείαν το γιατρό μου,μου είπε ότι το αίμα μπορεί να σημαίνει πολλά...καλά και κακα...και ο,τι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι!Ξεκίνησα να παίρνω τρία utrogestan από το στόμα και για τρεις μέρες πρέπει να ειμαι εντελώς ξαπλωμένη και να σηκώνομαι μόνο για τουαλετα!Φοβάμαι πολυ!

Καλημερα κοριτσακι μου. Εχεις καθε δικιο να φοβασαι, οποια και να ηταν στη θεση  μας θα φοβοταν. Ομως μην πηγαινει ο νους σου στο κακο. Ειδες ξανα αιμα απο τοτε; Αν οχι και αν ηταν και μονο στο σουπισμα τοτε ισως θες απλα ξεκουραση! Θα πας καθολου να σε δει ο γιατρος; Καθισε εκει στο κρεβατακι σου και ηρεμησε και μην πληκτρολογησεις στο ιντερνετ τιποτα και αγχωθεις! Ειμαι σιγουρη ειναι ολα καλα και ευχομαι να δεις το μικρο αμεσα να ηρεμησεις. Οσο μπορεις τωρα θετικες σκεψεις!!!

oz5Vp2.png

Just now, Papakι είπε:

καλημέρα όλες θα φοβόμασταν κ όλες θα πήγαινε ο νους μας στα χειρότερα.αλλά μερικές φορές δεν είναι έτσι τα πράγματα στο πρώτο τρίμηνο συμβαίνει συχνά αυτό κ η εγκυμοσυνη εξελίσσεται κανονικά..ξέρω κ κοπέλες που είχαν αίμα και σε πιο προχωρημένους μήνες κ όλα πήγαν καλά..ξεκουρασου μην ανχωνεσαι κ να σκέφτεσαι θετικά δύσκολο στη πράξη αλλά έτσι πρέπει να λες θα τα καταφέρω κ όλα θα πάνε καλά.

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Just now, Papakι είπε:

Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι κοπέλα μου και να μη το σκέφτεσαι και όλα θα πάνε καλά!! Κουράστηκες μάλλον για αυτό ! Επίσης μήπως αλλάζεις μήνα ; Γιατί συμβαίνει καμία φορά όταν αλλάζουμε μήνα να έχουμε λίγο αίμα..κάτσε να ξεκουραστείς όπως σου είπε ο γιατρός και όλα θα είναι εντάξει ..

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Just now, Υβόννη said:

Καλημερα κοριτσακι μου. Εχεις καθε δικιο να φοβασαι, οποια και να ηταν στη θεση  μας θα φοβοταν. Ομως μην πηγαινει ο νους σου στο κακο. Ειδες ξανα αιμα απο τοτε; Αν οχι και αν ηταν και μονο στο σουπισμα τοτε ισως θες απλα ξεκουραση! Θα πας καθολου να σε δει ο γιατρος; Καθισε εκει στο κρεβατακι σου και ηρεμησε και μην πληκτρολογησεις στο ιντερνετ τιποτα και αγχωθεις! Ειμαι σιγουρη ειναι ολα καλα και ευχομαι να δεις το μικρο αμεσα να ηρεμησεις. Οσο μπορεις τωρα θετικες σκεψεις!!!

Αν θυμαμαι καλα εκανες τις πλυσεις με το χαμομηλι! Μηπως σε εγδαρε το σωληνακι καπου; ΕΙμαι σιγουρη ειναι ολα καλα και δε σημαινει το αιμα τιποτα!

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...